Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Zaventem

Vanaf 8,10 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Zaventem

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Zaventem

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Zaventem Airport

Gebruik de vergelijkingstool van ParkCare en regel binnen een paar klikken het parkeren bij Zaventem Airport. Door van tevoren te boeken vindt u de beste deals en kunt u veel geld besparen. Ook bent u gegarandeerd van een parkeerplek. U hoeft dus niet meer op de dag zelf te zoeken naar een plek. Parkeren bij de luchthaven van Zaventem wordt hiermee zorgeloos, gemakkelijk en goedkoop.

Brussel Airport is de grootste luchthaven van België. Het adres van Zaventem Airport is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Doordat het zo'n grote luchthaven is heeft u veel parkeermogelijkheden waar u gebruik van kunt maken, zoals de officiële parkeerplaatsen P1, P2, P3, Parking Discount en P-Lock. Er zijn ook niet-officiële parkeerplaatsen van derden. Bij ParkCare vergelijkt u alle parkeeraanbieders in een handig overzicht en boekt u binnen 3 klikken. Hoewel Zaventem de naam Brussel Airport heeft, beschikt de stad ook nog over een ander vliegveld: Charleroi Airport. Voor informatie over parkeren bij dit vliegveld kunt u gaan naar parkeren Charleroi Airport.

Inhoud

  1. Parkeren bij P1 P2 P3 Parking Discount Zaventem P-Lock Zaventem
  2. Goedkoop Parkeren bij Brussel Airport
  3. Lang parkeren bij Zaventem Airport
  4. Parkeren Zaventem Airport kosten
  5. Wat moet u weten over het parkeren bij Brussels Airport
  6. Hoe werkt parkeren Zaventem Airport met ParkCare
  7. De parkeermogelijkheden bij Brussels Airport
  8. De parkeeraanbieders op Zaventem Airport
  9. Veelgestelde vragen over parkeren bij Zaventem Airport

Parkeren bij P1, P2, P3, Parking Discount Zaventem en P-Lock Zaventem

Zaventem Airport beschikt over meerdere officiële parkeeropties die op loopafstand van de terminals liggen. Zaventem Airport P2 bevindt zich op loopafstand van het vliegveld waarbij u binnen ongeveer 5 minuten naar het vliegveld kunt lopen. Liever nog dichter bij de terminals? Dan is Zaventem Airport P1 met 1 minuut loopafstand een ideale optie. Als u op zoek bent naar een parkeerplaats om langere tijd te parkeren, is Discount Parking bij Zaventem Airport een geschikte optie omdat deze voordeliger is voor lang parkeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een shuttlebus die u naar de luchthaven brengt. De maximale doorrijhoogte van P2 Airport Zaventem is 1,90 meter. Indien uw voertuig hoger is dan dat, kunt u terecht bij Zaventem Airport P3. Als u de veiligheid van uw auto hoog in het vaandel heeft staan, kunt u kiezen voor Lock Parking bij Zaventem Airport. Lock Parking is namelijk een extra goed beveiligde parkeerplaats met een bemande informatiedesk.

Let op: Momenteel is het niet mogelijk om de bovengenoemde parkeeropties via ParkCare te boeken. De officiële parkeeropties zijn wel te boeken op de website van Zaventem Airport. Wel bieden wij volop alternatieven aan. Deze onofficiële parkeeraanbieders zijn vaak goedkoper terwijl ze even betrouwbaar zijn als de officiële opties!

Goedkoop parkeren bij Brussel Airport

Goedkoop parkeren bij het vliegveld van Brussel is haalbaar met ParkCare. Door de grote hoeveelheid parkeeraanbieders kiest u gemakkelijk de beste optie. Met de vergelijkingstool bekijkt u alle prijzen en faciliteiten op één pagina. Hierdoor kiest u de aanbieder die bij u past voor een lage prijs. Zo bespaart u tientallen euro's op uw reis.

Brussel Zaventem Airport ziet jaarlijks ongeveer 19 miljoen reizigers (bron: Wikipedia). Hierdoor is het handig om uw parkeerplek ruim van tevoren te boeken. Zo heeft u het grootst mogelijke parkeeraanbod.

Top 3 goedkoopste parkeeraanbieders Brussels Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Star Parking Zaventem 70,00 6 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Zaventem 74,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Nooya Parking 80,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 02/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Zaventem Airport.

Lang parkeren bij Zaventem Airport

Als u voor langere tijd gaat reizen is fijn om te weten dat uw auto veilig staat geparkeerd bij Zaventem Airport. U ziet hierom bij alle aanbieders welke veiligheidsmaatregelen er aanwezig zijn. Door alle verschillende parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken kunt u ook veel geld besparen op langere parkeerbezoeken.

Top 3 lang parkeren Zaventem Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
GreenParking Zaventem 134,50 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Nooya Parking 150,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Express Parking Zaventem 214,00 5 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 09/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Zaventem Airport.

Parkeren Zaventem Airport kosten

De prijzen van het parkeren bij het airport van Brussel variëren. Dit komt door het seizoen, het aanbod en de parkeervorm. Kijk hieronder voor alle beschikbare aanbieders. Dit zijn actuele prijzen gebaseerd op een periode van 7 dagen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Star Parking Zaventem 70,00 6 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Zaventem 74,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Nooya Parking 80,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Express Parking Zaventem 110,00 5 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Star Parking Valet Zaventem 180,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Express Parking Zaventem Valet 259,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 02/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Zaventem Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Wat moet u weten over het parkeren bij Brussels Airport

Zaventem

Zaventem Airport, officieel bekend als Brussels Airport, is de grootste luchthaven van België. Gelegen op ongeveer 12 kilometer ten noordoosten van Brussel, is deze luchthaven een belangrijk internationaal knooppunt. Het is een essentieel centrum voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers die België bezoeken of als tussenstop gebruiken voor verdere reizen.

Openbaar vervoer

Brussels Airport is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De luchthaven heeft namelijk een eigen treinstation. U kunt de trein nemen die aankomt onder de vertrekhal. Kijk voor actuele reistijden op de website van de NMBS. Ondanks dat de luchthaven goed te bereiken is met het openbaar vervoer kiezen veel reizers er voor om te parkeren bij de luchthaven. Voor tips over het parkeren bij Zaventem kunt u onze blog lezen: Tips parkeren Zaventem.

Faciliteiten

De luchthaven biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder restaurants, winkels, geldautomaten, lounges en zakelijke voorzieningen. U hebt dus voldoende mogelijkheden om te ontspannen en te winkelen, terwijl u wacht op uw vlucht.

Hoe werkt parkeren Zaventem Airport met ParkCare

We willen het parkeren bij Zaventem-Brussels Airport parkeren zo gemakkelijk mogelijk voor u maken. Hieronder leest welke 4 stappen u doorloopt tijdens het reserveringsproces. Zo bent u binnen enkele minuten gegarandeerd van een plek.

U vult in op de vergelijkingstool vanaf welk vliegveld u vliegt. In dit geval is het Zaventem Airport. Vervolgens geeft u aan op welke data u gaat vliegen en klikt u verder naar het overzicht.

Op basis van uw zoekopdracht ziet u alle beschikbare parkeeraanbieders. Hier vergelijkt u alle parkeeraanbieders op basis van de faciliteiten, prijs en locatie. Gebruik de filters voor een meer gepersonaliseerd aanbod. Bij elke aanbieder vindt u een link met meer informatie. Klik op de ‘Reserveren’ knop om uw keuze te maken.

U krijgt een overzicht te zien waar u alle nodige informatie kunt invullen. Vervolgens betaalt u de boeking met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging met alle informatie.

Vanwege de informatie op de reserveringsbevestiging is het handig om het goed bij u te houden. U kunt uw bevestiging bijvoorbeeld printen en meenemen op de dag van vertrek. In het geval dat u de reserveringsbevestiging niet ontvangt, kunt u contact met ons opnemen.

De parkeermogelijkheden bij Brussels Airport

U heeft verschillende mogelijkheden voor het parkeren bij Brussel Airport Zaventem. Zo kunt u met shuttle parkeren bij Zaventem Airport vaak wat geld besparen vergeleken met valet parking. Valet parking is daarentegen voorzien van al het gemak en luxe. Bent u er nog niet uit? Lees dan hieronder meer over de parkeervormen.

Shuttle parkeren is een van de meest gebruikte parkeervormen. U parkeert hier uw auto, waarna u met een shuttle service naar de luchthaven wordt gebracht. Ook bij terugkomst zal een shuttlebus u weer ophalen en afzetten bij het parkeerterrein. In het geval dat de parkeeraanbieder vraagt om uw sleutels af te geven, dan wordt dit aangegeven. Dit wordt veelal gedaan om de auto te kunnen verplaatsen in verband met de veiligheid. Omdat deze terreinen vaak wat verder weg liggen van het vliegveld, zijn shuttle parkings vaak de voordeligste optie.

Meer informatie over shuttle parkeren Zaventem Airport

Als u gebruik maakt van valet parking dan rijdt u direct door naar Zaventem Airport. Vanaf hier zal uw auto worden opgehaald door een medewerker van de parkeeraanbieder. U voert een korte inspectie uit samen met de medewerker, waarna deze uw auto parkeert voor u op de afgesproken parkeerplek. Bij terugkomst laat u weten hoe laat uw auto weer moet klaarstaan bij de aankomsthal. Uw auto wordt dan op het afgesproken tijdstip voor u klaargezet. U kunt vervolgens richting huis rijden. Valet parkeren is een luxe en zorgeloze optie voor reizigers die geen tijd kwijt willen zijn aan parkeren.

Meer informatie over valet parking Zaventem Airport

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Zaventem Airport

Bij Zaventem kunt u gebruikmaken van verschillende parkeervormen. Waar u het beste kunt parkeren, is afhankelijk van de parkeervorm die u kiest. Om de parkeeraanbieder te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van de online vergelijkingstool.

De kosten voor het parkeren bij Zaventem verschillen per parkeeraanbieder en hun aangeboden services. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u de verschillende aanbieders en de bijbehorende prijzen eenvoudig met elkaar vergelijken. Over het algemeen geldt dat shuttle parkeren de voordeligste parkeervorm is. Dit is vanwege de locatie van deze parkeeraanbieders. Vaak bevinden deze aanbieders zich iets verder van de luchthaven af, waardoor zij een voordeligere prijs kunnen bieden.

U kunt Zaventem eenvoudig bereiken met de auto. De snelwegen E19 en E40 liggen langs het vliegveld. Vanaf de Brusselse Ring kunt u de verkeersborden Zaventem volgen.

Als u iemand wil afzetten op Zaventem, dan kunt u de borden volgen naar de drop-off zone. Op de drop-off kunt u de vertrekkende passagier laten uitstappen. U mag maximaal 10 minuten stilstaan op de drop-off. Daarnaast mag u, als chauffeur, uw auto niet verlaten.

Op veel locaties binnen Brusselse gemeenten geldt betaald parkeren. Elke gemeente heeft een eigen parkeerbeleid. In Zaventem, de gemeente waar Brussel Airport ligt, geldt in de meeste straten een maximale parkeerduur van enkele uren. Verder liggen er aan de rand van de stad een aantal P+R terreinen, die ook wel transitparkings worden genoemd. Helaas zijn deze terreinen vaak druk. Kort gezegd is het vinden van een gratis parkeerplek voor onbepaalde tijd bij Zaventem niet makkelijk.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe