Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Zaventem Airport

Zaventem Airport is het belangrijkste en grootste vliegveld van België. Het vliegveld ligt niet in de stad zelf, maar net even ten noordoosten van Brussel. Vanuit bijvoorbeeld Amsterdam bent u met de auto zo'n twee uur onderweg. In 2015 waren er van en naar Brussels Airport zo'n 239.000 vliegbewegingen en trok de luchthaven ruim 23,4 miljoen passagiers. Dit betekent vrijwel automatisch dat de parkeermogelijkheden voor lang parkeren op het vliegveld ook zeer uitgebreid zijn en in sommige gevallen ook prijzig. Het moet echter niet zo zijn dat de tarieven voor parkeren een groot deel van uw budget opslokken. Daarom is het wel zo fijn dat er ook vele parkeeraanbieders op en rondom vliegveld Zaventem te vinden zijn. Parkeren Zaventem Airport hoeft namelijk niet duur te zijn. Op ParkCare kunt u de tarieven van de verschillende parkeerbedrijven met elkaar vergelijken en reserveren.

Brussel airport

Meest gereserveerde parkeeraanbieders in oktober

Receptie Sky Parking

Sky Parking Zaventem

Vergelijk de prijzen
Verhard parkeerterrein Park and Go

Park and Go Zaventem

Vergelijk de prijzen

Parkeeraanbieders vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk

Dankzij ParkCare weet u precies waar u goedkoop lang kunt parkeren en hoe u dus flink wat geld kunt besparen. Op onze website treft u een overzicht van betaalbare aanbieders voor parkeren op Brussel Airport aan. In het overzicht vindt u onder andere algemene informatie en de voor- en nadelen van alle parkeeraanbieders terug. Hierdoor kunt u precies bepalen welk aanbod het best bij uw wensen past. U kunt bijvoorbeeld selecteren op ‘overdekt parkeren’ of ‘onoverdekt parkeren’, op ‘het (maximale) aantal minuten rijden vanaf het vliegveld’, maar ook op ‘verplichte sleutelafgifte’ of ‘niet-verplichte sleutelafgifte’. Wij zorgen er dan voor dat u altijd goedkoop kunt parkeren op Brussel Airport Zaventem bij één van ons aangesloten parkeeraanbieders. Zoals gezegd boekt u uw goedkope parkeerplek gewoon hier online. Betalen voor deze plek met laagste prijsgarantie gaat al net zo eenvoudig, want dat kan ook online met behulp van iDeal, PayPal, Mastercard of creditcard. Ideaal, toch? Bekijk bijvoorbeeld Parking Discount 1 Zaventem Airport of Parking Discount 2 Airport. Als u een plek zoekt op loopafstand van Brussel Airport, dan kunt u kijken bij Lock Park Zaventem Airport.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Brussel airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 53 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Sky Parking Valet
✈️ Dichtstbij vliegveld: Ector Brussel Zaventem

Daarom kiest u voor ParkCare

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe