Bestemmingen vanaf Weeze Airport

3 minuten leestijd
Edingburgh

Weeze Airport, ook bekend als Flughafen Weeze, is een populaire keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een minder drukke en toch goed bereikbare luchthaven. Deze luchthaven, gelegen in Duitsland net over de grens, biedt een breed scala aan bestemmingen in Europa en daarbuiten. Jaarlijks maken duizenden passagiers gebruik van Weeze Airport vanwege de gunstige ligging en het uitgebreide aanbod aan vluchten.
Wilt u meer weten over de bestemmingen vanaf Weeze? In dit artikel gaan we dieper in op de beschikbare bestemmingen vanaf Weeze Airport. Zo kunt u ontdekken welke steden en landen binnen handbereik liggen en of u de luchthaven kunt gebruiken voor uw volgende reis. Van zonovergoten stranden tot culturele stedentrips vanaf Weeze, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle bestemmingen

Op dit moment zijn er meer dan 40 bestemmingen bereikbaar vanaf Weeze Airport, verspreid over 11 verschillende landen en twee continenten, namelijk Europa en Afrika. De luchthaven biedt een breed scala aan bestemmingen, variërend van populaire vakantiebestemmingen tot culturele steden. Weeze Airport staat bekend om zijn comfortabele en efficiënte dienstverlening, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Hieronder ziet u eenvoudig welke steden u kunt bereiken vanuit Weeze Airport.

Agadir Alicante Ancona Asturië Bari Béziers
Cagliari Castellón Kreta Dubrovnik Edinburgh Essaouira
Faro Fuerteventura Girona Heraklion Ibiza Kopenhagen
Korfoe Kos Málaga Mallorca Marrakesh Milaan
Nador Oujda Pescara Porto Pula Rabat
Rhodos Sevilla Tanger Tenerife Thessaloniki Tirana
Trapani Zadar Zagreb Zakynthos

Bestemmingen per land

Op het moment van schrijven worden er meer dan 40 bestemmingen aangeboden vanaf Weeze Airport. Veel van deze bestemmingen zijn geschikt voor stedentrips, maar strandvakanties zijn ook zeker mogelijk. Hieronder ziet u een handig overzicht van de bestemmingen per land die beschikbaar zijn vanaf het vliegveld van Weeze.

Land Bestemmingen
Albanië Tirana
Denemarken Kopenhagen
Frankrijk Béziers
Griekenland Herklion, Korfoe, Kos, Kreta, Rhodos, Thessaloniki, Zakynthos
Italië Ancona, Bari, Cagliari, Milaan, Pescara, Trapani
Kroatië Dubrovnik, Pula, Zadar, Zagreb
Marokko Agadir, Essaouira, Marrakesh, Nador, Oujda, Rabat, Tanger
Portugal Faro, Porto
Spanje Alicante, Asturië, Castellón, Girona, Ibiza, Málaga, Mallorca, Sevilla
Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Canarische Eilanden Fuerteventura, Tenerife

Luchtvaartmaatschappijen bij Weeze Airport

Nu u meer weet over de vluchten vanaf Weeze Airport, is het wellicht ook interessant om te weten welke luchtvaartmaatschappijen deze vluchten uitvoeren. Aangezien deze bedrijven de vluchten daadwerkelijk uitvoeren, bepalen zij automatisch het aanbod van bestemmingen vanaf het vliegveld. Bij Weeze airport worden de meeste vluchten door RyanAir uitgevoerd, maar ook Corendon en Air Arabia Maroc voeren vluchten uit.

Toekomst van Weeze Airport

De toekomst van Weeze Airport ziet er rooskleurig uit. In het jaar 2023 liet het vliegveld een indrukwekkende stijging van 54% zien in het aantal reizigers vergeleken met het jaar ervoor. Door de toevoeging van nieuwe bestemmingen zoals Dubrovnik hoopt de luchthaven het aantal jaarlijkse passagiers te laten stijgen naar 1,8 miljoen in 2024.

Parkeren bij Weeze Airport

Wanneer u een leuke bestemming heeft uitgekozen is het raadzaam om direct een parkeerplaats te reserveren. Aangezien de luchthaven geen eigen treinstation heeft, komt nagenoeg iedereen met de auto waardoor de plekken snel vol zitten. De knop hieronder laat u eenvoudig de parkeerplaatsen vergelijken en reserveren. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats!
Vergelijken bij Weeze Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe