Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Rotterdam Airport

Parkeren Rotterdam Airport met korting is vaak erg lastig. Daarom kunt u het beste uw parkeerplek vooraf aan uw vertrek reserveren. Op deze manier boekt u een parkeerplek bij een aanbieder die aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld wanneer u wilt budget parkeren vliegveld Rotterdam.

Rotterdam Airport of Rotterdam The Hague Airport zoals de internationale benaming van de luchthaven luidt, is een kleinschalig en overzichtelijk vliegveld van waar charter -en lijnvluchten vertrekken naar ruim veertig verschillende bestemmingen.

Behalve voor korte afstanden binnen Europa vliegt u vanaf Rotterdam voordelig naar bijvoorbeeld Turkije of Marokko. Doordat Rotterdam Airport een stuk kleiner is dan de nationale luchthaven Schiphol liggen de prijzen hier over het algemeen lager. Dit geldt niet alleen voor vluchten, maar ook voor de faciliteiten op het vliegveld zelf. Steeds meer mensen boeken daarom een vlucht vanaf een regionale luchthaven zoals Rotterdam Airport.

Ondanks het feit dat de meeste voorzieningen op de kleinere luchthavens goedkoper zijn, kan parkeren alsnog vrij duur uitvallen. Wanneer u zich hier van tevoren niet in verdiept hebt en op de dag van vertrek uw auto gewoon maar ergens neerzet op het vliegveld zelf, lopen de kosten al gauw op. Vooral als u voor langere tijd weg bent.

Goedkoop Rotterdam Airport parkeren is echter heel goed mogelijk. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheid om in de buurt van de luchthaven bij een particuliere parkeeraanbieder de auto te parkeren. Deze parkeeraanbieders bevinden zich weliswaar iets verder van Rotterdam Airport, maar compenseren hiervoor met zeer concurrerende prijzen. Onze parkeertips kunnen u helpen om het parkeren nog gemakkelijker te maken. Parkeren Rotterdam Airport hoeft dan ook niet duur te zijn.

Rotterdam airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Rotterdam airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 15 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park Air Rotterdam
🤲 Goedkoopste: Park Air Rotterdam
✈️ Dichtstbij vliegveld: Park Air Rotterdam

Rotterdam Airport parkeren: kort en lang parkeren

Rotterdam Airport parkeren: kort en lang parkeren kan je via ParkCare eenvoudig regelen. Nadat u de datum waarop u wilt parkeren invoert, ziet u alle beschikbare parkeeraanbieders die snel te filteren zijn op prijs en beoordeling.

Bij veel van de parkeeraanbieders heeft u de keuze uit meerdere parkeervormen. De meeste aanbieders beschikken over een gratis shuttle bus service die u op elk gewenst moment naar de luchthaven brengt. Die afstand tot de luchthaven wordt dus gemakkelijk overbrugd. Daarnaast kunt u bij particuliere parkeeraanbieders gebruikmaken van allerlei aanvullende services die op het vliegveld van Rotterdam niet worden aangeboden. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals het laten reinigen van uw auto terwijl u weg bent.

Gaat u parkeren bij Rotterdam Airport dan vindt u op onze site zeer uitgebreide informatie over de beschikbare services. Op ParkCare kunt u na het vergelijken de aanbieder van uw keuze direct online boeken. Vooraf reserveren is meestal voordeliger door onze laagste prijsgarantie. Dus geen nare verrassingen bij parkeren Rotterdam Airport bij thuiskomst in de vorm van een onverwacht hoge parkeerrekening.

Bij ons bent u verzekerd van een parkeerplek bij een betrouwbare parkeeraanbieder. Op ParkCare betaalt u veilig online met onder andere Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDeal. Na betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging waar alle uitleg over het verdere verloop van het proces staat. Heeft u daarna toch nog vragen bijvoorbeeld over parkeren Rotterdam vliegveld, neem dan contact met ons op. Wij helpen u natuurlijk graag. Op ParkCare vindt u enkel professionele en gerenommeerde parkeerbedrijven. Over de veiligheid van uw voertuig hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Al onze aanbieders beschikken over een parkeerlocatie die professioneel en permanent bewaakt wordt.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe