Parkeren Bremen Airport P2

bij Bremen Airport -
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja

Alle informatie over Bremen Airport P2

Officieel parkeren bij P2 Bremen Airport

Parkeren Bremen Airport P2 is ideaal als u goedkoop wilt parkeren bij Bremen Airport. Bij de officiële parkings maakt u gebruik van een Park & Walk bij Bremen Airport. U rijdt dan rechtstreeks naar het vliegveld, daar parkeert u op een parkeerplaats die op 2 minuten loopafstand ten noorden van het vliegveld gelegen is. Eenmaal geparkeerd, kunt u lopend de terminals bereiken.

In de parkeergarage zijn er speciale parkeerplaatsen te vinden voor invaliden en extra veilige parkeerplekken voor vrouwen. Ook zijn er elektrische laadpalen en liften. De parkeergarage is 24/7 geopend en heeft een maximale doorrijhoogte van 2,00m. U behoudt uw autosleutels. Parkeren Bremen Airport P2 wordt goed in de gaten gehouden door camerabewaking en het aanwezige personeel.

Alles in 1 overzicht

 • Betreedt het parkeerterrein met kentekenherkenning.
 • Extra veilige parkeerplekken voor vrouwen.
 • Bewaakt parkeren met speciale invalidenparkeerplaatsen, een lift voor extra toegankelijkheid en een hoogterestrictie van 2,00 meter.

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

De parkeertarieven van Parkeren Bremen Airport P2

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Bremen Airport P2 63,002 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Bremen Airport P330,803 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
drive&park Parkplatz Bremen Flughafendamm39,001 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
MyParkPoint41,006 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parken Flughafen Bremen41,007 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen48,992 minBuitenShuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
ParkFlug24 Bremen50,002 minBinnenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
MyParkPoint Valet Bremen 53,001 minBuitenValet Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkeren Bremen Airport P1 101,091 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Bremen Airport.

Hoe werkt parkeren bij P2 Bremen Airport?

Park & Walk bij Bremen Airport wordt gezien als een makkelijke parkeervorm. Dit is voor P2 Bremen Airport niet anders. Toch vindt u hieronder een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten bij aan- en terugkomst.

Aankomst

U rijdt rechtstreeks naar de luchthaven. Eenmaal in de buurt bevinden zich borden die naar P2 Bremen Airport wijzen. Als u vooraf een reservering heeft gemaakt betreedt u het parkeerterrein met kentekenherkenning. Als u geen reservering heeft, pakt u een ticket. Na het parkeren loopt u eenvoudig naar de vertrekhal.

Terugkomst

U wandelt terug naar het parkeerterrein en uw auto. Daarna verlaat u het terrein door middel van kentekenherkenning of uw parkeerticket, waarna u uw reis voortzet naar huis.

P2 Bremen Airport in vergelijking

In eerste instantie lijken P1 Bremen Airport en P2 Bremen Airport sterk op elkaar. Beide hebben invalidenparkeerplaatsen, elektrische laadpunten en een maximale doorrijhoogte van 2.00 meter. Als uw auto hoger is dan 2.00 meter, kunt u parkeren op P3 Bremen Airport, waar geen maximale doorrijhoogte geldt. Het belangrijkste verschil tussen de twee officiële parkeeropties is echter dat P2 Bremen Airport iets verder van de terminal ligt dan P1 Bremen Airport. P1 is meer geschikt voor kort parkeren, terwijl P3 meer geschikt is voor lang parkeren. Dit komt doordat een parkeerplaats die verder van de luchthaven ligt, vaak goedkoper is.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Lift beschikbaar
 • Elektrisch laadstation
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 2 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor parkeren bij Keulen Airport

Shuttle parkeren

Shuttle Parking bij Bremen Airport is de meest gekozen parkeeroptie onder reizigers die willen parkeren bij Bremen Airport. Enkele shuttle parkeeraanbieders bij Bremen Airport zijn Parkservice Bremen, Parken Flughafen Bremen en Holiday-Parking Bremen. Voor reviews bij alle parkeeraanbieders kunt u de ervaringen over het parkeren bij Bremen Airport pagina raadplegen.

Valet Parking

Met Valet Parking bij Bremen Airport wordt uw auto voor u geparkeerd. Voorbeelden van valet parkeeraanbieders bij Bremen zijn Parkservice Bremen Valet en MyParkPoint Bremen Valet.

Adres
Henrich-Focke-Straße 1, 28199, Bremen

Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeren Bremen Airport P2 Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.8
Beoordeeld door 11 klanten
Afstand tot vliegveld 9.5
Prijs/kwaliteit 8.0
Klantenservice 8.9
Totaal 8.8

Geen beoordelingen gevonden

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe