Blog

tunnel vliegveld Schiphol

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Parkeren Luchthaven Azie

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

strand-lastminute-vakantie

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Parkeerplaats Bijna Vol

Extra drukte bij luchthavenparkings

De afgelopen weken merken we dat er extra drukte is rondom het parkeren nabij diverse luchthavens. We zien dat veel mensen dit jaar later op vakantie gaan, of een last minute vakantie boeken nu het einde van de zomervakantie in zicht is. Het is dan ook aan te raden om uw parkeerplaats bij de gewenste luchthaven vooraf te reserveren. Zo komt u niet voor een volgeboekte parkeerplaats te staan. U kunt dit eenvoudig regelen via ParkCare.

Parkeerplaats Vliegveld

Parkeertarieven nemen toe rondom vliegvelden

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

vliegveld-mondkapje-corona

De nieuwe corona maatregelen: wat houdt dit in?

Over de afgelopen weken werden nieuwe maatregelen genomen tegen de verspreiding van het Corona virus. We snappen dan ook dat u zich wellicht afvraagt wat deze nieuwe corona maatregelen voor u betekenen, en wat ze inhouden. Daarom zetten wij alles even kort voor u op een rij.

corona-vakantie

Nieuwe versoepelingen: waar kan u nu heen?

Met de nieuw aangekondigde versoepelingen kan u langzamerhand weer een reis plannen naar het buitenland. Maar, wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden? En, naar welke landen mag u weer op business trip, of op vakantie?

vliegtuig-uitzicht

Nieuwe versoepelingen

Afgelopen week introduceerde het kabinet het nieuwe openingsplan met betrekking tot de corona maatregelen. Stapsgewijs zullen er meer versoepelingen worden doorgevoerd. Wat ook inhoudt dat er binnenkort weer meer mogelijkheden zijn met betrekking tot vakanties en het afreizen naar het buitenland.

Elektrische auto aan een laadpaal

Meer laadpunten voor elektrische auto’s

Nu elektrische auto’s steeds dominanter worden in de auto-industrie, blijft de vraag naar laadpunten stijgen. Nederland is een van de Europese koplopers als het gaat om laadinfrastructuur. Inmiddels zijn er ongeveer 60.000 openbare laadpalen. Bij meer dan duizend van deze palen kunt u snelladen. Ondanks dit hoge aantal komen er de komende jaren form meer bij.

Aarde met corona

Negatief reisadvies verlengd tot midden april

Het zat er al aan te komen en komt voor de meeste mensen dus ook niet als verassing. Het dringende advies om niet naar het buitenland te gaan, blijft voorlopig van kracht tot en met 15 april. Het negatief reisadvies zou 31 maart aflopen, maar omdat de cijfers weinig ruimte laten voor optimisme en versoepelingen heeft het demissionaire kabinet besloten om dit advies in stand te houden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe