Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Bremen Airport

Vanaf 2,07 per dag!

Beoordeeld door 3600+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Bremen Airport

Bremen Airport

Bij ParkCare bent u aan het goede adres als u eenvoudig en snel diverse parkeeraanbieders rondom Bremen Airport wilt vergelijken. Op onze website vindt u snel welke parkings beschikbaar zijn en voldoen aan uw wensen of eisen. Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, kunt u deze direct boeken op onze website. Hiermee bent u gegarandeerd van een parkeerplek tegen de laagsteprijsgarantie.

Gaat u gebruik maken van parkeren rondom Bremen Airport? Dan parkeert u bij een van de oudste luchthavens van Duitsland en de wereld. De luchthaven van Bremen staat bekend door haar rijke omvang en de hoeveelheid vluchten die vertrekken vanaf de airport. Zo kunt u vanaf Bremen Airport niet alleen vliegen naar diverse Europese bestemmingen, maar ook internationale vluchten zijn goed mogelijk. Hiervoor zult u gebruik kunnen maken van parkeren bij Bremen Airport.

Parkeren rondom de luchthaven van Bremen biedt u veel verschillende mogelijkheden. Zo zijn er parkeerplekken geschikt voor goedkoop, kort en/of lang parkeren. Het is echter wel zo dat het erg druk kan zijn rondom het vliegveld van Bremen. We raden u dan ook aan om vooraf uw parkeerplaats te reserveren op ParkCare. Zo bent u gegarandeerd van een veilige en betrouwbare parkeerplek. Ook bent u vooraf geïnformeerd over de voorzieningen en veiligheidsmaatregelen bij de parkeeraanbieder. En, doordat u zelf alle parkings heeft kunnen vergelijken, weet u dat de parkeerplek voldoet aan uw wensen. Reserveer direct een plek om het voordelige parkeertarief vast te zetten! Zo bent verzekerd van een parkeerplek wanneer u gaat reizen.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Bremen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkservice Bremen
🤲 Goedkoopste: MyParkPoint
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkservice Bremen Valet

Goedkoop parkeren op vliegveld Bremen

Wanneer u uw auto gaat parkeren bij Bremen Airport, is het prettig als u zo goedkoop mogelijk kunt parkeren. Dat is mogelijk wanneer u een parking boekt bij ParkCare. Goedkoop parkeren bij het vliegveld zorgt ervoor dat u zorgeloos op reis kunt. De reden dat we dit aan kunnen bieden is omdat we dezelfde (of lagere) prijzen hanteren als die van de parkeeraanbieders. Een luchthaven parking voor het parkeren van uw auto bij Bremen Airport regelt u dus snel en voordelig via ParkCare. Ook vindt u op onze website een divers aanbod aan verschillende parkeervormen en mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. U kunt onder andere kiezen om gebruik te maken van shuttle of valet parkeren. Wat deze parkeervormen precies inhouden, leggen we verder voor u uit op deze pagina.

Hieronder hebben wij verschillende parkeeraanbieders voor de luchthaven van Bremen op een rij gezet. Zo krijgt u een beter beeld van de verschillende prijzen. Voor prijzen die aansluiten op uw specificaties, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Park and Go 42,00 5 min Buiten Shuttle Parking
Aeropark 1000 59,00 6 min Buiten Shuttle Parking
Express Parking Zaventem 60,00 5 min Binnen Shuttle Parking
Star Parking Zaventem 60,00 6 min Binnen Shuttle Parking
Express Parking Zaventem Valet 120,00 1 min Binnen Valet Parking
Star Parking Valet Zaventem 132,00 1 min Binnen Valet Parking

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 17/03/2023 t/m 24/03/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De officiële parkeerplaatsen overzichtelijk op een rij

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Bremen Airport

Bremen Airport beschikt over een aantal officiële parkeerplaatsen, dit betekent dat de parkings onderdeel zijn van de luchthaven. Naast de parkeerplaatsen die u hier ziet, zijn er dus ook onofficiële aanbieders. Dit betekend alleen dat het de aanbieders zijn die niet direct van de luchthaven van Bremen zelf zijn. Dit neemt dus niet weg dat de onofficiële parkeerplaatsen net zo betrouwbaar zijn. In dit overzicht ziet u hoe het vliegveld eruit ziet en waar de parkeerplekken zijn in relatie tot de terminal. Ook parkeerplaatsen die verder weg zijn van het vliegveld kunt u op een efficiënte manier gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld shuttle parking, waar u van de parkeerplaats naar de locatie wordt gebracht. Als u zich helemaal geen zorgen wilt maken over de afstand dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het luxere valet parkeren. Als een van deze plekken u al aanspreekt kunt u deze direct reserveren met onze tool binnen enkele minuten. 

Het online reserveren van een parkeerplaats in 4 simpele stappen

Het vinden van een geschikte parking voor zowel lang als kort parkeren kan eenvoudig en snel op ParkCare. U hoeft enkel onderstaande stappen te doorlopen om goedkoop uw parkeerplek te reserveren, waarna u gegarandeerd bent van een prettige en veilige parkeerplek. Zo kunt u het proces makkelijk doorlopen en bent u binnen enkele minuten klaar, en kunt u met een gerust hart op reis. Hieronder vind u de 4 stappen, en wat u precies kunt doen.

Als uw vlucht geboekt is, raden we u aan om zo snel mogelijk uw airport parking te reserveren. Dit doet u door allereerst op onze website in te voeren bij welke luchthaven u wilt parkeren. In dit geval 'Bremen Airport'. Vervolgens vult u de gewenste aankomst- en vertrekdatum in. Daarnaast is het mogelijk om ook specifieke tijden in te voeren, mocht u daar gebruik van willen maken. Zodra u alle gegevens heeft ingevoerd kunt u op de gele 'vergelijk de prijzen' knop drukken. Aan de hand van uw ingevoerde data zal onze vergelijkingstool alle beschikbare aanbieders voor u op een rijtje zetten.

Zodra het vergelijkingsproces is voltooid zal u een lijst met beschikbare parkeeraanbieders zien. Deze resultaten kunt u rustig bekijken en filteren op basis van uw wensen of eisen. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op klantenbeoordeling, prijs en de aanwezigheid van verschillende faciliteiten. Als u meer informatie wilt over een specifieke parkeeraanbieder, dan kunt u deze aanklikken. Hier vindt u meer informatie over onder andere de locatie, de hoeveelheid parkeerplekken en de aanwezige faciliteiten. Als u nog extra voorbereid wilt zijn, dan kunt u ook onze parkeertips doorlezen.

Als u een parking gevonden heeft dan kunt u deze op onze website gelijk reserveren. U doet dit door bij de desbetreffende parkeeraanbieder op 'reserveren' te drukken. Vervolgens wordt u naar een pagina gebracht waar u enkele persoonlijke gegevens in moet vullen, zoals uw naam en kentekennummer. Hierna wordt u naar de betaalpagina gebracht. Hier kunt u met één van de veilige betaalmethodes betalen. Zo zijn er bijvoorbeeld PayPal, iDeal en creditcard. Door direct uw parkeerplek te betalen, zet u gelijk uw voordelige parkeertarief vast.

Zodra de betaling binnen is, ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging in uw email. We raden u aan om deze te controleren en goed door te lezen. Het kan gebeuren dat deze in uw spam terechtkomt, dus is het goed om deze folder te controleren wanneer u niets ontvangt in uw inbox. Door de bevestiging goed door te lezen weet u wat u kan verwachten als u bij Bremen Airport aankomt. Mocht het voorkomen dat u onverhoopt uw reserveringsbevestiging voor parkeren Bremen Airport niet ontvangt, dan kan u contact met ons opnemen. Wij helpen u uiteraard graag verder.

De verschillende parkeervormen van de aanbieders

Airport parking kan op verschillende manier. Zo kunt u kiezen voor verschillende parkeervormen, filteren op voorzieningen of ligging en de beste prijs selecteren. Goedkoop parkeren rondom de luchthaven van Bremen is daardoor namelijk heel goed mogelijk! Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijke parkeervormen die u tegen kunt komen, met de voordelen die elke vorm aanbiedt. Zo kunt u goed bedenken welke vorm het beste bij u past, om zo uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. 

Shuttle parking is de meest voorkomende vorm van parkeren. Bij shuttle parking parkeert u uw auto zelf op het terrein, vanaf hier neemt een shuttlebus u mee naar de luchthaven die zich vaak enkele kilometers van het vliegveld bevindt. Hierdoor bent u alsnog snel op Bremen Airport, en hoeft u niet te slepen met koffers of bagage. Bij terugkomst neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder. Zij zorgen dan dat uw vervoer weer voor u klaar staat bij de aankomsthal. Eenmaal aangekomen op de parking, kan u uw auto uitrijden of staat deze al voor u klaar. Het kan overigens zo zijn dat u bij shuttle parkeren uw autosleutel moet afleveren. Dit staat altijd duidelijk aangegeven op de website, zodat u van tevoren weet wat u kan verwachten. Mocht u uw sleutel moeten afleveren dan heeft dit te maken met het feit dat de aanbieder graag de parkeerplaats zo optimaal mogelijk benut. Dit kan dus betekenen dat uw auto soms op een andere plek wordt gezet, om ruimte te maken voor het vertrek van een andere auto, of om ruimte te besparen. Er zal altijd voorzichtig met uw auto om worden gegaan.

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van valet parking voor parkeren bij Bremen Airport, dan rijdt u direct door naar de luchthaven. Op de luchthaven staat er een chauffeur voor u klaar die uw auto van u overneemt. Vaak stelt u eerst met deze chauffeur een rapport op waar eventuele beschadigingen van de auto worden vastgesteld. Hierna neemt de chauffeur de auto van u over en kan u direct de vertrekhal inlopen. Uw auto wordt vervolgens op de afgesproken parkeerplaats geparkeerd. Bij terugkomst zorgt de parkeeraanbieder dat uw auto voor u klaar staat bij de aankomsthal. U kunt direct uw koffers inladen en wegrijden. Voor valet parkeren levert u de autosleutels af.

Ook Park & Walk is een parkeervorm mogelijk voor parkeren Bremen Airport. Bij deze parkeervorm rijdt u direct door naar de geboekte parkeerplaats. Vanaf hier kunt u lopend en binnen enkele minuten op de luchthaven zijn. Ook bij terugkomst kunt u simpelweg de luchthaven uitlopen en weer richting uw geparkeerde auto vertrekken. Hier laadt u uw bagage in en kunt u uw weg vervolgen richting huis.

Als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly dan boekt u zowel een hotelovernachting als een parkeerplek. Zo rijdt u de dag voor vertrek naar het geboekte hotel, waar u de auto parkeert en de nacht zal doorbrengen. Het hotel zorgt vervolgens dat u de volgende dag op tijd naar de luchthaven wordt gebracht. Ook bij terugkomst zal het hotel regelen dat er vervoer voor u klaar staat om u terug naar het hotel te brengen. Zo kunt u ook met deze parkeervorm erg voordelig vliegveld parkeren nabij de luchthaven van Bremen.

Beschikbare parkeeraanbieders voor luchthaven Bremen

Voor het parkeren van uw auto rondom Bremen Airport zijn er verschillende beschikbare parkeeraanbieders te boeken. De parkeeraanbieders maken het voor u mogelijk dat u kunt kiezen uit diverse parkeervormen, faciliteiten en kunt u de prijs zo laag of hoog mogelijk voor uzelf maken. Hieronder hebben we een aantal aanbieders voor u samengevat, zodat u direct op zoek kunt naar de beste luchthaven parking! Mocht u meer beschikbare parkeeraanbieders willen zien, dan kunt u deze vinden op de vergelijkingspagina.

Laatste blogartikelen

Weten hoe u het beste goedkoop kunt parkeren bij het vliegveld vanaf waar u wilt vertrekken? Of last minute op vakantie gaan? Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over bijvoorbeeld parkeren bij luchthavens, zoals onder andere Bremen Airport, dan kunt u de onderstaande blogs bekijken. Om de blogs volledig te lezen, kunt u op de knop 'Lees meer' klikken.

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Bremen Airport

Het is mogelijk om gratis te parkeren in de buurt van Bremen Airport. Rondom Bremen zijn er een aantal P+R terrein waar u onbeperkt en gratis kunt parkeren. U kunt uw auto bijvoorbeeld parkeren bij P+R Grolland. Vervolgens kunt u per openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Een andere mogelijkheid is parkeren aan de Richard-Dunkel- Straße of de Airbus-Allee. Als u uw auto hier parkeert, dan kunt u te voet naar de luchthaven.

Als u goedkoop wilt parkeren bij Bremen Airport, dan kunt u het beste kiezen voor een parkeeraanbieder die een shuttle service aanbiedt. Shuttle parkeren is namelijk vaak de goedkoopste parkeervorm. Dit is vanwege de locatie van deze parkeeraanbieders. Deze aanbieders bevinden zich vaak iets verder van de luchthaven. Hierdoor kunnen zij een lagere prijs vragen.

De kosten voor het parkeren bij Bremen Airport verschillen per parkeervorm en per parkeeraanbieder. De voordeligste parkeervorm is shuttle parkeren. De goedkoopste parkeeraanbieder op onze website is €9,- per dag.

Bij Bremen Airport kunt u uw auto zowel lang als kort parkeren. Door uw gewenste data in te vullen in de vergelijkingstool krijgt u een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders.

Over het algemeen geldt dat u minimaal twee uur voor vertrek uw bagage dient in te checken. Als u gebruikmaakt van een andere parkeervorm dan valet parking, dan is het verstandig om iets eerder te vertrekken. Dan heeft u voldoende tijd om uw auto te parkeren en vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal te komen.

De Bremen Airport ligt zo'n 3,5km ten zuiden van de stad Bremen. Het vliegveld is goed te bereiken via verschillende snelwegen. Vanuit Bremen stad kunt u via de B6 of de Friedrich-Ebert-Strasse reizen. Als u vanuit de richting van Groningen komt, dan kunt u via de A7, A31 en A28 reizen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe