Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.

Parkeren Maastricht Airport

Maastricht Aachen Airport is één van de grotere vliegvelden van Nederland, met ruim 41.000 vliegbewegingen per jaar wat het een aantrekkelijke optie maakt om vandaan te vliegen. Daarnaast is het een vliegveld dat zeer veel waarde hecht aan de veiligheid. Dit is al te merken vanaf het moment dat je de vertrekhal in loopt. Iedereen die het beschermd gebied betreedt wordt gecontroleerd. Ook de ruimbagage en de voorraden voor de winkels in het beschermd gebied worden gecontroleerd. U zult zich dus altijd veilig voelen op Maastricht Airport. Naast dat het vliegveld op het gebied van veiligheid punten scoort, is de locatie ook nog eens zeer gunstig. Namelijk in de gemeente Beek langs de A2, acht kilometer ten noorden van Maastricht, wat makkelijk te vinden en bereiken is. U kunt zowel met het openbaar vervoer als met uw eigen auto gaan. Aangezien het openbaar vervoer vaak toch afhankelijk is van overstaptijden en riskanter is door de mogelijke vertragingen is de keuze voor een eigen auto begrijpelijk. Wat ook begrijpelijk is, zijn vragen zoals: Waar moet ik dan mijn auto voor een langere tijd kwijt? Gelukkig is het antwoord op deze vraag heel simpel. Omstreeks Maastricht Aachen Airport is er namelijk gelegenheid uw auto lang te parkeren tegen voordelige tarieven. Deze tarieven liggen aanzienlijk lager dan wanneer u parkeert op het vliegveld zelf en zijn minstens zo betrouwbaar en comfortabel. Door gebruik te maken van ParkCare betaalt u nooit teveel, want u maakt direct gebruik van onze laagste prijsgarantie!

Maastricht airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Maastricht airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Vakgarage Ernes
✈️ Dichtstbij vliegveld: APS 1 - Maastricht Airport

Vind snel en gemakkelijk een voor u geschikte parkeerplaats

Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte parkeerplaats in de buurt van de luchthaven van Maastricht. Door een kijkje te nemen op ParkCare wordt u van alle informatie voorzien. U kunt zowel kort parkeren als lang parkeren nabij Maastricht Aachen Airport. Dus ook voor de minder lange reizen kunt u hier terecht. Daarnaast leest u alles over de aanbieders van de parkeerplaatsen vliegveld Maastricht. Per aanbieder wordt er een overzicht gegeven van de belangrijkste voor- en nadelen. Op deze manier kunt u in één oogopslag zien of de parkeerplaats u aanspreekt. De verschillende parkeertarieven ziet u ook duidelijk in beeld verschijnen. Hierdoor kunt u er altijd verzekerd van zijn dat u goedkoop parkeert wanneer u kiest voor het laagste parkeertarief. U weet dan zeker dat u niet onnodig meer kosten hebt gemaakt. Wat ook altijd wordt vermeld, zijn belangrijke aspecten die u als reiziger tegenkomt tijdens parkeren. Wilt u bijvoorbeeld graag overdekt parkeren nabij vliegveld Maastricht, dan laten wij altijd weten of dit mogelijk is. Verder kunt u ook nog kiezen tussen verschillende parkeervormen. Zo is er bijvoorbeeld shuttle bus parkeren, Valet parking, Park & Walk of Park, Sleep & Fly. De ene parkeervorm is wat lager in kosten dan de ander, maar voor de meerprijs krijgt u dan weer wat extra luxe en comfort terug. Voor ons is het uiteraard ook erg belangrijk dat uw auto op een beveiligd en betrouwbaar terrein geparkeerd staat. Daarom vindt u op ParkCare slechts de erkende parkeeraanbieders. Veelal is er tijdens parkeren nabij de luchthaven van Maastricht personeel aanwezig en ook is de parkeerplaats meestal voorzien van camerabewaking. Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor één van de parkeeraanbieders, kunt u direct bij ons een reservering plaatsen. U checkt eerst of er op de door u gewenste datum een parkeerplaats beschikbaar is. Als dit het geval is, kunt u deze rechtstreeks boeken zonder reserveringskosten. Hierna krijgt u informatie toegestuurd over hoe de procedure verder verloopt. Zo maken wij lang of kort parkeren bij Maastricht Airport gemakkelijk! Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan verwijzen we u graag door naar de veelgestelde vragen. Staat het antwoord hier niet bij? Twijfelt u dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen! Vergeet ook niet onze handige tips pagina te lezen. Wij wensen u een prettige reis toe.

Daarom kiest u voor ParkCare

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe