Live Parking Charleroi

bij Charleroi Airport -

Live Parking Charleroi is een snelle aanbieder voor parkeren bij Charleroi Airport. U maakt gebruik van shuttle parkeren. Het parkeerterrein ligt ten noorden van het vliegveld en is bereikbaar vanaf de E42 en de N5. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 6 minuten.

Shuttle parkeren bij Charleroi Airport houdt in dat u zelf naar het parkeerterrein rijdt en neemt 20 minuten voor aankomst contact op met de aanbieder. Vervolgens wordt u na het parkeren met de shuttlebus naar het vliegveld toe gebracht. Wanneer u weer bent aangekomen in Charleroi neemt u telefonisch contact op met de aanbieder en zal de shuttlebus weer voor u klaarstaan.

Live Parking Charleroi is 24/7 geopend en het terrein van het bedrijf is verhard, verlicht en volledig omheind. Ook zijn er extra veiligheidsmaatregelen in de vorm van camera's en personeel ter plaatse. Wanneer het rustig is op het parkeerterrein heeft u de mogelijk uw sleutel te behouden. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Beveiligd parkeren
 • Parkeerplek voor mindervaliden
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 6 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Door nieuwe regelgeving van de luchthaven geldt er een toeslag van € 5 per boeking.
 • Alle extra kosten dienen ter plekke aan de aanbieder betaald te worden.

Adres
Rue de la Pépinière 18, 6041, Charleroi

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.3!

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Beoordelingen Live Parking Charleroi Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.3
Beoordeeld door 16 klanten
Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 7.8
Klantenservice 5.9
Totaal 7.3
Hans nl 5.8 Geparkeerd van 03/10/2023 tot 10/10/2023

Alleen Frans sprekende medewerker en dan ook nog gebrekkig, ik heb een mail gestuurd toen we vd parking naar airport zijn gebracht, 45 min in donker staan wachten na 3 uur te hebben gereden vanuit NL. Gisteren ook problemen met ophalen mbt de plek , we moesten bij de pool parking wachten, mensen gevraagd waar dat is niemand op de luchthaven kende dat, de medewerker zo slecht te verstaan na een ruim half uur reden we met een andere parkeerbeheerder mee. We doen dit nooit meer, helemaal klaar mee

HT nl 5 Geparkeerd van 31/08/2023 tot 25/09/2023

Eerste keer bij Live Parking. Bij vertrek , 31 augustus 2023, 1 uur en 10 minuten moeten wachten voor het busje kwam. 4 keer gebeld. Steeds maar we zijn er na 10 minuten. Bij aankomst, 25 september 2023, ongeveer 45 minuten moeten wachten op de bus. Toen we vertrokken en reeds onderweg waren gingen we weer terug. Bleek dat er nog andere passagiers aangekomen waren. Dit alles niet volgens afspraak. Ziet er allemaal wat slordig en verlopen uit . De prijs is er naar.

Irma nl 5.8 Geparkeerd van 09/09/2023 tot 19/09/2023

Het adres in de bevestiging was niet het adres waar de auto geparkeerd moest worden. Omdat de medewerker alleen Frans sprak was dit heel erg vervelend maar uiteindelijk heeft hij dit goed opgelost. Terug naar de parkeerplaats heeft ook enige stress opgeleverd. We belden naar het nummer die we hadden ontvangen van de 1e chauffeur maar dit bleek een andere parkeeraanbieder te zijn. Ook dit is door de chauffeurs onderling goed opgelost, zij regelden een overstap en we werden keurig naar onze auto gebracht. De slechte review heeft niets met de chauffeurs te maken maar alles met de gebrekkige communicatie via de mail omdat het adres en telefoonnummer niet klopten. Ook zou het handig zijn dat er in ieder geval 1 persoon is die een andere taal spreekt dan Frans (Nederlands, Duits of Engels).

Marcel nl 9.2 Geparkeerd van 26/08/2023 tot 10/09/2023

Goede afspraken, vriendelijke mensen. Zou aanbevelen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe