Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Charleroi airport

Vanaf 3,79 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.

Parkeren bij Charleroi Airport

Vliegt u binnenkort vanaf de luchthaven van Charleroi, in de volksmond ook vaak Brussel-Zuid of Brussel Charleroi Airport genoemd, dan zult u gebruik maken van parkeren Charleroi Airport. Dit kan snel en eenvoudig via onze website. Vul uw wensen in en begin direct met het vergelijken van parkeeraanbieders. U kunt deze ook direct reserveren zodat u geen tijd of geld verspild op de dag van uw vertrek.

Brussel Airport Charleroi is de afgelopen jaren een belangrijke speler geworden op het gebied van Europese low-cost vluchten.

Door de toegenomen populariteit kan het goedkoop parkeren bij Charleroi airport soms lastig worden. Bekende maatschappijen als Ryanair, Jetairfly, Wizz Air en Pegasus Airlines vliegen naar zeer uiteenlopende bestemmingen. Van Madrid en Rome-Ciampino tot Porto en Marseille. Maar ook van Algiers en Casablanca tot Skopje en Boekarest. Volop aanbod voor scherpe prijzen dus.

Aangezien het vliegveld van Charleroi voor de meeste Nederlanders niet om de hoek ligt, zullen de meeste reizigers met eigen vervoer komen. Parkeren Charleroi Airport vormt dan dus ook een belangrijk onderdeel van de luchthaven, waar veel parkeeraanbieders op inspelen. Dit heeft tot resultaat dat er voor ieder wat wils is. Van kort tot lang parkeren en van goedkoop parkeren tot veel extra service en Valet parking. U kunt zelfs kiezen voor parkeren met een overnachting in een luxe hotel bij Park & Fly.

Het vliegveld bevindt zich bij Heppignies en Gosselies, buitenwijken van Charleroi, waar dan ook veel parkeeraanbieders gelegen zullen zijn. Deze zijn goed bereikbaar vanaf de snelwegen vanuit de richtingen Brussel, Luik en Lille.

Het loont de moeite om van te voren goed de verschillen te bestuderen. Zo gaat u voorbereid en uitgerust op reis. Door van te voren te reserveren hoeft u niet op zoek naar een parkeerplaats en hoeft u meestal ook niet zelf met uw bagage te sjouwen. Dubbel winst dus. Wilt u meer tips lezen? Bekijk dan onze pagina over parkeertips. Bepaal zelf of u gaat voor goedkoop parkeren bij Charleroi, of dat u liever een extra service bijboekt, horende bij een luxe vakantie.

Charleroi airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 31 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: ACE Parking
🤲 Goedkoopste: ACE Parking
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Charleroi Airport P2

Lang en goedkoop parkeren bij Brussel Charleroi airport

Met een beetje hulp van ParkCare kunt u kort of lang goedkoop parkeren bij Brussel Charleroi Airport. U kunt namelijk gebruik maken van onze handige vergelijkingtool.

Bij Charleroi Airport heeft u de keuze uit meerdere parkeeraanbieders. De meeste aanbieders bieden meerdere parkeervormen aan waar u gebruik van kunt maken. Er zijn een aantal zaken belangrijk wanneer u gaat zoeken naar de meest geschikte parkeerplek. Ga voor uzelf na wat u belangrijk vindt. Parkeert u uw auto buiten of liever overdekt? Hoe groot mag de afstand zijn tussen uw auto en Brussels airport Charleroi? Houdt u liever de sleutels bij u of levert u ze liever in? Bij inlevering kunt u eventueel kiezen voor extra service, zoals het onderhoud en het wassen en/of reinigen van uw auto van binnen- en buitenkant.

U kunt direct via ParkCare reserveren met onder andere Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDeal. In de reserveringsbevestiging worden de te ondernemen stappen van de betreffende parkeeraanbieder uitgelegd. Als u kiest voor goedkoop parkeren Charleroi Airport, dan rijdt u meestal zelf naar de betreffende parkeerplaats en wordt u daarna met een shuttle bus service naar het vliegveld gebracht. U kunt echter ook kiezen voor het luxere Valet parking. U spreekt dan met de aanbieder bij de vertrekhal af, waar een medewerker uw auto overneemt en naar de parkeerplaats rijdt. Bij terugkomst staat uw auto dan weer gereed bij de aankomsthal van Charleroi Airport.

Kiest u voor een low-cost vakantie, of gaat u voor meer luxe en comfort? In alle gevallen wint u aan comfort door van te voren te reserveren en niet te hoeven zoeken naar een mogelijkheid tot goedkoop parkeren bij Charleroi Airport. ParkCare helpt u bij een weloverwogen keuze door alle aanbieders onder elkaar te zetten en met elkaar te vergelijken qua prijs en serviceopties. Het overzicht is met veel zorg samengesteld en bevat alleen betrouwbare partners.

Het vliegveld van Charleroi is uitstekend te bereiken met de auto en u heeft de parkeermogelijkheden voor het uitzoeken. Met deze informatie kunt u uitgerust en zonder stress op reis, door van te voren uw voordelige parkeerplaats bij de luchthaven van Charleroi te reserveren. Heeft u vragen bijvoorbeeld over parkeren Charleroi Airport? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar!

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

uitstekend (10 /10)

"7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, altijd zeer tevreden! ParkCare takes care!"

- Jacqueline Duran

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe