Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Parkeren Charleroi Airport

De luchthaven van Charleroi, in de volksmond ook vaak Brussel-Zuid of Brussel Charleroi airport genoemd, is een belangrijke speler geworden op het gebied van Europese low-cost vluchten. Door de toegenomen populariteit kan het goedkoop parkeren bij Charleroi airport soms lastig worden. Bekende maatschappijen als Ryanair, Jetairfly, Wizz Air en Pegasus Airlines vliegen naar zeer uiteenlopende bestemmingen. Van Madrid en Rome-Ciampino tot Porto en Marseille. Maar ook van Algiers en Casablanca tot Skopje en Boekarest. Volop aanbod voor scherpe prijzen dus. Aangezien het vliegveld van Charleroi voor de meeste Nederlanders niet om de hoek ligt, zullen de meeste reizigers met eigen vervoer komen. Parkeren Charleroi Airport vormt dan dus ook een belangrijk onderdeel van de luchthaven, waar veel parkeeraanbieders op inspelen. Dit heeft tot resultaat dat er voor ieder wel wat wils te vinden is. Van kort tot lang parkeren en van goedkoop parkeren tot veel extra service en Valet parking. U kunt zelfs kiezen voor parkeren met een overnachting in een luxe hotel bij Park & Fly. Het vliegveld bevindt zich bij Heppignies en Gosselies, buitenwijken van Charleroi, waar dan ook veel parkeeraanbieders gelegen zullen zijn. Deze zijn goed bereikbaar vanaf de snelwegen vanuit de richtingen Brussel, Luik en Lille. Het loont de moeite om van te voren goed de verschillen te bestuderen. Zo gaat u voorbereid en uitgerust op reis. Door van te voren te reserveren hoeft u niet op zoek naar een parkeerplaats en hoeft u meestal ook niet zelf met uw bagage te sjouwen. Dubbel winst dus. Wilt u meer tips lezen? Bekijk dan onze pagina over parkeertips. Bepaal zelf of u gaat voor goedkoop parkeren bij Charleroi, of dat u liever gaat voor die extra service horende bij een luxe vakantie.

Charleroi airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 30 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: ProPark
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parking P2 Charleroi

Goedkoop, lang of Valet parkeren bij Charleroi airport

Wanneer u gaat parkeren bij Charleroi Airport heeft u keuze uit meerdere beschikbare opties. Goedkoop, lang en valet parkeren is allemaal mogelijk bij parkeeraanbieders in de buurt van het vliegveld. Ga voor uzelf na wat u belangrijk vindt. Parkeert u uw auto buiten of liever overdekt? Hoe groot mag de afstand zijn tussen uw auto en Brussels airport Charleroi? Houdt u liever de sleutels bij u of levert u ze liever in? Bij inlevering kunt u eventueel kiezen voor extra service, zoals het onderhoud en het wassen en/of reinigen van uw auto van binnen- en buitenkant. U kunt direct via ParkCare reserveren met onder andere Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDeal. In de reserveringsbevestiging worden de te ondernemen stappen van de betreffende parkeeraanbieder uitgelegd. Als u kiest voor goedkoop parkeren Charleroi Airport, dan rijdt u meestal zelf naar de betreffende parkeerplaats en wordt u daarna met een shuttle bus service naar het vliegveld gebracht. U kunt echter ook kiezen voor het luxere Valet parking. U spreekt dan met de aanbieder bij de vertrekhal af, waar een medewerker uw auto overneemt en naar de parkeerplaats rijdt. Bij terugkomst staat uw auto dan weer gereed bij de aankomsthal van Charleroi Airport. Kiest u voor een low-cost vakantie, of gaat u voor meer luxe en comfort? In alle gevallen wint u aan comfort door van te voren te reserveren en niet te hoeven zoeken naar een mogelijkheid tot goedkoop parkeren bij Charleroi Airport. ParkCare helpt u bij een weloverwogen keuze door alle aanbieders onder elkaar te zetten en met elkaar te vergelijken qua prijs en serviceopties. Het overzicht is met veel zorg samengesteld en bevat alleen betrouwbare partners. Het vliegveld van Charleroi is uitstekend te bereiken met de auto en u heeft de parkeermogelijkheden voor het uitzoeken. Met deze informatie kunt u uitgerust en zonder stress op reis, door van te voren uw voordelige parkeerplaats bij de luchthaven van Charleroi te reserveren. Heeft u vragen bijvoorbeeld over parkeren Charleroi Airport? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar!

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe