Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 9,55 per dag!

Beoordeeld door 2300+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Rotterdam Airport

Parkeren rondom Rotterdam Airport kan voordelig en gemakkelijk. Geniet van het gemak en lagere prijzen door van tevoren een parkeerplaats te boeken via de vergelijkings- en boekingstool van ParkCare. Filter de parkeeraanbieders en reserveer direct uw parkeerplaats voor kort of lang en goedkoop parkeren rondom Rotterdam Airport. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplaatsen en kunt u zich richten op de leuke dingen die bij uw reis horen.

Rotterdam Airport wordt ook wel Rotterdam The Hague Airport genoemd, deze naam is gekozen omdat het beide steden dient en wordt vooral gebruikt in het buitenland. Hoewel het vliegveld niet zo groot is als bijvoorbeeld Schiphol Airport, groeit het passagiers aantal van Rotterdam Airport aanzienlijk. Dit zorgt er voor dat u uit een steeds groter wordend aantal parkeerproviders kunt kiezen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool, die alle providers voor u op een rijtje zet. Vanaf daar kunt u een keuze maken die het beste bij u past en deze plek vervolgens reserveren. Zo weet u zeker dat uw auto op de plek staat dat goed voelt voor u.

Door uw auto te parkeren bij Rotterdam Airport, zorgt u ervoor dat u op elk moment uw terugreis kunt vervolgen, zodat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Op deze pagina leggen we uit hoe u kunt parkeren op de manier waarop u wil tegen een voordelige prijs. Mocht u onbeantwoorde vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Daarnaast kunt u ook terecht op onze veelgestelde vragen pagina!

Rotterdam Airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Rotterdam Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park Air
✈️ Dichtstbij vliegveld: Park Air

Goedkoop parkeren in de buurt van Rotterdam Airport

Als u goedkoop wilt parkeren nabij het vliegveld van Rotterdam, dan heeft u zelf de mogelijkheid om te kiezen voor welk terrein u kiest en de daarbij behorende parkeervorm. Doordat u de keuze kunt maken uit verschillende parkeerterreinen, kunt u zelf bepalen waar u goedkoop wilt parkeren bij Rotterdam Airport. Daarnaast is goedkoop parkeren mogelijk doordat wij dezelfde of lagere prijzen aanbieden als de parkeeraanbieders. Zo bent u altijd verzekerd van een laag tarief, wat het parkeren bij de luchthaven een stuk meer aangenaam maakt. Dit geldt voor zowel lang als kort parkeren.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht van de parkeerterreinen van luchthaven Rotterdam

Om een goed beeld te krijgen van hoe het vliegveld haar officiële parkeerplaatsen eruit zien hebben wij een kaart gemaakt die aanduidt waar alle terreinen zich bevinden. Zo kunt u een goed overwogen beslissing maken over welk terrein het beste bij uw wensen past. Hoewel de officiële locaties die u hier ziet onderdeel zijn van Airport Rotterdam zelf, zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen beschikbaar. Dit zijn onafhankelijke aanbieders die net zo betrouwbaar zijn, maar soms zelf net iets goedkoper. Ook deze aanbieders krijgt u te zien in onze vergelijkingstool. In het overzicht van de vergelijkingstool ziet u bijvoorbeeld ook hoever een parkeerterrein is verwijderd van de vertrekhal. Dit is vooral handig als u gebruik maakt van bijvoorbeeld shuttle parking. Doordat het vliegveld redelijk klein is heeft u het voordeel dat veel parkeerterreinen erg centraal liggen. Het vliegveld bereiken met de auto is ook geen probleem door de gunstige ligging. Zo kunt u er makkelijk naar toe rijden vanaf de A20 via afslag 14. 

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Rotterdam Airport

Het reserveren van een parkeerplek in 4 simpele stappen

Voor het vinden van de beste parking, zowel kort als lang parkeren, bij Rotterdam Airport bent u bij ParkCare aan het juiste adres. Hieronder leest u hoe u in vier gemakkelijke stappen de beste parkeerplaats kunt boeken voor luchthaven parkeren. Per stap wordt een korte uitleg gegeven over hoe u de parkeerplek kunt vinden die het beste aansluit bij uw wensen en wat u kunt doen om het reserveren en het gebruiken van de parkeerplek zo makkelijk mogelijk te maken.

Met de auto naar Rotterdam Airport wanneer u vliegt vanaf deze luchthaven? Het vinden van een geschikte parkeerplaats voor goedkoop parkeren hoeft niet lang te duren. Zoek op het vliegveld vanaf waar u wilt vliegen, in dit geval Rotterdam Airport, en vul de vetrek- en terugkomstdatum in en wij tonen vervolgens een handig overzicht met alle beschikbare betrouwbare parkeeraanbieders.

In een handig overzicht krijgt u kort te zien welke aanbieders er zijn. De actuele prijzen worden gelijk getoond in het overzicht van de beschikbare aanbieders. Geef eventueel uw voorkeuren aan bij de filters. Zo wordt het overzicht nog specifieker aangepast op uw wensen. U kunt per aanbieder snel de voor- en nadelen zien. Als u uitgebreidere informatie wil kunt u de betreffende aanbieder aanklikken. Vergeet niet om naar de reviews van eerdere bezoekers te kijken voor u een beslissing maakt. Zo weet u zeker dat de aanbieder in praktijk net zo goed is als op papier.

Als u een geschikte parkeerplaats gevonden heeft, kunt u deze meteen via onze site reserveren. Klik dan op de grote gele 'reserveren' knop en vul uw contactgegevens en de gewenste betalingsmethode in. Wij voltooien dan uw reservering. Om zorgeloos vooraf te reserveren is het goed om te weten dat u tot aanvang de reservering kosteloos kunt wijzigen.

Na dat u heeft gereserveerd, ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. Check hiervoor uw mail- en spambox. In deze bevestiging staan uw gegevens, de reserveringsgegevens en contactgegevens van de aanbieder. Het is verstandig deze mail uit te printen en goed te bewaren. Mocht u de mail niet gekregen hebben dan kunt u hem opnieuw aanvragen via uw account of onze klantenservice. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u elke werkdag contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Betaalmogelijkheden
Tevens kunt u hier direct reserveren met onder andere Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDeal. Alles bij de hand op één website dus. In uw reserveringsbevestiging staat ook uitgebreid en duidelijk beschreven welke stappen u moet aanhouden op de dagen van vertrek en terugkomst.

De verschillende parkeervormen nabij luchthaven Rotterdam

Airport parking nabij vliegveld Rotterdam The Hague kan goedkoop, afhankelijk van de parkeervorm die u kiest en van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. Hier leest u wat de parkeervormen inhouden en wat voordelen zijn voor u. Het kan voorkomen dat niet alle parkeervormen te allen tijden worden aangeboden rondom Rotterdam Airport. Dit is afhankelijk van de parkeervormen die de parkeeraanbieders gebruiken en tevens van de beschikbaarheid. Met de uitleg hieronder kunt u de beste overweging maken voor een parking die bij u past.

Kies voor Shuttle Parking als u voordelig en kort of lang wilt parkeren. Bij deze parkeervorm rijdt u zelf met de auto naar het parkeerterrein, vanaf waar u vervolgens met de shuttle bus naar de vertrekhal wordt gebracht. Bij terugkomst van uw reis wordt u weer opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht, waar u gelijk uw reis kan vervolgen. Shuttle Parking is de meest voorkomende vorm en is vaak een voordelige keuze.

Vliegveld parkeren kan zeer comfortabel met Valet Parking. U rijdt zelf direct naar de vertrekhal en levert uw autosleutels in bij een medewerker van de parkeeraanbieder waar u een reservering hebt gemaakt. De medewerker zal uw auto overnemen en veilig afzetten op het parkeerterrein. Hierdoor hoeft u zelf niet te parkeren kunt u meteen aan uw reis beginnen. Bij terugkomst wordt de auto weer naar de vertrekhal gebracht, waar u deze weer gelijk kan overnemen. Zo kunt u direct uw terugreis vervolgen.

Luchthaven parkeren gaat snel en gemakkelijk met Park & Walk. U zet uw auto neer op de parkeerplaats en loopt vervolgens naar de vetrekhal. Alle Park & Walk terreinen zijn dicht in de buurt van de vertrekhal, zodat u niet lang hoeft te lopen. Bij uw terugreis loopt u weer terug naar het parkeerterrein en stap u weer in de auto. Op deze manier bent u niet afhankelijk en kunt u op elk moment uw reis vervolgen.

Boek een overnachting in een hotel met parkeerplaats via Park, Sleep & Fly. U rijdt de dag voor vertrek naar het hotel, overnacht hier, en wordt de volgende dag door het hotel naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u door het hotel weer opgehaald vanaf het vliegveld en naar de auto gebracht. Vanaf hier kunt u dan meteen weer naar huis rijden.

Parkeeraanbieders luchthaven Rotterdam

Nabij het vliegveld van Rotterdam zijn meerdere voordelige parkeeraanbieders aanwezig, hierdoor kunt u zelf kiezen welke aanbieder het beste bij u past. Om een duidelijker beeld te krijgen van de aangeboden parkeeraanbieders, vindt u hieronder een overzicht met de voordelen en opties van de aanbieders bij Rotterdam Airport. Er wordt een kleine samenvatting gegeven over de parkeeraanbieders. Door op het linkje te klikken die per parkeeraanbieder wordt aangegeven, kunt u meer informatie lezen.

Overzichtsfoto Parkeergarage ParkAir Rotterdam

Park Air

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's
  • Oplaadpalen aanwezig

Park Air Rotterdam biedt Valet Parking aan, waarbij u zelf rijdt naar de vertrekhal en een chauffeur van Park Air uw auto meeneemt en vervolgens veilig parkeert op het parkeerterrein. De autosleutels dient u dan ook af te geven aan het personeel van Park Air. Tijdens uw reis staat de auto overdekt en onder toezicht van camerabewaking. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Heeft u een elektrische auto? Er zijn elektrische oplaadpunten aanwezig op het parkeerterrein. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 2,00 meter.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Ingang NuParkeren Rotterdam

NuParkeren Rotterdam Airport

  • Beveiligingscamera's
  • Overdekte parkeerplaats
  • Afgesloten parkeerterrein

NuParkeren Rotterdam Airport is een parkeeraanbieder die extra voordelig Valet parkeren bij het vliegveld van Rotterdam mogelijk maakt. Uw auto wordt door het personeel van NuParkeren Rotterdam Airport direct bij de terminal opgehaald op de dag van uw vertrek. Zit uw reis er weer op en gaat u weer terug naar huis? Dan wordt de auto naar het luchthaven gebracht door het personeel en kunt u zelf uw reis vervolgen. Elektrische oplaadpunten zijn aanwezig en er geldt een hoogterestrisctie van 2,00 meter. De parking is 24 uur per dag geopend, waardoor u geen rekening hoeft te houden met de aankomsttijd bij terugkomst. De auto zal te allen tijden voor u klaar staan.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Valetparkeerservice Rotterdam Geparkeerde auto's

Valetparkeerservice Rotterdam

  • Beveiligingscamera's
  • Geen hoogte restricties
  • Afgesloten parkeerterrein

Bij Valetparkeerservice Rotterdam parkeert u dichtbij Rotterdam Airport en geniet u van de voordelen van Valet Parking. U hoeft zelf niet tot het parkeerterrein te rijden of een parkeerplek te zoeken. In plaats daarvan gaat u rechtstreeks met uw auto naar het vliegveld. Van te voren geeft u aan rond welke tijd u daar aankomt, zodat een medewerker van Valetparkeerservice Rotterdam weet wanneer hij klaar moet staan om uw auto over te nemen. Het personeel is dag en nacht bereikbaar. Het terrein van Valetparkeerservice Rotterdam is onoverdekt, maar wel afgesloten. Met de veiligheid wordt dan ook uiteraard rekening gehouden, ook door de aanwezigheid van beveiligingscamera's. Er is ruimte voor een voertuiginspectie, om de veiligheid extra te waarborgen.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs

Laatste blogartikelen

Wilt u op de hoogte blijven van updates over Rotterdam The Hague Airport? Dan kunt u de onderstaande blogs en nieuwsartikelen lezen. De artikelen gaan niet alleen over het vliegveld of over parkeerterreinen rondom Rotterdam, maar ook over luchthavens, parkeerterreinen en reizen in het algemeen. Ziet u een interessant en leuk artikel, dan kunt u op de knop 'Lees meer' klikken. Voor meer blogs/artikelen, kunt u hier klikken.

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer meer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland, om er toch nog lekker even uit te zijn geweest. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

Lees meer
Veelgestelde vragen over parkeren bij Rotterdam Airport

Dit kan heel makkelijk. Selecteer het vliegveld en vul de vluchttijden in. U ziet vervolgens een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Vergelijk deze met elkaar om uit te komen op een parkeervorm die past bij uw wensen. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren. Vul uw gegevens in en betaal direct. Op de mail ontvangt u vervolgens de reserveringsbevestiging.

Parkeren bij Rotterdam Airport kan bij ParkCare vanaf 5,69 euro per dag. Afhankelijk van de parkeervorm die u kiest betaalt u meer of minder voor parkeren. Over het algemeen wordt parkeren goedkoper naarmate u verder van het vliegveld parkeert. Vul de vluchttijden in en ontdek uw tarieven met onze vergelijkingstool.

Ja dat is mogelijk. Als u de beste deal wilt scoren is het vaak handig om vroeg te boeken. Mocht u de dagen van uw reis al weten maar de vluchttijden bijvoorbeeld nog niet. Dan kunt u na het maken van de reservering de exacte tijden nog doorgeven door contact op te nemen via contact@parkcare.nl.

Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere naar het parkeerterrein te rijden. Weet u dit een dag van tevoren, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij passen het kentekennummer aan. Mocht u het eerder weten, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.

Ja dat kan. Het annuleren van de reservering kunt u direct doen via uw account op ParkCare. Als u een wijziging wilt doorgeven kunt u een e-mail sturen naar contact@parkcare.nl of het contractformulier invullen dat staat op de contactpagina.

Afhankelijk van de parkeeraanbieder levert u uw autosleutels in. Doorgaans wordt dit niet gevraagd bij Shuttle parkeren. Heel soms wilt de parkeeraanbieder nog vragen om uw sleutels. Zij doen dit om zo efficiënt mogelijk het parkeerterrein te benutten met inachtneming van de brandveiligheid. Uw autosleutels liggen veilig opgeborgen in een kluis. Lees ook even de beschrijving van de paarkeeranbieder, hier zou het staan wanneer u de autosleutels dient in te leveren.

ParkCare heeft een strenge selectie voor de parkeeraanbieders die wij tonen op het platform. Wij werken alleen samen met betrouwbare partijen die ervaring hebben in hun vakgebied. Bezoekers van de parkeeraanbieders hebben de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten over de service en diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en zien ons als een betrouwbaar platform. Wij zijn dan ook trots op de gemiddelde score van een 8,5 op FeedbackCompany.

Rondom Rotterdam Airport kunt u parkeren bij Park Air, bij NuParkeren Rotterdam of Valetparkeerservice Rotterdam. U kunt ook het actuele overzicht parkeeraanbieders Rotterdam bekijken.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe