Park and Go

bij Zaventem -

Park and Go biedt u dicht bij parkeren bij Brussel Airport. Het parkeerterrein bevindt zich ten noordwesten van Zaventem airport. U bereikt het terrein gemakkelijk via de E19. Het bedrijf is 24/7 geopend.

Bij Park and Go maakt u gebruik van shuttle parkeren bij Zaventem Airport; u parkeert zelf uw auto op het aangegeven parkeerterrein. Na een korte controle van uw auto wordt u per pendelbus in slechts 5 minuten naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald door een chauffeur van de parkeeraanbieder.

U parkeert op een volledig omheind terrein. Het terrein is beveiligd met behulp van bewakingscamera’s en er is 24/7 personeel aanwezig die het terrein overziet. U behoudt uw autosleutels. Er zijn geen hoogtebeperkingen waaraan uw voertuig moet voldoen.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.6!

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Beoordelingen Park and Go Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.6
Beoordeeld door 85 klanten
Afstand tot vliegveld 7.9
Prijs/kwaliteit 7.7
Klantenservice 7.2
Totaal 7.6
Johan Kuppers
13-09-2023
Makkelijk en handig, de man die ons op 3 september naar de luchthaven bracht was niet echt vriendelijk, bovendien vroeg hij 5€ luchthaventax zonder ontvangstbewijs dit vond ik verdacht. Beter dit in de prijs laten bijrekenen. Kennis van de Nederlandse taal zou misschien ook klantvriendelijker zijn
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 7.5
Babs van Nuil
23-08-2023
Prima parkeerplaats, duidelijke communicatie. Afstand is perfect.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Danielle Van Den Kieboom
27-07-2023
Ben tevreden alles liep vlot Alleen dat je je auto sleutel moet afgeven dat vond ik raar want dat stond niet in de beschrijving. Bij terugkomst stonden er andere auto’s geparkeerd voor mijn auto en zodoende kon ik er niet gelijk uit dat is het enige kritiek punt
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gerard van Opdorp
13-07-2023
Eerst even wennen dat de Parking met een hek afgesloten was en dat daar enkel een telefoonnummer hing om te bellen. Maar na 10 Minuten kwam daar een busje met iemand die de Parking opende en die ons naar het vliegveld bracht. Op terugweg ging het ook goed.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Hub Bassant
24-06-2023
Niet te vrede chauffeur vroeg nog 5 euro voor vervoer op de heen reis
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Sebastien Schletterer
06-05-2023
Vroege boeking gedaan en deze werd bevestigd. Toen we daar aankwamen werd gezegd dat de boeking was geannuleerd en dat ik daar een email van ontvangen zou hebben, wat niet zo was!! De persoon in kwestie had een hele lijst met namen mer streep er door/van geannuleerde boekingen. In paniek hebben we in een uur tijd een andere/dure parkeergelegenheid moeten zoeken. Waardeloos!!!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Rob van Bergeijk
05-05-2023
Bij aankomst bleek onze reservering van 2 maanden geleden ineens gecanceld te zijn. We zouden een mail hebben ontvangen. Deze hebben we nooit gehad. Nu moesten we ineens gedwongen op de luchthaven parkeren en ruim 3x meer kwijt! Uiteindelijk via WhatsApp contact en het geld wel teruggekregen. Goedkoop, duurkoop helaas!!
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 10
Totaal 5
Anita Moors
10-04-2023
...
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Johan Marijnissen
31-03-2023
Op nog geen 10 minuten van het vliegveld, maar de wachttijd was veel te lang. Eerst zou men er na 10 minuten zijn, maar na meer dan een half uur gewacht te hebben, nogmaals gebeld. Nu 5 minuten, echter dat werd wederom niet gehaald. Zeker 3 kwartier totaal, dus. Het echtpaar bij ons meer dan 1 uur gewacht! Dat plastic in de auto (wrs overblijfsel van Covid) [met allerlei opgeplakte informatie] slaat kant noch wal! Autogordel zodanig gedraaid dat deze niet gebruikt kon worden. Minder goede ervaring, helaas.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
anita winkelmolen
30-03-2023
goed! Alleen de klant duidelijk melden dat je bij het ophalen op het vliegveld, naar onder moet gaan. En misschien een grote magneetsticker op het busje plakken met park en go!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Piet van der Aa
28-03-2023
Heel goed bevallen. Aardige chauffeurs. Snel ter plekke. Auto staat veilig achter electrusche poort.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Linda Ysewijn
27-03-2023
Bij aankomst was er niemand dus moesten we bellen om de poort te openen. Bij vertrek naar de luchthaven was er een chauffeur die nogal nors en bevelend was ( papieren!) , 5 € extra moeten betalen waar ik niets vooraf van wist. . Zeer kleine parkeerplaatsen en erg krap om achteruit weg te rijden. Bij terugkomst had ik wel een goedwillende en zeer vriendelijke chauffeur. Dit maakte echter de kwaliteit van de parking er niet beter op. Wij zouden deze parking niet aanraden, zeker niet als je met een grotere auto rijd of zeker wil zijn dat je geen schade oploopt door manoeuvrerende bestuurders.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
JW de Vries
21-03-2023
Heenweg waren we later dan aangegeven. Werd snel opgelost. Terugweg hadden we 15.00 aangegeven. Moesten bellen als we geland waren en door de douane. Hebben bij de landing direct contact opgenomen, omdat we alleen een kleine tas hadden. 1e keer werd niet opgenomen. Even later nogmaals een poging gedaan. Er werd opgenomen en de chauffeur zou er 20 minuten later zijn. Dit werd uiteindelijk en ruim half uur. Uiteindelijk hebben we voor de terugweg in totaal ruim 45 minuten staan wachten. Service is over het algemeen goed, parkeren is ruim, maar er zijn dus nog verbeterpunten.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Abdelali M’jallad
21-03-2023
Service is waardeloos hij helpt je niet eens met een klein koffer optellen
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Norbert Gotzhein
20-03-2023
Fijne bewaakte parking, zoals je mag verwachten.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe