Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 6,03 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Zaventem

Wanneer u gebruik maakt van parkeren Zaventem Airport, parkeert u bij de belangrijkste en grootste luchthaven van België. Dit brengt ook veel mogelijkheden met zich mee omtrent parkeervormen en parkeeraanbieders. ParkCare wilt het vinden van een parkeerplek graag makkelijker maken voor u. Daarom kan u via onze website eenvoudig en snel, vooraf uw parkeerplaats reserveren. Zo heeft u gegarandeerd plek en profiteert u van de laagste prijsgarantie.

Zaventem Airport staat ook wel bekend als Brussel Airport. Het vliegveld ligt ten noordoosten van de stad zelf. Vanaf deze luchthaven kan u naar veel verschillende bestemmingen vliegen, zowel binnen als buiten Europa. Hierdoor is Airport Zaventem ook erg geliefd door vele internationale reizigers.

Aangezien het vliegveld van Zaventem niet erg in de buurt ligt voor velen, kiezen bezoekers vaak om met de auto richting Zaventem Airport te vertrekken. Hierdoor zullen zij gebruik moeten maken van parkeren Zaventem Airport. Hieronder vindt u alle informatie over hoe het airport parkeren bij Zaventem in zijn werk gaat, hoe u online een parkeerplaats kan reserveren en welke parkeervormen er beschikbaar zijn. Ook vindt u een overzicht met beschikbare parkeeraanbieders, zodat u gelijk kan kijken welke parkeeraanbieder bij uw wensen en eisen past.

Zaventem

Belangrijke informatie voor parkeren bij Zaventem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 12 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Aeropark 1000
🤲 Goedkoopste: Park and Go
✈️ Dichtstbij vliegveld: Ector Parking Zaventem

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

8.3/10

"Top service!!! Had niet beter kunnen wensen!!!"

Mohamed E.

7.5/10

"Prima parking busje was netjes op tijd op de terugweg"

Rob R.

10/10

"Top service 👌"

AYSEL A.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Waarom ParkCare?

ParkCare maakt het parkeren nabij luchthavens voordelig en gemakkelijk. Doordat u vooraf uw parkeerplaats online boekt, bent u gegarandeerd van een parkeerplek als u aankomt bij Zaventem Airport. Ook bieden wij de laagste prijsgarantie, waardoor parkeren Zaventem Airport ook zeker voordelig kan. Door gebruik te maken van onze vergelijkings- en boekingstool heeft u in slechts enkele minuten uw parking geregeld. Meer informatie over ParkCare kan u vinden op de over ons pagina

CEO ParkCare

De beste airport parking voor kort of lang parkeren

Via ParkCare kan u de beste airport parking voor parkeren Zaventem Airport vinden, voor kort en lang parkeren. Hoe het reserveringsproces precies in zijn werk gaat, hebben we voor u hieronder uitgelegd. U kunt het ook nog eens rustig nalezen op onze hoe werkt het pagina.

Het reserveren van een luchthaven parkeerplek voor Zaventem Airport begint bij het invoeren van uw parkeergegevens. Hierbij moet u denken aan de gewenste data voor het parkeren, de geplande aankomst- en vertrektijd en de luchthaven vanaf waar uw vlucht zal vertrekken. Als u dit allemaal gedaan heeft, dan kan u op de gele knop ‘Vergelijk de prijzen’ klikken. Deze brengt u vervolgens naar het overzicht met aanbieders.
Op basis van de door u ingevoerde gegevens krijgt u een overzicht met beschikbare parkeeraanbieders voor het luchthaven parkeren Zaventem Airport. Het is mogelijk om deze te vergelijken op basis van locatie, prijs of voorzieningen. Heeft u een sterke voorkeur voor een parkeervorm? Dan kunt u dit instellen door middel van een filter. U ziet vervolgens alleen parkeerplaatsen die voldoen aan uw wensen en eisen. Meer informatie over iedere parkeeraanbieder vindt u door op de aanbieder te klikken. Ook wordt er in het overzicht een korte samenvatting gegeven van de belangrijkste punten die aanwezig zijn op de parkeerplek. Zodra u de geschikte parkeerplaats heeft gevonden, dan kan u deze selecteren en direct reserveren door op de gele knop te klikken.
Nadat u op de gele knop gedrukt heeft, wordt u naar een nieuw scherm geleid waar u enkele persoonlijke gegevens kan invoeren. Zo wordt er gevraagd naar uw naam, emailadres en kentekennummer. Als u alles heeft ingevuld, kan u uw parkeerplek direct betalen. Hiermee zet u uw voordelige parkeertarief vast. U kunt de parkeerplaats betalen door een van de veilige betaalmethodes te gebruiken.
Zodra wij uw betaling binnen hebben, ontvangt u van ons uw reserveringsbevestiging. Deze kan u terugvinden op het door u doorgegeven emailadres. Soms komt het voor dat deze in de ongewenste email box terecht komt. We vragen u altijd om de reserveringsbevestiging te controleren, zodat eventuele wijzigingen snel doorgevoerd kunnen worden. Mocht het zo zijn dat uw reserveringsbevestiging niet correct is, of dat deze niet is aangekomen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Goedkoop parkeren nabij Brussel Airport

Goedkoop parkeren nabij Brussel Airport is vaak goed te doen. Zeker omdat u bij ParkCare tegen de laagste prijsgarantie boekt. Het parkeertarief varieert echter wel tussen parkeervormen. Zo is shuttle parkeren vaak voordeliger dan een valet parking. Wat deze parkeervormen voor parkeren Zaventem Airport precies inhouden, hebben we hieronder voor u uitgelegd.

Shuttle parkings zijn parkeerplekken die zich rondom de luchthaven bevinden. Vaak liggen ze enkele kilometers verwijderd van Zaventem Airport. U parkeert hier uw auto, waarna u met een shuttleservice naar de luchthaven wordt gebracht. Ook bij terugkomst zal een shuttlebus u weer ophalen en afzetten bij het parkeerterrein. Vaak kan u bij een shuttle parking uw sleutels behouden. Mocht het zo zijn dat de parkeeraanbieder vraagt om uw sleutels af te geven, dan staat dit vermeldt. Dit wordt veelal gedaan om de auto te kunnen verplaatsen in verband met de veiligheid.

Als u gebruik maakt van een valet parking dan rijdt u direct door naar Zaventem Airport. Vanaf hier zal uw auto worden opgehaald door een medewerker van de parkeeraanbieder. U voert een korte voertuiginspectie uit samen met de medewerker, waarna deze uw auto parkeert voor u op de afgesproken parkeerplek. Bij terugkomst laat u weten hoe laat uw auto weer moet klaarstaan bij de aankomsthal. Uw auto wordt dan op het afgesproken tijdstip voor u klaargezet. U kunt vervolgens direct richting huis rijden. Parkeren Airport Zaventem kan dus zeker ook heel comfortabel.

Bij een Park & Walk parkeerplek rijdt u naar de geboekte parkeerplaats waar u uw auto parkeert. Vanaf hier staat u in slechts enkele minuten, wandelend op de luchthaven. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een shuttlebus of ander vervoer. Ook bij terugkomst staat u snel weer bij de auto en kan u vlot richting huis.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u zowel een parkeerplaats, als een hotelovernachting boekt. De dag voor uw vlucht parkeert u uw auto op het parkeerterrein van het hotel. Vervolgens overnacht u in het hotel en zal het hotel ervoor zorgen dat u op tijd bij Zaventem Airport bent. Ook als u terugkomt van uw reis zal er vervoer voor u geregeld worden om u terug te brengen naar het parkeerterrein van het hotel. Eenmaal aangekomen kan u uw bagage inladen en vertrekken naar de volgende bestemming.

Parkeeraanbieders nabij Zaventem Airport

Er zijn diverse parkeeraanbieders te vinden nabij Zaventem Airport. Hieronder vindt u een overzicht van beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Zaventem Airport. Zo kan u in een oogopslag zien wat deze parkeeraanbieders u te bieden hebben.

Park and Go

 • Sleutel niet afgeven
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

De shuttle parking van Park and Go is 24 uur per dag geopend. Ook zijn er geen hoogterestricties, waardoor u ook met grotere voertuigen gemakkelijk kan parkeren. U kunt bij deze parkeeraanbieder uw sleutels behouden. Om de veiligheid van de parking te waarborgen zijn er beveiligingscamera’s aanwezig.


Reserveren Met de laagste prijs

Aeropark 1000

 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein

Bij Aeropark 1000 kan u de gehele dag door in- en uitrijden. Hierdoor kan u ook op vroege of late tijdstippen terecht bij deze parkeeraanbieder. Daarnaast kan u uw sleutels behouden en zijn er camera’s aanwezig voor de veiligheid. Ook is het mogelijk om uw auto een wasbeurt te geven.


Reserveren Met de laagste prijs

Express Parking Zaventem

 • Beveiligingscamera's
 • Overdekte parkeerplaats
 • Dichtbij het vliegveld
 • 24/7 Uitrijden

Express Parking Zaventem is een shuttle parkeerplek waar u binnen, overdekt parkeert. Ook zijn er beveiligingscamera’s aanwezig, waardoor u gegarandeerd veilig parkeert. In ongeveer 5 minuten staat u op de luchthaven door middel van de gratis shuttleservice 


Reserveren Met de laagste prijs

Laatste blog en nieuwsartikelen

Gezien de drukte en grote aantallen bezoekers van Brussel Airport worden er regelmatig werkzaamheden uitgevoerd. We raden u dan ook aan om voor vertrek naar de luchthaven uw route te controleren. Zo weet u van tevoren of u mogelijk wat langer onderweg bent. Luchthaven parkeren Zaventem Airport moet natuurlijk wel een stressvrije gebeurtenis blijven.

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Zaventem Airport
Het parkeren bij Zaventem Airport kan al vanaf €6,21 per dag. Wel is het parkeertarief afhankelijk van de parkeeraanbieder en parkeervorm waar u gebruik van maakt. In het overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Zaventem Airport ziet u eenvoudig wat de diverse parkeertarieven zijn.
Het is zeker mogelijk om eerst uw passagiers af te zetten bij de luchthaven van Zaventem. Hiervoor kan u de Kiss and Ride borden aanhouden. Houdt u er echter wel rekening mee dat u hier enkel bagage mag uitladen en de passagiers mag laten uitstappen. U moet vervolgens het terrein weer verlaten.
Het wordt veelal aangeraden om twee tot drie uur voorafgaand aan uw vlucht aanwezig te zijn op de luchthaven. We raden u dan ook aan om hier rekening mee te houden als u uw parkeerdata invoert. Mocht u namelijk gebruik willen maken van een shuttle parking, dan is het slim om de begintijd aan te passen op de reistijd richting de luchthaven met de shuttlebus.
Ja. Brussel Airport is een andere benaming voor Zaventem Airport. Ze kunnen beiden gebruikt worden en betekenen dus hetzelfde.
In veel gevallen hoeft u uw sleutel niet af te geven als u gebruik maakt van een airport parking nabij Zaventem. Mocht dit wel zo zijn, dan staat dit altijd vermeldt bij de parkeeraanbieder en op uw reserveringsbevestiging. Het afgeven van de sleutels kan nodig zijn in verband met de veiligheid. Ook verplaatst de parkeeraanbieder soms uw auto als er een andere reiziger onverwacht eerder terugkomt.
Op onze website vindt u enkel veilige en betrouwbare parkeeraanbieders. Ook kan u door middel van de recensies die zijn achtergelaten door onze klanten die eerder de parkeerplaats hebben bezocht, nagaan of de parking voldoet aan uw verwachtingen. Mocht het voorkomen dat wij klachten krijgen of veel negatieve recensies zien, dan zal de aanbieder uit ons aanbod worden verwijderd.
U kunt uw gegevens zeker nog wijzigen na het maken van een boeking. Dit doet u het best door zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Mochten er wijzigingen op het laatste moment optreden, dan kan u contact opnemen met de parkeeraanbieder.
Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe