Blog

- 3 minuten leestijd

Wanneer u van plan bent om met het vliegtuig te reizen, is een van de eerste dingen waar u aan moet denken het parkeren bij de luchthaven. Maar wat zijn eigenlijk de opties voor lang en kort parkeren bij vliegvelden, en hoe kunt u de beste keuze maken? Laten we eens dieper ingaan op deze parkeermogelijkheden.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Shuttle parkeren is een populaire optie voor reizigers die hun auto veilig willen parkeren bij een vliegveld. Deze parkeervorm wordt gezien als een goede combinatie van voordelig en comfortabel, omdat het over het algemeen goedkoper is dan valet parkeren, maar u niet zelf uw koffers richting de luchthaven hoeft te slepen.  Laten we eens dieper ingaan op deze parkeervorm en ontdekken waarom het een handige keuze kan zijn voor uw volgende reis.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Park & Walk, ook wel parkeren op loopafstand genoemd, is een handige optie voor mensen die de voorkeur geven aan zelfstandig parkeren bij een luchthaven zonder gebruik te maken van valet of shuttle services. Laten we eens dieper ingaan op deze parkeervorm en ontdekken waarom het een goede keuze kan zijn.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Gaat u parkeren bij een vliegveld? Valet Parking is een dienst die steeds populairder wordt bij luchthavens. Maar wat houdt valet parkeren precies in en is het de moeite waard? Laten we eens dieper ingaan op deze handige service en op wat deze parkeervorm precies inhoudt. 

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Bent u van plan om te parkeren bij een luchthaven? Dan wilt u dat natuurlijk alleen doen als u er zeker van bent dat u parkeert bij een uiterst veilige en betrouwbare plek. Dit artikel heeft als doel om u te informeren over de veiligheid en betrouwbaarheid van de parkeerplaatsen die u via onze website kunt boeken. Na het lezen van dit artikel kunt u met een gerust hart een boeking plaatsen en op reis gaan, zonder u zorgen te hoeven maken over uw geparkeerde auto.

Lees meer
- 5 minuten leestijd

Gaat u uw auto parkeren bij een vliegveld? Soms is het dan zo dat u uw autosleutels moet afgeven, maar soms ook niet. Of u uw autosleutels mee mag nemen op reis is afhankelijk van de parkeervorm die de parkeerplaats hanteert. Wij kunnen ons voorstellen dat het idee van autosleutels afgeven best stressvol kan zijn. In dit artikel leest u alle ins en outs over de verschillende parkeervormen met of zonder sleutelafgifte, zodat u een duidelijk overzicht heeft van wat de parkeervormen te bieden hebben. Na het lezen zullen de ‘wat-’, ‘waarom-’ en ‘waar’-vragen die u heeft over parkeervormen met sleutelafgifte beantwoord zijn, waarna u voor uzelf bepaalt welke parkeervorm u het meest aanspreekt.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Ook voor het snel afzetten of ophalen van reizigers kunt u terecht bij Keulen Airport. Hierbij heeft u de mogelijkheid om kort te parkeren bij Keulen Airport en daarna vlot weer weg te kunnen rijden. Deze parkeervorm wordt gezien als zeer efficiënt omdat het reizigers in staat stelt om snel in de buurt van de luchthaven te parkeren, waardoor ze minimale tijd nodig hebben voor het afzetten of ophalen van passagiers. Dit bevordert een vlotte doorstroming van het verkeer en maakt het proces van aankomst en vertrek voor zowel reizigers als chauffeurs uiterst handig en tijdbesparend. In dit artikel leest u alle informatie over de Kiss and Ride van Keulen Airport.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

De Kiss & Ride-parkeerplaatsen van Düsseldorf Airport bieden de perfecte oplossing voor als u wilt parkeren bij Düsseldorf Airport en daarbij snel iemand wilt afzetten of ophalen vanaf de luchthaven. Deze parkeervoorziening is specifiek ontworpen voor korte stops, waardoor ze uiterst efficiënt zijn. Op deze manier kunt u snel afscheid nemen van uw dierbare en vervolgens gemakkelijk weer huiswaarts keren. In dit blogartikel vindt u alle details over de Kiss and Ride-opties bij Düsseldorf Airport.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Wilt u graag parkeren bij Rotterdam Airport en daarbij snel iemand afzetten of ophalen vanaf de luchthaven? Dan zijn de Kiss & Ride parkeerplaatsen van Rotterdam Airport perfect. Deze parkeervorm is bedoeld voor korte stops en daardoor zeer efficiënt; u kunt kort afscheid nemen van uw geliefde en daarna vlot weer huiswaarts keren. In dit blogartikel leest u alle ins en outs over de Rotterdam Airport Kiss and Ride.

Lees meer
- 12 minuten leestijd

Parkeerplaatsen voor invaliden zijn van onschatbare waarde voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Hoewel deze parkeerplaatsen de nodige toegankelijkheid en gemakkelijk parkeren bieden, is het van het grootste belang om ze correct en respectvol te gebruiken. Zodat iedereen zich bewust is van de juiste praktijken en hoe we samen kunnen zorgen voor inclusiviteit en gelijke toegang op invalidenparkeerplaatsen, zullen we in dit artikel de regels en tips bespreken die u kunt gebruiken rondom invalidenparkeerplaatsen.

Lees meer
- 7 minuten leestijd

Het aantal elektrische auto’s in Nederland neemt jaarlijks sterk toe (bron: CBS). Hierdoor worden elektrische parkeerplaatsen bij vliegvelden steeds belangrijker. Hoewel Nederland de grootste laaddichtheid heeft van Europa, zijn ze nog niet bij elk vliegveld te vinden. Om u te helpen bij het vinden van de elektrische parkeerplaats leest u in deze blog alles over elektrisch laden en de parkeeraanbieders waar u gebruik kunt maken van de service. Voor een overzicht van alle aanbieders kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Als u tijdens het gebruiken van de vergelijkingstool het aanbod wilt bekijken, dan kunt u de filter 'elektrisch laden' aanvinken. De informatie over de officiële parkeerplaatsen van vliegveld is verzameld in oktober 2023. Deze informatie kan na verloop van tijd veranderen. De overzichten met onafhankelijke aanbieders worden dagelijks bijgewerkt.

Lees meer
- 5 minuten leestijd

Eindhoven Airport is tegenwoordig een populair alternatief voor Schiphol. Toch is het vliegveld bij sommige reizigers wat minder bekend, waardoor het lastiger kan zijn om de beste parkeerplaats te vinden. Daarom leest u in deze blog alles over de beste en goedkoopste parkeerplaatsen die Eindhoven Airport te bieden heeft. Ook hebben we de beste parkeeraanbieders voor u verzameld. Zo kunt u zonder zorgen beginnen aan uw vliegreis.

Lees meer
- 13 minuten leestijd

 Bent u op zoek naar inspirerende vakantiebestemmingen die u gemakkelijk kunt bereiken vanaf Eindhoven Airport? Van zonnige stranden en culturele steden tot avontuurlijke eilanden en historische parels, er zijn tal van opties voor een onvergetelijke vakantie. In deze blog nemen we u mee naar enkele van de meest betoverende bestemmingen die u vanaf Eindhoven kunt bezoeken. Hier vindt u de perfecte bestemming voor uw volgende reis. Voor uw gemak en gemoedsrust raden we u aan om uw auto veilig en gemakkelijk te parkeren bij Eindhoven Airport. Bezoek onze pagina over parkeren bij Eindhoven Airport om uzelf gelijk van een parkeerplek te bij het vliegveld te verzekeren. Ontdek de wereld zonder zorgen over uw voertuig, en start uw avontuur vanaf de gunstige locatie van Eindhoven Airport

Lees meer
- 3 minuten leestijd

In dit blogartikel gaan we de infrastructuur rondom Eindhoven Airport verkennen met behulp van onze handige parkeerplattegrond. Of u nu van plan bent om te reizen vanaf Eindhoven Airport en behoefte hebt aan informatie over de parkeermogelijkheden, of gewoon nieuwsgierig bent naar de indeling van de luchthaven, wij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde details. Met onze plattegrond van Eindhoven Airport kunt u in één oogopslag een overzicht krijgen van de parkeergelegenheid rondom de luchthaven en uw reis zo efficiënt mogelijk plannen.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Eindhoven Airport staat op nummer 2 van drukste luchthavens in Nederland. Vanwege de diverse bestemmingen die het vliegveld aanbiedt wordt het een populaire locatie om vanaf te vliegen. Hierdoor komen er jaarlijks veel reizigers die uit de omgeving van Eindhoven komen of een alternatief voor Schiphol zoeken. Om nieuwe reizigers te helpen met navigeren door Eindhoven Airport hebben we deze blog samengesteld. In deze blog leest u alles over de vertrekhal van Eindhoven Airport voor zowel reizigers als bezoekers. Zo weet u precies waar u alles kunt vinden en welke faciliteiten er beschikbaar zijn op het vliegveld.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Kiss and Ride is een ideale uitkomst voor het ophalen en wegbrengen van familie of vrienden. Kiss and Ride houdt in dat u een korte tijd parkeert in de buurt van het vliegveld. De parkeerplaatsen zijn makkelijk te bereiken waardoor het in- en uitrijden erg snel is. In deze blog leest u alle informatie over de Kiss and Ride voor Eindhoven Airport zodat eenvoudig gebruik kunt maken van de parkeermogelijkheid.

Lees meer
- 7 minuten leestijd

Omdat iedereen graag gebruik wil maken van goedkoop parkeren bij Schiphol, vindt u in deze blog alles over de 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor het vliegveld. Zo kunt u de aanbieders makkelijk vergelijken en ontspannen beginnen aan uw reis. Het boeken van de door u gekozen parkeerplaats is binnen enkele klikken geregeld.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Daarom is kan het voor sommige mensen erg overweldigend zijn. Ondanks dat Schiphol soms erg verwarrend kan zijn, volgt de luchthaven een duidelijke structuur. In deze blog leest u alles wat u moet weten over hoe het vliegveld is ingericht, waar u naar toe moet voor uw vlucht en meer. Met deze informatie weet u zeker dat u zonder zoeken naar uw gate kunt lopen en ontspannen kunt beginnen aan uw vliegreis.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

De Kiss and Ride van Schiphol is ideaal als u iemand wilt wegbrengen of op te halen vanaf Schiphol. Deze locatie is specifiek bedoeld voor diegenen die reizigers naar de luchthaven brengen of ophalen en vervolgens zelf weer naar huis gaan. In dit blogartikel leest u meer over hoe het ophalen en wegbrengen werkt, waar het precies kan en hoe u deze locaties bereikt.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Bij een vliegreis kunt u verschillende manieren van vertraging op lopen. Zo kan het zijn dat uw terugreis vertraagd is en u later terugkomt dan aangegeven in uw parkeerreservering. Ook is het mogelijk dat u vertraagd bent door bijvoorbeeld files. In dit geval is uw aankomst later dan aangegeven in uw reservering. Om verwarring en onnodige kosten te voorkomen leest u in deze blog alles over vertragingen. Zo hebben we enkele tips op een rij gezet zodat u gelijk kunt handelen wanneer u zelf last heeft van een vertraging. Zo kunt u zorgeloos uw auto parkeren en bent u goed voorbereid op alle scenario's.

Lees meer
- 4 minuten leestijd

In dit blogartikel verkennen we de infrastructuur op en rondom Schiphol Airport, met behulp van onze handige parkeerplattegrond van Schiphol. Of u nu van plan bent om te reizen vanaf Schiphol Airport en interesse hebt in de parkeermogelijkheden, of gewoon nieuwsgierig bent naar de lay-out van de luchthaven, wij voorzien u graag van de nodige informatie. Dankzij onze plattegrond van Schiphol kunt u in één oogopslag de organisatie van het parkeren rondom de luchthaven begrijpen en uw reis zo goed mogelijk plannen.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

ParkCare heeft een mijlpaal bereikt. We hebben namelijk meer dan 10.000 reviews ontvangen via onafhankelijke organisaties, zoals onder andere via Feedback Company. Uit deze beoordelingen blijkt dat onze klanten over het algemeen zeer tevreden zijn. Vorig jaar werden wij nog beoordeeld met een 8,5 gemiddeld. Dit jaar is de gemiddelde beoordeling gestegen naar een 8,6. Daarnaast beveelt 95% van onze klanten onze site aan. Wij, van ParkCare, zijn heel blij met deze positieve reacties.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

In de afgelopen tijd is Schiphol vaak in het nieuws geweest vanwege gigantische drukte. Hierdoor moeten reizigers soms lang wachten in de rijen de douane of bij het ophalen van hun bagage. Tegenwoordig is er ook een druktemeter van Schiphol om een betere indicatie te geven van hoe druk het is. Dit kunt u gebruiken om de drukte bij Schiphol te vermijden. Daarnaast is het ook mogelijk om te vertrekken van een andere luchthaven. Daarom bespreken wij in deze blog 4 alternatieve luchthavens. Wilt u toch reizen via Schiphol? Lees dan onze blog over de drukte op Schiphol voor meer tips.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Weeze Airport is een relatief kleine luchthaven in Duitsland, waardoor het parkeren bij het vliegveld erg eenvoudig is. Doordat de luchthaven net over de grens te vinden is, wordt het veel gebruikt door Nederlandse reizigers. Hieronder leest u diverse tips die parkeren bij Weeze Airport nog makkelijker maken.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Ondanks dat Charleroi Airport niet heel groot is, kan het parkeren wel stressvol zijn. Daarom vindt u hieronder enkele tips voor het parkeren bij Charleroi Airport. Er staan ook enkele parkeertips waarmee u behoorlijk wat geld kunt besparen. Deze tips zorgen voor een ontspannen begin van uw reis.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Bremen Airport is gelegen in de stad Bremen in Duitsland. Vanaf deze luchthaven worden verschillende bestemmingen binnen Europa aangeboden. Populaire bestemmingen vanuit Bremen zijn onder andere steden zoals Londen, Mallorca, Istanbul, Barcelona en Rome. Deze bestemmingen bieden een mix van cultuur, geschiedenis en unieke ervaringen voor reizigers. Hieronder hebben wij enkele minder bekende bestemmingen op een rij gezet die ook zeker een bezoek waard zijn.

Lees meer
- 4 minuten leestijd

Keulen Airport, ook wel bekend als Keulen-Bonn Airport, is een internationale luchthaven gelegen in de buurt van Keulen en Bonn in Duitsland. Het is een belangrijke luchthaven in de regio Noordrijn-Westfalen en biedt een breed scala aan bestemmingen in Europa en andere delen van de wereld. Hieronder zetten wij een aantal mooie bestemmingen op een rij.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Weeze Airport, officieel bekend als de luchthaven Niederrhein, is een internationale luchthaven in Duitsland, gelegen nabij het dorp Weeze. Het is een kleinere luchthaven die voornamelijk wordt gebruikt door budgetmaatschappijen, zoals Ryanair. Weeze Airport bedient voornamelijk de regio Nederrijn en wordt gebruikt als een alternatieve luchthaven voor de nabijgelegen steden Düsseldorf en Keulen. Vanaf Weeze Airport kunt u naar verschillende bestemmingen vliegen. Hieronder staan enkele bestemmingen die wat ons betreft zeker een bezoek waard zijn.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Parkeren bij Zaventem kan een bron van stress zijn. Om u te helpen, hebben we enkele handige tips verzameld. Deze tips zorgen ervoor dat u goed voorbereid op reis kunt gaan en zonder zorgen aan uw vliegreis kunt beginnen.

Lees meer
- 4 minuten leestijd

Maastricht Aachen Airport is een klein vliegveld. Daarom is hun aanbod ook niet heel groot. In totaal vliegen zij op zo’n 14 bestemmingen. Het voordeel van zo’n klein vliegveld is dat het een stuk rustiger is dan andere grote vliegvelden, zoals Schiphol. Hierdoor zijn de rijen voor de douane minder lang en kunt u rustig aan uw reis beginnen. In deze blog zetten wij 3 bestemmingen op een rij die zeker een bezoek waard zijn.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Uw reis begint vanaf Düsseldorf Airport, een belangrijk vertrekpunt voor avontuurlijke ontdekkingsreizigers. Met een uitgebreid aanbod aan bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen biedt deze luchthaven talloze mogelijkheden voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. In dit artikel nemen we u mee naar enkele opwindende bestemmingen die gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf Düsseldorf Airport. Of u nu droomt van historische steden, exotische stranden of bruisende metropolen, er is voor elk wat wils. Laat u inspireren voor uw volgende reisavontuur!

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Het plannen van een reis vanaf Düsseldorf Airport brengt altijd de vraag met zich mee: waar laat ik mijn auto tijdens mijn afwezigheid? Het vinden van een geschikte parkeeroplossing kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste kennis en tips kunt u het parkeren bij Düsseldorf Airport gemakkelijk en stressvrij regelen.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Groningen Airport Eelde begon als vliegveld in 1931. Het oorspronkelijke idee was om het de luchthaven van het noorden te maken. Ook is Eelde Airport ontstaan als particulier initiatief van Haijo Hindriks, een vlieg enthousiast en oud-wethouder.

Lees meer
- 4 minuten leestijd

Vliegen kan soms veel stress opleveren bij reizigers. Om het stressgevoel tegen te gaan is het handig om de verschillende aspecten van uw vliegreis goed te plannen. Hieronder hebben we verschillende tips onder elkaar gezet om het vliegen en parkeren bij Eindhoven Airport zo zorgeloos mogelijk te maken.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Eelde Airport is een relatief kleine luchthaven in Groningen. Toch zet het vliegveld zich de afgelopen jaren sterk in om door te groeien. Hierdoor vindt u steeds meer vliegbestemmingen. Het aanbod is erg flexibel. Zo zijn de bestemmingen opgesplitst in het zomerseizoen en het winterseizoen. Elk seizoen geeft de luchthaven aan naar welke bestemmingen u kunt vliegen. Om u een beeld te geven van de vliegmogelijkheden, hebben wij hieronder een paar bestemmingen voor u uitgelicht.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Op het vliegveld van Schiphol vindt u 104 luchtvaartmaatschappijen die naar meer dan 300 bestemmingen vliegen. Elke luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen regels en adviezen. Het is daarom handig om te kijken op de website van de maatschappij waarmee u vliegt. Daar staat vaak hoelang u van tevoren kunt inchecken. Hoeveel veel reizigers de neiging hebben om veel eerder op Schiphol aanwezig te zijn, is dit niet altijd handig. Zo staat u soms langere tijd te wachten tot u de bagage mag inleveren. Bovendien zorgt het voor onnodige drukte op de luchthaven.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Eindhoven Airport opende in 1952 haar deuren voor zowel nationale en internationale reizigers. Sindsdien is de luchthaven enorm gegroeid. Wij vertellen u meer over de geschiedenis van Eindhoven Airport.

Lees meer
- 4 minuten leestijd

De geschiedenis van Schiphol begon in 1916 op een drooggemalen stuk grond in de Haarlemmermeer. Wat destijds een bescheiden start was, groeide uit tot een luchthaven van wereldformaat. We nemen je mee door de geschiedenis van de afgelopen 100 jaar van Schiphol.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

De zomer komt er weer aan. Dat gaat gepaard met de zomerdrukte op Schiphol. Op Schiphol loopt het aantal reizigers namelijk enorm op in de zomer. Dit kan zorgen voor een hoop stress op de dag van vertrek. Hieronder hebben we een paar tips op een rij gezet om u goed voor te bereiden op de zomerdrukte. Zo kunt u ontspannen aan uw reis beginnen.

Lees meer
- 4 minuten leestijd

Omdat Schiphol de grootste luchthaven van Nederland is, is het altijd erg druk. Om u te helpen met het parkeren zo zorgeloos mogelijk te maken hebben we hieronder tips verzameld die parkeren bij Schiphol zo simpel mogelijk maakt.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Een vliegvakantie is altijd een heerlijke pauze van het normale leven vol met verplichtingen. Veel vakantiebestemmingen worden in de aanloop naar de zomer- of wintervakantie vaak geadverteerd. Dit zorgt ervoor dat reizigers vaak geneigd zijn om naar de populairste vakantiebestemmingen te gaan. Hierdoor is het, vanwege toerisme, vaak erg druk. Daarom hebben wij ter inspiratie enkele alternatieve vakantiebestemmingen op een rij gezet. Hieronder vindt u vier bestemmingen die minder populair zijn reizigers, maar zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Veel mensen vinden het prettig om ruim vooraf een vakantie te hebben geboekt. Toch zijn er ook mensen die liever gaan voor een last minute vlucht. Last minute vluchten zijn vaak onvoorspelbaar, maar kunnen ook tot hoge kortingen leiden. Hieronder leest u meer over last minutes, hoe u kunt boeken en hoe u last minute kunt parkeren.

Lees meer
- 3 minuten leestijd

Het is moeilijk om in te schatten hoe druk het gaat worden op Schiphol. Toch is het fijn om een indicatie te hebben van hoe druk het is. Als u gaat reizen via Schiphol is het handig om in de periode voordat u gaat vliegen de drukte alvast in de gaten te houden. Door af en toe te kijken naar de drukte kunt u een inschatting maken van hoe druk het gaat worden op uw reisdag. Zo bent u beter voorbereid en maakt u uw vliegvakantie minder stressvol.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Mensen gaan steeds weer meer op vakantie. Om hun reis te garanderen wordt het grootste deel van de vakanties ruim vooraf geboekt. Hoewel dit het fijn is om alles gepland te hebben, zijn er voor de avonturiers ook voordelen te halen. Dit gebeurt vaak in de vorm van last minute vakanties. Met deze last minutes kunnenIk z reizigers op het laatste moment nog beslissen waar ze naartoe gaan en wat ze gaan doen op die vakanties. Naast het feit dat het kan leiden tot de beste en onverwachtste vakanties, is het ook vaak voordeliger. Doordat hotels, campings en ook vliegmaatschappijen graag hun kamers, parken en vliegtuigen zo vol mogelijk willen hebben, bieden ze soms enorme kortingen aan. Zo kunt u voor een fractie van de prijs een fantastische reis beleven. Voor een last minute vakantie is het slim om diverse luchthavens in de gaten te houden. Zo heeft u de een grotere kans op een goede deal dan dat u alleen last minutes bij Schiphol zoekt.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

De meeste Nederlanders die op vakantie gaan, kiezen al snel voor Schiphol. Het is natuurlijk begrijpelijk, omdat Schiphol veel bestemmingen aanbiedt. Toch kan het soms lonen om te vliegen vanaf een andere luchthaven, zoals Rotterdam Airport. Hier vindt u ook verschillende bestemmingen voor een aangename vliegvakantie. Hieronder leest u meer over vliegvakanties vanaf de luchthaven van Rotterdam.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Tegenwoordig gebeurt het steeds meer dat Nederlandse reizigers via het buitenland gaan vliegen naar hun vakantiebestemming. Over het algemeen wordt dit gedaan omdat het goedkoper zou zijn dan vliegen vanaf Nederland, maar hoe komt dit? En klopt het wel?

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Het is niemand ontgaan dat Schiphol de afgelopen maanden het toneel is geweest voor enorme drukte. Urenlange rijen en gemiste vluchten tijdens de zomer waren constant te zien in het nieuws in de zomerperiode. Ook nu de zomer is afgelopen, is het nog steeds erg druk. Maar hoe komt dat eigenlijk?

Lees meer
- 3 minuten leestijd

U kent ParkCare als uw vergelijkingssite voor parkeerplekken in de buurt van luchthavens. Zorgeloos uw auto achterlaten, genieten van uw vakantie en bij terugkomst helemaal ontspannen naar huis rijden. Vanwege de coronacrisis gaan er minder mensen op vakantie. Dit houdt in dat er minder vluchten, en dus ook minder parkeerplekken bij vliegvelden, geboekt worden. De crisis waarin wij ons in bevinden, doet een groot beroep op onze creativiteit. Vanuit deze gedachtegang is de website GoedkoopParkeren in het leven geroepen.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Voor het reserveren van een parkeerplek bij een luchthaven heeft u vaak een ruime keuze. Gelukkig, want niet iedereen is op zoek naar dezelfde soort parkeerplek. In deze blog leest u waar u op kunt letten tijdens het boeken van uw parkeerplaats.

Lees meer
- 2 minuten leestijd

Met ParkCare kunt u parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens door heel Nederland vergelijken en reserveren. Zo vindt u vliegensvlug een geschikte parkeerplaats voor tijdens uw reis. Via ParkCare kon u al enkele internationale parkeerplaatsen boeken in België en Duitsland. We komen nu echter ook met een geheel Duitse site. Voor het vergelijken van parkeeraanbieders kunnen klanten vanaf nu namelijk terecht bij het Duitstalige ParkenAmFlugafen. Hier vindt u een ruim aanbod in parkeeraanbieders bij vliegvelden verspreid over heel Duitsland. Precies zoals we bij ParkCare ook al doen, maar dan een vergelijkingssite voor Duitstalige klanten.

Lees meer

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe