Blog

De kosten voor het parkeren bij Groningen Airport zijn afhankelijk bij welke parkeeraanbieder u boekt. Op ParkCare kan u deze aanbieders eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Dit doet u door de gewenste parkeerdata in te voeren en Groningen Airport, ook wel bekend als Groningen Eelde Airport, te selecteren als luchthaven. Vervolgens klikt u op de gele knop en wordt u naar het overzicht met beschikbare parkeeraanbieders gebracht. Momenteel zijn er voor het parkeren bij Groningen Airport enkel de officiële parkeerplaatsen beschikbaar. 

Lees meer

Parkeren nabij Eindhoven Airport kan bij verschillende parkeeraanbieders. De kosten voor parkeren bij Eindhoven Airport kunnen hierdoor afwijken. Op ParkCare kan u de diverse parkeeraanbieders vergelijken en direct boeken. Ook vindt u in ons overzicht de prijzen die gelden voor deze parkeerplekken. Daarnaast hebben wij hieronder alvast voor u alle parkeerkosten en tarieven voor u op een rijtje gezet. Door via onze website te boeken, kan u al parkeren nabij Eindhoven Airport vanaf Є6,05 per dag.

Lees meer

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Lees meer

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer meer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland, om er toch nog lekker even uit te zijn geweest. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

Lees meer

Nu elektrische auto’s steeds dominanter worden in de auto-industrie, blijft de vraag naar laadpunten stijgen. Nederland is een van de Europese koplopers als het gaat om laadinfrastructuur. Inmiddels zijn er ongeveer 60.000 openbare laadpalen. Bij meer dan duizend van deze palen kunt u snelladen. Ondanks dit hoge aantal komen er de komende jaren meer bij.

De parkeeraanbieder bij de vliegvelden kunnen natuurlijk niet achter blijven. Wij zien dat steeds meer parkeeraanbieders ook elektrisch opladen aanbieden. U kunt dit vinden als u bij een Parkeeraanbieder op meer informatie klikt, en dan kijkt bij mogelijkheden. 

Lees meer

Iedereen heeft er behoefte aan. Vakantie, ontspanning en even niet bezig zijn met besmettingscijfers of testuitslagen. Nadat Covid-19 haar eerste verjaardag viert is er nog steeds geen (goedgekeurd) vaccin in Nederland beschikbaar. Het moment dat dit wel het geval is kunnen we wellicht ook weer verder vooruit denken en onze volgende vakantie gaan inplannen.

Lees meer

U kent ParkCare als uw vergelijkingssite voor parkeerplekken in de buurt van luchthavens. Zorgeloos uw auto achterlaten, genieten van uw vakantie en bij terugkomst helemaal ontspannen naar huis rijden.
Omdat er door de corona crisis minder mensen op vakantie gaan, worden er minder vluchten geboekt. Doordat er minder vluchten worden geboekt, worden er minder parkeerplekken bij luchthavens gereserveerd. De crisis waarin wij ons nu bevinden, doet een nog groter beroep op onze creativiteit. Vanuit deze gedachtegang is de website GoedkoopParkeren in leven geroepen.

Lees meer

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe