Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Rotterdam Airport

Vanaf 6,97 per dag!

Beoordeeld door 3600+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Rotterdam Airport

Rotterdam Airport

Parkeren rondom Rotterdam Airport kan voordelig en gemakkelijk. Geniet van het gemak en lagere prijzen door vooraf een parkeerplaats te boeken via de vergelijkings- en boekingstool van ParkCare. Filter de parkeeraanbieders en reserveer direct uw parkeerplaats voor kort of lang en goedkoop parkeren rondom Rotterdam Airport. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplaatsen en kunt u zich zorgeloos op uw reis verheugen.

Rotterdam Airport wordt ook wel Rotterdam The Hague Airport genoemd, deze naam is gekozen omdat het beide steden dient en wordt vooral gebruikt in het buitenland (wikipedia). Ondanks het jongste vliegveld van Nederland niet zo groot is als bijvoorbeeld Schiphol Airport, groeit het passagiersaantal van Rotterdam Airport aanzienlijk. Dit zorgt er voor dat u uit een steeds groter wordend aantal parkeerproviders kunt kiezen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool, die alle providers voor u op een rijtje zet. Vanaf daar kunt u een keuze maken die het beste bij u past en deze plek vervolgens reserveren. Zo weet u zeker dat uw auto op de plek staat dat goed voelt voor u.

Door uw auto te parkeren bij Rotterdam Airport, zorgt u ervoor dat u op elk moment uw terugreis kunt vervolgen, zodat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Op deze pagina leggen we uit hoe u kunt parkeren op de manier waarop u wilt, tegen een voordelige prijs. Mocht u onbeantwoorde vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder. Daarnaast kunt u ook terecht op onze veelgestelde vragen pagina!

Goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport

Als u goedkoop wilt parkeren nabij het vliegveld van Rotterdam, dan heeft u zelf de mogelijkheid om te kiezen voor welk terrein u kiest en de daarbij horende parkeervorm. Doordat u de keuze kunt maken uit verschillende parkeerterreinen, kunt u zelf bepalen waar u goedkoop wilt parkeren bij Rotterdam Airport. Daarnaast is goedkoop parkeren mogelijk doordat wij dezelfde of lagere prijzen aanbieden als de parkeeraanbieders. Zo bent u altijd verzekerd van een laag tarief, wat het parkeren bij de luchthaven een stuk meer aangenaam maakt. Dit geldt voor zowel lang als kort parkeren.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Rotterdam Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 11 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park Air Valet
🤲 Goedkoopste: Park Air
✈️ Dichtstbij vliegveld: Park Air Valet

Tarieven parkeren Rotterdam Airport

Om u een duidelijk beeld te geven van de kosten van de parkeeraanbieders, vindt u hieronder een tabel met prijzen voor verschillende aanbieders. Voor een actuele prijs voor uw situatie kunt u altijd gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Park Air 80,01 7 min Binnen Shuttle Parking
Speed Parking Rotterdam 125,02 5 min Buiten Shuttle Parking
Garant Parking Rotterdam 136,99 19 min Buiten Valet Parking
Park Simply 149,52 1 min Binnen Valet Parking
Park Air Valet 150,01 1 min Binnen Valet Parking
NuParkeren Rotterdam Airport 154,98 19 min Binnen Valet Parking

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 13/03/2023 t/m 20/03/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

 

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht van de parkeerterreinen van luchthaven Rotterdam

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Rotterdam Airport

Om een goed beeld te krijgen van hoe het vliegveld haar officiële parkeerplaatsen eruit zien, zoals Rotterdam Airport P3, hebben we een kaart gemaakt die aanduidt waar alle terreinen zich bevinden. Zo kunt u een goed overwogen beslissing maken over welk terrein het beste bij uw wensen past. Hoewel de officiële locaties die u hier ziet onderdeel zijn van Airport Rotterdam zelf, zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen beschikbaar. Dit zijn onafhankelijke aanbieders die net zo betrouwbaar zijn, maar soms zelf net iets goedkoper. Ook deze aanbieders krijgt u te zien in onze vergelijkingstool. In het overzicht van de vergelijkingstool ziet u bijvoorbeeld ook hoever een parkeerterrein is verwijderd van de vertrekhal. Dit is vooral handig als u gebruik maakt van bijvoorbeeld shuttle parking. Doordat het vliegveld redelijk klein is heeft u het voordeel dat veel parkeerterreinen erg centraal liggen. Het vliegveld bereiken met de auto is ook geen probleem door de gunstige ligging. Zo kunt u er makkelijk naar toe rijden vanaf de A20 via afslag 14.

Het reserveren van een parkeerplek in 4 simpele stappen

Voor het vinden van de beste parking, zowel kort als lang parkeren, bij Rotterdam Airport bent u bij ParkCare aan het juiste adres. Hieronder leest u hoe u in vier gemakkelijke stappen de beste parkeerplaats kunt boeken voor luchthaven parkeren. Per stap wordt een korte uitleg gegeven over hoe u de parkeerplek kunt vinden die het beste aansluit bij uw wensen en wat u kunt doen om het reserveren en het gebruiken van de parkeerplek zo makkelijk mogelijk te maken.

Met de auto naar Rotterdam Airport wanneer u vliegt vanaf deze luchthaven? Het vinden van een geschikte parkeerplaats voor goedkoop parkeren hoeft niet lang te duren. Zoek op het vliegveld vanaf waar u wilt vliegen, in dit geval Rotterdam Airport, en vul de vetrek- en terugkomstdatum in en wij tonen vervolgens een handig overzicht met alle beschikbare betrouwbare parkeeraanbieders.

In een handig overzicht krijgt u kort te zien welke aanbieders er zijn. De actuele prijzen worden gelijk getoond in het overzicht van de beschikbare aanbieders. Geef eventueel uw voorkeuren aan bij de filters. Zo wordt het overzicht nog specifieker aangepast op uw wensen. U kunt per aanbieder snel de voor- en nadelen zien. Als u uitgebreidere informatie wil kunt u de betreffende aanbieder aanklikken. Vergeet niet om naar de reviews van eerdere bezoekers te kijken voor u een beslissing maakt. Zo weet u zeker dat de aanbieder in praktijk net zo goed is als op papier.

Als u een geschikte parkeerplaats gevonden heeft, kunt u deze meteen via onze site reserveren. Klik dan op de grote gele 'reserveren' knop en vul uw contactgegevens en de gewenste betalingsmethode in. Wij voltooien dan uw reservering. Om zorgeloos vooraf te reserveren is het goed om te weten dat u tot aanvang de reservering kosteloos kunt wijzigen.

Na dat u heeft gereserveerd, ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. Check hiervoor uw mail- en spambox. In deze bevestiging staan uw gegevens, de reserveringsgegevens en contactgegevens van de aanbieder. Het is verstandig deze mail uit te printen en goed te bewaren. Mocht u de mail niet gekregen hebben dan kunt u hem opnieuw aanvragen via uw account of onze klantenservice. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u elke werkdag contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Betaalmogelijkheden
Tevens kunt u hier direct reserveren met onder andere Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDeal. Alles bij de hand op één website dus. In uw reserveringsbevestiging staat ook uitgebreid en duidelijk beschreven welke stappen u moet aanhouden op de dagen van vertrek en terugkomst.

De verschillende parkeervormen nabij luchthaven Rotterdam

Airport parking nabij vliegveld Rotterdam The Hague kan goedkoop, afhankelijk van de parkeervorm die u kiest en van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. Hier leest u wat de parkeervormen inhouden en wat voordelen zijn voor u. Het kan voorkomen dat niet alle parkeervormen te allen tijden worden aangeboden rondom Rotterdam Airport. Dit is afhankelijk van de parkeervormen die de parkeeraanbieders gebruiken en tevens van de beschikbaarheid. Met de uitleg hieronder kunt u de beste overweging maken voor een parking die bij u past.

Kies voor Shuttle Parking als u voordelig en kort of lang wilt parkeren. Bij deze parkeervorm rijdt u zelf met de auto naar het parkeerterrein, vanaf waar u vervolgens met de shuttle bus naar de vertrekhal wordt gebracht. Bij terugkomst van uw reis wordt u weer opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht, waar u gelijk uw reis kan vervolgen. Shuttle Parking is de meest voorkomende vorm en is vaak een voordelige keuze.

Vliegveld parkeren kan zeer comfortabel met Valet Parking. U rijdt zelf direct naar de vertrekhal en levert uw autosleutels in bij een medewerker van de parkeeraanbieder waar u een reservering hebt gemaakt. De medewerker zal uw auto overnemen en veilig afzetten op het parkeerterrein. Hierdoor hoeft u zelf niet te parkeren kunt u meteen aan uw reis beginnen. Bij terugkomst wordt de auto weer naar de vertrekhal gebracht, waar u deze weer gelijk kan overnemen. Zo kunt u direct uw terugreis vervolgen.

Luchthaven parkeren gaat snel en gemakkelijk met Park & Walk. U zet uw auto neer op de parkeerplaats en loopt vervolgens naar de vetrekhal. Alle Park & Walk terreinen zijn dicht in de buurt van de vertrekhal, zodat u niet lang hoeft te lopen. Bij uw terugreis loopt u weer terug naar het parkeerterrein en stap u weer in de auto. Op deze manier bent u niet afhankelijk en kunt u op elk moment uw reis vervolgen.

Boek een overnachting in een hotel met parkeerplaats via Park, Sleep & Fly. U rijdt de dag voor vertrek naar het hotel, overnacht hier, en wordt de volgende dag door het hotel naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u door het hotel weer opgehaald vanaf het vliegveld en naar de auto gebracht. Vanaf hier kunt u dan meteen weer naar huis rijden.

Parkeeraanbieders luchthaven Rotterdam

Nabij het vliegveld van Rotterdam zijn meerdere voordelige parkeeraanbieders aanwezig, hierdoor kunt u zelf kiezen welke aanbieder het beste bij u past. Om een duidelijker beeld te krijgen van de aangeboden parkeeraanbieders, vindt u hieronder een overzicht met de voordelen en opties van de aanbieders bij Rotterdam Airport. Er wordt een kleine samenvatting gegeven over de parkeeraanbieders. Door op het linkje te klikken die per parkeeraanbieder wordt aangegeven, kunt u meer informatie lezen.

Laatste blogartikelen

Wilt u op de hoogte blijven van updates over Rotterdam The Hague Airport? Dan kunt u de onderstaande blogs en nieuwsartikelen lezen. De artikelen gaan niet alleen over het vliegveld of over parkeerterreinen rondom Rotterdam, maar ook over luchthavens, parkeerterreinen en reizen in het algemeen. Ziet u een interessant en leuk artikel, dan kunt u op de knop 'Lees meer' klikken. Voor meer blogs/artikelen, kunt u hier klikken.

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Rotterdam Airport

De parkeerkosten zijn afhankelijk van uw wensen. Bij Rotterdam Airport kunt u uw auto parkeren bij verschillende parkeeraanbieders. De ene parkeervorm is goedkoper, dan de andere. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u de verschillende aanbieders en de bijbehorende prijzen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Bij Rotterdam Airport zijn er diverse parkeermogelijkheden. U heeft de keuze uit drie parkeervormen, namelijk shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Waar u het beste kunt parkeren, is afhankelijk van de parkeervorm die u kiest. Over het algemeen is shuttle parkeren de voordeligste parkeervorm.

Als u iemand wil ophalen of wegbrengen, dan kunt u gebruikmaken van de Kiss & Ride bij Rotterdam Airport. U mag hier maximaal vijf minuten staan.

Het is mogelijk om gratis te parkeren in de omgeving van de luchthaven van Rotterdam. U kunt uw auto parkeren bij P+R Meijersplein. Vervolgens kunt u met de bus verder reizen naar de luchthaven.

Rotterdam Airport beveelt aan om 2 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld.

Kort parkeren op Rotterdam Airport kunt u doen bij P1, P1A en P3.

Hoewel Schiphol voor veel mensen de eerste keus is als het aankomt op een vliegvakantie, kunt u ook op vakantie vanaf Rotterdam Airport. Naast de grote hoeveelheid bestemmingen kan Rotterdam Airport ook een goedkoper alternatief zijn door de low cost luchtvaartmaatschappijen. Lees de blog Vliegvakanties vanaf Rotterdam Airport voor meer informatie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe