Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 5,31 per dag!

Beoordeeld door 2300+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Frankfurt Airport

Luchthaven parkeren bij Frankfurt Airport regelt u gemakkelijk en eenvoudig via ParkCare. De beste plek voor de beste prijs kunt u reserveren door middel van onze handige vergelijkingstool. Hier ziet u alle beschikbare aanbieders voor uw parkeerbezoek en kunt u kiezen voor een parkeerplek die aansluit op uw wensen. Voor een geschikte goedkope parkeerplek in Nederland, België en Duitsland kunt u rekenen op ParkCare, zowel voor kort parkeren als lang parkeren.

Frankfurt Airport is een Duitse luchthaven waar veel internationale vluchten gemaakt worden. Dit vliegveld wordt ook wel de luchthaven van Frankfurt am Main genoemd. We zien dan ook dat Frankfurt Airport erg populair is voor reizigers uit omliggende landen. Zo ook voor Nederlanders. Om niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, kiezen reizigers er vaak voor om met de auto te vertrekken in de richting van Frankfurt am Main, waardoor zij gebruik zullen maken van parkeren Frankfurt Airport. Reserveer direct een plek om gebruik te maken van een voordelig parkeertarief. Het maken van uw reserveren is snel en gemakkelijk. Op deze pagina vindt u hoe u dit kunt doen.

Met onze vergelijkingstool heeft u niet alleen de keuze uit parkeeraanbieders, maar ook is het mogelijk om te kijken naar verschillende parkeervormen. Wilt u met de shuttlebus naar Frankfurt Airport? Of toch liever de keuze maken voor valet parking? Deze services zijn allemaal te boeken op onze website. Zo kunt u altijd gebruik maken van de parkeervorm die past bij uw wensen. Wat de parkeervormen inhouden leggen we hieronder voor u uit. Voor voordelig reserveren voor zowel kort als lang parkeren bent u op onze website op de goede plek. U vindt hier namelijk een ruim en divers aanbod aan parkeeraanbieders, met verschillende voorzieningen en faciliteiten. Daarnaast boekt u op ParkCare tegen de laagste prijsgarantie. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld voor parkeren Frankfurt Airport-Frankfurt am Main.

Frankfurt airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 43 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Mein Valet Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

Goedkoop parkeren Frankfurt Airport

Bij ParkCare kunt u met gemak goedkoop parkeren bij het vliegveld van Frankfurt am Main. Dat komt omdat wij altijd dezelfde, of lagere, prijzen hanteren als die van onze parkeeraanbieders. Daarnaast wordt vaak de mogelijkheid aangeboden om een keuze te maken uit parkeren bij officiële parkeerterreinen en onofficiële parkeerplaatsen. Zo ook rondom Frankfurt Airport. De onofficiële parkeerplaatsen worden vaak goedkoper aangeboden dan de officiële parkeerplaatsen. Dit heeft er mee te maken dat de officiële parkeerplaatsen vaak meer faciliteiten aanbieden en dichterbij het vliegveld gelegen zijn. Onofficiële parkeerplaatsen worden zo genoemd, omdat ze niet van de luchthaven zelf zijn. Deze plaatsen zijn dus niet minder praktisch of betrouwbaar. Wij zorgen er altijd voor dat u veilig uw auto kunt parkeren. Wilt u er nou van verzekerd zijn dat u een goedkope parkeerplaats ter beschikking heeft tijdens uw reis, dan kunt u op onze website binnen enkele minuten uw parkeerplaats reserveren.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht van de officiële parkeerplaatsen van Frankfurt Airport

Om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de parkeermogelijkheden bij Frankfurt Airport, kunt u kijken op de kaart. Op de afbeelding kunt u gelijk zien hoeveel officiële parkeerplaatsen er aangeboden worden door de luchthaven van Frankfurt am Main en waar ze gelegen zijn. De airport heeft een ruim aanbod aan parkeerterreinen. Gaat uw vlucht via terminal 1, dan kunt u kijken welke parkeerplaatsen daar dichtbij liggen. Datzelfde geldt voor de vluchten vanaf terminal 2. In dit overzicht kunt u ook de grootte zien van de parkeerterreinen. Doordat de wegen en routes aan worden gegeven kunt u van te voren al een indicatie krijgen van waar u ongeveer kunt of gaat parkeren. Naast de officiële parkeerterreinen heeft u ook de mogelijkheid om een parkeerplek te reserveren bij parkeerterreinen die niet van Frankfurt Airport zelf zijn, maar wel rondom Frankfurt Airport-Frankfurt am Main gelegen zijn. Vele aanbieders maken gebruik van shuttle parking, waardoor de afstand geen punt is. Wilt u zelf direct naar de vertrekhal rijden? Dan kunt u gebruik maken van valet parking. Op deze pagina wordt uitgelegd wat alle parkeervormen inhouden. Als u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Frankfurt airport

Het vinden en reserveren van de ideale parkeerplek in 4 stappen

Het vinden en reserveren van een goedkope, passende parkeerplek is eenvoudig door onze vergelijkingstool. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij hieronder de verschillende stappen van het reserveringsproces uitgelegd. Zo bent u binnen enkele minuten klaar met het reserveren en weet u zeker dat u een parkeerplek heeft die voldoet aan uw wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten voor u een must? Dan kunt u daar rekening mee houden in de vergelijkingstool en zeker zijn dat alles soepel verloopt. Zo kunt u zich met een gerust hart verheugen op uw reis en weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Als u van plan bent om gebruik te maken van airport parking bij het vliegveld van Frankfurt am Main, dan kunt u Frankfurt invullen als locatie in de vergelijkingstool. Vervolgens vult u de data van uw vertrek en aankomst in. Nadat u uw ingevulde gegevens heeft gecontroleerd kunt u klikken op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop drukken. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare aanbieders voor uw zoekopdracht.

Zodra u op de knop gedrukt heeft, krijgt u een overzicht te zien met beschikbare parkeeraanbieders voor het luchthaven parkeren bij Frankfurt Airport. In dit overzicht ziet u gemiddelde klantenbeoordeling, prijs, afstand tot het vliegveld, faciliteiten en parkeervormen. U kunt deze rustig bekijken en meer informatie verkrijgen door op de betreffende parkeeraanbieder te klikken. Bent u echter op zoek naar een specifieke parkeerplaats? Dan is het mogelijk om de parkings te filteren op basis van de eigenschappen van de parkeeraanbieders. Door gebruik te maken van de filters en door de informatie van de aanbieders te lezen, kunt u een weloverwogen keuze maken.

Nadat u alle parkeeraanbieders, parkeervormen en parkeerplaatsen vergeleken heeft, kunt u de ideale parking direct reserveren. Dit kunt u doen door op de knop 'Reserveren' te klikken. Hierdoor bent u gegarandeerd van een parkeerplek als u aankomt op Frankfurt Airport. Hier kunt u uw gegevens zoals uw naam en uw kenteken invullen om de reservering te voltooien. Vervolgens betaalt u de parking direct met één van onze veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Dit zorgt ervoor dat uw parkeertarief vastgezet wordt en u dus niet te maken krijgt met eventuele prijsstijgingen bij aankomst op het vliegveld.

Als de betaling bij ons binnen is, ontvangt u binnen 24 uur van ons uw reserveringsbevestiging. Hierin staat vermeld welke parkeeraanbieder u geboekt heeft, waar deze parking gelegen is en eventueel informatie over een toegangscode. Het is dus handig om de bevestiging goed door te lezen. Deze mail zal binnenkomen op het e-mail adres welke u ingevoerd heeft bij uw persoonlijke gegevens. Soms komt het voor dat deze in uw spam mailbox belandt. Mocht u de reserveringsbevestiging niet ontvangen hebben, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij er samen voor dat u alsnog uw reserveringsbevestiging ontvangt.

Alle beschikbare parkeervormen op een rij

Bij de luchthaven van Frankfurt am Main kunt u goedkoop parkeren doordat u de keuze krijgt uit verschillende vormen van parkeren. Zo is shuttle parkeren vaak voordeliger is dan Park & Walk of valet parkeren. Wanneer u overnacht is kan Park, Sleep & Fly het beste kunnen zijn voor u. Met de vergelijkingstool kunt u voor uzelf bepalen welke parkeervorm bij u past voor een prijs dat werkt voor u. Hieronder leggen we uit welke parkeervormen de aanbieders gebruiken en wat ze inhouden. Zo kunt u ze gemakkelijk vergelijken wanneer u op de vergelijkingspagina bent.

Als u gebruik maakt van Shuttle Parking voor parkeren Airport Frankfurt, dan parkeert u uw auto veelal enkele kilometers van de luchthaven vandaan. Hier zet u uw auto neer en de parkeeraanbieder zal een shuttle service aanbieden. Deze shuttlebus of taxi brengt u vervolgens naar de vertrekhal. Als u weer terugkomt van uw reis of vakantie, dan kan u contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij zullen vervolgens zorgen dat de shuttlebus of auto weer voor u klaar staat bij de aankomsthal. U wordt vervolgens naar uw geparkeerde auto gebracht, vanaf waar u richting huis kan vertrekken. Shuttle parking is de meest gebruikte parkeervorm.

Valet Parking is een luxere parkeerservice voor luchthaven parkeren. Bij valet parkeren rijdt u namelijk niet eerst naar een parkeerplaats, maar rijdt u direct door naar het vliegveld. Daar zal een chauffeur of werknemer uw auto samen met u inspecteren, waarna u de auto afgeeft. Hierbij geeft u ook de autosleutels af die uiteraard veilig worden opgeborgen. U vertrekt vervolgens naar uw vlucht, waarna uw auto veilig voor u geparkeerd wordt op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u contact op met de geboekte parking. Uw auto zal voorgereden worden zodat u zonder wachten uw terugreis kan vervolgen.

Bij gebruik van een Park & Walk parkeerplek bevindt u zich op loopafstand van luchthaven Frankfurt. Dit betekent dat u simpelweg uw auto parkeert op de geboekte parkeerplaats, en kan wandelen naar vliegveld Frankfurt. Als u terugkomt van uw reis, vakantie of businesstrip kunt u ook weer wandelend terug naar uw auto. Daar hoeft u alleen nog maar uw bagage in de auto te laden en kunt u snel weer wegrijden. Op deze manier bent u niet afhankelijk van anderen en kunt u op ieder moment uw reis vervolgen.

Park, Sleep & Fly is een parkeermogelijkheid waar u niet alleen een parkeerplaats boekt, maar ook een overnachting. Met deze parkeervorm rijdt u de dag voor uw vlucht naar het hotel. Hier parkeert u uw auto of voertuig en checkt u in. Vervolgens overnacht u in het hotel en wordt u de volgende dag naar de luchthaven gebracht. Het kan zijn dat het hotel beschikt over een eigen shuttle service, of dat zij deze inhuren voor u. U laat uw auto overigens op de parkeerplaats van het hotel staan gedurende uw reis. Bij terugkomst zal het hotel zorgen dat u weer opgehaald wordt. Vervolgens wordt u teruggebracht naar het hotel en uw geparkeerde auto. Daar aangekomen kan u uw auto van de gereserveerde parkeerplek voor luchthaven parkeren Frankfurt Airport afrijden en richting huis vertrekken. Park, Sleep & Fly is ideaal voor reizigers die vliegen met een erg vroege of late vlucht.

Verschillende parkeeraanbieders voor parkeren Frankfurt Airport

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende parkeeraanbieders voor het vliegveld Frankfurt am Main. Bij elke aanbieder vindt u een kleine beschrijving van de locatie en een lijst met de aanwezige faciliteiten. Vindt u hier een aanbieder die bij u past? Dan kunt u gelijk op de gele 'Reserveren' knop drukken. Zo bent u in no-time klaar met het reserveren van uw parkeerplek. Wanneer u in deze lijst geen parkeeraanbieder kan vinden die bij u past, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool waar u nog veel meer aanbieders ziet. 

Geparkeerde auto's Aeropark Service Frankfurt

Aeropark Service Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Bij Aeropark Service Frankfurt staat u binnen 15 minuten op de luchthaven van Frankfurt. Met de gratis shuttle wordt u namelijk weggebracht naar het vliegveld en daar ook weer opgehaald. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen bij deze aanbieder. Om de veiligheid te waarborgen zijn er beveiligingscamera’s aanwezig en bevindt de parkeerplaats zich op een afgesloten parkeerterrein.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt parkeerplaats

PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt is één van de vele valet services die aangeboden worden rondom Frankfurt Airport. Bij deze valet parking staat uw auto bewaakt, is er een autowasserij beschikbaar en er is geen maximale doorrijhoogte. U dient wel uw sleutels in te leveren.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Mein Valet Frankfurt bagage kar

Mein Valet Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Oplaadpalen aanwezig

De valet parking van Mein Valet Frankfurt is 24 uur per dag geopend, en bevindt zich op een afgesloten terrein waar beveiligingscamera’s aanwezig zijn. Het terrein is deels overdekt, waardoor u zelf de mogelijkheid krijgt om overdekt te parkeren. Ook is het mogelijk uw auto te laten wassen bij deze parkeerplaats en zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's beschikbaar.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Frankfurt Airport Parking Ingang

Frankfurt Airport Parking

 • Autowasserij beschikbaar
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Frankfurt Airport Parking is een shuttle parking met diverse voorzieningen. Zo zijn er invalideparkeerplaatsen beschikbaar, en is het ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden. Ook parkeert u achter een hekwerk met beveiligingscamera’s zodat u de auto veilig kunt parkeren tijdens uw reis. Het parkeerterrein is overdekt.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Park Box Frankfurt parkeerterrein

Park Box Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Bij de parkeeraanbieder Park Box Frankfurt kunt u terecht van 5 uur ’s ochtends, tot 12 uur ’s nachts. Het is wel mogelijk om 24/7 uit te rijden. In ongeveer een kwartier staat u vanaf deze parking op Frankfurt Airport. Wel vraagt deze parking om uw sleutels af te geven, ondanks dat het gaat om een Shuttle Parking. Dit vragen zij zodat uw auto eventueel verplaatst kan worden, in geval van nood of voor veiligheid.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Frankfurt Airport Parking Valet Veiligheidspoort

Frankfurt Airport Parking Valet

 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Overdekte parkeerplaats

Valet parkeren is goed mogelijk bij Frankfurt Airport Parking Valet. Hierdoor bent u binnen enkele minuten op de luchthaven en geen extra tijd kwijt aan het parkeren van uw auto. Bij deze parkeerplek wordt uw auto binnen geparkeerd, kunt uw elektrische auto opgeladen worden en zijn er diverse beveiligingsmaatregelen getroffen. Zoals het plaatsen van beveligingscamera's en een bewaker ter plaatse.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Park Box Valet Frankfurt parking

Park Box Valet Frankfurt

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar

In het geval van Park Box Valet Frankfurt zal uw auto buiten geparkeerd worden. Wel is er bewaking aanwezig en zijn er elektrische oplaadpunten aanwezig. Daarnaast zijn hier geen hoogte restric5ties van toepassing, zo kan u ook goed met een groter voertuig hier parkeren.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
PT-Planet Park Terminal Frankfurt vanuit vogelperspectief Frankfurt

PT-Planet Park Terminal Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Bij het afgesloten parkeerterrein van PT-Planet Park Terminal Frankfurt kunt u veilig parkeren rondom vliegveld Frankfurt. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend. Ook kunt u op elk moment van de dag uitrijden. Daarnaast behoudt u zelf uw autosleutels tijdens uw reis, dit kan omdat er Shuttle Parking wordt aangeboden. De weg naar huis vervolgen met een schone auto? Dat kan met de aanwezigheid van de autowasstraat.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Frapark Airport Frankfurt Vooraanzicht parkeerlocatie met slagboom

Frapark Airport Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Sleutel niet afgeven

Uw auto laten wassen, 24/7 in- en uitrijden en parkeren op een afgesloten parkeerterrein: het kan allemaal bij Frapark Airport Frankfurt. Bij deze shuttle parking parkeert u uw auto buiten en staat u in ongeveer 20 minuten op de luchthaven van Frankfurt. Uw autosleutel behouden is mogelijk bij deze aanbieder.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
myWoMo Parking Frankfurt Vooraanzicht vanaf de straatkant

myWoMo Parking Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Geen hoogte restricties
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Sleutel niet afgeven

Bij deze parkeeraanbieder rondom Frankfurt Airport, myWomo Parking Frankfurt, kunt u zowel shuttle als valet parkeren. Zo is de keuze aan u van welke service u gebruik wilt maken. Bij deze parking kunt u 24/7 uitrijden, is er een autowasservice aanwezig en heeft uw elektrische oplaadpalen ter beschikking mocht u een elektrisch voertuig hebben.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs

Laatste blogartikelen

Wanneer er nieuws is over parkeren bij vliegvelden of luchthavens in het algemeen, kunt u dat lezen in de onderstaande artikelen. Hieronder zal dus niet alleen nieuws over parkeren Frankfurt am Main of informatie over vliegveld Frankfurt komen te staan. Om de blogs en nieuwsartikelen volledig te lezen, kunt u op de 'Lees meer' knop klikken.

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer meer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland, om er toch nog lekker even uit te zijn geweest. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

Lees meer
Veelgestelde vragen over parkeren bij Frankfurt Airport

Het parkeertarief voor parkeren Frankfurt Airport is afhankelijk van de parkeervorm waar u van gebruik wilt maken. Zo is valet parkeren vaak duurder dan een shuttle parking. U kunt echter al parkeren bij Frankfurt Airport vanaf 4,41 per dag! Parkeren rondom luchthavens hoeft dus zeker niet heel duur te zijn.

Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren bij Frankfurt Airport. Om deze reden zal u dan ook opzoek moeten naar een betaalde parkeerplek. We snappen echter dat u niet te veel geld kwijt wilt zijn, daarom bieden wij op ParkCare diverse parkeeraanbieders aan. Deze zijn allemaal te boeken tegen de laagste prijsgarantie.

Het is zeker mogelijk om lang te parkeren bij Frankfurt Airport. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden en parkeeraanbieders waar u terecht kan voor lang parkeren. U kunt deze eenvoudig vergelijken in het overzicht van beschikbare parkeeraanbieders nabij Frankfurt Airport.

U vindt een divers aanbod op onze website aan verschillende airport parkings. Hierdoor kan u kiezen uit diverse parkeeraanbieders welke voldoet aan uw wensen en/of eisen. Bij voorkeur voor een specifieke ligging of locatie voor uw parkeerplek, kan u de plattegrond gebruiken om de parkings te filteren.

Het annuleren van een reservering is mogelijk. Als u een annuleringsverzekering hebt toegevoegd aan uw boeking, dan kan u tot de aankomsttijd van uw boeking uw reservering nog annuleren. In dat geval zal u het volledige bedrag als restitutie ontvangen. Heeft u geen annuleringsverzekering? Dan betaalt u 15% van de parkeerkosten, als u uw reservering annuleert tot 24 uur voor uw geboekte aankomsttijd. Als u uw reservering hierna annuleert, dan zullen de parkeerkosten alsnog in rekening worden gebracht.

Het wijzigen van uw kentekennummer kan u bij zowel de parkeeraanbieder, als bij ons doen. Als u pas een dag voor uw reservering weet dat u met een andere auto komt, of een vergissing heeft gemaakt in het kenteken, dan vragen wij u contact op te nemen met de parkeeraanbieder. De contact gegevens zijn te vinden in uw reserveringsbevestiging. Zij zullen de wijzigingen voor u doorvoeren. Als u al eerder weet dat u een wijziging wilt doorvoeren, dan kan u ons mailen op contact@parkcare.nl. Wij zullen de wijziging dan verwerken en doorspelen naar de parkeeraanbieder.

Afhankelijk van de parkeervorm en parkeeraanbieder is het in veel gevallen mogelijk om uw sleutel te behouden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is dit te zien in het overzicht van parkeeraanbieders en in uw reserveringsbevestiging.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe