Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 4,41 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Frankfurt airport

Luchthaven parkeren bij Frankfurt regelt u gemakkelijk en eenvoudig via ParkCare.  U reserveert de beste plek voor de beste prijs door middel van onze handige vergelijkingstool. Voor een geschikte parkeerplek in Nederland, België en Duitsland kunt u rekenen op ParkCare, zowel voor kort als lang parkeren.

Frankfurt Airport is een Duitse luchthaven, vanaf waar veel internationale vluchten gemaakt worden. Dit vliegveld wordt ook wel de luchthaven van Frankfurt am Main genoemd. Ook zijn er vele diverse luchtvaartmaatschappijen actief op dit Duitse vliegveld. We zien dan ook dat Frankfurt Airport erg populair is voor reizigers uit omliggende landen. Zo dus ook voor Nederlanders. Vaak kiezen deze mensen ervoor om met de auto te vertrekken in de richting van Frankfurt am Main, waardoor zij gebruik zullen maken van parkeren Frankfurt Airport. Door vooraf uw parkeerplaats te reserveren, bent u gegarandeerd van een parkeerplaats bij aankomst op de luchthaven. U hoeft enkel uw reservering te laten zien en u kan direct terecht op de door u gereserveerde parking. Het is daarnaast ook mogelijk om een valet parking service te boeken op onze website. Zo kan u altijd gebruik maken van de parkeervorm die past bij uw wensen.

Voor zowel kort, lang en goedkoop parkeren bent u op onze website op de goede plek. U vindt hier namelijk een ruim en divers aanbod aan parkeeraanbieders, met verschillende voorzieningen en faciliteiten. Daarnaast boekt u op ParkCare tegen de laagste prijsgarantie. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld voor parkeren Frankfurt Airport.

Ook vindt u op ParkCare diverse parkeertips die het luchthaven parkeren Frankfurt Airport nog eenvoudiger voor u maken.

Frankfurt airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 39 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: ParkSpace24 Valet
🤲 Goedkoopste: Mein Flughafenparkplatz Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

8/10

"Prettige website en binnen 2 minuten was alles geregeld. Fijn begin van mijn vakantie."

Americo Hoekstra

10/10

"7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, altijd zeer tevreden! ParkCare takes care!"

Jacqueline Duran

9/10

"Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek."

Henk Dijksman

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Waarom gebruik maken van de website ParkCare?

Bij gebruik van de website van ParkCare bent u altijd aan het goede adres voor goedkoop, lang en kort parkeren. Daarnaast bieden wij u de laagste prijsgarantie. Zo hebben wij afspraken met de parkeeraanbieders dat wij altijd dezelfde of een voordeliger parkeertarief handhaven als de parkeeraanbieder zelf. Ook bent u door het online reserveren gegarandeerd van een parkeerplek. U bespaart dus zowel tijd als geld als u uw luchthaven parking boekt via ParkCare!

CEO ParkCare

Hoe vind ik de voor mij ideale parking voor lang en/of kort parkeren?

Het vinden van een ideale parking voor zowel lang als kort parkeren is eenvoudig door gebruik te maken van de vergelijkings- en boekingstool van ParkCare. Onderstaande stappen helpen u hierbij!

Als u van plan bent om gebruik te maken van een airport parking Frankfurt, dan wilt u natuurlijk gegarandeerd zijn van een veilige en betrouwbare parkeerplaats. Hiervan bent u gegarandeerd als u uw parking boekt op ParkCare.nl.

Om het zoeken naar uw ideale parkeerplek te starten, vult u allereerst Frankfurt Airport in als gewenste luchthaven. Hierna kan u uw data en parkeertijdstippen invoeren, voor wanneer u precies wilt parkeren. Als u dit gedaan heeft, kan u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop drukken.
Zodra u op de knop gedrukt heeft, gaat ons systeem voor u aan de slag. Met enkele momenten verschijnt er een lijst met beschikbare parkeeraanbieders voor het luchthaven parkeren bij Frankfurt Airport. U kunt deze rustig bekijken en meer informatie verkrijgen door op de betreffende parkeeraanbieder te klikken. Bent u echter op zoek naar een specifieke parkeerplaats? Dan is het mogelijk om de parkings te filteren op basis van locatie, parkeervorm of sleutel behoud. Ook vind u bij elke parkeeraanbieder voor airport parkeren bij het vliegveld van Frankfurt een korte samenvatting over de parkeerplek. Daarnaast vragen wij ook aan onze klanten om hun ervaring over specifieke parkeeraanbieders voor airport parkeren Frankfurt met ons te delen. Zo kan u ook lezen wat hen ervaring is met de parkeerplaats.
Nadat u alle parkeeraanbieders, parkeervormen en parkeerplaatsen vergeleken heeft, kan u de ideale parking voor u direct reserveren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een parkeerplek als u aankomt op Frankfurt Airport. Daarnaast betaalt u de parking direct met een van onze veilige betaalmethodes. Dit zorgt ervoor dat uw parkeertarief vastgezet wordt en u dus niet te maken krijgt met eventuele prijsstijgingen bij aankomst op het vliegveld.
Als de betaling bij ons binnen is, ontvangt u zo snel mogelijk van ons uw reserveringsbevestiging. Hierin staat vermeldt welke parkeeraanbieder u geboekt heeft, waar deze parking gelegen is en eventueel informatie over een toegangscode. Deze mail zal binnenkomen op het e-mail adres welke u ingevoerd heeft bij uw persoonlijke gegevens. Soms komt het voor dat deze in uw spam mailbox belandt. Mocht u de reserveringsbevestiging niet ontvangen hebben, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij er samen voor dat u alsnog uw reserveringsbevestiging ontvangt.

Goedkoop parkeren nabij luchthaven Frankfurt am Main

Door vooraf, online uw parking te reserveren kan u eenvoudig goedkoop parkeren nabij de luchthaven van Frankfurt am Main. Ook zijn er diverse parkeervormen beschikbaar, waarvan bijvoorbeeld shuttle parking vaak voordeliger is dan Park & Walk of valet parking. Bent u benieuwd wat deze parkeermogelijkheden inhouden? Dat leggen wij hier beneden voor u uit.

Als u gebruik maakt van shuttle parking voor parkeren Airport Frankfurt, dan parkeert u uw auto veelal enkele kilometers van de luchthaven vandaan. Hier zet u uw auto neer en de parkeeraanbieder zal een shuttle service aanbieden. Deze shuttlebus of taxi brengt u vervolgens naar de vertrekhal van Frankfurt Airport. Als u weer terugkomt van uw reis of vakantie, dan kan u contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij zullen vervolgens zorgen dat de shuttlebus of auto weer voor u klaar staat bij de aankomsthal. U wordt vervolgens naar uw geparkeerde auto gebracht, vanaf waar u richting huis kan vertrekken.

Valet parking is een luxere parkeerservice voor luchthaven parkeren. Bij deze parkeervorm rijdt u namelijk niet eerst naar een parkeerplaats, maar rijdt u direct door naar het vliegveld van Frankfurt. Daar zal een chauffeur of werknemer uw auto samen met u inspecteren en van u overnemen. U vertrekt vervolgens naar uw vlucht, waarna uw auto voor u geparkeerd wordt op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u contact op met de geboekte parking. Uw auto zal voorgereden worden. Nu kunt u direct op naar uw volgende bestemming!

Bij gebruik van een Park & Walk parkeerplek bevindt u zich op loopafstand van de luchthaven. Dit betekent dat u simpelweg uw auto parkeert op de geboekte parkeerplaats, en kan wandelen naar het vliegveld van Frankfurt. Als u terugkomt van uw reis, vakantie of businesstrip kan u ook weer wandelend terug naar uw auto. Daar hoeft u alleen nog maar uw bagage in de auto te laden en u kan wegrijden.

Park, Sleep & Fly is een parkeermogelijkheid waar u niet alleen een parkeerplaats boekt, maar ook een overnachting. Met deze parkeervorm rijdt u de dag voor uw vlucht naar het hotel. Hier parkeert u uw auto of voertuig en checkt u in. Vervolgens overnacht u in het hotel en wordt u de volgende dag naar de luchthaven gebracht. Het kan zijn dat het hotel beschikt over een eigen shuttle service, of dat zij deze inhuren voor u. U laat uw auto overigens op de parkeerplaats van het hotel staan gedurende uw reis. Als u weer terugkomt op de luchthaven van Frankfurt, zal het hotel zorgen dat u weer opgehaald wordt. Vervolgens wordt u teruggebracht naar het hotel en uw geparkeerde auto. Daar aangekomen kan u uw auto van de gereserveerde parkeerplek voor luchthaven parkeren Frankfurt Airport afrijden en richting huis vertrekken.

Verschillende parkeeraanbieders voor luchthaven Frankfurt Airport

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat u een goede en weloverwogen keuze kan maken. Dat is ook de reden dat wij een ruim en divers aanbod hebben. Daarnaast vinden bij betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijk. Daarom controleren wij onze parkeeraanbieders altijd en staan wij in nauw contact met hen. Hieronder benoemen we enkele parkeerplekken en aanbieders waar u gebruik van kan maken voor parkeren Frankfurt Airport

Aeropark Service Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein

Bij Aeropark Service Frankfurt staat u binnen 15 minuten op de luchthaven van Frankfurt. Met de gratis shuttle wordt u namelijk weggebracht en opgehaald. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen bij deze aanbieder. Ook zijn er beveiligingscamera’s aanwezig, en bevindt de parkeerplaats zich op een afgesloten parkeerterrein.


Reserveren Met de laagste prijs

PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt

 • Dichtbij het vliegveld
 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • 24/7 Uitrijden

PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt is een van de vele valet services die aangeboden worden rondom Frankfurt Airport. Bij deze valet parking staat uw auto bewaakt, is er een autowasserij beschikbaar en er is geen maximale doorrijhoogte. U moet wel uw sleutels inleveren.


Reserveren Met de laagste prijs

Mein Valet Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

De valet parking van Mein Valet Frankfurt is 24 uur per dag geopend, en bevindt zich op een afgesloten terrein waar beveiligingscamera’s aanwezig zijn. Ook is het mogelijk uw auto te laten wassen bij deze parkeerplaats.


Reserveren Met de laagste prijs

Frankfurt Airport Parking

 • Autowasserij beschikbaar
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Frankfurt Airport Parking is een shuttle parking met diverse voorzieningen. Zo zijn er invalideparkeerplaatsen beschikbaar, en is het ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden. Ook parkeert u achter een hekwerk met beveiligingscamera’s zodat u veilig kan parkeren tijdens uw reis.


Reserveren Met de laagste prijs

Park Box Frankfurt

 • 24/7 Uitrijden
 • Autowasserij beschikbaar
 • Dichtbij het vliegveld
 • Afgesloten parkeerterrein

Bij de parkeeraanbieder Park Box Frankfurt kan u terecht van 5 uur ’s ochtends, tot 12 uur ’s nachts. Het is wel mogelijk om 24/7 uit te rijden. In ongeveer een kwartier staat u vanaf deze parking op Frankfurt Airport. Wel vraagt deze parking om uw sleutels af te geven, zodat zij uw auto eventueel kunnen verplaatsen in geval van nood of voor veiligheid.


Reserveren Met de laagste prijs

Frankfurt Airport Parking Valet

 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Overdekte parkeerplaats

Valet parkeren is goed mogelijk bij Frankfurt Airport Parking Valet. Bij deze parkeerplek wordt uw auto binnen geparkeerd, kan uw elektrische auto opgeladen worden en zijn er diverse beveiligingsmaatregelen getroffen.


Reserveren Met de laagste prijs

Park Box Valet Frankfurt

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

In het geval van Park Box Valet Frankfurt zal uw auto buiten geparkeerd worden. Wel is er bewaking aanwezig en zijn er elektrische oplaadpunten aanwezig. Daarnaast zijn hier geen hoogte restric5ties van toepassing, zo kan u ook goed met een groter voertuig hier parkeren.


Reserveren Met de laagste prijs

PT-Planet Park Terminal Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Bij het afgesloten parkeerterrein van PT-Planet Park Terminal Frankfurt kan u veilig parkeren. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend. Ook kan u op elk moment van de dag uitrijden. Daarnaast behoudt u uw autosleutels bij deze parkeeraanbeider.


Reserveren Met de laagste prijs

Frapark Airport Frankfurt

 • 24/7 Uitrijden
 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Uw auto laten wassen, 24/7 in- en uitrijden en parkeren op een afgesloten parkeerterrein: het kan allemaal bij Frapark Airport Frankfurt. Bij deze shuttle parking parkeert u uw auto buiten en staat u in ongeveer 20 minuten op de luchthaven van Frankfurt. Sleutel behouden is mogelijk bij deze aanbieder.


Reserveren Met de laagste prijs

myWoMo Parking Frankfurt

 • 24/7 Uitrijden
 • Autowasserij beschikbaar
 • Geen hoogte restricties
 • Oplaadpalen aanwezig

Bij deze parkeeraanbieder, myWomo Parking Frankfurt, kan u zowel shuttle als valet parkeren. Zo is de keuze aan u van welke service u gebruik wilt maken. Bij deze parking kan u 24/7 uitrijden, is er een auto wasservice en zijn er elektrische oplaadpalen.


Reserveren Met de laagste prijs

Laatste blog en nieuwsartikelen

Frankfurt Airport is eenvoudig te bereiken met de auto. De luchthaven ligt namelijk aan een aantal grote verbindingswegen, zodat u vanuit alle richtingen goed naar het vliegveld kan rijden. We raden u wel aan om voor vertrek even te controleren of er geen wegwerkzaamheden zijn. Er wordt namelijk af en toe aan de weg gewerkt om de doorstroom rondom Frankfurt Airport te verbeteren. Door vooraf hierop geanticipeerd te zijn, voorkomt u tijdsdruk voor uw vlucht en parkeren Frankfurt Airport.

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Frankfurt Airport
Het parkeertarief voor parkeren Frankfurt Airport is afhankelijk van de parkeervorm waar u van gebruik wilt maken. Zo is valet parkeren vaak duurder dan een shuttle parking. U kunt echter al parkeren bij Frankfurt Airport vanaf 4,41 per dag! Parkeren rondom luchthavens hoeft dus zeker niet heel duur te zijn.
Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren bij Frankfurt Airport. Om deze reden zal u dan ook opzoek moeten naar een betaalde parkeerplek. We snappen echter dat u niet te veel geld kwijt wilt zijn, daarom bieden wij op ParkCare diverse parkeeraanbieders aan. Deze zijn allemaal te boeken tegen de laagste prijsgarantie.
Het is zeker mogelijk om lang te parkeren bij Frankfurt Airport. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden en parkeeraanbieders waar u terecht kan voor lang parkeren. U kunt deze eenvoudig vergelijken in het overzicht van beschikbare parkeeraanbieders nabij Frankfurt Airport.
U vindt een divers aanbod op onze website aan verschillende airport parkings. Hierdoor kan u kiezen uit diverse parkeeraanbieders welke voldoet aan uw wensen en/of eisen. Bij voorkeur voor een specifieke ligging of locatie voor uw parkeerplek, kan u de plattegrond gebruiken om de parkings te filteren.
Het annuleren van een reservering is mogelijk. Als u een annuleringsverzekering hebt toegevoegd aan uw boeking, dan kan u tot de aankomsttijd van uw boeking uw reservering nog annuleren. In dat geval zal u het volledige bedrag als restitutie ontvangen. Heeft u geen annuleringsverzekering? Dan heeft u recht op 15% restitutie als u uw reservering annuleert tot 24 uur voor uw geboekte aankomsttijd. Als u uw reservering hierna annuleert, dan zullen de parkeerkosten alsnog in rekening worden gebracht.
Het wijzigen van uw kentekennummer kan u bij zowel de parkeeraanbieder, als bij ons doen. Als u pas een dag voor uw reservering weet dat u met een andere auto komt, of een vergissing heeft gemaakt in het kenteken, dan vragen wij u contact op te nemen met de parkeeraanbieder. De contact gegevens zijn te vinden in uw reserveringsbevestiging. Zij zullen de wijzigingen voor u doorvoeren. Als u al eerder weet dat u een wijziging wilt doorvoeren, dan kan u ons mailen op contact@parkcare.nl. Wij zullen de wijziging dan verwerken en doorspelen naar de parkeeraanbieder.
Afhankelijk van de parkeervorm en parkeeraanbieder is het in veel gevallen mogelijk om uw sleutel te behouden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is dit te zien in het overzicht van parkeeraanbieders en in uw reserveringsbevestiging.
Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe