Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Charleroi Airport

Vanaf 4,48 per dag!

Beoordeeld door 4200+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 15 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park & Fly Charleroi
🤲 Goedkoopste: Aeropark
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Charleroi Airport P4
Plattegrond van de parkeeraanbieder op Charleroi Airport

Parkeren bij Charleroi Airport

Parkeren Charleroi Airport is zo geregeld als u vooraf, online uw parkeerplaats reserveert. Dit kan door middel van de vergelijkingstool van ParkCare. U ziet met de tool de diverse aanbod parkeeraanbieders en parkeerplekken waar u een keuze uit kunt maken. Vervolgens boekt u voordelig de geschikte airport parking en hoeft u zich op de dag van vertrek geen zorgen meer te maken!

Charleroi Airport, ten zuiden van de hoofdstad van België, biedt een ruim aanbod aan vluchten aan. Ook zijn er veel verschillende low-cost luchtvaartmaatschappijen aanwezig. Vanaf Charleroi Airport kunt u dan ook naar diverse bestemmingen vliegen. Dit maakt de luchthaven dan ook populair bij veel reizigers. Charleroi is overigens gemakkelijk te verwarren met Zaventem Airport. Deze twee vliegvelden zijn echter wel verschillend gelegen. Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Zaventem? Ook dat regelt u via ParkCare. Hiervoor kunt u naar de informatie pagina van Zaventem Airport gaan.

Boek nu uw parkeerplek bij Charleroi Airport om uw voordelige parkeertarief vast te zetten en u verzekerd bent van een parkeerplek. Zonder extra boekingskosten heeft u de garantie van een parkeerplek tegen een voordelig tarief. Op deze pagina leest u meer over het parkeren bij Charleroi maar ook hoe u kunt reserveren en welke beschikbare parkeervormen er zijn. Zo helpen wij u om de beste parkeerplek voor uw reis te vinden. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Goedkoop parkeren bij luchthaven Charleroi

Bij Charleroi Airport kunt u parkeren tegen een voordelige prijs voor verschillende parkings. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen welke parkeeraanbieder of welke parkeervorm u boekt. Verschillende parkeervormen hanteren vaak verschillende prijzen. Zo geldt over het algemeen dat shuttle parkeren een lager parkeertarief hanteert ten opzichte van valet parkeren. Op de website van ParkCare bieden wij een breed aanbod aan diverse parkeeraanbieders, zodat u, onafhankelijk van uw budget, altijd kan parkeren. Wij kunnen u dit voordelige parkeertarief aanbieden door de duidelijke afspraken die met de aanbieders zijn gemaakt. Zo hanteren wij altijd dezelfde of goedkopere parkeertarieven als de aanbieder zelf. Daarnaast betaalt u geen boekingskosten en zet u de prijs van uw parking vast door vooraf te reserveren. Zo bent u niet afhankelijk van wisselende parkeertarieven. Door al deze voordelen te gebruiken kunt u dus goedkoop parkeren bij Charleroi Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Een overzicht met alle parkeerplaatsen bij Brussels South Charleroi Airport

Charleroi Airport

Op de afbeelding hiernaast vindt u een overzicht met alle parkeerplaatsen bij Brussels South Charleroi Airport. U kunt hier gemakkelijk zien waar de parkeerplekken gelegen zijn. Zo kan u snel zien welke parkeerplaatsen gemakkelijk te bereiken zijn vanaf uw route naar luchthaven Charleroi. In het overzicht ziet u de verschillende officiële parkeerplaatsen. Officiële parkeerplaatsen worden zo genoemd omdat ze aangeboden worden door het vliegveld zelf. Daarnaast zijn er ook nog onofficiële parkeerplaatsen die worden aangeboden door andere parkeeraanbieders. Deze parkeerplaatsen zijn dus net zo veilig en betrouwbaar. Meestal vind u de onofficiële parkeerplaatsen een stukje verder verwijderd van de vertrekhal. Dit is echter geen probleem, aangezien deze aanbieders vaak gebruik maken van shuttle parkeren. Hiermee wordt u met een shuttlebus naar de locatie wordt gebracht. Als u direct naar de vertrekhal wilt rijden, dan kunt u ook gebruik maken van valet parking. Met valet kunt u het parkeren als het ware overslaan. Onderaan deze pagina vindt u een selectie van parkeeraanbieders voor Charleroi Airport. Mocht u alle beschikbare aanbieders willen zien, dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Hoe vind en reserveer ik mijn parkeerplek?

Het vinden van de beste parkeerplaats, voor zowel kort als lang parkeren, kan bij Charleroi snel en gemakkelijk via onze website. U boekt uw parkeerplek namelijk in slechts twee minuten en u kan betalen met diverse veilige betaalmethoden. Hieronder kunt u stapsgewijs doorlezen hoe dit precies in zijn werk gaat. We leggen u uit hoe het reserveren van een parkeerplek werkt, vanaf het kiezen voor een aanbieder tot het maken van de daadwerkelijke reservering. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De allereerste stap voor luchthaven parkeren Charleroi Airport is om Charleroi Airport als de bestemming vanaf waar u wilt vliegen in te voeren. Vervolgens vult u in vanaf en tot wanneer u gebruik wilt maken van de parkeerplek. Ook is het mogelijk tijdstippen aan te geven. Deze zijn indicatief voor de parkeeraanbieder, zodat zij weten wanneer u ongeveer aankomt en zij dus klaar moeten staan om u te ontvangen. Zodra u alles heeft ingevuld, kunt u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop drukken. Uw opties voor parkeren bij vliegveld Charleroi worden nu nagekeken op basis van de door u ingevulde gegevens.

Binnen enkele momenten krijgt u een overzicht van beschikbare parkeeraanbieders te zien voor de ingevoerde data. Door middel van verschillende filters wordt het reserveren van de geschikte parking nog makkelijker. Zo kan u bijvoorbeeld de gewenste parkeervorm invoeren, of aangeven of u uw sleutel wilt behouden. Bij elke parkeeraanbieder of parkeerplek vindt u een samenvatting van de voorzieningen aanwezig op de parkeerplek. Meer informatie over de parkeeraanbieder kan u verkrijgen door op de desbetreffende parking te klikken. Hier staat onder andere meer over de hoeveelheid parkeerplekken, faciliteiten en locatie. Ook kan u hier recensies lezen van klanten die de parkeerplaats ook hebben bezocht. Hiermee kan u nagaan of de parkeerplek voldoet aan uw verwachtingen.

Zodra u een parkeeraanbieder heeft gevonden die past bij uw wensen, dan kan u deze direct reserveren op onze website. Dit doet u door op de reserveringsknop te klikken. Vervolgens vult u enkele gegevens in, zoals uw naam en emailadres. Hierna kan u de parkeerplek betalen met een van de veilige betaalmethodes, zoals iDeal, Creditcard of PayPal. Hiermee zet u direct uw voordelige parkeertarief vast voor parkeren luchthaven Charleroi.

Als wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij binnen 24 uur u de reserveringsbevestiging toe op het ingevulde emailadres. In deze bevestiging vindt u alle informatie over de door u geboekte parking. Hier vindt u bijvoorbeeld de parkeeraanbieder waar u heeft gereserveerd en mogelijke codes wanneer u parkeert op een terrein met een toegangsdeur. We raden u aan om deze uit te printen en mee te nemen wanneer u richting de parkeerplek vertrekt. Mocht het zo zijn dat u de reserveringsbevestiging niet heeft ontvangen, dan kan het zijn dat deze in uw spam mailbox is terecht gekomen. Als dit niet het geval is, dan kan u contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen ervoor zorgen dat u de reserveringsbevestiging alsnog in goede orde ontvangt.

De diverse parkeervormen bij luchthaven Charleroi

Voor zowel kort en lang parkeren zijn er vaak verschillende parkeervormen die worden aangeboden. Om een goede keuze te maken is het natuurlijk van belang dat u weet wat alle parkeervormen inhouden en wat de voordelen zijn. Om u hier bij te helpen hebben wij de beschikbare parkeervormen op een rij gezet. Zo weet u precies wat alles inhoudt en wat het beste bij uw reis past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het luxere valet parkeren of gebruik maken van park, sleep & fly.

Bij gebruik van een shuttle parking, parkeert u uw auto op enkele kilometers van de luchthaven vandaan. Doordat u vooraf uw parkeerplaats gereserveerd heeft, kan u direct het parkeerterrein oprijden en uw auto (laten) parkeren. Vanaf de parkeerplek zal u door middel van een shuttle bus naar Brussel Airport Charleroi worden gebracht. Ook bij terugkomst zal deze shuttle bus ervoor zorgen dat u en uw bagage terug worden gebracht naar de parkeerplaats. Hierdoor bent u nooit afhankelijk van openbaar vervoer. Shuttle parking is een van de meest gebruikte parkeervormen.

Valet parkeren is een luxe en comfortabele parkeervorm. U kunt namelijk direct doorrijden naar de vertrekhal van de luchthaven. Vanaf daar zal een medewerker of chauffeur uw auto overnemen. Zij rijden vervolgens de auto naar de afgesproken parkeerplaats nabij het vliegveld van Brussel Charleroi, terwijl u direct aan uw reis kan beginnen. Zodra u weer terug bent op Airport Charleroi zal uw auto klaarstaan voor u bij de aankomsthal. U hoeft dan enkel nog uw bagage in te laden, en u kunt direct door richting huis. Dit is een ideale parkeervorm wanneer u geen tijd kwijt wilt zijn aan parkeren.

Een Park & Walk parkeerplaats is een parkeerplek vanaf waar u lopend naar het vliegveld kan vertrekken. U parkeert eerst uw auto op de gereserveerde plek, waarna u binnen enkele minuten, wandelend, op Charleroi Airport staat. Als u terug bent van uw reis loopt u weer terug naar uw auto, vanaf waar u kan vertrekken naar de volgende bestemming. Uw auto parkeren bij een Park & Walk parkeerplaats houdt ook in dat u geen gebruik hoeft te maken van een shuttlebus of het openbaar vervoer.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u zowel een overnachting als een parkeerplaats boekt. Zo slaapt u de dag voor vertrek in een hotel. U kan de auto simpelweg op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Het hotel zal er vervolgens voor zorgen dat u de volgende dag op tijd bij luchthaven Charleroi staat. Het kan zijn dat een hotel zelf over een shuttle service beschikt, of u wordt naar de luchthaven gebracht met een taxi. De medewerkers van het hotel zullen er ook voor zorgen dat u bij terugkomst zal worden opgehaald en naar uw auto wordt gebracht. Bij deze parkeervorm bent u gegarandeerd van een relaxte ervaring rondom parkeren nabij Charleroi Airport.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Charleroi Airport

Bij Charleroi Airport kunt u gebruikmaken van verschillende parkeervormen. Waar u het beste kunt parkeren, is afhankelijk van de parkeervorm die u kiest. Om de parkeeraanbieder te vinden die aan uw wensen voldoet, kunt u gebruikmaken van de online vergelijkingstool.

De kosten voor het parkeren bij Charleroi Airport verschillen per parkeeraanbieder en hun aangeboden services. Over het algemeen is shuttle parkeren de voordeligste parkeervorm. Dit is vanwege de locatie. Vaak bevinden deze aanbieders zich iets verder van de luchthaven af, waardoor zij een voordeligere prijs kunnen bieden. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u de verschillende aanbieders en de bijbehorende prijzen eenvoudig met elkaar vergelijken.

U kunt uw auto in de omgeving van Charleroi Airport gratis parkeren in nabijgelegen dorpen, zoals Ransart, Jumet, Gosselies of Fleurus. Echter is het vanaf deze dorpen nog een behoorlijk stuk lopen. Ook is het een uitdaging om vanaf één van deze dorpen met het openbaar vervoer naar het vliegveld te komen.

Als u iemand wilt afzetten, dan kunt u gebruikmaken van de Express Parking of Parking P1. De Express Parking, ook wel ‘Kiss & Ride’ of ‘drop off’ genoemd, bevindt zich dichtbij de terminal. U betaalt hier slechts €2,- per 30 minuten.

U kunt op verschillende manier bij de luchthaven van Charleroi komen. Allereerst kunt u per openbaar vervoer de luchthaven bereiken. U neemt de trein naar station Charleroi-Zuid. Vervolgens kunt u overstappen op een bus. Deze brengt u in een half uur naar de vertrekhal. De andere mogelijkheid is om met de auto naar de luchthaven te komen. U kunt het vliegveld eenvoudig bereiken via de autowegen A54 en E42.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe