Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Frankfurt Airport

Vanaf 5,55 per dag!

Beoordeeld door 4800+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 43 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: myWoMo Parking Frankfurt
🤲 Goedkoopste: Auto-Aufsicht Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Frapark Airport Valet Frankfurt
Plattegrond van de parkeeraanbieder op Frankfurt Airport

Parkeren bij Frankfurt Airport

Eenvoudig parkeren bij Frankfurt Airport is zo geregeld met ParkCare. Voor de beste parkeerplek tegen de laagste prijs kunt u reserveren met onze handige vergelijkingstool. Hier ziet u alle beschikbare aanbieders en kunt u kiezen voor een parkeerplek die aansluit op uw wensen. Voor een geschikte goedkope parkeerplek in Nederland, België en Duitsland kunt u op ons rekenen. Dit geldt zowel voor kort parkeren en lang parkeren bij Frankfurt Airport.

U vindt op Frankfurt Airport officiële en niet-officiële parkeeraanbieders. De officiële parkeeraanbieders voor Frankfurt zijn P2, P3, P8 en P9 voor lang parkeren en P31, P39 en P17 voor kort parkeren. De niet-officiële aanbieders zijn van derden en zijn vaak een stuk goedkoper, terwijl ze net zo betrouwbaar zijn.

Inhoud

  1. Parkeren bij P2 & P3 P8 & P9 P4 Holiday Parking Frankfurt Airport
  2. Goedkoop Parkeren bij Frankfurt Airport
  3. Lang parkeren bij Frankfurt Airport
  4. Parkeren Frankfurt Airport kosten
  5. Wat moet u weten over het parkeren bij Frankfurt Airport
  6. Hoe werkt parkeren bij Frankfurt Airport met ParkCare
  7. De parkeermogelijkheden bij Frankfurt Airport
  8. De parkeeraanbieders op Frankfurt Airport
  9. Veelgestelde vragen over parkeren bij Frankfurt Airport

Parkeren bij officiële parkeeraanbieders Frankfurt Airport

Frankfurt Airport beschikt over meerdere officiële parkeeraanbieders. Als eerste optie kunt u parkeren bij P2 en P3 Frankfurt Airport. Deze parkeeropties liggen op zo’n 300 meter afstand van terminal 1. Mocht uw vlucht vertrekken van terminal 2, kies dan voor P8 en P9 Frankfurt Airport. U parkeert bij deze opties in een ondergrondse parkeergarage. De parkeergarage ligt op 100 meter afstand van terminal 2.

P4 Frankfurt Airport is de luxere parkeeroptie. U kiest hier tussen Business Parking of eParking. De Business parkeerplaatsen zijn breder dan normale parkeerplaatsen. Bij eParking kunt u uw auto opladen. Als u lang op vakantie gaat, is Holiday Parking Frankfurt Airport een enorme uitkomst. U parkeert onoverdekt op afstand van Frankfurt Airport waarna u met de S-Bahn naar de terminals afreist. Dit is de goedkoopste officiële parkeeroptie.

Let op: Op het moment is het niet mogelijk om deze officiële parkeeropties via ParkCare te boeken, hiervoor moet u naar de website van de luchthaven zelf. Wel bieden wij volop alternatieven aan. Deze onofficiële parkeeraanbieders zijn even betrouwbaar en comfortabel als de officiële parkeeraanbieders, echter zijn ze vaak stukken goedkoper.

Goedkoop parkeren bij Frankfurt Airport

Bij ParkCare kunt u veel geld besparen op het parkeren bij Frankfurt airport. Door ons grote aanbod kunt u makkelijk de beste deals vinden voor het vliegveld van Frankfurt am Main. U kunt eenvoudig alle prijzen, locaties en veiligheidsmaatregelen vergelijken. Zo staat uw auto niet alleen goedkoop, maar ook veilig geparkeerd.

Het airport van Frankfurt is een van de grootste luchthavens van Europa (bron: Wikipedia). Daarom is het handig om ruim van tevoren uw parkeerplek te boeken. Zo kunt u kiezen uit het grootste aanbod.

Top 3 goedkoopste parkeeraanbieders Frankfurt Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Auto-Aufsicht Frankfurt 74,99 12 min Buiten Shuttle Parking
Aeropark Service Frankfurt 85,00 19 min Buiten Shuttle Parking
ParkParadies Frankfurt 85,00 11 min Buiten Shuttle Parking

* De parkeerprijzen voor Frankfurt Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 07/11/2023 t/m 14/11/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Frankfurt Airport.

Lang parkeren bij Frankfurt Airport

Als u voor een langere tijd op vliegreis gaat, dan maakt u gebruik van lang parkeren bij Frankfurt Airport. U heeft bij ons verschillende mogelijkheden voor het lang parkeren. Door een voordelige aanbieder te kiezen kunt u vele euro’s besparen op uw parkeerkosten. Het is handig bij lang parkeren om zoveel mogelijk spullen uit uw auto mee te nemen of thuis te laten.

Top 3 lang parkeren Frankfurt Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Auto-Aufsicht Frankfurt 101,99 12 min Buiten Shuttle Parking
Auto-Aufsicht Valet Frankfurt 118,99 1 min Buiten Valet Parking
Travel Parking Parkplatz Frankfurt 118,99 16 min Buiten Shuttle Parking

* De parkeerprijzen voor Frankfurt Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 07/11/2023 t/m 21/11/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Frankfurt Airport.

Parkeren Frankfurt Airport kosten

Hieronder vindt u een overzicht van de parkeerkosten voor Frankfurt Airport. De aanbieders in dit prijsoverzicht zijn momenteel beschikbaar.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Auto-Aufsicht Frankfurt 74,99 12 min Buiten Shuttle Parking
Aeropark Service Frankfurt 85,00 19 min Buiten Shuttle Parking
ParkParadies Frankfurt 85,00 11 min Buiten Shuttle Parking
MyParken Frankfurt 89,99 9 min Buiten Shuttle Parking
Travel Parking Parkplatz Frankfurt 90,99 16 min Buiten Shuttle Parking
Auto-Aufsicht Valet Frankfurt 95,99 1 min Buiten Valet Parking
Frankfurt Valet Service 98,00 1 min Buiten Valet Parking
ParkSpace24 Valet 99,00 1 min Buiten Valet Parking
Travel Parking Parkplatz Valet Frankfurt 105,99 1 min Buiten Valet Parking
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P2 109,00 6 min Buiten Shuttle Parking
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1 119,00 5 min Buiten Shuttle Parking
Parkhier24 Valet Frankfurt 120,00 1 min Buiten Valet Parking
PT-Planet Park Terminal Frankfurt 129,00 17 min Buiten Shuttle Parking
Parcar Valet Frankfurt 131,00 1 min Buiten Valet Parking
Frapark Airport Frankfurt 135,00 17 min Buiten Shuttle Parking
ParkParadies Valet Frankfurt 135,00 1 min Buiten Valet Parking
PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt 139,00 1 min Buiten Valet Parking
Park Service 24 Frankfurt 140,99 1 min Buiten Valet Parking
Airport Parkservice Frankfurt 143,00 17 min Binnen Shuttle Parking
Frapark Airport Valet Frankfurt 145,00 1 min Buiten Valet Parking
Frankfurt Airport Parking Valet 155,00 1 min Binnen Valet Parking
myWoMo Parking Frankfurt 155,00 17 min Buiten Shuttle Parking
Mein Valet Frankfurt 169,00 1 min Binnen Valet Parking
Mein Flughafenparkplatz ShortWay Frankfurt 169,00 2 min Buiten Shuttle Parking
myWoMo Valet Parking Frankfurt 171,00 1 min Buiten Valet Parking

* De parkeerprijzen voor Frankfurt Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 07/11/2023 t/m 14/11/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Frankfurt Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Wat moet u weten over het parkeren bij Frankfurt Airport

Frankfurt Airport

Frankfurt Airport, ook wel bekend als Flughafen Frankfurt am Main, is een van de drukste en meest belangrijke luchthavens van Europa. Gelegen in de Duitse stad Frankfurt, fungeert deze luchthaven als een belangrijk knooppunt voor internationale reizen. Met state-of-the-art faciliteiten, uitstekende verbindingen met het stadscentrum en een breed scala aan winkels en restaurants, biedt Frankfurt Airport reizigers een naadloze en comfortabele ervaring tijdens hun reis. Het is een strategisch hub voor zowel zakelijke als vakantiereizigers die Europa en de rest van de wereld verkennen.

Grote omvang

Frankfurt Airport is een van de grootste luchthavens ter wereld en kan behoorlijk verwarrend zijn vanwege zijn omvang. Het kan handig zijn om van tevoren de lay-out van de luchthaven te bestuderen, zodat wanneer u op het vliegveld bent de weg al weet.

Tijdige aankomst

Frankfurt Airport is erg druk, dus het is raadzaam om ruim van tevoren aan te komen voor uw vlucht, vooral als u internationaal reist. Frankfurt Airport raadt aan om 2,5 uur van tevoren aanwezig te zijn.

Hoe werkt parkeren bij Frankfurt Airport met ParkCare

Het vinden en reserveren van een goedkope, passende parkeerplek is eenvoudig door onze vergelijkingstool. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij hieronder de verschillende stappen van het reserveringsproces uitgelegd. Zo bent u binnen enkele minuten klaar met het reserveren en weet u zeker dat u een parkeerplek heeft die voldoet aan uw wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten voor u een must? Dan kunt u daar rekening mee houden in de vergelijkingstool en zeker zijn dat alles soepel verloopt. Zo kunt u zich met een gerust hart verheugen op uw reis en weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Als u van plan bent om gebruik te maken van airport parking bij het vliegveld van Frankfurt am Main, dan kunt u Frankfurt invullen als locatie in de vergelijkingstool. Vervolgens vult u de data van uw vertrek en aankomst in. Nadat u uw ingevulde gegevens heeft gecontroleerd kunt u klikken op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop drukken. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare aanbieders voor uw zoekopdracht.

Zodra u op de knop gedrukt heeft, krijgt u een overzicht te zien met beschikbare parkeeraanbieders voor het luchthaven parkeren bij Frankfurt Airport. In dit overzicht ziet u gemiddelde klantenbeoordeling, prijs, afstand tot het vliegveld, faciliteiten en parkeervormen. U kunt deze rustig bekijken en meer informatie verkrijgen door op de betreffende parkeeraanbieder te klikken. Bent u echter op zoek naar een specifieke parkeerplaats? Dan is het mogelijk om de parkings te filteren op basis van de eigenschappen van de parkeeraanbieders. Door gebruik te maken van de filters en door de informatie van de aanbieders te lezen, kunt u een weloverwogen keuze maken.

Nadat u alle parkeeraanbieders, parkeervormen en parkeerplaatsen vergeleken heeft, kunt u de ideale parking direct reserveren. Dit kunt u doen door op de knop 'Reserveren' te klikken. Hierdoor bent u gegarandeerd van een parkeerplek als u aankomt op Frankfurt Airport. Hier kunt u uw gegevens zoals uw naam en uw kenteken invullen om de reservering te voltooien. Vervolgens betaalt u de parking direct met één van onze veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Dit zorgt ervoor dat uw parkeertarief vastgezet wordt en u dus niet te maken krijgt met eventuele prijsstijgingen bij aankomst op het vliegveld.

Als de betaling bij ons binnen is, ontvangt u binnen 24 uur van ons uw reserveringsbevestiging. Hierin staat vermeld welke parkeeraanbieder u geboekt heeft, waar deze parking gelegen is en eventueel informatie over een toegangscode. Het is dus handig om de bevestiging goed door te lezen. Deze mail zal binnenkomen op het e-mail adres welke u ingevoerd heeft bij uw persoonlijke gegevens. Soms komt het voor dat deze in uw spam mailbox belandt. Mocht u de reserveringsbevestiging niet ontvangen hebben, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij er samen voor dat u alsnog uw reserveringsbevestiging ontvangt.

De parkeermogelijkheden bij Frankfurt Airport

Bij de luchthaven van Frankfurt am Main kunt u goedkoop parkeren doordat u de keuze krijgt uit verschillende vormen van parkeren. Met de vergelijkingstool kunt u voor uzelf bepalen welke parkeervorm bij u past voor een prijs dat werkt voor u. Hieronder leest u over de parkeervormen die aanbieders gebruiken en wat ze inhouden. 

Als u gebruik maakt van Shuttle Parking voor parkeren Airport Frankfurt, dan parkeert u uw auto veelal enkele kilometers van de luchthaven vandaan. Hier zet u uw auto neer en de parkeeraanbieder zal een shuttle service aanbieden. Deze shuttlebus of taxi brengt u vervolgens naar de vertrekhal. Als u weer terugkomt van uw reis of vakantie, dan kan u contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij zullen vervolgens zorgen dat de shuttlebus of auto weer voor u klaar staat bij de aankomsthal. U wordt vervolgens naar uw geparkeerde auto gebracht, vanaf waar u richting huis kan vertrekken. Shuttle parking is de meest gebruikte parkeervorm.

Meer informatie over shuttle parkeren Frankfurt Airport

Valet Parking is een luxere parkeerservice voor luchthaven parkeren. Bij valet parkeren rijdt u namelijk niet eerst naar een parkeerplaats, maar rijdt u direct door naar het vliegveld van Frankfurt. Daar zal een chauffeur of werknemer uw auto samen met u inspecteren, waarna u de auto afgeeft. Hierbij geeft u ook de autosleutels af die uiteraard veilig worden opgeborgen. U vertrekt vervolgens naar uw vlucht, waarna uw auto veilig voor u geparkeerd wordt op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u contact op met de geboekte parking. Uw auto zal voorgereden worden zodat u zonder wachten uw terugreis kan vervolgen.

Meer informatie over valet parking Frankfurt Airport

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Snelste methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Wij raden u dan ook aan om een Whats-app bericht te sturen voor het meest inhoudelijke en snelste antwoord. Parkeert u binnen 24 uur, neem in dat geval rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder. De contactgegevens staan op uw boekingsbevestiging.

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173**
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Onze Whats-app is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Toch liever bellen?

Begint uw boekingsnummer met MO?
Bel dan naar +31 88 57 00 190 (we zijn op werkdagen van 09:00 tot 13.00 bereikbaar)*
* Houd uw boekingsnummer bij de hand

Begint uw boekingsnummer met PC?
Mail dan naar [email protected] of whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer altijd in de email of Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst u spam folder

Veelgestelde vragen over parkeren bij Frankfurt Airport

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Op onze website kunt u de vergelijkingstool invullen. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters gebruiken. Zo vindt u eenvoudig en snel de beste parkeerplek voor u.

U kunt uw auto gratis parkeren bij één van de P+R terreinen in de omgeving van de luchthaven van Frankfurt am Main. De P+R terreinen met de beste ov-verbinding zijn bij Mörfelden en Walldorf. U neemt de S7 naar S-Bahn station Stadion. Daar stapt u over op de trein naar de luchthaven. Bij het P+R terrein van station Stadion kunt u ook gratis parkeren. Echter geldt daar tijdens voetbalwedstrijden en evenementen bij Commerzbank Arena een (korte) maximale parkeerduur. Auto’s die te lang op het terrein staan, worden weggesleept.

Als u iemand wilt afzetten bij de vertrekhal, dan kunt u naar de Drop-off Area rijden. De locatie is voor de deuren van zowel terminal 1 als 2. Voor de eerste tien minuten kunt u daar gratis parkeren.

In de buurt van de stad Frankfurt am Main vindt u alleen Flughafen Frankfurt, dit is één van de grootste vliegvelden van de wereld. Het ligt op zo’n 15km van Frankfurt. Frankfurt-Hahn is een kleinere luchthaven en werd pas iets bekender toen RyanAir daarheen begon te vliegen en de bestemming ‘Frankfurt’ noemde. Hoewel het de naam Frankfurt deelt, ligt dit vliegveld op zo’n 125km van Frankfurt am Main.

De prijs van parkeren bij Frankfurt Airport verschilt per parkeeraanbieder. Dit komt deels door de faciliteiten, maar ook de locatie en natuurlijk de parkeervorm. Om te zien hoeveel uw parkeerbezoek zou kosten, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Hier ziet u alle prijzen in één handig overzicht.

Het vliegveld adviseert om minimaal 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Vliegt u met een intercontinentale vlucht? Dan is het verstandig om minimaal 3 uur van te voren aanwezig te zijn.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe