Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Frankfurt airport

Vanaf 3,86 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.

Parkeren bij Frankfurt Airport

Parkeren Frankfurt airport kan gemakkelijk via onze website. U reserveert de beste plek voor de beste prijs door middel van onze handige vergelijkingtool. Voor een geschikte parkeerplek in Nederland, België en Duitsland kunt u rekenen op ParkCare, zowel voor kort als lang parkeren.

Frankfurt Airport is de 4e drukste luchthaven van Europa en staat wereldwijd gezien op de 12e positie. Grote kans dus dat u hier tussen het enorme aanbod uw vlucht naar wens heeft gevonden en heeft geboekt. Vooral de Duitse maatschappijen Condor en Lufthansa gebruiken Frankfurt als hub en bieden veel bestemmingen zowel binnen als buiten Europa aan. Deze luchthaven ligt voor de meeste Nederlanders niet om de hoek en ligt dus minder voor de hand, maar biedt door haar grote aanbod toch veel interessante mogelijkheden. Juist door de wat langere afstand komen veel reizigers met de auto. Het is dan ook aan te raden om van te voren een parkeerplaats te reserveren. Zo worden u extra kosten, stress en moeite bespaard. U wilt immers graag op tijd op de luchthaven aanwezig zijn en niet nog op het laatste moment hoeven zoeken naar een parkeerplek. ParkCare helpt u daar graag bij.

Meer parkeertips kunt u hier lezen. Wilt u goedkoop parkeren bij Frankfurt international airport? U bent bij ons zeker goedkoper uit dan bij het ter plekke zoeken naar een parkeerplaats, ook omwille van uitstekende prijs-kwaliteitsverhoudingen. Bovendien reserveert u bij ons met de laagste prijsgarantie. Bij veel parkeeraanbieders krijgt u bij vooraf reserveren veel extra service en heeft u de mogelijkheid om optionele diensten bij te reserveren.

Frankfurt airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 75 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Frankfurt Airport Parking Valet
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

Goedkoop parkeren bij vliegveld Frankfurt

Goedkoop Parkeren Frankfurt airport kan lastig zijn, daarom helpen wij u een handje. Wij bieden een breed aantal parkeeraanbieders die snel en gemakkelijk te filteren zijn. Door onze handige parkeervergelijkingstool kunt u flink besparen op de parkeerkosten.

Naast de parkeerplek kunt u ook optioneel diensten bijboeken zoals onderhoud aan uw auto of een wasbeurt. Ook het van binnen reinigen van uw auto behoort vaak tot de mogelijkheden. Indien u hiervoor kiest, zullen in de reserveringsbevestiging duidelijk de bijbehorende voorwaarden beschreven staan. Vaak dient u bij deze extra service uw sleutels in te leveren, net zoals dat bij Valet parking het geval is.

Bij Valet parkeren spreekt u af voor de gewenste terminal van vliegveld Frankfurt, waar een medewerker van de parkeeraanbieder uw auto overneemt en naar de parkeerplaats brengt. Bij terugkomst staat de medewerker weer met uw auto op dezelfde plaats te wachten. Als u op zoek bent naar mogelijkheden voor goedkoop parkeren Frankfurt airport zult u met shuttle bus service het beste af zijn. U rijdt dan zelf naar de parkeergelegenheid, daar neemt een medewerker uw reservering met u door en vervolgens wordt u per shuttle bus naar de gewenste terminal van de luchthaven vervoerd. Ondanks dat u niet rechtstreeks voor de terminal uitstapt hoeft u niet te sjouwen met uw bagage, want de chauffeur van de shuttle bus helpt u natuurlijk graag met in- en uitladen. Bij terugkomst brengt de shuttle bus u weer terug naar de parkeerplaats.

ParkCare vindt het belangrijk dat u een goede en weloverwogen keuze maakt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u uitgerust op reis kunt. Alle parkeeraanbieders bij vliegveld Frankfurt zijn betrouwbaar en worden goed beoordeeld door klanten. U kunt bij ons vooraf reserveren en betalen met onder meer Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDeal. Wanneer u gaat parkeren Frankfurt airport en u uw boeking geplaatst heeft ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging met alle benodigde informatie.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

uitstekend (10 /10)

"7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, altijd zeer tevreden! ParkCare takes care!"

- Jacqueline Duran

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe