Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Weeze Airport

Vanaf 5,24 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Weeze Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Weeze Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Weeze Airport

Het parkeren bij Weeze Airport is in een paar klikken gedaan bij ParkCare. Met de vergelijkingstool kunt u eenvoudig het hele parkeeraanbod met elkaar vergelijken. Zo kunt u de aanbieders vinden met de laagste prijs en de beste service. Ook betaalt u bij geen extra kosten bij het boeken. Zo is parkeren snel en goedkoop. Klik de link voor informatie over het adres van Weeze Airport, de routebeschrijving ernaartoe en verdere reisinformatie die misschien handig kan zijn. 

Weeze Airport beschikt over officiële en niet-officiële aanbieders. De officiële aanbieders zijn van de luchthaven zelf. Dit zijn P1, P2 en P3. Daarnaast vindt u ook parkeeraanbieders van derden. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het kiezen van uw parkeerplaats.

Inhoud

  1. Parkeren bij P1 P2 P3 Weeze Airport
  2. Goedkoop parkeren bij Weeze Airport
  3. Lang parkeren bij Weeze Airport
  4. Parkeren Weeze Airport kosten
  5. Wat moet u weten over het parkeren bij Weeze Airport
  6. Hoe werkt parkeren bij Weeze Airport met ParkCare
  7. De parkeermogelijkheden bij Weeze Airport
  8. De parkeeraanbieders op Weeze Airport
  9. Veelgestelde vragen over parkeren bij Weeze Airport

Parkeren bij P1, P2, P3 Weeze Airport

Op Weeze airport zijn drie officiële parkeerterreinen. P1 Weeze airport is het parkeerterrein wat meest dichtgelegen bij de terminal zit. De eerste rij parkeerplaatsen op dit parkeerterrein is voor mindervaliden. Naast gehandicaptenparkeerplaatsen beschikt P1 Weeze Airport ook over 4 elektrische laadpalen. P2 Weeze Airport ligt wat verder van de terminal af en is daardoor goedkoper. Bij dit parkeerterrein parkeert u uw auto overdekt onder zonnepanelen. P3 Weeze airport is het verst van de terminal gelegen, en om die reden het goedkoopst. Wij bieden alle drie de officiële parkeeraanbieders aan! Reserveer eenvoudig online en ga zorgeloos op reis.

Goedkoop parkeren bij Weeze Airport

Als u gaat parkeren bij het vliegveld van Weeze, dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Bespaar kosten door de vergelijkingstool te gebruiken. U kunt hier de goedkoopste aanbieders vinden. Kies voor ParkCare en bespaar nog extra kosten met onze laagsteprijsgarantie. Dit maakt goedkoop parkeren bij Weeze Airport erg eenvoudig.

Goedkoopste parkeeraanbieders bij Weeze Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Easy Airport Parking Weeze 55,99 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkeren Weeze Airport P3 57,99 3 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Weeze Airport P2 83,99 2 min Binnen Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Weeze Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Weeze Airport.

Lang parkeren bij Weeze Airport

Gaat u voor een langere tijd op reis? Kies dan voor lang parkeren bij Airport Weeze. Omdat veiligheid een belangrijk aspect is van parkeren kunt u de verschillende veiligheidsmaatregelen per aanbieder inzien. Zo weet u zeker dat, ook voor langere tijd, uw auto veilig staat geparkeerd. Om geld te besparen bij lang parkeren kunt u boeken bij een aanbieder met een lager dagtarief. Hiermee kunt u op de lange termijn veel geld besparen.

Lang parkeren aanbieders bij Weeze Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Weeze Airport P3 89,99 3 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Weeze Airport P2 110,99 2 min Binnen Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Weeze Airport P1 161,00 1 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Weeze Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 19/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Weeze Airport.

Parkeren Weeze Airport kosten

De parkeertarieven van Weeze Airport kunnen sterk wisselen op basis van aanbieder, faciliteiten en seizoen. Hieronder vindt u de actuele prijzen voor de aanbieders. Deze prijzen worden dagelijks bijgehouden en zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Easy Airport Parking Weeze 55,99 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkeren Weeze Airport P3 57,99 3 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Weeze Airport P2 83,99 2 min Binnen Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Weeze Airport P1 90,00 1 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Weeze Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Weeze Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Wat moet u weten over het parkeren bij Weeze Airport

Weeze Airport

Weeze Airport, ook bekend als Niederrhein Airport, is een regionale luchthaven in Duitsland, gelegen in de buurt van de stad Weeze in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Deze luchthaven bedient voornamelijk de regio Nederrijn en is een populaire keuze voor budgetvluchten naar Europese bestemmingen.

Groot aanbod bestemmingen

Door de groei van de reizigers naar Weeze Airport zijn er door de jaren heen veel bestemmingen bij gekomen. De luchthaven wordt steeds populairder. Aangezien het een kleine luchthaven is, zijn er ook minder parkeerplekken beschikbaar. Reserveer op tijd uw parkeerplek om er zeker van te zijn dat u kunt parkeren bij de luchthaven. Als u nog inspiratie zoekt voor bestemmingen waar u heen zou kunnen als u via Weeze Airport vliegt, bekijk dan onze blog Bestemmingen vanaf Weeze Airport.

Goed toegankelijk vanuit Nederland

Weeze Airport ligt praktisch op de grens tussen Duitsland en Nederland en is om die ook goed toegankelijk voor Nederlandse reizigers. Via de A77 in Nederland, en de A57 in Duitsland bent u het snelst bij de luchthaven. Voor tips over het parkeren bij Weeze Airport kunt u onze blog Tips voor het parkeren bij Weeze Airport bekijken.

Slecht bereikbaar met openbaar vervoer

Weeze Airport is bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Nederland. Helaas is deze reismogelijkheid is verre van ideaal. Om met het openbaar vervoer bij Weeze Airport te komen, zult u eerst de bus moeten nemen vanuit Nijmegen naar Kleve (Niederrhein) in Duitsland. Vervolgens stapt u op de trein naar Weeze en tot slot volgt nog een kort stukje met de bus. Kort gezegd: u bent lang onderweg. Kijk voor de actuele tijden voor het plannen van uw reis op bahn.de.

Hoe werkt parkeren bij Weeze Airport met ParkCare

Bij ParkCare willen we het zo makkelijk mogelijk voor u maken. Om de juiste keuze te maken is het handig dat u precies weet hoe alles werkt. Om dit te doen hebben wij hieronder voor u uitgelegd in 4 stappen hoe u een parkeerplek kunt reserveren van begin tot eind. Zo bent u binnen enkele minuten klaar met reserveren en hoeft u zich geen zorgen te maken. 

U begint het proces door in de vergelijkingstool in te vullen vanaf waar u gaat vliegen, in dit geval Weeze Airport. Vervolgens vult u de data in van zowel uw vertrek als uw aankomst. Nadat u uw gegevens heeft gecontroleerd kunt u op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop klikken. Dit brengt u naar een overzicht van alle parkeeraanbieders die beschikbaar zijn op de door u aangegeven data.

Nadat up op 'Vergelijk de prijzen' heeft geklikt, verschijnt er een overzicht van alle beschikbare aanbieders. Per aanbieders kunt u alle informatie zien over bijvoorbeeld de gemiddelde klantenbeoordeling, de afstand tot het vliegveld, de parkeervorm en de prijs. Om de aanbieders te zien die relevant zijn voor u, kunt u gebruik maken van de filter functie. Hier kunt u aangeven op welke eigenschap u wilt sorteren. Zo wordt het overzicht nog specifieker aangepast op uw wensen. U kunt per aanbieder snel de voor- en nadelen zien. Klik de aanbieder aan voor uitgebreide informatie. Vergeet niet om naar de reviews van eerdere bezoekers te kijken voor u een beslissing maakt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u klikken op 'Reserveren'.

Als u een geschikte parkeerplaats gevonden heeft, kunt u deze meteen via onze site reserveren. Nadat u op de 'Reserveren' knop klikt, krijgt u een overzicht waar u uw gegevens zoals uw naam en uw kentekennummer kunt invullen. Vervolgens kunt u direct veilig betalen met een van de betrouwbare betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te betalen bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief. Zo weet u zeker dat u kunt parkeren met een laag tarief.

Na dat u heeft gereserveerd, ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. Check hiervoor uw mail- en spambox. In deze bevestiging staan uw gegevens, de reserveringsgegevens en contactgegevens van de aanbieder. Het is verstandig deze mail uit te printen en goed te bewaren. Mocht u de mail niet gekregen hebben dan kunt u hem opnieuw aanvragen via uw account of door contact op te nemen met onze klantenservice. Heeft u nog vragen? Dan kunt u elke werkdag onze klantenservice bereiken. Wij helpen u graag verder.

De parkeermogelijkheden bij Weeze Airport

Voordat u een keuze maakt voor een vorm van parkeren bij Weeze Airport, is het handig dat u weet wat de verschillende parkeervormen inhouden. Om te helpen met uw keuze vindt u hier informatie over de verschillende beschikbare parkeermogelijkheden. Mocht u vragen hebben over het parkeren, dan kunt u altijd even een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina.

Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u zelf met de auto naar het parkeerterrein. Vanaf daar wordt u met een shuttlebus naar vliegveld Weeze gebracht. Bij aankomst wordt u weer door de shuttlebus opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht. Waardoor u niet met het openbaar vervoer hoeft te gaan. Meestal kunt u bij deze vorm van parkeren uw autosleutels bij zich houden tijdens de reis. Wanneer dit niet het geval is, en u de autosleutels dient achter te laten bij het personeel van de parkeeraanbieder, dan wordt dit aangegeven bij de desbetreffende aanbieder. Zij zullen echter altijd uw autosleutels veilig bewaren mocht dit het geval zijn.

 Meer informatie over shuttle parkeren Weeze Airport

Park & Walk is handig voor mensen die graag dicht bij de luchthaven parkeren en de autosleutels willen behouden. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, loopt u zelf naar de vertrekhal toe. Dit is in het geval van Weeze Airport niet meer dan 300 meter wandelen. U kunt dus op elk moment weer terug naar uw auto zodra u weer bent geland zodat u meteen uw weg kunt vervolgen. 

Meer informatie over Park & Walk Weeze Airport

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Weeze Airport

Als u het terrein van Weeze Airport op rijdt, dan betaalt u €3,-. U mag dan 60 minuten parkeren. Dit geldt ook voor de Kiss en Ride. Als u binnen één uur weer wegrijdt, dan betaalt u verder niks. Parkeert u langer dan één uur? Dan gelden de verschillende tarieven van de drie parkeerterreinen. Bekijk hiervoor de parkeerkosten voor Weeze Airport webpagina.

Als u uw auto gratis wil parkeren, dan kunt u uw auto neerzetten bij de P+R locatie bij het station in Weeze. Vanaf daar kunt u met de bus verder reizen naar het vliegveld. Een andere mogelijkheid is om uw auto te parkeren in Kevelaer. Vanaf daar kunt u ook een bus nemen naar het vliegveld.

Als u graag voor de laagste prijs wilt parkeren, dan kunt u gebruik maken van de locatie P3. Dit parkeerterrein ligt het verst van de vertrekterminal.

Nee. Düsseldorf Airport is een internationale luchthaven. Vanaf de internationale luchthaven vliegt u naar meer dan tweehonderd bestemmingen in Europa en de andere continenten. Vanaf Weeze Airport, ook wel Düsseldorf Weeze of Niederrhein Weeze, kunt u naar verschillende bestemmingen in Europa en enkele bestemmingen in Noord-Afrika.

Waar u het beste kunt parkeren, is afhankelijk van uw wensen. Echter raden wij aan om uw auto te parkeren op één van de officiële parkeerplaatsen bij de luchthaven, zoals P1, P2 of P3. Bij officiële parkeerplaatsen kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kunt dan met een gerust gevoel op reis.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe