Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Bremen Airport

Vanaf 2,07 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Bremen Airport

Bremen Airport

Bij ParkCare bent u aan het goede adres als u eenvoudig en snel diverse parkeeraanbieders rondom Bremen Airport wilt vergelijken. Op onze website vindt u snel welke parkings beschikbaar zijn en voldoen aan uw wensen of eisen. Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, kunt u deze direct boeken op onze website. Hiermee bent u gegarandeerd van een parkeerplek tegen de laagsteprijsgarantie.

Gaat u gebruik maken van parkeren rondom Bremen Airport? Dan parkeert u bij een van de oudste luchthavens van Duitsland en de wereld. De luchthaven van Bremen staat bekend door haar rijke omvang en de hoeveelheid vluchten die vertrekken vanaf de airport. Zo kunt u vanaf Bremen Airport niet alleen vliegen naar diverse Europese bestemmingen, maar ook internationale vluchten zijn goed mogelijk. Hiervoor zult u gebruik kunnen maken van parkeren bij Bremen Airport.

Parkeren rondom de luchthaven van Bremen biedt u veel verschillende mogelijkheden. Zo zijn er parkeerplekken geschikt voor goedkoop, kort en/of lang parkeren. Het is echter wel zo dat het erg druk kan zijn rondom het vliegveld van Bremen. We raden u dan ook aan om vooraf uw parkeerplaats te reserveren op ParkCare. Zo bent u gegarandeerd van een veilige en betrouwbare parkeerplek. Ook bent u vooraf geïnformeerd over de voorzieningen en veiligheidsmaatregelen bij de parkeeraanbieder. En, doordat u zelf alle parkings heeft kunnen vergelijken, weet u dat de parkeerplek voldoet aan uw wensen. Reserveer direct een plek om het voordelige parkeertarief vast te zetten! Zo bent verzekerd van een parkeerplek wanneer u gaat reizen.

Goedkoop parkeren op vliegveld Bremen

Wanneer u uw auto gaat parkeren bij Bremen Airport, is het prettig als u zo goedkoop mogelijk kunt parkeren. Dat is mogelijk wanneer u een parking boekt bij ParkCare. Goedkoop parkeren bij het vliegveld zorgt ervoor dat u zorgeloos op reis kunt. De reden dat we dit aan kunnen bieden is omdat we dezelfde (of lagere) prijzen hanteren als die van de parkeeraanbieders. Een luchthaven parking bij Bremen Airport regelt u dus snel en voordelig via ParkCare. U betaalt bij het reserveren geen boekingskosten. Op onze website vindt u een divers aanbod aan verschillende parkeervormen en mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. U kunt onder andere kiezen om gebruik te maken van shuttle parkeren of valet parkeren. Wat deze parkeervormen precies inhouden, leggen we verder voor u uit op deze pagina.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Bremen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkservice Bremen
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkservice Bremen Valet

Lang parkeren bij Bremen Airport

Het kan zijn dat u voor een langere tijd gaat vliegen. Dan maakt u gebruik van lang parkeren. Als u langer afwezig is, is het fijn dat uw auto op een betrouwbare plek staat. Bij ParkCare controleren wij al onze aanbieders om ervoor te zorgen dat u een goede parkeerervaring heeft. Daarnaast kunt u bij onze aanbieders de locaties bekijken door middel van foto's en de faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aanbieder met een bewaker ter plaatse, elektrische laadpalen en een auto wasservice. Voor langer parkeren is het vaak handig om te kiezen voor een voordelige aanbieder, omdat het dagtarief veel verschil kan maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor MyParkPoint.

Kosten parkeren bij Bremen Airport

Hieronder hebben wij verschillende parkeeraanbieders voor de luchthaven van Bremen op een rij gezet. Zo krijgt u een beter beeld van de verschillende prijzen. Voor prijzen die aansluiten op uw specificaties, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
MyParkPoint 24,00 10 min Buiten Shuttle Parking
Parken Flughafen Bremen 26,00 10 min Buiten Shuttle Parking
ParkFlug24 Bremen 43,00 2 min Binnen Shuttle Parking
Parkservice Bremen 43,00 2 min Buiten Shuttle Parking
Parkservice Bremen Valet 63,00 1 min Buiten Valet Parking

* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 04/05/2023 t/m 11/05/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

P1, P2 of P3 Bremen Airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Bremen Airport

Bremen Airport beschikt over een aantal officiële parkeerplaatsen: P1, P2 en P3. Officiële parkeerplaatsen betekenen dat ze onderdeel zijn van de luchthaven van Bremen. Naast P1, P2 en P3, zijn er ook onofficiële parkeeraanbieders. Deze parkeeraanbieders zijn net zo betrouwbaar, maar vaak een stuk goedkoper. Deze aanbieder gebruiken diverse parkeervormen, zoals shuttle parking en valet parking. Wat dit precies inhoudt, wordt later op deze pagina uitgelegd. Bij ParkCare kunt u het gehele parkeeraanbod vergelijken en kiezen welke parkeerplek het beste bij u past. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld te selecteren op prijs, afstand en extra services.

Als u liever gebruik maakt van het openbaar vervoer is dat ook mogelijk. Hoewel Bremen Airport geen treinstation heeft, kunt u wel gebruik maken van de metro of de bus. De metro heeft een goede verbinding met het hoofdstation van Bremen, waardoor u ook eenvoudig met de trein naar Bremen Airport kunt gaan. Ook kunt u uzelf laten afzetten door een taxi of vrienden en familie. Voor het wegbrengen en ophalen kunt u gebruik maken van de Kiss & Ride bij Bremen Airport. Hier kunt u gratis parkeren voor de eerste 10 minuten.

Het online reserveren van een parkeerplaats in 4 simpele stappen

Het vinden van een geschikte parking voor zowel lang als kort parkeren kan eenvoudig en snel op ParkCare. U hoeft enkel onderstaande stappen te doorlopen om goedkoop uw parkeerplek te reserveren, waarna u gegarandeerd bent van een prettige en veilige parkeerplek. Zo kunt u het proces makkelijk doorlopen en bent u binnen enkele minuten klaar, en kunt u met een gerust hart op reis. Hieronder vind u de 4 stappen, en wat u precies kunt doen.

Als uw vlucht geboekt is, raden we u aan om zo snel mogelijk uw airport parking te reserveren. Dit doet u door allereerst op onze website in te voeren bij welke luchthaven u wilt parkeren. In dit geval 'Bremen Airport'. Vervolgens vult u de gewenste aankomst- en vertrekdatum in. Daarnaast is het mogelijk om ook specifieke tijden in te voeren, mocht u daar gebruik van willen maken. Zodra u alle gegevens heeft ingevoerd kunt u op de gele 'vergelijk de prijzen' knop drukken. Aan de hand van uw ingevoerde data zal onze vergelijkingstool alle beschikbare aanbieders voor u op een rijtje zetten.

Zodra het vergelijkingsproces is voltooid zal u een lijst met beschikbare parkeeraanbieders zien. Deze resultaten kunt u rustig bekijken en filteren op basis van uw wensen of eisen. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op klantenbeoordeling, prijs en de aanwezigheid van verschillende faciliteiten. Als u meer informatie wilt over een specifieke parkeeraanbieder, dan kunt u deze aanklikken. Hier vindt u meer informatie over onder andere de locatie, de hoeveelheid parkeerplekken en de aanwezige faciliteiten. Als u nog extra voorbereid wilt zijn, dan kunt u ook onze parkeertips doorlezen.

Als u een parking gevonden heeft dan kunt u deze op onze website gelijk reserveren. U doet dit door bij de desbetreffende parkeeraanbieder op 'reserveren' te drukken. Vervolgens wordt u naar een pagina gebracht waar u enkele persoonlijke gegevens in moet vullen, zoals uw naam en kentekennummer. Hierna wordt u naar de betaalpagina gebracht. Hier kunt u met één van de veilige betaalmethodes betalen. Zo zijn er bijvoorbeeld PayPal, iDeal en creditcard. Door direct uw parkeerplek te betalen, zet u gelijk uw voordelige parkeertarief vast.

Zodra de betaling binnen is, ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging in uw email. We raden u aan om deze te controleren en goed door te lezen. Het kan gebeuren dat deze in uw spam terechtkomt, dus is het goed om deze folder te controleren wanneer u niets ontvangt in uw inbox. Door de bevestiging goed door te lezen weet u wat u kan verwachten als u bij Bremen Airport aankomt. Mocht het voorkomen dat u onverhoopt uw reserveringsbevestiging voor parkeren Bremen Airport niet ontvangt, dan kan u contact met ons opnemen. Wij helpen u uiteraard graag verder.

De verschillende parkeervormen op Airport Bremen

Er zijn verschillende parkeervormen waar u uit kunt kiezen als u gaat parkeren bij Bremen Airport. In de vergelijkingstool kunt u gemakkelijk zien welke parkeervormen er beschikbaar, en tegen welke prijs. Hier onder vindt u een korte uitleg van de verschillende parkeervormen waar u gebruik van kunt maken. Zo weet u precies wat u van elke parkeervorm kunt verwachten, wat de voordelen zijn, en of het bij u past. Zo wordt het parkeren zo prettig mogelijk. 

Shuttle parking is de meest voorkomende vorm van parkeren. Bij shuttle parking parkeert u uw auto zelf op het terrein, vanaf hier neemt een shuttlebus u mee naar de luchthaven die zich vaak enkele kilometers van het vliegveld bevindt. Hierdoor bent u alsnog snel op Bremen Airport, en hoeft u niet te slepen met koffers of bagage. Bij terugkomst neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder. Zij zorgen dan dat uw vervoer weer voor u klaar staat bij de aankomsthal. Eenmaal aangekomen op de parking, kan u uw auto uitrijden of staat deze al voor u klaar. Het kan overigens zo zijn dat u bij shuttle parkeren uw autosleutel moet afleveren. Dit staat altijd duidelijk aangegeven op de website, zodat u van tevoren weet wat u kan verwachten. Mocht u uw sleutel moeten afleveren dan heeft dit te maken met het feit dat de aanbieder graag de parkeerplaats zo optimaal mogelijk benut. Dit kan dus betekenen dat uw auto soms op een andere plek wordt gezet, om ruimte te maken voor het vertrek van een andere auto, of om ruimte te besparen. Er zal altijd voorzichtig met uw auto om worden gegaan.

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van valet parking voor parkeren bij Bremen Airport, dan rijdt u direct door naar de luchthaven. Op de luchthaven staat er een chauffeur voor u klaar die uw auto van u overneemt. Vaak stelt u eerst met deze chauffeur een rapport op waar eventuele beschadigingen van de auto worden vastgesteld. Hierna neemt de chauffeur de auto van u over en kan u direct de vertrekhal inlopen. Uw auto wordt vervolgens op de afgesproken parkeerplaats geparkeerd. Bij terugkomst zorgt de parkeeraanbieder dat uw auto voor u klaar staat bij de aankomsthal. U kunt direct uw koffers inladen en wegrijden. Voor valet parkeren levert u de autosleutels af.

Ook Park & Walk is een parkeervorm mogelijk voor parkeren Bremen Airport. Bij deze parkeervorm rijdt u direct door naar de geboekte parkeerplaats. Vanaf hier kunt u lopend en binnen enkele minuten op de luchthaven zijn. Ook bij terugkomst kunt u simpelweg de luchthaven uitlopen en weer richting uw geparkeerde auto vertrekken. Hier laadt u uw bagage in en kunt u uw weg vervolgen richting huis.

Als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly dan boekt u zowel een hotelovernachting als een parkeerplek. Zo rijdt u de dag voor vertrek naar het geboekte hotel, waar u de auto parkeert en de nacht zal doorbrengen. Het hotel zorgt vervolgens dat u de volgende dag op tijd naar de luchthaven wordt gebracht. Ook bij terugkomst zal het hotel regelen dat er vervoer voor u klaar staat om u terug naar het hotel te brengen. Zo kunt u ook met deze parkeervorm erg voordelig vliegveld parkeren nabij de luchthaven van Bremen.

De beschikbare parkeeraanbieders voor luchthaven Bremen

Voor het parkeren van uw auto rondom Bremen Airport zijn er verschillende beschikbare parkeeraanbieders die te boeken zijn op ParkCare. Door het grote aanbod kunt u kiezen uit diverse parkeervormen en faciliteiten, zoals elektrische laadpalen en overdekt parkeren. Hieronder hebben we een aantal aanbieders voor u samengevat, zodat u direct op zoek kunt naar de beste luchthaven parking! Mocht u meer beschikbare parkeeraanbieders willen zien, dan kunt u deze vinden op de vergelijkingspagina.

Laatste blogartikelen

Weten hoe u het beste goedkoop kunt parkeren bij het vliegveld vanaf waar u wilt vertrekken? Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over bijvoorbeeld parkeren bij luchthavens, zoals onder andere Bremen Airport, dan kunt u de onderstaande blogs bekijken. Om de blogs volledig te lezen, kunt u op de knop 'Lees meer' klikken.

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Bremen Airport

Het is mogelijk om gratis te parkeren in de buurt van Bremen Airport. Rondom Bremen zijn er een aantal P+R terrein waar u onbeperkt en gratis kunt parkeren. U kunt uw auto bijvoorbeeld parkeren bij P+R Grolland. Vervolgens kunt u per openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Een andere mogelijkheid is parkeren aan de Richard-Dunkel- Straße of de Airbus-Allee. Als u uw auto hier parkeert, dan kunt u te voet naar de luchthaven.

Als u goedkoop wilt parkeren bij Bremen Airport, dan kunt u het beste kiezen voor een parkeeraanbieder die een shuttle service aanbiedt. Shuttle parkeren is namelijk vaak de goedkoopste parkeervorm. Dit is vanwege de locatie van deze parkeeraanbieders. Deze aanbieders bevinden zich vaak iets verder van de luchthaven. Hierdoor kunnen zij een lagere prijs vragen.

De kosten voor het parkeren bij Bremen Airport verschillen per parkeervorm en per parkeeraanbieder. De voordeligste parkeervorm is shuttle parkeren. De goedkoopste parkeeraanbieder op onze website is €9,- per dag.

Bij Bremen Airport kunt u uw auto zowel lang als kort parkeren. Door uw gewenste data in te vullen in de vergelijkingstool krijgt u een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders.

Over het algemeen geldt dat u minimaal twee uur voor vertrek uw bagage dient in te checken. Als u gebruikmaakt van een andere parkeervorm dan valet parking, dan is het verstandig om iets eerder te vertrekken. Dan heeft u voldoende tijd om uw auto te parkeren en vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal te komen.

De Bremen Airport ligt zo'n 3,5km ten zuiden van de stad Bremen. Het vliegveld is goed te bereiken via verschillende snelwegen. Vanuit Bremen stad kunt u via de B6 of de Friedrich-Ebert-Strasse reizen. Als u vanuit de richting van Groningen komt, dan kunt u via de A7, A31 en A28 reizen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe