Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Bremen Airport

Vanaf 3,03 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Bremen Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Bremen Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Bremen Airport

Bij ParkCare kunt u eenvoudig parkeeraanbieders rondom Bremen Airport vergelijken en boeken. U vindt snel beschikbare parkings die aan uw wensen voldoen, met de laagsteprijsgarantie. Het kan erg druk zijn rondom luchthaven Bremen, dus het is verstandig om vooraf uw parkeerplaats te reserveren via ParkCare. Op die manier heeft u gegarandeerd een parkeerplek bij vliegveld Bremen.

Naast officiële parkeeraanbieders (P1, P2 en P3) vindt u ook onofficiële parkeeraanbieders op ParkCare. Dit zijn parkeeraanbieders die onafhankelijk zijn van het vliegveld en scherpere prijzen bieden. Deze parkeerplekken zijn net zo betrouwbaar als die van de officiële parkeeraanbieders.

Inhoud

  1. Parkeren bij P1 P2 P3 Bremen Airport
  2. Goedkoop parkeren op vliegveld Bremen
  3. Lang parkeren bij Bremen Airport
  4. Kosten parkeren bij Bremen Airport
  5. Wat u moet weten over parkeren bij Bremen Airport
  6. Hoe werkt parkeren bij Bremen Airport met ParkCare
  7. De parkeermogelijkheden bij Airport Bremen
  8. De beschikbare parkeeraanbieders voor luchthaven Bremen
  9. Veelgestelde vragen over parkeren bij Bremen Airport

Parkeren bij P1, P2 en P3 Bremen Airport

Bremen Airport heeft officiële parkeerlocaties. Parkeren Bremen Airport P1 is een parkeergarage direct tegenover terminal 1. U parkeert overdekt op 1 minuut loopafstand. Het is hier mogelijk om elektrisch te laden en zijn er invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren Bremen Airport P2 is ook een parkeergarage. Deze vindt u ook op 1 minuut loopafstand en is voorzien van invalidenparkeerplaatsen. Beide parkeerplaatsen zijn voorzien van liften. Parkeren Bremen Airport P3 heeft als enige officiële parkeeroptie geen maximale doorrijhoogte, dus als u een voertuig wilt parkeren dat hoger is dan 2.00m is P3 ideaal.

Goedkoop parkeren op vliegveld Bremen

Bespaar geld op het parkeren bij Bremen Airport door te boeken via ParkCare. Geniet van goedkoop parkeren en een zorgeloze reis. We bieden dezelfde of zelfs lagere prijzen dan de parkeeraanbieders zelf. Reserveer snel en voordelig uw parkeerplek bij Bremen Airport zonder boekingskosten.

Bremen Airport is een kleiner vliegveld in het noorden van Duitsland. Dit maakt het een ideale locatie voor reizigers uit het noorden en oosten van Nederland. Ook betaalt u op kleinere vliegvelden minder dan op de grote vliegvelden. Hieronder ziet u de top 3 goedkoopste aanbieders voor Bremen Airport.

Top 3 goedkoopste parkeeraanbieders bij Bremen Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parken Flughafen Bremen 38,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
drive&park Parkplatz Bremen Flughafendamm 39,00 1 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen 48,99 2 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00

* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 02/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Bremen Airport.

Lang parkeren bij Bremen Airport

Bij lang parkeren bij Bremen Airport is het belangrijk dat uw auto veilig staat. Alle aanbieders zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid voor de beste parkeerervaring. U kunt foto's en faciliteiten bekijken bij onze aanbieders, bijvoorbeeld om te checken of ze elektrische laadpalen beschikbaar hebben. Kies een voordelige aanbieder zoals MyParkPoint voor lang parkeren, aangezien het dagtarief een groot verschil maakt. Hieronder vindt u een top 3 van lang parkeren aanbieders.

Top 3 lang parkeren bij Bremen Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parken Flughafen Bremen 60,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
drive&park Parkplatz Bremen Flughafendamm 61,00 1 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen 70,99 2 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00

* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 09/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Bremen Airport.

Kosten parkeren bij Bremen Airport

Hieronder staan de parkeerkosten van de verschillende parkeeraanbieders voor het vliegveld van Bremen. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de kosten voor parkeren bij Bremen Airport. Voor prijzen die aansluiten op uw specificaties, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parken Flughafen Bremen 38,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
drive&park Parkplatz Bremen Flughafendamm 39,00 1 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen 48,99 2 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
ParkFlug24 Bremen 50,00 2 min Binnen Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkeren Bremen Airport P2 81,89 2 min Binnen Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Bremen Airport P1 101,09 1 min Binnen Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 02/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Bremen Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Wat u moet weten over parkeren bij Bremen Airport

Bremen Airport

Bremen Airport bestaat al sinds 1913 en is daarmee een van de oudste vliegvelden ter wereld. Sinds de oprichting is het vliegveld altijd nog actief en vliegt non-stop naar ongeveer 30 bestemmingen waardoor het vliegveld jaarlijks veel reizigers trekt. U leest hier meer over in onze blog 'Bestemmingen vanaf Bremen Airport'. Door de westelijke ligging is het vliegveld goed te bereiken met het openbaar vervoer. Doordat het vliegveld dicht bij de snelweg ligt, verkiezen veel mensen om met de auto naar de luchthaven te komen.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

De luchthaven is toegankelijk met de auto vanaf de Duitse snelwegen A28 en A1 en ligt op 1 tot 2 uur reisafstand van de grens. Met het openbaar vervoer heeft u verschillende opties. Tussen het hoofdstation van Bremen en het vliegveld is er een tramverbinding die meerdere keren per uur vertrekt. Om bij het hoofdstation van Bremen te komen kunt u via Hengelo of Groningen reizen. Bij Hengelo reist u met de NS naar Osnabrück en vervolgens met een trein naar Bremen. Vanuit Groningen reist u met de snelbus naar Leer, en met de trein naar Bremen. Een alternatief vanuit Groningen is een directe verbinding naar het hoofdstation van Bremen met een Flixbus. Voor het plannen van uw reis binnen Duitsland kunt u gebruik maken van bahn.de.

Ophalen en wegbrengen

Voor ophalen en wegbrengen kunt u gebruik maken van kort parkeren bij Bremen Airport. Voor Terminal 1 betaalt u €1,- voor 20 minuten parkeren. Bij Terminal 2 betaalt u €4,- euro voor 1 uur parkeren. Hier krijgt u een voucher bij van €4,- die u kunt gebruiken bij de McDonald’s.

Hoe werkt parkeren bij Bremen Airport met ParkCare

Het vinden van een geschikte parking voor zowel lang als kort parkeren kan eenvoudig en snel op ParkCare. U hoeft enkel onderstaande stappen te doorlopen om goedkoop uw parkeerplek te reserveren, waarna u gegarandeerd bent van een prettige en veilige parkeerplek. Zo kunt u het proces makkelijk doorlopen en bent u binnen enkele minuten klaar, en kunt u met een gerust hart op reis. Hieronder vindt u de 4 stappen, en wat u precies kunt doen.

Als uw vlucht geboekt is, raden we u aan om zo snel mogelijk uw airport parking te reserveren. Dit doet u door allereerst op onze website in te voeren bij welke luchthaven u wilt parkeren. In dit geval 'Bremen Airport'. Vervolgens vult u de gewenste aankomst- en vertrekdatum in. Daarnaast is het mogelijk om ook specifieke tijden in te voeren, mocht u daar gebruik van willen maken. Zodra u alle gegevens heeft ingevoerd kunt u op de gele 'vergelijk de prijzen' knop drukken. Aan de hand van uw ingevoerde data zal onze vergelijkingstool alle beschikbare aanbieders voor u op een rijtje zetten.

Zodra het vergelijkingsproces is voltooid zal u een lijst met beschikbare parkeeraanbieders zien. Deze resultaten kunt u rustig bekijken en filteren op basis van uw wensen of eisen. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op klantenbeoordeling, prijs en de aanwezigheid van verschillende faciliteiten. Als u meer informatie wilt over een specifieke parkeeraanbieder, dan kunt u deze aanklikken. Hier vindt u meer informatie over onder andere de locatie, de hoeveelheid parkeerplekken en de aanwezige faciliteiten. Als u nog extra voorbereid wilt zijn, dan kunt u ook onze parkeertips doorlezen.

Als u een parking gevonden heeft dan kunt u deze op onze website gelijk reserveren. U doet dit door bij de desbetreffende parkeeraanbieder op 'reserveren' te drukken. Vervolgens wordt u naar een pagina gebracht waar u enkele persoonlijke gegevens in moet vullen, zoals uw naam en kentekennummer. Hierna wordt u naar de betaalpagina gebracht. Hier kunt u met één van de veilige betaalmethodes betalen. Zo zijn er bijvoorbeeld PayPal, iDeal en creditcard. Door direct uw parkeerplek te betalen, zet u gelijk uw voordelige parkeertarief vast.

Zodra de betaling binnen is, ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging in uw email. We raden u aan om deze te controleren en goed door te lezen. Het kan gebeuren dat deze in uw spam terechtkomt, dus is het goed om deze folder te controleren wanneer u niets ontvangt in uw inbox. Door de bevestiging goed door te lezen weet u wat u kan verwachten als u bij Bremen Airport aankomt. Mocht het voorkomen dat u onverhoopt uw reserveringsbevestiging voor parkeren Bremen Airport niet ontvangt, dan kan u contact met ons opnemen. Wij helpen u uiteraard graag verder.

De parkeermogelijkheden bij Airport Bremen

Er zijn verschillende parkeervormen waar u uit kunt kiezen als u gaat parkeren bij Bremen Airport. In de vergelijkingstool kunt u gemakkelijk zien welke parkeervormen er beschikbaar zijn, en tegen welke prijs. Hieronder vindt u een korte uitleg van de verschillende parkeervormen waar u gebruik van kunt maken. Zo weet u precies wat u van elke parkeervorm kunt verwachten, wat de voordelen zijn, welke bij u past. Zo wordt het parkeren zo prettig mogelijk. 

Shuttle parking is de meest gebruikelijke parkeeroptie. U parkeert uw auto zelf op het terrein en neemt vervolgens een shuttlebus naar de luchthaven. Bij terugkomst neemt u contact op met de parkeeraanbieder en zij zorgen ervoor dat uw vervoer klaarstaat bij de aankomsthal. U rijdt uw auto zelf uit het parkeerterrein tenzij uw auto al voor uw klaargezet is door de parkeeraanbieder. Mogelijk moet u uw autosleutel afgeven, maar dit staat altijd duidelijk aangegeven op de pagina. De aanbieder heeft uw autosleutels nodig omdat de parkeerplaats dan zo efficiënt mogelijk gebruikt kan worden. Hierdoor kan uw auto ook verplaatst worden. Uw auto wordt altijd met zorg behandeld.

Meer informatie over shuttle parkeren bij Bremen Airport

Bij valet parking rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven. Daar wacht een chauffeur om uw auto over te nemen. Samen stelt u vaak een rapport op om eventuele schade aan de auto te documenteren. Daarna kunt u direct naar de vertrekhal gaan. Uw auto wordt op de afgesproken parkeerplaats geparkeerd. Bij terugkomst zorgt de parkeeraanbieder ervoor dat uw auto klaarstaat bij de aankomsthal. U kunt meteen uw bagage inladen en vertrekken. Bij valet parking levert u de autosleutels in bewaring af aan de parkeeraanbieder.

Meer informatie over valet parking Bremen Airport

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Bremen Airport

Het is mogelijk om gratis te parkeren in de buurt van Bremen Airport. Rondom Bremen zijn er een aantal P+R terrein waar u onbeperkt en gratis kunt parkeren. U kunt uw auto bijvoorbeeld parkeren bij P+R Grolland. Vervolgens kunt u per openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Een andere mogelijkheid is parkeren aan de Richard-Dunkel- Straße of de Airbus-Allee. Als u uw auto hier parkeert, dan kunt u te voet naar de luchthaven.

Als u goedkoop wilt parkeren bij Bremen Airport, dan kunt u het beste kiezen voor een parkeeraanbieder die een shuttle service aanbiedt. Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste parkeervorm. Dit komt vanwege de locatie van deze parkeeraanbieders. Deze aanbieders bevinden zich vaak iets verder van de luchthaven. Hierdoor vragen zij een lagere prijs.

De kosten voor het parkeren bij Bremen Airport verschillen per parkeervorm en per parkeeraanbieder. De voordeligste parkeervorm is shuttle parkeren. De goedkoopste parkeeraanbieder op onze website is €9,- per dag.

Bij Bremen Airport kunt u uw auto zowel lang als kort parkeren. Door uw gewenste data in te vullen in de vergelijkingstool krijgt u een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders.

Over het algemeen geldt dat u minimaal twee uur voor vertrek uw bagage dient in te checken. Als u gebruikmaakt van een andere parkeervorm dan valet parking, dan is het verstandig om iets eerder te vertrekken. Dan heeft u voldoende tijd om uw auto te parkeren en vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal te komen.

De Bremen Airport ligt zo'n 3,5km ten zuiden van de stad Bremen. Het vliegveld is goed te bereiken via verschillende snelwegen. Vanuit Bremen stad kunt u via de B6 of de Friedrich-Ebert-Strasse reizen. Als u vanuit de richting van Groningen komt, is de snelste route via de A28. Om verkeersdrukte te vermijden is de A7 een goed alternatief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe