Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Eelde Airport

Vanaf 4,31 per dag!

Beoordeeld door 4200+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Eelde Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Groningen Airport P1
🤲 Goedkoopste: Parkeren Groningen Airport P2
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Groningen Airport P1
Plattegrond van de parkeeraanbieder op Eelde Airport

Parkeren bij Groningen Airport Eelde

Parkeren bij Eelde Airport regelt u snel en eenvoudig via ParkCare. Zo kunt u binnen enkele minuten diverse parkeeraanbieders vergelijken en uw parkeerplaats boeken. Bij ons bent u altijd verzekerd van de laagsteprijsgarantie!

Als u gaat vliegen vanaf het vliegveld van Groningen, ook wel Eelde Airport genoemd, dan zult u hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van een van de parkeerterreinen van de luchthaven. Op dit moment zijn er drie officiële parkings aanwezig waar u eenvoudig kunt parkeren, P1, P2 en P3. U kunt hier zowel kort als lang parkeren. Vanaf de officiële parkeeraanbieders kunt u lopend naar de luchthaven komen. Eelde Airport is een kleine luchthaven in vergelijking met bijvoorbeeld Schiphol Airport. Hierdoor weet u zeker dat u geen lange afstand hoeft te wandelen.

Vliegveld Eelde heeft geen treinstation, mocht u met het openbaar vervoer willen dan moet u met de bus naar Groningen, de reistijd bedraagt hiervoor ongeveer 40 minuten. Bekijk de actuele bustijden.

Inhoud

 1. Goedkoop parkeren Eelde Airport
 2. Lang parkeren Eelde Airport
 3. Kosten parkeren Groningen Eelde Airport
 4. Voordelen parkeren Eelde Airport
 5. Hoe werkt parkeren bij vliegveld Groningen met ParkCare
 6. De parkeermogelijkheden bij Eelde Airport
 7. De parkeeraanbieders bij Groningen Airport Eelde
 8. Veelgestelde vragen over parkeren bij Groningen Airport

 

Goedkoop parkeren Eelde Airport

Op dit moment zijn er drie officiële parkings aanwezig waar u goedkoop kunt parkeren. Doordat Groningen Airport relatief klein is, zijn de parkeerprijzen aanzienlijk goedkoper dan de grote airports in Nederland. Daarnaast wordt parkeren nabij de luchthaven van Eelde over het algemeen als relatief gemakkelijk ervaren. Vanaf deze parkeeraanbieders kunt u namelijk lopend naar de luchthaven komen. Op onze website kunt u deze parkeeraanbieders eenvoudig en snel boeken.
 

Lang parkeren Eelde Airport

Wij bieden verschillende opties om lang te parkeren bij Eelde Airport. Op dit moment zijn er drie officiële parkeeraanbieders aanwezig waar u zowel lang als kort kunt parkeren. U vindt altijd het beste aanbod voor parkeren bij Groningen Airport op onze website.

Kosten parkeren Groningen Eelde Airport

Parkeren bij Groningen Eelde Airport kunt u eenvoudig regelen via ParkCare. U hoeft hiervoor alleen maar de stappen te volgen die verderop door ons beschreven worden. Bekijk hier het overzicht van de parkeerkosten voor parkeren bij Eelde Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Parkeren Groningen Airport P1 74,00 1 min Buiten Park & Walk

* De parkeerprijzen voor Eelde Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 11/07/2023 t/m 18/07/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

 

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Voordelen parkeren Eelde Airport

Eelde Airport

  Wanneer u ervoor kiest om uw auto te parkeren bij Eelde Airport, profiteert u van verschillende voordelen:

 1. Gemakkelijke toegang: De parkeeraanbieders bij Eelde Airport zijn goed bereikbaar en dicht bij de terminal gelegen. U hoeft dus geen lange afstanden te lopen of te reizen om bij uw auto te komen.
 2. Veiligheid: Eelde Airport biedt beveiligde parkeerterreinen met 24/7 bewaking en surveillance. U kunt met een gerust hart uw auto achterlaten, wetende dat deze in veilige handen is.
 3. Flexibele parkeermogelijkheden: Eelde Airport biedt diverse parkeervormen aan, zoals park & walk parkeren en valet parking. U kunt kiezen wat het beste bij uw reisbehoeften past.
 4. Reserveringsmogelijkheden: Het is mogelijk om vooraf uw parkeerplaats te reserveren bij Eelde Airport. Dit geeft u de zekerheid van een beschikbare parkeerplek en vaak ook voordeligere tarieven.
 5. Snelle en efficiënte service: De parkeerfaciliteiten bij Eelde Airport zijn ontworpen om een soepele en snelle parkeerervaring te bieden. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en het in- en uitrijden verloopt efficiënt.

Hoe werkt parkeren bij vliegveld Groningen met ParkCare

Bij ons kunt u veilig en betrouwbaar een parkeerplaats reserveren voor Groningen Airport Eelde. Wij controleren persoonlijk onze parkeeraanbieders nabij Groningen Airport Eelde. Ook onderhouden we regelmatig contact met de parkeeraanbieders om op de hoogte te blijven van eventuele upgrades of veranderingen.

Het reserveren van een veilige en betrouwbare parkeerplaats bij Groningen Airport Eelde is snel, gemakkelijk en goedkoop via onze website. We begeleiden u graag bij het boekingsproces, zodat u moeiteloos uw parkeerplaats kunt reserveren.

Allereerst, vult u de luchthaven in waar u dichtbij wilt parkeren. Vervolgens selecteert u de correcte parkeerdata en tijdstippen waarop u gebruik wilt maken van een parking. Nu hoeft u alleen nog maar op de gele knop ‘Vergelijk de prijzen’ te klikken. Ons systeem gaat nu voor u na welke parkeeraanbieders vrij zijn op de door u gekozen dagen en tijdstippen.

Er zal een lijst met parkeeraanbieders voor Parkeren Groningen Airport tevoorschijn komen. U kunt deze lijst rustig doornemen en vergelijken. Het is daarnaast ook mogelijk om te filteren op parkeerplekken waar u bijvoorbeeld uw sleutels mag behouden. Ook als u een voorkeur heeft voor een parkeervorm kunt u dat aangeven op de vergelijkingspagina. Bij elke parkeeraanbieder wordt een korte samenvatting gegeven over de voorzieningen en faciliteiten van de parkeerplaats. Meer informatie over de parkeerplek kunt u krijgen door op de desbetreffende parkeeraanbieder te klikken.

Zodra u de geschikte parking gevonden heeft, boekt u deze in enkele minuten via onze website. U doet dit door bij de desbetreffende parkeerplek op de knop ‘Reserveren’ te drukken. Let hierbij wel op dat de boeking gemaakt wordt op de door u aangegeven data en tijdstippen. Mocht u toch eerder of later willen parkeren, dan zal u dit eerst moeten aanpassen op de vergelijkingspagina.

U wordt naar een scherm gebracht waar u enkele persoonlijke gegevens in kunt vullen. Hierbij kunt u denken aan uw naam, kenteken en vluchtnummers. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u direct voor de parkeerplek betalen. Zo zet u uw voordelige parkeertarief gelijk vast. U kunt betalen met verschillende, veilige betaalmethodes zoals iDEAL, MasterCard en VISA.

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestigingsmail van uw boeking op uw e-mailadres. Het kan overigens zijn dat deze in de spam terecht komt. We raden u aan om deze bevestigingsmail uit te printen, zodat u alle informatie bij de hand heeft. Mocht het zo zijn dat u toch geen mail van ons heeft ontvangen, neem dan vooral contact met ons op. Wij zorgen dan dat u alsnog uw bevestiging ontvangt voor parkeren Groningen Airport.

De parkeermogelijkheden bij Eelde Airport

Bij het parkeren van uw auto tijdens uw reis, heeft u vaak keuze uit verschillende parkeervormen. Veel parkeeraanbieders bieden opties, zoals shuttle parking, valet parking, park & walk en park, sleep & fly. Bij Groningen Airport Eelde bieden we momenteel alleen de parkeervorm park & walk aan. We leggen u graag uit wat park & walk parkeren precies inhoudt. 

Als u gebruik maakt van een shuttle parking, dan parkeert u, vaak voordeliger, de auto enige kilometers van de luchthaven af. Zodra u de auto heeft geparkeerd, of heeft laten parkeren, kunt u uw bagage uitladen. Vervolgens zal de parkeeraanbieder zorgen dat er een shuttlebus voor u klaar staat. Deze bus neemt u mee naar het vliegveld. Zo staat u vaak binnen enkele minuten op de luchthaven. Bij terugkomst van uw reis, kunt u contact opnemen met de aanbieder, die een shuttlebus uw kant op stuurt. Met deze vorm van vliegveld parkeren bent u snel weer bij uw auto. Deze parkeervorm bieden we momenteel niet aan bij Eelde Airport.

In het geval van Park & Walk rijdt u zelf naar de parkeerplaats. U parkeert uw auto op de parking en kan direct doorlopen naar de vertrekhal. Deze parkeerplekken bevinden zich dus op loopafstand van Groningen Airport. Bij terugkomst bent u niet afhankelijk van een shuttlebus of het personeel van een parkeeraanbieder. U kunt namelijk gelijk bij terugkomst van uw reis op Eelde naar uw auto wandelen en vertrekken naar uw volgende bestemming.

Meer informatie over park & walk Eelde Airport

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Groningen Airport

Het parkeren nabij Groningen Airport kan al vanaf een gemiddeld parkeertarief van €2,30 per dag, als u boekt via onze website. Dit parkeertarief wordt aangeboden door officiële parkeeraanbieders bij de luchthaven Groningen. Bekijk voor een duidelijk overzicht de parkeerkosten bij de luchthaven van Eelde parkeerkosten bij de luchthaven van Eelde

Het is helaas niet mogelijk om gebruik te maken van een gratis parkeerplek nabij Groningen Airport. U zult hierom dan ook gebruik moeten maken van een van de diverse parkeerplaatsen rondom het vliegveld. Via ParkCare kan u zelfs een parkeerplaats reserveren bij een van de drie officiële parkeerplekken van Groningen Eelde Airport.

U kunt zeker lang parkeren nabij de luchthaven van Groningen. U regelt dit eenvoudig via de website van ParkCare. Selecteer simpelweg de geschikte, beschikbare parkeeraanbieder naar aanleiding van de door u ingevulde parkeerdata. Boek deze direct op onze website en ontvang binnen 24 uur een boekingsbevestiging met alle benodigde informatie.

Als u mensen wilt ophalen of wegbrengen dan kan dat op alle parkeerplaatsen van de luchthaven. Hiervoor geldt een uurtarief van €3,- euro voor het eerste uur. Na het eerste uur is P1 het duurst met €3,- per uur en is P3 het goedkoopst met €1,- per uur. Als u niet wilt parkeren maar alleen maar mensen wilt afzetten of ophalen, dan kunt u gebruik maken van de Kiss & Go. Deze vindt u aan de voorkant van de vertrekhal.

De luchthaven raadt aan om 2 uur van tevoren aanwezig te zijn. De check-ins gaan daarnaast ook 2 uur voor het vertrek open.

Groningen Airport vliegt naar verschillende Europese landen, zoals Spanje, Griekenland, en Zweden. Daarnaast zijn er ook vluchten naar Turkije. Het beschikbare vliegaanbod verschilt per seizoen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe