Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Maastricht Airport

Onze website maakt het parkeren Maastricht Airport kinderspel. U filtert alle parkeeraanbieders onder andere op beoordeling en afstand tot het vliegveld en komt zo bij de beste parkeerplek voor uw auto uit. 

Maastricht Aachen Airport is één van de grotere vliegvelden van Nederland. Verschillende grote vliegtuigmaatschappijen zoals Corendon maken het een aantrekkelijke optie om vandaan te vliegen. 

Alhoewel gratis parkeren steeds meer verleden tijd wordt in Nederland, zorgen de vele parkeeraanbieders er wel voor dat u relatief goedkoop uw auto kunt parkeren. Het vliegveld hecht zeer veel waarde hecht aan de veiligheid. Dit is al te merken vanaf het moment dat je de vertrekhal in loopt. Iedereen die het beschermd gebied betreedt wordt gecontroleerd. Ook de ruimbagage en de voorraden voor de winkels in het beschermd gebied worden gecontroleerd. U zult zich dus altijd veilig voelen op Maastricht Airport. 

Naast dat het vliegveld op het gebied van veiligheid punten scoort, is de locatie ook nog eens zeer gunstig. Namelijk in de gemeente Beek langs de A2, acht kilometer ten noorden van Maastricht, wat makkelijk te vinden en bereiken is. U kunt zowel met het openbaar vervoer als met uw eigen auto gaan. Aangezien het openbaar vervoer vaak toch afhankelijk is van overstaptijden en riskanter is door de mogelijke vertragingen is de keuze voor een eigen auto begrijpelijk. Wat ook begrijpelijk is, zijn vragen zoals: Waar moet ik dan mijn auto voor een langere tijd kwijt? Gelukkig is het antwoord op deze vraag heel simpel.

Goedkoop parkeren Maastricht airport kan eenvoudig omstreeks het vliegveld. De tarieven liggen aanzienlijk lager dan wanneer u parkeert op het vliegveld zelf en zijn minstens zo betrouwbaar en comfortabel. Door gebruik te maken van ParkCare betaalt u nooit teveel, want u maakt direct gebruik van onze laagste prijsgarantie!

Maastricht airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Maastricht airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Vakgarage Ernes Maastricht
✈️ Dichtstbij vliegveld: APS Maastricht

Goedkoop en gemakkelijk gebruik maken Maastricht Airport parkeren

Wilt u met uw auto goedkoop en gemakkelijk gebruik maken van Maastricht Airport parkeren? Via onze website vergelijkt u snel alle parkeeraanbieders waarna u de beste parkeerplek zo goedkoop mogelijk kunt reserveren. Door een kijkje te nemen op ParkCare wordt u van alle informatie voorzien. U kunt zowel kort parkeren als lang parkeren Maastricht Airport. Dus ook voor de minder lange reizen kunt u hier terecht.

Daarnaast leest u alles over de aanbieders die Maastricht Airport parkeren gemakkelijker maken. Per aanbieder wordt er een overzicht gegeven van de belangrijkste voor- en nadelen. Op deze manier kunt u in één oogopslag zien of de parkeerplaats u aanspreekt. De verschillende parkeertarieven ziet u ook duidelijk in beeld verschijnen. Hierdoor kunt u er altijd verzekerd van zijn dat u goedkoop parkeert bij Maastricht Aachen Airport wanneer u kiest voor het laagste parkeertarief. U weet dan zeker dat u niet onnodig meer kosten hebt gemaakt. Wat ook altijd wordt vermeld, zijn belangrijke aspecten die u als reiziger tegenkomt tijdens parkeren. Wilt u bijvoorbeeld graag overdekt parkeren nabij vliegveld Maastricht, dan laten wij altijd weten of dit mogelijk is. Verder kunt u ook nog kiezen tussen verschillende parkeervormen. Zo is er bijvoorbeeld shuttle bus parkeren, Valet parking, Park & Walk of Park, Sleep & Fly. De ene parkeervorm is wat lager in kosten dan de ander, maar voor de meerprijs krijgt u dan weer wat extra luxe en comfort terug.

Voor ons is het uiteraard ook erg belangrijk dat uw auto op een beveiligd en betrouwbaar terrein geparkeerd staat. Daarom vindt u op ParkCare slechts de erkende parkeeraanbieders. Veelal is er tijdens parkeren nabij de luchthaven van Maastricht personeel aanwezig en ook is de parkeerplaats meestal voorzien van camerabewaking. Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor één van de parkeeraanbieders, kunt u direct bij ons een reservering plaatsen. U checkt eerst of er op de door u gewenste datum een parkeerplaats beschikbaar is. Als dit het geval is, kunt u deze rechtstreeks boeken zonder reserveringskosten. Hierna krijgt u informatie toegestuurd over hoe de procedure verder verloopt. Zo maken wij lang of kort parkeren bij Maastricht Airport gemakkelijk!

Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan verwijzen we u graag door naar de veelgestelde vragen. Staat het antwoord hier niet bij? Twijfelt u dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen, ook voor vragen over parkeren Maastricht airport. Vergeet ook niet onze handige tips pagina te lezen. Wij wensen u een prettige reis toe.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe