Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,59 per dag!

Beoordeeld door 3400+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Maastricht Airport

Maastricht Airport

Parkeren bij Maastricht Airport wordt makkelijk gemaakt voor u bij ParkCare. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u de beste keuze voor u vinden tussen onze vele betrouwbare aanbieders. U kunt filteren op bijvoorbeeld afstand van het vliegveld, de aanwezigheid van elektrische laadpalen en de gemiddelde klantenbeoordeling. Zo bent u duidelijk geïnformeerd en kunt  u uw parkeerplek van te voren makkelijk online reserveren tegen een voordelige prijs. Zo bent u verzekerd van een plek en weet u precies wat u kunt verwachten als u op reis gaat. Wij bieden zo ook onze diensten aan voor andere vliegvelden in Nederland aan, zoals bijvoorbeeld Schiphol Airport

ParkCare biedt diverse parkeeraanbieders aan bij Maastricht Airport. Zo zijn er bijvoorbeeld shuttle parking en valet parking. Wat deze vormen specifiek inhouden kunt u ook vinden op deze pagina. De providers die wij aanbieden worden door ons altijd gecontroleerd. Ook nemen wij contact op met de klanten om er zeker van te zijn dat de locatie voldoet aan de verwachtingen. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u parkeert bij Maastricht Aachen Airport, dat dit betrouwbaar en veilig is. 

Reserveer direct een parkeerplek zodat u verzekerd bent van een voordelige parkeerplek die voldoet aan al uw wensen. Alle informatie die u nodig heeft over vliegveld Maastricht kunt u allemaal op deze pagina vinden. Zo leggen we u uit hoe u moet reserveren, wat de verschillende parkeervormen zijn en hoe de luchthaven er zelf uitziet. Wanneer u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Maastricht Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Vakgarage Ernes
✈️ Dichtstbij vliegveld: APS Maastricht

Kan ik goedkoop parkeren bij Maastricht Aachen Airport?

Als u gaat parkeren rondom Maastricht Airport, dan bent u er van verzekerd dat u goedkoop kunt parkeren. Dit kunnen we garanderen doordat wij de prijzen aanhouden die de parkeeraanbieders zelf hanteren, en soms zelfs lager. De officiële parkeerplaatsen van Maastricht Airport zijn vaak prijziger doordat deze dichterbij liggen en vaak meer faciliteiten aanbieden. De onofficiële parkeerplaatsen zijn dan ook goedkoper, daardoor kunt u er zelf voor kiezen of u goedkoper parkeert. Bij het reserveren van uw parking, rekenen wij geen boekingskosten. De tarieven lopen daardoor niet hoger op. Wilt u verzekerd zijn van uw goedkope parkeerplek? Dan kunt u eenvoudig kosteloos een parkeerplek reserveren via ParkCare.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De parkeerplaatsen rondom Maastricht Airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Maastricht Airport

Naast dat het vliegveld op het gebied van veiligheid punten scoort, is de locatie ook nog eens zeer gunstig. Aachen Airport ligt namelijk direct langs de A2, ongeveer acht kilometer verwijderd van Maastricht. Daarnaast kan u zowel met het openbaar vervoer als met uw eigen auto de luchthaven bereiken. Aangezien het openbaar vervoer afhankelijk is van overstaptijden, zien wij dat veel mensen mensen de voorkeur hebben om met de auto naar het vliegveld te rijden. In dit overzicht kunt u zien waar een aantal officiële parkeerplaatsen van Maastricht Airport zijn gelegen. Zo kunt u gemakkelijk zien welke parking bijvoorbeeld dichterbij ligt. Naast de officiële parkeerplaatsen worden er ook onofficiële parkings aangeboden, dit zijn parkeerplaatsen van aanbieders anders dan Maastricht Airport. Verderop laten wij een overzichtje van een aantal van deze aanbieders zien. Ondanks dat deze aanbieders niet de titel van officiële parkeerplaats hebben, zijn ze allemaal net zo betrouwbaar en in veel gevallen goedkoper. U regelt uw parkeerplek eenvoudig, snel en veilig op onze website.

Het online reserveren van een parkeerplaats

Een parkeerplek bij Maastricht Airport reserveren hoeft niet moeilijk te zijn. Hieronder leggen we voor u uit welke stappen u doorloopt wanneer u een parkeerplek reserveert. Zo weet u precies wat u moet doen en bent u binnen enkele minuten klaar met het reserveerproces, en kunt u zich verder verheugen op uw reis. 

Om te beginnen met het online reserveren, vult u eerst de locatie in vanaf waar u vertrekt. In dit geval is het Maastricht Airport. Vervolgens vult u in op welke dagen u vertrekt en aankomt. Als u alles heeft ingevuld, kunt u op de gele knop 'Vergelijk de prijzen' klikken. De tool laat u vervolgens een overzicht zien van alle parkeeraanbieders die voldoen aan uw zoekopdracht.

Wanneer u op 'Vergelijk de prijzen' hebt geklikt, krijgt u het overzicht van alle beschikbare aanbieders te zien. Hier ziet u per aanbieder wat de prijs is, wat de gemiddelde klantenbeoordeling is en meer informatie over de locatie en de faciliteiten. Veel van deze informatie kunt u filteren om zo de beste opties voor u te zien. Mocht u niet alle aanbieders zien die u wilt zien, dan kunt u de zoekopdracht aanpassen. Niet alle aanbieders zullen altijd beschikbaar zijn, dus op deze manier kunt u meerdere opties overwegen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op de gele 'Reserveren' knop drukken.

Wanneer u de juiste parkeeraanbieder voor u heeft gevonden en op reserveren heeft gedrukt, krijgt u een pagina te zien waar in u uw informatie kunt invullen. Nadat u de gegevens en het kenteken heeft ingevuld kunt u doorgaan met het betalen. Dit kunt u veilig doen met o.a. PayPal, iDeal en Creditcard. Na de betaling heeft u het reserveringsproces afgerond en kunt u een bevestigingsmail verwachten.

Binnen 24 uur ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging van de airport parking in uw mailbox. Het kan overigens zo zijn dat deze in uw spam terecht komt. Houd dit goed in de gaten. Op deze boekingsbevestiging staat informatie over uw reservering en de parkeeraanbieder. Ook als u een specifieke code nodig heeft om de parking op te kunnen komen, dan wordt dit vermeldt in de reserveringsbevestiging. Mocht het voorkomen dat uw boekingsbevestiging niet is binnen gekomen, of dat u nog vragen heeft, dan kan u contact met ons opnemen. Wij zullen er dan samen voor zorgen dat uw vragen beantwoord worden.

De verschillende parkeervormen op een rijtje

Er zijn diverse opties voor het parkeren nabij het vliegveld Maastricht Aachen. De parkeeraanbieders maken gebruik van enkele parkeervormen. Per aanbieder kunt u zien welke parkeervorm(en) zij aanhouden voor parkeren Maastricht. Het is namelijk niet zo dat elke aanbieder elke parkeervorm aanbiedt. De parkeervormen waar de aanbieder, en daarmee u, een keuze uit kunt maken zijn Shuttle Parking, Valet Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Wat deze parkeervormen inhouden, leggen wij hieronder even kort voor u uit.

Over het algemeen is shuttle parking één van de voordeligere opties voor het parkeren rondom luchthavens. Bij shuttle parkeren, parkeert u de auto enkele kilometers van Maastricht Airport vandaan. Vaak is het hier het geval dat u uw sleutels kan behouden, en dus niet hoeft in te leveren. Als u bent aangekomen op de parkeerplaats, dan kan u de auto parkeren en uw bagage uitladen. Vervolgens zal er een shuttlebus voor u klaarstaan. Dit busje brengt u naar de vertrekhal van Maastricht Aachen Airport. Bij terugkomst neemt u weer contact op met de aanbieder, en zij zullen bij de aankomsthal weer op u wachten. Vervolgens nemen zij u mee naar de gekozen airport parking en kan u met uw auto richting huis.

Bij gebruik van een valet parking hoeft u niet eerst naar een parkeerplaats te rijden. In plaats daarvan rijdt u direct door naar het vliegveld. Eenmaal aangekomen op de luchthaven zal een medewerker of chauffeur op u staan te wachten, op de afgesproken plek. Hij of zij neemt de auto vervolgens van u over en brengt deze naar de afgesproken parkeerplaats. U kunt dus direct het vliegveld inlopen, zonder tijd te verspillen aan parkeren. Het is bij deze parkeervorm gebruikelijk dat u uw sleutels afgeeft aan het personeel. Bij terugkomst belt u ongeveer 20 minuten voor u wilt vertrekken de parkeeraanbieder op. Zij zorgen dan dat uw auto wordt voorgereden en u gelijk weer richting huis kan.

Zoals de naam wellicht al suggereert, kan u bij Park & Walk uw auto parkeren en naar Maastricht Airport wandelen. Alle Park & Walk parkeerplaatsen bevinden zich namelijk op loopafstand van de luchthaven. Zo staat u vaak binnen enkele minuten op het vliegveld en bent u niet afhankelijk van een shuttlebus om u weer naar de parkeerplek te brengen. Ook bij terugkomst hoeft u (vaak) geen contact op te nemen met de parkeeraanbieder. U hoeft enkel en alleen naar de parkeerplaats te wandelen en u kan vertrekken naar uw volgende bestemming.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u een parkeerplaats, overnachting en taxi naar de luchthaven boekt. U parkeert dus de dag voor uw vertrek uw auto op de parkeerplaats nabij het hotel. Vervolgens overnacht u in het hotel en zal het hotel regelen dat u op tijd bij Maastricht Airport aankomt. Zij zullen daarnaast ook zorgen dat er vervoer voor u geregeld is bij terugkomst van uw reis.

Verschillende parkeeraanbieders voor parkeren Maastricht Airport

In dit korte overzicht hebben wij een aantal parkeeraanbieders voor parkeren bij Maastricht Aachen Airport benoemd. Ook staat er altijd bij of u de autosleutels mag behouden of zal moeten afgeven. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten te filteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifieke parkeervorm, locatie of service? Dan kan u dit aangeven bij de filters. Het is ook mogelijk om meer informatie te verkrijgen over een parkeeraanbieder, door op de desbetreffende aanbieder te klikken. Hier vindt u bijvoorbeeld meer informatie over de aanbieder zelf, hoeveelheid parkeerplekken en alle andere voorzieningen die aanwezig zijn (zoals bijvoorbeeld laadpalen). Ook vindt u op deze pagina diverse recensies van klanten die al eerder gebruikt hebben gemaakt van parkeren nabij Maastricht. Zo kan u kijken wat hun ervaringen en meningen zijn, en of deze overeenkomen met uw verwachtingen van de parkeerplaats rondom vliegveld Maastricht.

Laatste blogartikelen

Hier kunt u de laatste nieuwtjes lezen van verschillende luchthavens en over parkeren rondom deze luchthavens. Wilt u tijdens de heenweg naar het vliegveld voorkomen dat u belangrijke informatie hebt gemist? Om dit te voorkomen is het goed om voorbereid op pad te gaan. Hiervoor kunt u ook informatie bij onze nieuwsartikelen lezen. Hieronder vindt u een aantal recente artikelen. Om deze volledig te lezen, kunt u op de knop 'Lees meer' klikken. 

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Maastricht Airport

Afhankelijk van de gekozen parkeervorm die u kiest voor parkeren Maastricht, kan u al parkeren voor slechts €7,40 per dag als u uw luchthaven parking reserveert via ParkCare. Vaak kan u bij gebruik van een shuttle parkeerplaats voordeliger parkeren, dan wanneer u kiest voor een luxere parkeervorm. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan valet parking, waar een chauffeur uw auto van en naar de luchthaven rijdt. De exacte prijs per aanbieder vindt u in het overzicht van de vergelijkingstool.

Het is helaas niet mogelijk om gratis te parkeren rondom Maastricht. U zult dus hoe dan ook moeten betalen om gebruik te maken van een airport parking. We raden u daarom aan om vooraf uw parkeerplaats voor parkeren Maastricht Airport te reserveren. Zo kan u rustig de diverse parkeeraanbieders vergelijken en filteren op basis van locatie of prijs. Als u de geschikte parking gevonden heeft, dan kan u deze direct boeken.

In verband met veiligheidscontroles en het inchecken wordt het aangeraden om ongeveer 3 uur voor uw vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven van Maastricht. Afhankelijk van de locatie van de gekozen luchthaven, raden we u aan om de parkeerplek te boeken 4 uur voorafgaand aan de geplande vertrektijd van uw vlucht. Zo kan u rustig naar de luchthaven trekken met de shuttlebus. Als u gebruik maakt van Park & Walk of valet parking dan zal u deze extra tijd niet of minder nodig hebben.

Als u mensen wilt wegbrengen of ophalen, dan kunt u gebruik maken van de Kiss & Go locatie. De Kiss & Go is te vinden aan de rechterzijde van de terminal. De eerste 10 minuten parkeert u hier gratis, na verloop betaalt u een uurtarief van €10,-.

Er is een divers aanbod aan parkeervormen en parkeeraanbieders voor airport parkeren rondom het vliegveld van Maastricht. Zo kan u kiezen uit een van de vier parkeervormen die wij aanbieden op ParkCare: shuttle parking, valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Om ons ruime aanbod voor luchthaven parkeren te bekijken, kan u uw gewenste parkeerdata invoeren. Aan de hand hiervan wordt er een lijst met beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Maastricht Airport voor u opgesteld. U kan nu direct beginnen met vergelijken en de gewenste parkeeraanbieder boeken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe