Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Frankfurt Airport

Vanaf 5,48 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Frankfurt Airport

Frankfurt Airport

Luchthaven parkeren bij Frankfurt Airport regelt u gemakkelijk en eenvoudig via ParkCare. De beste plek voor de beste prijs kunt u reserveren met onze handige vergelijkingstool. Hier ziet u alle beschikbare aanbieders voor uw parkeren, en kunt u kiezen voor een parkeerplek die aansluit op uw wensen. Voor een geschikte goedkope parkeerplek in Nederland, België en Duitsland kunt u rekenen op ParkCare, zowel voor kort parkeren als lang parkeren.

Frankfurt Airport is een Duitse luchthaven waar veel internationale vluchten gemaakt worden. Dit vliegveld wordt ook wel de luchthaven van Frankfurt am Main genoemd. We zien dan ook dat Frankfurt Airport erg populair is voor reizigers uit omliggende landen. Zo ook voor Nederlanders. Om niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, kiezen reizigers er vaak voor om met de auto te vertrekken in de richting van Frankfurt am Main, waardoor ze op zoek zijn naar een parkeerplek bij Frankfurt Airport. Reserveer direct een plek om gebruik te maken van een voordelig parkeertarief. Het maken van uw reserveren is snel en gemakkelijk. Op deze pagina vindt u hoe u dit kunt doen.

Met onze vergelijkingstool heeft u niet alleen de keuze uit parkeeraanbieders, maar is het ook mogelijk om te kijken naar verschillende parkeervormen. Wilt u met de shuttlebus naar Frankfurt Airport? Of toch liever de keuze maken voor valet parking? Deze services zijn allemaal te boeken op onze website. Zo kunt u altijd gebruik maken van de parkeervorm die past bij uw wensen. Wat de parkeervormen inhouden leggen we hieronder voor u uit. Voor voordelig reserveren voor zowel kort als lang parkeren bent u op onze website op de goede plek. U vindt hier namelijk een ruim en divers aanbod aan parkeeraanbieders, met verschillende voorzieningen en faciliteiten. Daarnaast boekt u op ParkCare tegen de laagsteprijsgarantie. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld voor parkeren Frankfurt Airport-Frankfurt am Main.

Goedkoop parkeren Frankfurt Airport

Bij ParkCare kunt u met gemak goedkoop parkeren bij het vliegveld van Frankfurt am Main. Dat komt omdat we altijd dezelfde, of lagere, prijzen hanteren als die van onze parkeeraanbieders. Daarnaast wordt vaak de mogelijkheid aangeboden om een keuze te maken uit parkeren bij officiële parkeerterreinen en onofficiële parkeerplaatsen. Zo ook rondom Frankfurt Airport. De onofficiële parkeerplaatsen worden vaak goedkoper aangeboden dan de officiële parkeerplaatsen. Dit heeft er mee te maken dat de officiële parkeerplaatsen vaak meer faciliteiten aanbieden en dichter bij het vliegveld gelegen zijn. Onofficiële parkeerplaatsen worden zo genoemd, omdat ze niet van de luchthaven zelf zijn. Deze plaatsen zijn dus niet minder praktisch of betrouwbaar. Wij zorgen er altijd voor dat u veilig uw auto kunt parkeren. Wilt u er van verzekerd zijn dat u een goedkope parkeerplaats kunt vinden voor uw reis? Dan kunt u op onze website binnen enkele minuten uw parkeerplaats reserveren.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 43 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Mein Valet Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

Lang parkeren bij Frankfurt Airport

Lang parkeren wordt u bij ParkCare gemakkelijk gemaakt. Bij lang parkeren zijn de prijs en de veiligheid van groot belang. Zo wilt u bijvoorbeeld zeker weten dat uw auto veilig staat. Door de aanbieders te vergelijken, kunt u per aanbieder zien welke veiligheidsmaatregelen er zijn getroffen. Zo kunt u kiezen voor een aanbieder waar u zich het beste bij voelt. Daarnaast wilt u ook niet een te hoog dagtarief betalen, omdat het tarief bij lang parkeren erg kan uitlopen. Daarom is het handig om bij een voordelige aanbieder te parkeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Aeropark Service Frankfurt. Als u langere tijd weggaat, kunt u ook kiezen voor het openbaar vervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld met de trein naar Frankfurt Airport.

Parkeertarieven Frankfurt Airport

Hieronder vindt u een tabel met de prijzen van verschillende aanbieders. Dit is gebaseerd op een parkeerduur van 7 dagen. Wil u weten hoeveel u precies kwijt bent voor uw eigen reis? Maak dan gebruik van de vergelijkingstool bovenaan de pagina. Voor meer informatie over een aanbieder kunt u klikken op de naam.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Aeropark Service Frankfurt 75,00 17 min Buiten Shuttle Parking
Parcar Valet Frankfurt 92,00 1 min Buiten Valet Parking
Frankfurt Valet Service 98,00 1 min Buiten Valet Parking
Park Box Frankfurt 99,00 1 min Buiten Valet Parking
ParkSpace24 Valet 99,00 1 min Buiten Valet Parking
Mein Valet Frankfurt 99,00 1 min Buiten Valet Parking
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt 105,00 16 min Binnen Shuttle Parking
Locatie: P2 Marktstraße
ParkSpace24 Valet 109,00 1 min Binnen Valet Parking
Frankfurt Valet Service 114,00 1 min Binnen Valet Parking
ParkParadies Frankfurt 115,00 11 min Buiten Shuttle Parking
Park Box Frankfurt 119,00 1 min Binnen Valet Parking
Mein Valet Frankfurt 119,00 1 min Binnen Valet Parking
PT-Planet Park Terminal Frankfurt 119,00 21 min Buiten Shuttle Parking
PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt 129,00 1 min Buiten Valet Parking
Frapark Airport Frankfurt 135,00 17 min Buiten Shuttle Parking
ParkParadies Valet Frankfurt 135,00 1 min Buiten Valet Parking
Airport Parkservice Frankfurt 143,00 17 min Binnen Shuttle Parking
Airport Parkservice Frankfurt 143,00 17 min Buiten Shuttle Parking
Frapark Airport Valet Frankfurt 145,00 1 min Buiten Valet Parking
Frankfurt Airport Parking Valet 155,00 1 min Binnen Valet Parking
myWoMo Parking Frankfurt 155,00 17 min Buiten Shuttle Parking
myWoMo Valet Parking Frankfurt 171,00 1 min Buiten Valet Parking

* De parkeerprijzen voor Frankfurt Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 08/05/2023 t/m 15/05/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht van de officiële parkeerplaatsen van Frankfurt Airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Frankfurt Airport

Om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de parkeermogelijkheden bij Frankfurt Airport, kunt u kijken op de kaart. Op de afbeelding kunt u gelijk zien hoeveel officiële parkeerplaatsen er aangeboden worden door de luchthaven van Frankfurt am Main en waar ze gelegen zijn. De airport heeft een ruim aanbod aan parkeerterreinen. Gaat uw vlucht via terminal 1, dan kunt u kijken welke parkeerplaatsen daar dichtbij liggen. Datzelfde geldt voor de vluchten vanaf terminal 2. In dit overzicht kunt u ook de grootte zien van de parkeerterreinen. Doordat de wegen en routes aan worden gegeven weet u al vooraf waar u kunt of gaat parkeren. Naast de officiële parkeerterreinen heeft u ook de mogelijkheid om een parkeerplek te reserveren bij parkeerterreinen die niet van Frankfurt Airport zelf zijn, maar wel rondom Frankfurt Airport-Frankfurt am Main gelegen zijn. Vele aanbieders maken gebruik van shuttle parking, waardoor de afstand geen punt is. Wilt u zelf direct naar de vertrekhal rijden? Dan kunt u gebruik maken van valet parking. Op deze pagina wordt uitgelegd wat alle parkeervormen inhouden. Als u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Het vinden en reserveren van de ideale parkeerplek in 4 stappen

Het vinden en reserveren van een goedkope, passende parkeerplek is eenvoudig door onze vergelijkingstool. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij hieronder de verschillende stappen van het reserveringsproces uitgelegd. Zo bent u binnen enkele minuten klaar met het reserveren en weet u zeker dat u een parkeerplek heeft die voldoet aan uw wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten voor u een must? Dan kunt u daar rekening mee houden in de vergelijkingstool en zeker zijn dat alles soepel verloopt. Zo kunt u zich met een gerust hart verheugen op uw reis en weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Als u van plan bent om gebruik te maken van airport parking bij het vliegveld van Frankfurt am Main, dan kunt u Frankfurt invullen als locatie in de vergelijkingstool. Vervolgens vult u de data van uw vertrek en aankomst in. Nadat u uw ingevulde gegevens heeft gecontroleerd kunt u klikken op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop drukken. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare aanbieders voor uw zoekopdracht.

Zodra u op de knop gedrukt heeft, krijgt u een overzicht te zien met beschikbare parkeeraanbieders voor het luchthaven parkeren bij Frankfurt Airport. In dit overzicht ziet u gemiddelde klantenbeoordeling, prijs, afstand tot het vliegveld, faciliteiten en parkeervormen. U kunt deze rustig bekijken en meer informatie verkrijgen door op de betreffende parkeeraanbieder te klikken. Bent u echter op zoek naar een specifieke parkeerplaats? Dan is het mogelijk om de parkings te filteren op basis van de eigenschappen van de parkeeraanbieders. Door gebruik te maken van de filters en door de informatie van de aanbieders te lezen, kunt u een weloverwogen keuze maken.

Nadat u alle parkeeraanbieders, parkeervormen en parkeerplaatsen vergeleken heeft, kunt u de ideale parking direct reserveren. Dit kunt u doen door op de knop 'Reserveren' te klikken. Hierdoor bent u gegarandeerd van een parkeerplek als u aankomt op Frankfurt Airport. Hier kunt u uw gegevens zoals uw naam en uw kenteken invullen om de reservering te voltooien. Vervolgens betaalt u de parking direct met één van onze veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Dit zorgt ervoor dat uw parkeertarief vastgezet wordt en u dus niet te maken krijgt met eventuele prijsstijgingen bij aankomst op het vliegveld.

Als de betaling bij ons binnen is, ontvangt u binnen 24 uur van ons uw reserveringsbevestiging. Hierin staat vermeld welke parkeeraanbieder u geboekt heeft, waar deze parking gelegen is en eventueel informatie over een toegangscode. Het is dus handig om de bevestiging goed door te lezen. Deze mail zal binnenkomen op het e-mail adres welke u ingevoerd heeft bij uw persoonlijke gegevens. Soms komt het voor dat deze in uw spam mailbox belandt. Mocht u de reserveringsbevestiging niet ontvangen hebben, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij er samen voor dat u alsnog uw reserveringsbevestiging ontvangt.

Alle beschikbare parkeervormen op een rij

Bij de luchthaven van Frankfurt am Main kunt u goedkoop parkeren doordat u de keuze krijgt uit verschillende vormen van parkeren. Zo is shuttle parkeren vaak voordeliger is dan Park & Walk of valet parkeren. Wanneer u overnacht is kan Park, Sleep & Fly het beste kunnen zijn voor u. Met de vergelijkingstool kunt u voor uzelf bepalen welke parkeervorm bij u past voor een prijs dat werkt voor u. Hieronder leggen we uit welke parkeervormen de aanbieders gebruiken en wat ze inhouden. Zo kunt u ze gemakkelijk vergelijken wanneer u op de vergelijkingspagina bent.

Als u gebruik maakt van Shuttle Parking voor parkeren Airport Frankfurt, dan parkeert u uw auto veelal enkele kilometers van de luchthaven vandaan. Hier zet u uw auto neer en de parkeeraanbieder zal een shuttle service aanbieden. Deze shuttlebus of taxi brengt u vervolgens naar de vertrekhal. Als u weer terugkomt van uw reis of vakantie, dan kan u contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij zullen vervolgens zorgen dat de shuttlebus of auto weer voor u klaar staat bij de aankomsthal. U wordt vervolgens naar uw geparkeerde auto gebracht, vanaf waar u richting huis kan vertrekken. Shuttle parking is de meest gebruikte parkeervorm.

Valet Parking is een luxere parkeerservice voor luchthaven parkeren. Bij valet parkeren rijdt u namelijk niet eerst naar een parkeerplaats, maar rijdt u direct door naar het vliegveld. Daar zal een chauffeur of werknemer uw auto samen met u inspecteren, waarna u de auto afgeeft. Hierbij geeft u ook de autosleutels af die uiteraard veilig worden opgeborgen. U vertrekt vervolgens naar uw vlucht, waarna uw auto veilig voor u geparkeerd wordt op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u contact op met de geboekte parking. Uw auto zal voorgereden worden zodat u zonder wachten uw terugreis kan vervolgen.

Bij gebruik van een Park & Walk parkeerplek bevindt u zich op loopafstand van luchthaven Frankfurt. Dit betekent dat u simpelweg uw auto parkeert op de geboekte parkeerplaats, en kan wandelen naar vliegveld Frankfurt. Als u terugkomt van uw reis, vakantie of businesstrip kunt u ook weer wandelend terug naar uw auto. Daar hoeft u alleen nog maar uw bagage in de auto te laden en kunt u snel weer wegrijden. Op deze manier bent u niet afhankelijk van anderen en kunt u op ieder moment uw reis vervolgen.

Park, Sleep & Fly is een parkeermogelijkheid waar u niet alleen een parkeerplaats boekt, maar ook een overnachting. Met deze parkeervorm rijdt u de dag voor uw vlucht naar het hotel. Hier parkeert u uw auto of voertuig en checkt u in. Vervolgens overnacht u in het hotel en wordt u de volgende dag naar de luchthaven gebracht. Het kan zijn dat het hotel beschikt over een eigen shuttle service, of dat zij deze inhuren voor u. U laat uw auto overigens op de parkeerplaats van het hotel staan gedurende uw reis. Bij terugkomst zal het hotel zorgen dat u weer opgehaald wordt. Vervolgens wordt u teruggebracht naar het hotel en uw geparkeerde auto. Daar aangekomen kan u uw auto van de gereserveerde parkeerplek voor luchthaven parkeren Frankfurt Airport afrijden en richting huis vertrekken. Park, Sleep & Fly is ideaal voor reizigers die vliegen met een erg vroege of late vlucht.

Verschillende parkeeraanbieders voor parkeren Frankfurt Airport

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende parkeeraanbieders voor het vliegveld Frankfurt am Main. Bij elke aanbieder vindt u een kleine beschrijving van de locatie en een lijst met de aanwezige faciliteiten. Vindt u hier een aanbieder die bij u past? Dan kunt u gelijk op de gele 'Reserveren' knop drukken. Zo bent u in no-time klaar met het reserveren van uw parkeerplek. Wanneer u in deze lijst geen parkeeraanbieder kan vinden die bij u past, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool waar u nog veel meer aanbieders ziet. 

Laatste blogartikelen

Wanneer er nieuws is over parkeren bij vliegvelden of luchthavens in het algemeen, kunt u dat lezen in de onderstaande artikelen. Hieronder zal dus niet alleen nieuws over parkeren Frankfurt am Main of informatie over vliegveld Frankfurt komen te staan. Om de blogs en nieuwsartikelen volledig te lezen, kunt u op de 'Lees meer' knop klikken.

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Frankfurt Airport

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Op onze website kunt u de vergelijkingstool invullen. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters gebruiken. Zo vindt u eenvoudig en snel de beste parkeerplek voor u.

U kunt uw auto gratis parkeren bij één van de P+R terreinen in de omgeving van de luchthaven van Frankfurt am Main. De P+R terreinen met de beste ov-verbinding zijn bij Mörfelden en Walldorf. U neemt de S7 naar S-Bahn station Stadion. Daar stapt u over op de trein naar de luchthaven. Bij het P+R terrein van station Stadion kunt u ook gratis parkeren. Echter geldt daar tijdens voetbalwedstrijden en evenementen bij Commerzbank Arena een (korte) maximale parkeerduur. Auto’s die te lang op het terrein staan, worden weggesleept.

Als u iemand wilt afzetten bij de vertrekhal, dan kunt u naar de Drop-off Area rijden. De locatie is voor de deuren van zowel terminal 1 als 2. Voor de eerste tien minuten kunt u daar gratis parkeren.

In de buurt van de stad Frankfurt am Main vindt u alleen Flughafen Frankfurt, dit is één van de grootste vliegvelden van de wereld. Het ligt op zo’n 15km van Frankfurt. Frankfurt-Hahn is een kleinere luchthaven en werd pas iets bekender toen RyanAir daarheen begon te vliegen en de bestemming ‘Frankfurt’ noemde. Hoewel het de naam Frankfurt deelt, ligt dit vliegveld op zo’n 125km van Frankfurt am Main.

De prijs van parkeren bij Frankfurt Airport verschilt per parkeeraanbieder. Dit komt deels door de faciliteiten, maar ook de locatie en natuurlijk de parkeervorm. Om te zien hoeveel uw parkeerbezoek zou kosten, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Hier ziet u alle prijzen in één handig overzicht.

Het vliegveld adviseert om minimaal 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Vliegt u met een intercontinentale vlucht? Dan is het verstandig om minimaal 3 uur van te voren aanwezig te zijn.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe