Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Brussel airport

Vanaf €6,21 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Zaventem Airport

Wanneer u gaat parkeren Zaventem Airport, parkeert u bij het belangrijkste en grootste vliegveld van België.

Het vliegveld ligt niet in de stad zelf, maar net even ten noordoosten van Brussel. Vanuit bijvoorbeeld Amsterdam bent u met de auto zo'n twee uur onderweg. In 2015 waren er van en naar Brussel Airport zo'n 239.000 vliegbewegingen en trok de luchthaven ruim 23,4 miljoen passagiers. Dit betekent vrijwel automatisch dat de parkeermogelijkheden voor lang parkeren op het vliegveld ook zeer uitgebreid zijn en in sommige gevallen ook prijzig. Het moet echter niet zo zijn dat de tarieven voor parkeren een groot deel van uw budget opslokken. Daarom is het wel zo fijn dat er ook vele parkeeraanbieders op en rondom vliegveld Zaventem te vinden zijn. 

Parkeren Zaventem Airport hoeft namelijk niet duur te zijn. Op ParkCare kunt u de tarieven van de verschillende parkeerbedrijven met elkaar vergelijken en reserveren.

Brussel airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Brussel airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 25 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Express Parking Zaventem
🤲 Goedkoopste: Aeropark 1000
✈️ Dichtstbij vliegveld: Ector Parking Zaventem

Budget parking bij Brussel Airport

Budget parking bij Brussel airport kan via onze website heel eenvoudig. ParkCare heeft het grootste aanbod parkeeraanbieders die snel te filteren zijn op prijs, afstand tot het vliegveld en beoordeling. In het overzicht vindt u algemene informatie en de voor- en nadelen van alle parkeeraanbieders terug. Hierdoor kunt u precies bepalen welke aanbieder het best bij uw wensen past. U kunt bijvoorbeeld selecteren op ‘overdekt parkeren’ of ‘onoverdekt parkeren’, op ‘het (maximale) aantal minuten rijden vanaf het vliegveld’, maar ook op ‘verplichte sleutelafgifte’ of ‘niet-verplichte sleutelafgifte’.

Wij zorgen er dan voor dat u altijd goedkoop kunt parkeren op Brussel Airport Zaventem bij één van ons aangesloten parkeeraanbieders. Zoals gezegd boekt u uw goedkope parkeerplek gewoon hier online. Betalen voor deze plek met laagste prijsgarantie gaat al net zo eenvoudig, want dat kan ook online met behulp van iDeal, PayPal, Mastercard of creditcard. Ideaal, toch? Bekijk bijvoorbeeld Parking Discount 1 Zaventem Airport of Parking Discount 2 Airport. Als u een plek zoekt op loopafstand van Brussel Airport, dan kunt u kijken bij Lock Park Zaventem Airport. Parkeren Zaventem Airport was nog nooit zo gemakkelijk.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe