Blog

De meeste Nederlanders die op vakantie gaan, kiezen al snel voor Schiphol. Het is natuurlijk erg begrijpelijk, omdat Schiphol erg veel bestemming heeft. Toch kan het soms lonen om te vliegen vanaf een andere luchthaven zoals Rotterdam Airport. Hier vindt u ook verschillende bestemmingen voor een aangename vliegvakantie. Hieronder leest u meer over vliegvakanties vanaf Rotterdam Airport.

Lees meer

Tegenwoordig gebeurd het steeds meer dat Nederlandse reizigers via het buitenland gaan vliegen naar hun vakantiebestemming. Over het algemeen wordt dit gedaan omdat het goedkoper zou zijn dan vliegen vanaf Nederland, maar hoe komt dit? En klopt het wel?

Lees meer

Het is niemand ontgaan dat Schiphol de afgelopen maanden het toneel is geweest voor gigantische drukte. Urenlange rijen en gemiste vluchten tijdens de zomer waren constant te zien in het nieuws in de zomer periode. Ook nu de zomer is afgelopen, is het nog steeds enorm druk. Maar hoe komt dat eigenlijk?

Lees meer

De kosten voor het parkeren bij Groningen Airport zijn afhankelijk bij welke parkeeraanbieder u boekt. Op ParkCare kan u deze aanbieders eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Dit doet u door de gewenste parkeerdata in te voeren en Groningen Airport, ook wel bekend als Groningen Eelde Airport, te selecteren als luchthaven. Vervolgens klikt u op de gele knop en wordt u naar het overzicht met beschikbare parkeeraanbieders gebracht. Momenteel zijn er voor het parkeren bij Groningen Airport enkel de officiële parkeerplaatsen beschikbaar. 

Lees meer

Parkeren nabij Eindhoven Airport kan bij verschillende parkeeraanbieders. De kosten voor parkeren bij Eindhoven Airport kunnen hierdoor afwijken. Op ParkCare kan u de diverse parkeeraanbieders vergelijken en direct boeken. Ook vindt u in ons overzicht de prijzen die gelden voor deze parkeerplekken. Daarnaast hebben wij hieronder alvast voor u alle parkeerkosten en tarieven voor u op een rijtje gezet. Door via onze website te boeken, kan u al parkeren nabij Eindhoven Airport vanaf Є6,05 per dag.

Lees meer

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Lees meer

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer meer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland, om er toch nog lekker even uit te zijn geweest. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

Lees meer

Nu elektrische auto’s steeds dominanter worden in de auto-industrie, blijft de vraag naar laadpunten stijgen. Nederland is een van de Europese koplopers als het gaat om laadinfrastructuur. Inmiddels zijn er ongeveer 60.000 openbare laadpalen. Bij meer dan duizend van deze palen kunt u snelladen. Ondanks dit hoge aantal komen er de komende jaren meer bij.

De parkeeraanbieder bij de vliegvelden kunnen natuurlijk niet achter blijven. Wij zien dat steeds meer parkeeraanbieders ook elektrisch opladen aanbieden. U kunt dit vinden als u bij een Parkeeraanbieder op meer informatie klikt, en dan kijkt bij mogelijkheden. 

Lees meer

Iedereen heeft er behoefte aan. Vakantie, ontspanning en even niet bezig zijn met besmettingscijfers of testuitslagen. Nadat Covid-19 haar eerste verjaardag viert is er nog steeds geen (goedgekeurd) vaccin in Nederland beschikbaar. Het moment dat dit wel het geval is kunnen we wellicht ook weer verder vooruit denken en onze volgende vakantie gaan inplannen.

Lees meer

U kent ParkCare als uw vergelijkingssite voor parkeerplekken in de buurt van luchthavens. Zorgeloos uw auto achterlaten, genieten van uw vakantie en bij terugkomst helemaal ontspannen naar huis rijden.
Omdat er door de corona crisis minder mensen op vakantie gaan, worden er minder vluchten geboekt. Doordat er minder vluchten worden geboekt, worden er minder parkeerplekken bij luchthavens gereserveerd. De crisis waarin wij ons nu bevinden, doet een nog groter beroep op onze creativiteit. Vanuit deze gedachtegang is de website GoedkoopParkeren in leven geroepen.

Lees meer

De meeste mensen in Nederland gaan naar Schiphol of naar een van de andere vliegvelden in Nederland als ze met het vliegtuig op vakantie gaan. Echter steeds meer mensen vertrekken liever vanuit het buitenland voordat ze écht met vakantie gaan. Zo gaan veel mensen naar vliegvelden in Duitsland of België. De reden hiervoor is de prijs. Sommige luchthavens die net over de grens gelegen zijn, bieden een mooie prijs aan waar Schiphol (met dezelfde afstand) niet tegenop kan. Taal is tegenwoordig ook geen grote barrière meer. Alles staat bij de buitenlandse vliegvelden duidelijk aangegeven en de mensen redden zich eenvoudig met een beetje Engels.

Lees meer

Koffers gepakt, huisdier naar het pension, in de auto richting het vliegveld om er vervolgens achter te komen dat uw vlucht geannuleerd is. Dit is wat iets wat niemand wilt, maar u wel kunt overkomen. Wij hebben hieronder voor u uitgezocht waarom vluchten geannuleerd worden, hoe u de parkeerplaats kunt annuleren en of u het kunt zien aankomen of u vlucht geannuleerd gaat worden. Wij van ParkCare hopen u hierbij toch nog een beetje te kunnen helpen met u tegenslag.

Lees meer

Het boeken van een parkeerplaats bij een airport heeft vele plussen en minnen die u moet afwegen voordat u de perfecte parkeerplaats heeft gevonden. Dit lijkt in eerste instantie misschien niet zo maar er zijn tegenwoordig veel verschillende auto's op de markt en daar horen ook verschillende parkeerplekken bij. Gelukkig zijn er ook veel verschillende parkeeraanbieders met verschillende parkeerplaatsen rondom de vliegvelden. In deze blog leest u waar u op moet letten tijdens het boeken van een parkeerplaats, zo voorkomt u vervelende verrassingen wanneer u aankomt bij uw parkeerplaats.

Bij het boeken van een parkeerplaats bij een airport moet u allereerst goed nagaan, welk type auto heb ik? De grootte van uw auto en wel of niet elektrisch opladen zijn bijvoorbeeld al twee hele belangrijke dingen bij het boeken van een parkeerplaats. Hieronder gaan wij veder in op deze punten en geven wij nog extra informatie over hoe u nou het beste een parkeerplaats kan kiezen en boeken.

Lees meer

ParkCare groeit, en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Het groeien van ParkCare betekent namelijk dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Het aanbod aan parkeeraanbieders is namelijk uitgebreid, hierdoor heeft u nog meer keuze. Maar naast nog meer keuze, hebben we tegenwoordig ook een Spaanse en Franse site die speciaal zijn opgezet om de Spaanse en Franse klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Op veel parkeerplaatsen is er wel een enkele vrije invalidenparkeerplaats. Er mag alleen op deze plekken geparkeerd worden indien de bestuurder een kaarthouder is. Toch zie je zo af en toe een chauffeur uitstappen die niks mankeert, zonder invalidenparkeerkaart. Mag dit? En wat zijn de regels om een invalidenpaarkeerplaats heen? Wij geven u hier meer informatie over de inhoud van de invalidekaart.

Lees meer

Voor veel mensen is het einde in zicht: de vakantie kan bijna beginnen. De scholieren krijgen vandaag hun uitslag van hun centrale eind examen te horen, de studenten hebben hun laatste tentamens en de volwassenen kijken uit naar hun vrije dagen van werk. Een vakantie gepland hebben is een mooi vooruitzicht. Alles vooraf geregeld hebben ook. Zo weet u direct wat u te wachten staat. Nog belangrijker is waarschijnlijk het kostenplaatje. De vakantie is geen goedkope periode en vaak probeert u de kosten een beetje te drukken waar mogelijk is. Nu biedt ParkCare u de mogelijkheid om dat te doen op de parkeerkosten. Ons advies luidt: boek vroeg en betaal minder. De kosten lopen namelijk gedurende de zomer steeds hoger op. Als u aan het begin van de zomer al uw parkeerplaats heeft geboekt, dan zult u flink besparen op de kosten. De parkeertarieven kunnen namelijk oplopen tot wel 70%. 

Lees meer

Een mijlpaal voor ParkCare is bereikt: er zijn namelijk meer dan 1000 reviews geschreven. Aan het begin van dit jaar schreven we nog een bericht over 200 reviews van ParkCare bij The FeedBackCompany. Inmiddels zijn dat er dus al meer dan 1000. Uit deze beoordelingen blijkt bovendien dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn. Gemiddeld wordt ParkCare namelijk met een 8,5 beoordeeld. Daarnaast beveelt 95% van de onze klanten onze site aan. Wij van ParkCare zijn heel blij met deze positieve reacties. We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een voordelige en veilige parkeerplaats. Daarom hechten we ook veel waarde aan uw mening. Door ons aan te sluiten bij The FeedbackCompany, een onafhankelijke organisatie, laten we u zien dat de reviews betrouwbaar zijn.

Lees meer

Bij ParkCare vinden we het belangrijk om onze site zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk voor u te maken. Het kan echter weleens voorkomen dat er zich onduidelijkheden, vragen of opmerkingen voordoen. In dergelijke gevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Het was al mogelijk om met ons contact op te nemen door te bellen of door een email te sturen, maar vanaf nu zijn er twee nieuwe mogelijkheden bijgekomen. U kunt ons nu namelijk ook bereiken via Whatsapp en via onze chatservice. Dit maakt het nog makkelijker om ons te bereiken. 

Lees meer

Met ParkCare kunt u parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens door heel Nederland vergelijken en reserveren. Zo vindt u vliegensvlug een geschikte parkeerplaats voor tijdens uw reis. Via ParkCare kon u al enkele internationale parkeerplaatsen boeken in België en Duitsland. We komen nu echter ook met een geheel Duitse site. Voor het vergelijken van parkeeraanbieders in Duitsland kunt u vanaf nu namelijk terecht bij ParkenAmFlugafen. Hier vindt u een ruim aanbod in parkeeraanbieders bij vliegvelden verspreid over heel Duitsland. Precies zoals we bij ParkCare ook al doen, maar dan een vergelijkingssite specifiek gericht op Duitse parkeeraanbieders. 

Lees meer

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe