Park and Go

bij Zaventem

04/04/2023 - 11/04/2023 (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.4 Beoordeeld door 79 klanten
 • Norbert G Nederlandse vlag geschreven op 23 May 2022
  7.5
  Fijne bewaakte parking, zoals je mag verwachten.
  Shuttle Parking
  15-03-2023 t/m 19-03-2023
 • herman a Nederlandse vlag geschreven op 21 February 2023
  8.3
  goede service, voertuig niet zo proper
  Shuttle Parking
  12-03-2023 t/m 16-03-2023
 • Mark B Nederlandse vlag geschreven op 12 February 2023
  7.5
  ...
  Shuttle Parking
  05-03-2023 t/m 15-03-2023

Bent u op zoek naar een goedkope parkeerplek nabij Zaventem Airport? Dan is Park and Go Zaventem ideaal voor u. Dit parkeerterrein bevindt zich ten noorden van het vliegveld. Het terrein is makkelijk te bereiken via de E19. U kunt gebruikmaken van hun shuttle service. U parkeert uw auto op een onoverdekt terrein, welke geen maximale doorrijhoogte heeft. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig geparkeerd. Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten met een slagboom. Het terrein is voorzien van camerabeveiliging. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Een voordeel van deze parkeeraanbieder is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen.

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Shuttle parkeren bij Zaventem Airport

Bij Park and Go Zaventem kunt u 24/7 gebruikmaken van hun shuttle service. Op de dag van uw vertrek parkeert u zelf uw auto op hun parkeerterrein. Na een korte controle van uw auto wordt u per pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Deze doet er ongeveer 5 minuten over. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald door een chauffeur van de parkeeraanbieder. Om eventuele vertraging te voorkomen, dient u vooraf contact op te nemen met de parkeeraanbieder.

Over Park and Go

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Bekijk op kaart

Beoordelingen Park and Go

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.4
Beoordeeld door 79 klanten
Afstand tot vliegveld 7.7
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 6.9
Totaal 7.4
Linda Ysewijn
27-03-2023
Bij aankomst was er niemand dus moesten we bellen om de poort te openen. Bij vertrek naar de luchthaven was er een chauffeur die nogal nors en bevelend was ( papieren!) , 5 € extra moeten betalen waar ik niets vooraf van wist. . Zeer kleine parkeerplaatsen en erg krap om achteruit weg te rijden. Bij terugkomst had ik wel een goedwillende en zeer vriendelijke chauffeur. Dit maakte echter de kwaliteit van de parking er niet beter op. Wij zouden deze parking niet aanraden, zeker niet als je met een grotere auto rijd of zeker wil zijn dat je geen schade oploopt door manoeuvrerende bestuurders.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Jan Arts
22-03-2023
Ik heb de 10 maart geannuleerd ( 4 dagen voor vertrek 14.03.2023 )maar geen reactie ontvangen. Ook geen geld terug geboekt op mijn rekening??? Heb er dus niet geparkeerd ???
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 3.3
JW de Vries
21-03-2023
Heenweg waren we later dan aangegeven. Werd snel opgelost. Terugweg hadden we 15.00 aangegeven. Moesten bellen als we geland waren en door de douane. Hebben bij de landing direct contact opgenomen, omdat we alleen een kleine tas hadden. 1e keer werd niet opgenomen. Even later nogmaals een poging gedaan. Er werd opgenomen en de chauffeur zou er 20 minuten later zijn. Dit werd uiteindelijk en ruim half uur. Uiteindelijk hebben we voor de terugweg in totaal ruim 45 minuten staan wachten. Service is over het algemeen goed, parkeren is ruim, maar er zijn dus nog verbeterpunten.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Abdelali M’jallad
21-03-2023
Service is waardeloos hij helpt je niet eens met een klein koffer optellen
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Norbert Gotzhein
20-03-2023
Fijne bewaakte parking, zoals je mag verwachten.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Sjors Dijk
13-03-2023
Echt zeer slecht geregeld allemaal!!! Er valt niemand te bereiken als je vragen hebt of een wijziging wilt doorgeven. De chauffeur is erg onvriendelijk en rijdt als een gek. De mooie nette site is bedrog, je komt in een afgelegen plek uit waar het ongetwijfeld geen zuivere koffie is wat er gebeurd. Totaal geen service! Enige pluspunt is de prijs en m’n auto was onbeschadigd. NEVER NOOIT MEER!
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 4.2
Rene Bohm
11-03-2023
Slechte service, bij aankomst langer dan een uur moeten wachten op vervoer, onvriendelijk aan de telefoon.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Patricia De Mulder
10-03-2023
Niet moeten wachten, busje was wat somber, hiertegenstaande onmiddelijk afgehaald bij aankomst. Parking wat verder weg van de luchthaven en afhaling niet aan de aankomst maar op -1. Verder gewoon correcte service.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Aygül Yildiz
09-03-2023
Ze pakken €5 extra voor het afzetten en ophalen bij het airport. Terwijl dit gratis was (stond op parkcare.nl) De medewerker die ons ging afzetten zei dat dit niet waar was en wij gewoon moesten betalen. Communicatie tussen parkcare was ook heel slecht! Volgende keer geen parkcare meer👍🏻
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 3.3
Ruud Gerards
08-03-2023
Zeer onvriendelijke service op de dag van vertrek. Veel te krappe parkeerplek. Veel te lang moeten wachten om afgehaald te worden.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
marcel van lochem
06-03-2023
ik moest na online boeking en betaling toch 5 euro ter plaatse bij betalen na parkeren van de auto. ook moest de sleutel van de auto ingeleverd worden, op de site staat dat dit niet het geval is. ik was het daar niet mee eens. maar discussie in een taal die ik beheers was niet mogelijk. vliegtuig staat wachten dus je kunt niets anders.sleutel ingeleverd 5 euro bijbetaald we mochten zelf de koffers in het busje naar het vliegveld zetten, chauffeur deed wel de klep open. we mochten instappen, het was vroeg en nog donker buiten in het busje ook, de ramen waren dicht geplakt met papier dus geen zicht naar voren achter of opzij.toen de deur werd open gemaakt waren we gelukkig wel op het vliegveld. snel de koffers gepakt en vertrokken. bij terugkomst op vliegveld gebeld of ze ons konden ophalen zelfde busje kwam ons halen vriendelijke chauffeur zette de koffers in het busje toen we er weer uit mochten waren we gelukkig weer op het parkeerterrein het was ook weer donker buiten kregen we de sleutel en konden de auto terug vinden door met de afstandbediening het licht te laten knipperen. ik heb de hele vakantie een slecht gevoel gehad of we wel opgehaald zouden worden en of de auto nog in goede staat zou zijn.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 4.2
Tobias Kuiper
04-03-2023
Kan betere communicatie zijn met het ophalen en brengen.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 5
Totaal 8.3
Femke Lingsma
03-03-2023
Moesten onze sleutel wel achterlaten Terrein te klein voor alle auto's Toen we aankwamen was de aanwezige man niet echt vriendelijk en extreem gehaast Moesten de auto in het pad achterlaten Moesten zelf om informatie voor de terugkomst vragen De terugkomst was 'savonds laat, duurt vrij lang voor ze je ophalen Auto stond ingeparkeerd, er moesten 4 of 5 auto's verplaatst worden tot we met de onze konden wegrijden, er werd hard gereden met de auto's van klanten en onze auto zat onder een flinke laag stof
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Bart Van Nieuwenhuyze
02-03-2023
Beetje raar, gesloten poort niemand aanwezig nog 5 euro cash bijbetalen maar al alles perfect verlopen
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Shannon Vogelzang
24-02-2023
Vriendelijk, goed bereikbaar, wel vreemd dat er bij bowling niet vermelden word dat je 5 euro fee moet betalen bij aankomst!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe