Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren Charleroi Airport

Vanaf 3,45 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parkeren bij Charleroi Airport

Shuttle parkeren is de meest gebruikte parkeervorm voor het parkeren bij Charleroi Airport. Als u kiest voor deze parkeervorm, dan rijdt u op de dag van uw vertrek zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, wordt u per shuttlebus naar de vertrekhal van de luchthaven gebracht. Charleroi heeft twee terminals, namelijk Terminal 1 en Terminal 2. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald. Over het algemeen zit het vervoer van en naar de luchthaven bij de prijs inbegrepen.

Naast shuttle parkeren kunt u ook kiezen voor park & walk bij Charleroi Airport. Over het algemeen is shuttle parkeren bij Charleroi Airport echter de goedkoopste parkeeroptie. Deze parkeeraanbieders bevinden zich namelijk vaak iets verder van de luchthaven af. Daardoor kunnen de aanbieders een goedkopere prijs hanteren. Het is verstandig om vooraf te checken waar de aanbieder zich bevindt ten opzichte van Charleroi Airport. Komt u uit zuidelijke richting? Dan kunt u het beste kiezen voor A1 Parking Charleroi. Bovendien is elke parkeeraanbieder voorzien van het aantal minuten reistijd tot de luchthaven.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij Charleroi Airport?

Stap 1

Stap 1

U begint met het invullen van de vergelijkingstool. U kunt dan eenvoudig de aanbieders van shuttle services met elkaar vergelijken. Als u een aanbieder heeft gevonden, dan kunt u deze ook direct reserveren. 

Stap 2

Stap 2

Op de dag van uw vertrek rijdt u zelf naar het terrein van de parkeeraanbieder. Als u uw auto heeft geparkeerd, dan kunt u per shuttlebus verder reizen naar de vertrekhal van Charleroi Airport. Als u gebruik wil maken van extra services, dan kunt u dat ter plaatse regelen.

Stap 3

Stap 3

Binnen enkele minuten wordt u per shuttlebus naar de vertrekhal van Charleroi Airport gebracht. Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Zij hebben dan voldoende tijd om u ook weer op te halen. De shuttlebus staat voor u klaar bij de aankomsthal van Charleroi Airport.

Stap 4

Stap 4

De shuttlebus brengt u weer terug naar het parkeerterrein. Hier kunt u overstappen op uw auto en uw reis naar huis vervolgen.

Parkeerkosten Shuttle Parkeren bij Charleroi Airport

De parkeerkosten voor het shuttle parkeren bij Charleroi Airport zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de kosten tijdens het hoogseizoen bijvoorbeeld een stuk hoger. Ook is er bijvoorbeeld een verschil tussen binnen en buiten parkeren. Hieronder staat een lijst met de kosten voor het parkeren bij alle shuttle aanbieders bij Charleroi Airport. Voor een volledig overzicht van de tarieven voor alle parkeermogelijkheden kunt u terecht op de parkeerkosten pagina van Charleroi Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park To Go 36,99 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 23:59
Best Parking Fly 37,99 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Royal Parking Fly 40,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Gate Park 52,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Aeropark 55,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
ACE Parking 55,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkeren Charleroi Airport P3 57,99 3 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkwall Charleroi 61,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
InsidePark 91,99 5 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Charleroi Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Charleroi Airport.

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Charleroi Airport

Shuttle Parkeeraanbieders Charleroi Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parkeren bij Charleroi Airport

  • Zelf parkeren: U weet waar u uw auto achterlaat.
  • Vaak sleutelbehoud: Vaak kunt u uw autosleutel mee op reis nemen.
  • Ruim aanbod: Shuttle parkeren is een veelvoorkomende parkeervorm, waardoor u een ruime keuze heeft.
  • Langere reistijd: Over het algemeen bent u iets langer onderweg.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe