Blog

De zomer komt er weer aan, met daarbij ook de zomerdrukte. Op Schiphol loopt het aantal reizigers enorm op in de zomer. Dit kan zorgen voor een hoop stress op de dag van vertrek. Hieronder hebben we een paar tips samengesteld om u goed voor te bereiden op de zomerdrukte. Zo kunt u zorgeloos parkeren bij Schiphol.

Lees meer

Parkeren bij Schiphol kan een stressvolle ervaring zijn. Om u hierbij te helpen hebben we verschillende parkeertips voor u op een rijtje gezet om u zo voorbereid mogelijk op reis te laten gaan. Zo kunt u zorgeloos beginnen aan uw vliegreis en weet u zeker dat uw auto veilig achterlaat.

Lees meer

Een vliegvakantie is altijd een heerlijke pauze van het normale leven vol met verplichtingen. Toch kan ook dit op den duur gaan vervelen of alleen maar meer reislust oproepen. Om hierbij te helpen gaan we in deze blog langs verschillende alternatieve vakantie bestemmingen en alternatieve reizen. Zo kunt u wat inspiratie op doen om uw volgende vakantie zo leuk mogelijk te maken. 

Lees meer

Veel mensen vinden het prettig om ruim vooraf een vakantie te hebben geboekt. Toch zijn er ook mensen die liever gaan voor een last minute vlucht. Last minute vluchten zijn vaak onvoorspelbaar, maar kunnen ook tot hoge kortingen leiden. Hieronder leest u meer over last minutes, hoe u kunt boeken en hoe u voor uw last minute kunt parkeren.

Lees meer

Het is moeilijk om in te schatten hoe druk het gaat worden op Schiphol. Toch is het fijn om een indicatie te hebben van hoe druk het is. Als u gaat reizen via Schiphol is het handig om in de periode voor dat u gaat vliegen de drukte alvast in de gaten te houden. Door af en toe te kijken naar de drukte kunt u een inschatting maken van hoe druk het gaat worden op uw reisdag. Zo bent u een beetje beter voorbereid en maakt het uw vliegvakantie minder stressvol.

Lees meer

In de afgelopen jaren heeft Schiphol vaak in het nieuws gezien met gigantische drukte. Naast de problemen van Schiphol zelf, is de drukte ook niet gek. Als een van de grootste luchthavens in Europa is het een belangrijke hub voor vluchten. Hierdoor moet u soms lang wachten in de rijen voordat u eindelijk door de douane kunt komen. Tegenwoordig is er ook een druktemeter van Schiphol om een betere indicatie te geven van hoe druk het is. Om de stress van mogelijk te laat komen bij de gate volledig weg te halen, kiezen veel mensen voor een andere luchthaven. Veel mensen vliegen alleen maar met Schiphol en weten niet welke alternatieven voor Schiphol er allemaal zijn. In deze blog bespreken we 4 alternatieve opties voor Schiphol.

Lees meer

Mensen gaan steeds weer meer op vakantie. Om hun reis te garanderen wordt het grootste deel van de vakanties ruim vooraf geboekt. Hoewel dit het fijn is om alles gepland te hebben, zijn er voor de avonturiers ook voordelen te halen. Dit gebeurt vaak in de vorm van last minute vakanties. Met deze last minutes kunnen reizigers op het laatste moment nog beslissen waar ze naartoe gaan en wat ze gaan doen op die vakanties. Naast het feit dat het kan leiden tot de beste en onverwachtste vakanties, is het ook vaak voordeliger. Doordat hotels, campings en ook vliegmaatschappijen graag hun kamers, parken en vliegtuigen zo vol mogelijk willen hebben, bieden ze soms enorme kortingen aan. Zo kunt u voor een fractie van de prijs een fantastische reis beleven. Voor een last minute vakantie is het slim om diverse luchthavens in de gaten te houden. Zo heeft u de een grotere kans op een goede deal dan dat u alleen last minutes bij Schiphol zoekt.

Lees meer

Hoewel Eindhoven Airport een stukje kleiner is dan Schiphol, heeft ook Eindhoven Airport zelf een groot aanbod aan bestemmingen: maar liefst 85! In deze blog lichten we 5 populaire bestemming vanaf vliegveld Eindhoven uit. Het grote voordeel van vliegen vanaf vliegveld Eindhoven is dat het een stuk rustiger is dan op Schiphol. Zo hoeft u minder lang in de rij te staan bij de douane, en begint uw reis gelijk een stuk meer ontspannen. Parkeren bij Eindhoven Airport is hierdoor ook erg gemakkelijk en door te reserveren bij ParkCare bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Vliegveld Eindhoven is vooral aantrekkelijk voor mensen die op vakantie gaan binnen Europa, Turkije en Egypte.

Lees meer

De meeste Nederlanders die op vakantie gaan, kiezen al snel voor Schiphol. Het is natuurlijk erg begrijpelijk, omdat Schiphol erg veel bestemming heeft. Toch kan het soms lonen om te vliegen vanaf een andere luchthaven zoals Rotterdam Airport. Hier vindt u ook verschillende bestemmingen voor een aangename vliegvakantie. Hieronder leest u meer over vliegvakanties vanaf de luchthaven van Rotterdam.

Lees meer

Tegenwoordig gebeurd het steeds meer dat Nederlandse reizigers via het buitenland gaan vliegen naar hun vakantiebestemming. Over het algemeen wordt dit gedaan omdat het goedkoper zou zijn dan vliegen vanaf Nederland, maar hoe komt dit? En klopt het wel?

Lees meer

Het is niemand ontgaan dat Schiphol de afgelopen maanden het toneel is geweest voor enorme drukte. Urenlange rijen en gemiste vluchten tijdens de zomer waren constant te zien in het nieuws in de zomer periode. Ook nu de zomer is afgelopen, is het nog steeds erg druk. Maar hoe komt dat eigenlijk?

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd (RTL Nieuws). Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Lees daarom hieronder verschillende tips die u kunnen helpen met het vinden van de beste parkeerplek.

Lees meer

Nu elektrische auto’s steeds dominanter worden in de auto-industrie, blijft de vraag naar laadpunten stijgen. Nederlands is hard bezig om automobilisten te voorzien van deze vraag: met ruim 107.000 duizend laadpalen en 3500 snelladers heeft Nederland de grootste laaddichtheid van heel Europa. Er worden nog steeds meer laadpalen in het land gezet.

De parkeeraanbieder bij de vliegvelden kunnen natuurlijk niet achter blijven. We zien dat steeds meer parkeeraanbieders ook elektrisch opladen aanbieden. Als u benieuwd bent of een aanbieder elektrisch opladen aanbiedt, kunt u kijken op de overzichtspagina van de vergelijkingstool. Hier ziet u per aanbieder een lijstje met faciliteiten met vinkjes ervoor, zoals elektrische laadpalen. Ook kunt u klikken op 'meer informatie' voor de gehele lijst van faciliteiten.

Lees meer

U kent ParkCare als uw vergelijkingssite voor parkeerplekken in de buurt van luchthavens. Zorgeloos uw auto achterlaten, genieten van uw vakantie en bij terugkomst helemaal ontspannen naar huis rijden.
Omdat er door de corona crisis minder mensen op vakantie gaan, worden er minder vluchten geboekt. Doordat er minder vluchten worden geboekt, worden er minder parkeerplekken bij luchthavens gereserveerd. De crisis waarin wij ons nu bevinden, doet een nog groter beroep op onze creativiteit. Vanuit deze gedachtegang is de website GoedkoopParkeren in leven geroepen.

Lees meer

De meeste mensen in Nederland gaan naar Schiphol of naar een van de andere vliegvelden in Nederland als ze met het vliegtuig op vakantie gaan. Echter steeds meer mensen vertrekken liever vanuit het buitenland voordat ze écht met vakantie gaan. Zo gaan veel mensen naar vliegvelden in Duitsland of België. De reden hiervoor is de prijs. Sommige luchthavens die net over de grens gelegen zijn, bieden een mooie prijs aan waar Schiphol (met dezelfde afstand) niet tegenop kan. Taal is tegenwoordig ook geen grote barrière meer. Alles staat bij de buitenlandse vliegvelden duidelijk aangegeven en de mensen redden zich eenvoudig met een beetje Engels.

Lees meer

Hoewel niemand wil dat het gebeurd, komt het wel eens voor dat bepaalde vluchten vertraagd zijn of volledig geannuleerd worden. Naast dat het een stressvolle en nare ervaring kan zijn, weten sommige mensen niet waarom vluchten geannuleerd worden en wat ze vervolgens kunnen doen. In deze blog leggen we deze twee onderwerpen uit.

Lees meer

Het boeken van een parkeerplaats bij een airport heeft vele plus- en minpunten die u moet afwegen voordat u de perfecte parkeerplaats heeft gevonden. Door de verschillende soorten auto's en wensen van klanten heeft u veel verschillende parkeermogelijkheden. Gelukkig zijn er ook veel verschillende parkeeraanbieders met verschillende parkeerplaatsen rondom de vliegvelden. In deze blog leest u waar u op kunt letten tijdens het boeken van een parkeerplaats.

Lees meer

ParkCare groeit, en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Het groeien van ParkCare betekent namelijk dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Het aanbod aan parkeeraanbieders is namelijk uitgebreid, hierdoor heeft u nog meer keuze. Maar naast nog meer keuze, hebben we tegenwoordig ook een Spaanse en Franse site die speciaal zijn opgezet om de Spaanse en Franse klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Het vinden van een invalidenparkeerplaats kan soms erg verwarrend en onoverzichtelijk zijn. Omdat het parkeren van uw auto niet een bron van stress moet zijn wanneer u gaat vliegen, hebben we hieronder wat tips voor u verzameld. Zo kunt u goed voorbereid op pad en weet u wat u kunt verwachten. 

Lees meer

Met de start van de vakantieperiode beginnen veel mensen zich te verheugen op de vrije zomerse dagen. Veel mensen gaan het liefste ook op reis en gaan op zoek naar een voordelige vliegvakantie. Het is handig om uw vakanties zo vroeg mogelijk te boeken, want tijdens het hoogseizoen kunnen prijzen voor zowel vliegtickets als parkeerplaatsen hoog oplopen, soms tot wel 70%. Ook zijn er andere aspecten waar u rekening mee kunt houden om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hieronder leest u meer.

Lees meer

Een mijlpaal voor ParkCare is bereikt: er zijn namelijk meer dan 1.000 reviews geschreven. Aan het begin van dit jaar schreven we nog een bericht over 200 reviews van ParkCare bij The FeedBackCompany. Inmiddels zijn dat er dus al meer dan 1.000. Uit deze beoordelingen blijkt bovendien dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn. Gemiddeld wordt ParkCare namelijk met een 8,5 beoordeeld. Daarnaast beveelt 95% van de onze klanten onze site aan. Wij van ParkCare zijn heel blij met deze positieve reacties. We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een voordelige en veilige parkeerplaats. Daarom hechten we ook veel waarde aan uw mening. Door ons aan te sluiten bij The FeedbackCompany, een onafhankelijke organisatie, laten we u zien dat de reviews betrouwbaar zijn.

Lees meer

Bij ParkCare vinden we het belangrijk om onze site zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk voor u te maken. Het kan echter weleens voorkomen dat er zich onduidelijkheden, vragen of opmerkingen voordoen. In dergelijke gevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Het was al mogelijk om met ons contact op te nemen door te bellen of door een email te sturen, maar vanaf nu zijn er twee nieuwe mogelijkheden bijgekomen. U kunt ons nu namelijk ook bereiken via Whatsapp en via onze chatservice. Dit maakt het nog makkelijker om ons te bereiken. 

Lees meer

Met ParkCare kunt u parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens door heel Nederland vergelijken en reserveren. Zo vindt u vliegensvlug een geschikte parkeerplaats voor tijdens uw reis. Via ParkCare kon u al enkele internationale parkeerplaatsen boeken in België en Duitsland. We komen nu echter ook met een geheel Duitse site. Voor het vergelijken van parkeeraanbieders in Duitsland kunnen klanten vanaf nu namelijk terecht bij Duitstalige ParkenAmFlugafen. Hier vindt u een ruim aanbod in parkeeraanbieders bij vliegvelden verspreid over heel Duitsland. Precies zoals we bij ParkCare ook al doen, maar dan een vergelijkingssite specifiek gericht op Duitse parkeeraanbieders. 

Lees meer

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe