Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,59 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Maastricht airport

Onze website maakt het parkeren Maastricht Airport kinderspel. U filtert alle parkeeraanbieders onder andere op beoordeling en afstand tot het vliegveld en komt zo bij de beste parkeerplek voor uw auto uit. Deze parking reserveert u vervolgens binnen enkele minuten op onze website. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een parkeerplaats op de door jou uitgekozen parkeerplek, maar zet u ook direct uw voordelige parkeertarief vast. Hiermee weet u dus ook wat u kan verwachten qua prijs. Door vooraf, online een parkeerplaats te boeken weet u van begin tot eind wat u kan verwachten. Wel zo prettig als u op vakantie of reis gaat.

Daarnaast biedt ParkCare diverse parkeervormen aan. U kunt degene kiezen waar u zich het beste bij voelt, of welke in uw budget past. Wel bent u gegarandeerd van veilige en betrouwbare parkeerplekken als u via onze website boekt. Niet alleen controleren wij de parkings zelf, maar wij hebben ook veel contact met onze klanten. Mocht een parkeerplaats onverhoopt niet aan de verwachtingen of eisen voldoen, dan zullen wij deze verwijderen uit ons aanbod.

Qua veiligheid bent u overigens bij Maastricht Aachen Airport ook aan het goede adres. Het vliegveld hecht namelijk zeer veel waarde aan de veiligheid. Dit is al te merken vanaf het moment dat je de vertrekhal inloopt. Iedereen die het beschermde gebied betreedt, wordt gecontroleerd. Ook de (ruim)bagage wordt zorgvuldig nagelopen. U zult zich dus altijd veilig voelen op Maastricht Airport.

Naast dat het vliegveld op het gebied van veiligheid punten scoort, is de locatie ook nog eens zeer gunstig. Aachen Airport ligt namelijk direct langs de A2, op ongeveer acht kilometer van Maastricht verwijdert. Daarnaast kan u zowel met het openbaar vervoer als met uw eigen auto de luchthaven bereiken. Aangezien het openbaar vervoer vaak toch afhankelijk is van overstaptijden en riskanter is door de mogelijke vertragingen, zien wij dat toch veel mensen ervoor kiezen om met de auto te vertrekken naar het vliegveld van Maastricht. Parkeren Maastricht Airport is in deze gevallen dan wel nodig. Regel uw parkeerplek voor luchthaven parkeren dan ook snel en veilig op onze website.

Maastricht airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Maastricht airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Vakgarage Ernes
✈️ Dichtstbij vliegveld: APS Maastricht

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

10/10

"Goede service!!"

Felice M.

9.2/10

"Niks op aan te merken, goede service. Auto parkeren op het terrein en staat binnen 10 minuten bij het vliegveld. Bij terugkomst de parking bellen en je word weer opgepikt."

Lennon B.

10/10

"Zeer vlotte en vriendelijke service!"

Koen m.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Waarom kiezen voor ParkCare?

ParkCare is niet alleen een eenvoudige vergelijkingswebsite voor parkeerplekken rondom luchthavens, maar de klant staat ook bij ons op 1. Dit is te zien in het feit dat wij altijd erg hard ons best doen om het beste aanbod aan parkeerplaatsen aan u aan te bieden, tegen voordelige parkeertarieven. Ook zijn al onze parkeeraanbieders betrouwbaar en veilig. Meer informatie over wie wij zijn, en hoe ParkCare ontwikkelt is, vindt u op onze over ons pagina.

A2Terminal

Lang of kort parkeren bij Maastricht Aachen Airport – hoe regel ik dat?

Of u nou op zoek bent naar een parkeerplaats voor lang, of kort parkeren nabij Maastricht Aachen Airport, bij ons bent u aan het goede adres. Parkeren Maastricht Airport regelt u in slechts enkele stappen en minuten. Het enige wat u hoeft te doen is de stappen in de onderstaande lijst doorlopen.

Om een parking te boeken voor parkeren Maastricht Airport zal u allereerst Maastricht Airport moeten aangeven als de luchthaven vanaf waar u vertrekt. Vervolgens kan u uw vertrek- en terugkomstdatum opgeven. Het is daarnaast ook mogelijk om specifieke parkeertijdstippen door te geven. Als u alles heeft ingevuld, kan u op de gele knop ‘Vergelijk de prijzen’ klikken.
Zodra ons systeem de luchthaven en parkeerdata heeft verwerkt, zal er een lijst met beschikbare aanbieders voor parkeren Maastricht Airport worden getoond. U zult diverse parkeeraanbieders en parkeervormen tegenkomen in de lijst. Bij elke aanbieder is een korte samenvatting gegeven van de meest belangrijke voorzieningen en services die worden aangeboden. Ook staat er altijd bij of u de autosleutels mag behouden of zal moeten afgeven. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten te filteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifieke parkeervorm, locatie of service? Dan kan u dit aangeven bij de filters.
Het is ook mogelijk om meer informatie te verkrijgen over een parkeeraanbieder, door op de desbetreffende aanbieder te klikken. Hier vindt u bijvoorbeeld meer informatie over de aanbieder zelf, hoeveelheid parkeerplekken en alle andere voorzieningen die aanwezig zijn (zoals bijvoorbeeld laadpalen). Ook vindt u op deze pagina diverse recensies van klanten die de parking al eerder bezocht hebben. Zo kan u kijken wat hun ervaringen en meningen zijn, en of deze overeenkomen met uw verwachtingen van de parkeerplaats.
Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft voor parkeren Maastricht Airport, dan kan u deze binnen enkele minuten reserveren. U hoeft hiervoor enkele op de ‘reserveren’ knop te drukken. Deze knop brengt u naar de reserveringspagina. Hier hoeft u enkel wat gegevens in te vullen, zoals uw naam en het kentekennummer van uw auto. Vervolgens betaalt u de reservering gelijk met een van de veilige betaalmethodes. Hiermee zet u namelijk uw voordelige parkeertarief vast en bent u gegarandeerd van een gereserveerde parkeerplek.
Binnen 24 uur ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging van de airport parking in uw mailbox. Het kan overigens zo zijn dat deze in uw spam of junk map terecht komt. Op deze boekingsbevestiging staat informatie over uw reservering en de parkeeraanbieder. Ook als u een specifieke code nodig heeft om de parking op te kunnen komen, dan wordt dit vermeldt in de reserveringsbevestiging. Mocht het voorkomen dat uw boekingsbevestiging niet is binnen gekomen, of dat u nog vragen heeft, dan kan u contact met ons opnemen. Wij zullen er dan samen voor zorgen dat uw vragen beantwoord worden.

Goedkoop parkeren nabij de luchthaven van Maastricht

Wilt u met uw auto goedkoop en gemakkelijk gebruik maken van Maastricht Airport parkeren? Via onze website vergelijkt u snel alle parkeeraanbieders waarna u de beste parkeerplek zo goedkoop mogelijk kunt reserveren. Door een kijkje te nemen op ParkCare wordt u van alle informatie voorzien. U kunt zowel kort parkeren als lang parkeren Maastricht Airport. Dus ook voor de minder lange reizen kunt u hier terecht.

Daarnaast zijn er diverse opties voor het parkeren nabij het vliegveld van Maastricht en Aachen. Zo kan u kiezen uit shuttle parking, valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Wat deze parkeervormen inhouden, leggen wij hieronder even kort voor u uit.

Over het algemeen is shuttle parking een van de voordeligere opties voor het parkeren rondom luchthavens. Bij shuttle parkeren, parkeert u de auto enkele kilometers van Maastricht Airport vandaan. Vaak is het hier het geval dat u uw sleutels kan behouden, en dus niet hoeft in te leveren. Als u bent aangekomen op de shuttle parkeerplaats, dan kan u de auto parkeren en uw bagage uitladen. Vervolgens zal er een shuttlebus voor u klaarstaan. Dit busje brengt u naar de vertrekhal van Maastricht Aachen Airport. Bij terugkomst neemt u weer contact op met de aanbieder, en zij zullen bij de aankomsthal weer op u wachten. Vervolgens nemen zij u mee naar de gekozen airport parking en kan u met uw auto richting huis.

Bij gebruik van een valet parking hoeft u niet eerst naar een parkeerplaats te rijden. In plaats daarvan rijdt u direct door naar het vliegveld. Eenmaal aangekomen op de luchthaven zal een medewerker of chauffeur op u staan te wachten, op de afgesproken plek. Hij of zij neemt de auto vervolgens van u over en brengt deze naar de afgesproken parkeerplaats. U kunt dus direct het vliegveld inlopen, zonder tijd te verdoen aan parkeren. Het is bij deze parkeervorm overigens wel gebruikelijk dat u uw sleutels moet afgeven. Anders kan de parkeeraanbieder uw auto niet naar de parking rijden. Bij terugkomst belt u ongeveer 20 minuten voor u wilt vertrekken de parkeeraanbieder op. Zij zorgen dan dat uw auto wordt voorgereden en u gelijk weer richting huis kan.

Zoals de naam wellicht al suggereert, kan u bij Park & Walk uw auto parkeren en naar Maastricht Airport wandelen. Alle Park & Walk parkeerplaatsen bevinden zich namelijk op loopafstand van de luchthaven. Zo staat u vaak binnen enkele minuten op het vliegveld en bent u niet afhankelijk van een shuttlebus om u weer naar de parkeerplek te brengen. Ook bij terugkomst hoeft u (vaak) geen contact op te nemen met de parkeeraanbieder. U hoeft enkel en alleen naar de parkeerplaats te wandelen en u kan vertrekken naar uw volgende bestemming.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u een parkeerplaats, overnachting en taxi naar de luchthaven boekt. U parkeert dus de dag voor uw vertrek uw auto op de parkeerplaats nabij uw hotel. Vervolgens overnacht u in het hotel en zal het hotel regelen dat u op tijd bij Maastricht Airport aankomt. Zij zullen daarnaast ook zorgen dat er vervoer voor u geregeld is bij terugkomst van uw reis.

Parkeren Maastricht Airport kan dus in allerlei soorten plaatsvinden. U vindt het diverse aanbod aan parkeervormen en parkeeraanbieders voor luchthaven parkeren snel en eenvoudig op ParkCare.

Verschillende parkeeraanbieders voor parkeren Maastricht Airport

In dit korte overzicht hebben wij de verschillende parkeeraanbieders voor parkeren Maastricht Airport benoemd. Zo kan u op deze pagina alvast beginnen met nadenken over welke luchthaven parking geschikt is voor u en uw auto!

Vakgarage Ernes Maastricht

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Afgesloten parkeerterrein
  • Sleutel niet afgeven

Vakgarage Ernes Maastricht is een shuttle parking vanaf waar u in slechts 6 minuten op de luchthaven van Maastricht en Aachen staat. Op deze parkeerplaats kan u bewaakt parkeren door het afgesloten parkeerterrein. Ook zijn er oplaadpalen aanwezig om uw elektrische voortuig op te laden. Daarnaast biedt deze parkeeraanbieder ook de mogelijkheid om service aan uw auto te verlenen, mocht u daar interesse in hebben.


Reserveren Met de laagste prijs

APS Maastricht

  • Sleutel niet afgeven
  • 24/7 Uitrijden

Ook APS Maastricht is een shuttle parking nabij het vliegveld van Maastricht. Bij deze parkeeraanbieder heeft u de mogelijkheid om voordelig te parkeren. Ook kan u hier 24 uur per dag, 7 dagen in de week uitrijden.


Reserveren Met de laagste prijs

Laatste blog en nieuwsartikelen

Met het openbaar vervoer naar Maastricht Aachen Airport
U kunt ervoor kiezen om met het openbaar vervoer te vertrekken in de richting van Maastricht Aachen Airport. We willen u er echter wel op wijzen dat er geen apart station is voor Maastricht Airport. U zult dus vanaf het station van Maastricht Centraal met een bus naar de luchthaven moeten. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het nog een klein kwartier lopen naar de ingang van het vliegveld. Ook rijdt deze bus ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat niet.

Eventuele wegwerkzaamheden rondom luchthaven Maastricht
Gezien het feit dat Maastricht Airport toch enigszins lastig te bereiken is met het OV, kiezen veel mensen om toch de auto te pakken. We raden u derhalve wel aan om voor vertrek u route even te bekijken. Het kan namelijk zijn dat er enkele wegwerkzaamheden worden uitgevoerd om de doorstroom richting de luchthaven van Maastricht te verbeteren. Door vooraf uw route te bestuderen, weet u zeker dat u voor geen akelige verrassingen komt te staan. Voor zowel uw reis, als parkeren Maastricht Airport.

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Maastricht Airport
Afhankelijk van de gekozen parkeervorm die u kiest voor parkeren Maastricht, kan u al parkeren voor slechts €7,40 per dag als u uw luchthaven parking reserveert via ParkCare. Vaak kan u bij gebruik van een shuttle parkeerplaats voordeliger parkeren, dan wanneer u kiest voor een luxere parkeervorm. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan valet parking, waar een chauffeur uw auto van en naar de luchthaven rijdt.
Het is helaas niet mogelijk om gratis te parkeren rondom Maastricht. U zult dus hoe dan ook moeten betalen om gebruik te maken van een airport parking. We raden u daarom aan om vooraf uw parkeerplaats voor parkeren Maastricht Airport te reserveren. Zo kan u rustig de diverse parkeeraanbieders vergelijken en filteren op basis van locatie of prijs. Als u de geschikte parking gevonden heeft, dan kan u deze direct boeken.
In verband met veiligheidscontroles en het inchecken wordt het aangeraden om ongeveer 3 uur voor uw vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven van Maastricht. Afhankelijk van de locatie van de gekozen luchthaven, raden we u aan om de parkeerplek te boeken 4 uur voorafgaand aan de geplande vertrektijd van uw vlucht. Zo kan u rustig naar de luchthaven trekken met de shuttlebus. Als u gebruik maakt van Park & Walk of valet parking dan zal u deze extra tijd niet of minder nodig hebben. De eindtijd van uw luchthaven parking raden we aan om vast te stellen op een uur na aankomst. Mocht u toch wat vertraging oplopen, dan kan u alsnog zonder problemen naar de parking komen. Ook kan u zo rustig uw bagage ophalen.
Zeker! U wilt natuurlijk vroeg en op tijd boeken om verzekerd te zijn van een parkeerplek rondom de luchthaven van Maastricht. Ook verkrijgt u zo uiteraard het meest voordelige parkeertarief. We snappen dan ook u wellicht alvast een parkeerplek wilt boeken, terwijl nog niet alle vluchtgegevens bekend zijn. Dit kan echter gewoon geregeld worden via ParkCare. U vult simpelweg de parkeertijden waarvan u denkt dat deze passend zijn. Zodra u dan alle vluchtgegevens toegestuurd heeft gekregen, neemt u contact met ons op. Wij zullen dan de vluchttijden en parkeertijden aanpassen naar uw wens.l
Het is mogelijk om uw kentekennummer aan te passen tot een dag voor uw geboekte aankomst. U doet dit door contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Zij zullen dan uw kenteken aanpassen en zorgen dat deze goed vermeldt staat op uw boeking. Als u eerder weet dat het kentekennummer aangepast moet worden, dan kan u ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar contact@parkcare.nl. Wij zullen dan het nummer voor u aanpassen op uw boeking.
Parkeren Maastricht Airport is 100% veilig en betrouwbaar. Al onze parkeeraanbieders worden namelijk persoonlijk door ons uitgezocht en bezocht. Zo zijn wij op de hoogte van hoe de parking eruit ziet en welke veiligheidsmaatregelen er zijn genomen. Ook vragen wij onze klanten om hun ervaringen met ons te delen. Op die manier blijven wij op de hoogte van hun wensen, eisen en verwachtingen. Als het onverhoopt voorkomt dat diverse klanten ontevreden zijn over een bepaalde parkeeraanbieder, dan zal deze verwijdert worden uit ons aanbod.
Er is een divers aanbod aan parkeervormen en parkeeraanbieders voor airport parkeren rondom het vliegveld van Maastricht. Zo kan u kiezen uit een van de vier parkeervormen die wij aanbieden op ParkCare: shuttle parking, valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Om ons ruime aanbod voor luchthaven parkeren te bekijken, kan u uw gewenste parkeerdata invoeren. Aan de hand hiervan wordt er een lijst met beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Maastricht Airport voor u opgesteld. U kan nu direct beginnen met vergelijken en de gewenste parkeeraanbieder boeken.
Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe