Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 7,10 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Rotterdam airport

Parkeren rondom Rotterdam Airport kan voordelig en gemakkelijk. Geniet van het gemak en lagere prijzen door van tevoren een parkeerplaats te boeken via de vergelijkings- en boekingstool van ParkCare. Filter de parkeeraanbieders en reserveer direct uw parkeerplaats voor kort of lang en goedkoop parkeren Rotterdam Airport. Gegarandeerd zijn van een parkeerplaats, geen stress en genieten van een voordelig parkeertarief: wat wilt u nog meer?

Gaat u binnenkort vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport en zoekt u nog een parking waar u uw auto kunt parkeren nabij het vliegveld? Dan bent u bij ParkCare aan het juiste adres. Parkeren bij Rotterdam Airport kan een uitdaging zijn als u bij aankomst nog op zoek gaat naar een parkeerplek. Vergelijk de parkeermogelijkheden en -aanbieders van tevoren en bekijk de mogelijkheden voor goedkoop parkeren bij luchthaven Rotterdam, reserveer en ga gerust op reis!

Op deze pagina vindt u overigens meer informatie over alles wat met parkeren bij vliegveld Rotterdam te maken heeft: de diverse beschikbare parkeervormen, hoe het reserveren in zijn werk gaat en waar u rekening mee moet houden bij uw bezoek aan Rotterdam The Hague Airport. Uiteraard kunt u ook nu direct al uw parkeerplaats boeken voor parking Rotterdam Airport! Dit doet u in slechts 2 minuten via onze website ParkCare.

Rotterdam airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Rotterdam airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park Air
✈️ Dichtstbij vliegveld: Park Air

Waar kan ik goedkoop parkeren nabij Rotterdam Airport?

Als u goedkoop wilt parkeren nabij het vliegveld van Rotterdam, dan heeft u zelf de mogelijkheid om te kiezen voor welk terrein u kiest en de daarbij behorende parkeervorm. Doordat u de keuze kunt maken uit verschillende parkeerterreinen kunt u zelf bepalen waar u goedkoop wilt parkeren. Daarnaast is goedkoop parkeren mogelijk doordat wij dezelfde prijzen aanbieden als de parkeeraanbieders zelf, of zelfs lager. Zo bent u altijd verzekerd van een laag tarief en dat maakt parkeren bij Rotterdam Airport aangenaam. Door de diverse opties uit parkings, kunt u vergelijken welke parking het beste bij u past. Verderop worden de terreinen kort uitgelegd en denkt u de geschikte parkeerplek te hebben gevonden waar u goedkoop kunt parkeren? Dan heeft u tevens de mogelijkheid deze geschikte parking gelijk te reserveren via ParkCare, ook hier wordt nadere uitleg over gegeven.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

10/10

"Een geweldige service van deze valet parking die via de K and Ride van het vliegveld loopt. Alles op tijd en zeker een aanrader,geweldig!"

Jan S.

9.2/10

"Geweldige service! Gewoon naar de kiss & ride rijden, je auto achterlaten en als je terugkomt staat hij weer voor je klaar. Echt ideaal. De medewerkers waren erg vriendelijk, vroegen me om de kilometerstand te noteren en na afloop de auto te controleren op schade. Alles was in orde natuurlijk. Voor 4 dagen parkeren scheelde het maar een paar euro's met andere aanbieders die je zelf laten parkeren en met een busje naar het vliegveld brengen. Ik ga zeker vaker gebruik maken van Parkcare!"

Jan Willem T.

10/10

"super vriendelijke mensen en handig."

Hans L.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De keuze voor ParkCare: over ons

Of u nu kort of lang uw auto wilt parkeren bij vliegveld Rotterdam, bij ons kunt u een parkeerplaats goedkoop en snel boeken. ParkCare is dé vergelijkingswebsite en boekingswebsite met het grootste aanbod voor parkeerplekken op Rotterdam The Hague Airport. Door het grote aanbod, kunnen wij u ook nog eens zeer lage tarieven bieden en dat niet alleen, ook worden er veilige parkeerplekken aangeboden. Om te controleren of de parking veilig en geschikt is, wordt er door ons een persoonlijke check uitgevoerd op de veiligheid en faciliteiten. Zo weten wij, maar weet u ook dat u de auto veilig kunt parkeren.

Meer over wat ParkCare is en wat ons doel is, vindt u op onze over ons pagina.

Terminal

Eenvoudig een parking boeken bij vliegveld Rotterdam, hoe doe ik dat?

Voor het vinden van de beste parking, voor kort, lang en/of goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport bent u bij ParkCare aan het goede adres. Hieronder leest u hoe u gemakkelijk in een aantal stappen de beste parkeerplaats kunt boeken voor luchthaven parkeren nabij The Hague Airport. Per stap wordt een korte uitleg gegeven over hoe u het parkeerterrein kunt vinden die het beste aansluit bij uw wensen. Dit kan waar worden gemaakt, omdat u de opties van parkeeraanbieders en de bijbehorende voorzieningen kunt vergelijken. Vervolgens kunt u in de uitleg zien hoe u deze parking eventueel direct al kunt reserveren.

Met de auto naar Rotterdam Airport wanneer u vliegt vanaf deze luchthaven? Het vinden van een geschikte parkeerplaats voor goedkoop parkeren hoeft niet lang te duren. Zoek op het vliegveld vanaf waar u wilt vliegen, in dit geval Rotterdam Airport, en vul de vetrek- en terugkomstdatum in en wij tonen vervolgens een handig overzicht met alle beschikbare betrouwbare parkeeraanbieders.
In een handig overzicht krijgt u kort te zien welke aanbieders er zijn. De actuele prijzen worden gelijk getoond in het overzicht van de beschikbare aanbieders. Geef eventueel uw voorkeuren aan bij de filters. Zo wordt het overzicht nog specifieker aangepast op uw wensen. U kunt per aanbieder snel de voor- en nadelen zien. Als u uitgebreidere informatie wil kunt u de betreffende aanbieder aanklikken. Vergeet niet om naar de reviews van eerdere bezoekers te kijken voor u een beslissing maakt. Zo weet u zeker dat de aanbieder in praktijk net zo goed is als op papier.
Als u een geschikte parkeerplaats gevonden heeft, kunt u deze meteen via onze site reserveren. Klik dan op de grote gele 'reserveren' knop en vul uw contactgegevens en de gewenste betalingsmethode in. Wij voltooien dan uw reservering. Om zorgeloos vooraf te reserveren is het goed om te weten dat u tot aanvang de reservering kosteloos kunt wijzigen.
Na dat u heeft gereserveerd, ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. Check hiervoor uw mail- en spambox. In deze bevestiging staan uw gegevens, de reserveringsgegevens en contactgegevens van de aanbieder. Het is verstandig deze mail uit te printen en goed te bewaren. Mocht u de mail niet gekregen hebben dan kunt u hem opnieuw aanvragen via uw account of onze klantenservice. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u elke werkdag contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Betaalmogelijkheden
Tevens kunt u hier direct reserveren met onder andere Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDeal. Alles bij de hand op één website dus. In uw reserveringsbevestiging staat ook uitgebreid en duidelijk beschreven welke stappen u moet aanhouden op de dagen van vertrek en terugkomst.

Welke parkeervormen nabij luchthaven Rotterdam bieden wij aan?

Airport parking nabij vliegveld Rotterdam The Hague kan goedkoop, afhankelijk van de parkeervorm die u kiest en van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. Hier leest u de voordelen van de verschillende parkeervormen die worden aangeboden. Het kan voorkomen dat niet alle parkeervormen te allen tijden worden aangeboden, dit is afhankelijk van de parkeervormen die de parkeeraanbieders gebruiken en tevens van de beschikbaarheid. Om een duidelijkere indicatie te krijgen van wat de parkeervormen inhouden, worden ze hieronder uitgelegd.

Kies voor Shuttle Parking als u voordelig en kort of lang wilt parkeren. Bij deze parkeervorm rijdt u zelf met de auto naar het parkeerterrein, vanaf waar u vervolgens met de shuttle bus naar de vertrekhal wordt gebracht. Bij terugkomst van uw reis wordt u weer opgehaald vanaf vliegveld Rotterdam en naar het parkeerterrein gebracht, waar u gelijk uw reis kan vervolgen.

Vliegveld parkeren kan zeer comfortabel met Valet Parking. U rijdt zelf direct naar de vertrekhal van luchthaven Rotterdam en levert uw autosleutels in bij een medewerker van de parkeeraanbieder waar u een reservering hebt gemaakt. De medewerker zal uw auto overnemen en veilig afzetten op het parkeerterrein. Hierdoor kunt u meteen aan uw reis beginnen, zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan het parkeren van uw auto. Bij terugkomst wordt de auto weer naar de vertrekhal gebracht, waar u deze weer gelijk kan overnemen.

Luchthaven parkeren gaat snel en gemakkelijk met Park & Walk. Rijd zelf met de auto naar het parkeerterrein en loop vanaf hier naar de vertrekhal, waarbij u gelijk aan uw reis kunt beginnen. De parkeerterreinen zijn namelijk altijd op loopafstand van het vliegveld bij Park & Walk. Dit is handig wanneer u niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het parkeren van uw auto, wanneer u op reis gaat. Net als bij de terugkomst van uw reis, hierbij haalt u de auto snel weer op van het parkeerterrein bij luchthaven Rotterdam.

Boek een overnachting in een hotel met parkeerplaats via Park, Sleep & Fly. U rijdt de dag voor vertrek naar het hotel, overnacht hier, en wordt de volgende dag door het hotel naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u door het hotel weer opgehaald vanaf het vliegveld en naar de auto gebracht. Vanaf hier kunt u dan meteen weer naar huis rijden.

Parkeeraanbieders luchthaven Rotterdam

Nabij het vliegveld van Rotterdam zijn meerdere voordelige parkeeraanbieders aanwezig, hierdoor kunt u zelf kiezen welke aanbieder het beste bij u past. Om een duidelijker beeld te krijgen van de aangeboden parkeeraanbieders, vindt u hieronder een overzicht met de voordelen en opties van de aanbieders bij Rotterdam Airport. In eerste oogopslag wordt een kleine samenvatting gegeven over de parkeeraanbieders. Door op het linkje te klikken die per parkeeraanbieder wordt aangegeven, kunt u meer informatie lezen. Op deze manier kunt u de aanbieders handig met elkaar vergelijken.

Park Air

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Park Air Rotterdam biedt Valet Parking aan, waarbij u zelf rijdt naar de vertrekhal en een chauffeur van Park Air uw auto meeneemt en vervolgens veilig parkeert op het parkeerterrein. De autosleutels dient u dan ook af te geven aan het personeel van Park Air. Tijdens uw reis staat de auto overdekt en onder toezicht van camerabewaking. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Heeft u een elektrische auto? Er zijn elektrische oplaadpunten aanwezig op het parkeerterrein. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 2,00 meter.


Reserveren Met de laagste prijs

NuParkeren Rotterdam Airport

  • Dichtbij het vliegveld
  • Beveiligingscamera's
  • Overdekte parkeerplaats
  • 24/7 Uitrijden

NuParkeren Rotterdam Airport is een parkeeraanbieder die extra voordelig Valet parkeren bij het vliegveld van Rotterdam mogelijk maakt. Uw auto wordt door het personeel van NuParkeren Rotterdam Airport direct bij de terminal opgehaald op de dag van uw vertrek. Zit uw reis er weer op en gaat u weer terug naar huis? Dan wordt de auto naar het luchthaven gebracht door het personeel en kunt u zelf uw reis vervolgen. Elektrische oplaadpunten zijn aanwezig en er geldt een hoogterestrisctie van 2,00 meter. De parking is 24 uur per dag geopend, waardoor u geen rekening hoeft te houden met de aankomsttijd bij terugkomst. De auto zal te allen tijden voor u klaar staan.


Reserveren Met de laagste prijs

Valetparkeerservice Rotterdam

  • Beveiligingscamera's
  • Geen hoogte restricties
  • Afgesloten parkeerterrein

Bij Valetparkeerservice Rotterdam parkeert u dichtbij Rotterdam Airport en geniet u van de voordelen van Valet Parking. U hoeft zelf niet tot het parkeerterrein te rijden of een parkeerplek te zoeken. In plaats daarvan gaat u rechtstreeks met uw auto naar het vliegveld. Van te voren geeft u aan rond welke tijd u daar aankomt, zodat een medewerker van Valetparkeerservice Rotterdam weet wanneer hij klaar moet staan om uw auto over te nemen. Het personeel is dag en nacht bereikbaar. Het terrein van Valetparkeerservice Rotterdam is onoverdekt, maar wel afgesloten. Met de veiligheid wordt dan ook uiteraard rekening gehouden, ook door de aanwezigheid van beveiligingscamera's. Er is ruimte voor een voertuiginspectie, om de veiligheid extra te waarborgen.


Reserveren Met de laagste prijs

Laatste blog en nieuwsartikelen

Rotterdam Airport of Rotterdam The Hague Airport zoals de internationale benaming van de luchthaven luidt, is een kleinschalig en overzichtelijk vliegveld van waar er vluchten vertrekken naar ruim veertig verschillende bestemmingen. Dit is even kort over Rotterdam Airport zelf, maar wilt u nou op de hoogte blijven van dit soort nieuwtjes, dan kunt u de onderstaande blogs en nieuwsartikelen lezen. De artikelen gaan niet alleen over het vliegveld of over parkeerterreinen rondom Rotterdam, maar ook over luchthavens, parkeerterreinen en reizen in het algemeen. Ziet u een interessant en leuk artikel, dan kunt u op de knop 'Lees meer' klikken. Voor meer blogs/artikelen, kunt u hier klikken.

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Rotterdam Airport
Dit kan heel makkelijk. Selecteer het vliegveld en vul de vluchttijden in. U ziet vervolgens een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Vergelijk deze met elkaar om uit te komen op een parkeervorm die past bij uw wensen. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren. Vul uw gegevens in en betaal direct. Op de mail ontvangt u vervolgens de reserveringsbevestiging.
Parkeren bij Rotterdam Airport kan bij ParkCare vanaf 5,69 euro per dag. Afhankelijk van de parkeervorm die u kiest betaalt u meer of minder voor parkeren. Over het algemeen wordt parkeren goedkoper naarmate u verder van het vliegveld parkeert. Vul de vluchttijden in en ontdek uw tarieven met onze vergelijkingstool.
Ja dat is mogelijk. Als u de beste deal wilt scoren is het vaak handig om vroeg te boeken. Mocht u de dagen van uw reis al weten maar de vluchttijden nog niet bijvoorbeeld Dan kunt u na het maken van de reservering de exacte tijden nog doorgeven door contact op te nemen via contact@parkcare.nl.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere naar het parkeerterrein te rijden. Weet u dit een dag van tevoren, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij passen het kentekennummer aan. Mocht u het eerder weten, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Ja dat kan. Het annuleren van de reservering kunt u direct doen via uw account op ParkCare. Als u een wijziging wilt doorgeven kunt u een e-mail sturen naar contact@parkcare.nl of het contractformulier invullen dat staat op de contactpagina.
Afhankelijk van de parkeeraanbieder levert u uw autosleutels in. Doorgaans wordt dit niet gevraagd bij Shuttle parkeren. Heel soms wilt de parkeeraanbieder nog vragen om uw sleutels. Zij doen dit om zo efficiënt mogelijk het parkeerterrein te benutten met inachtneming van de brandveiligheid. Uw autosleutels liggen veilig opgeborgen in een kluis. Lees ook even de beschrijving van de paarkeeranbieder, hier zou het staan wanneer u de autosleutels dient in te leveren.
ParkCare heeft een strenge selectie voor de parkeeraanbieders die wij tonen op het platform. Wij werken alleen samen met betrouwbare partijen die ervaring hebben in hun vakgebied. Bezoekers van de parkeeraanbieders hebben de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten over de service en diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en zien ons als een betrouwbaar platform. Wij zijn dan ook trots op de gemiddelde score van een 8,5 op FeedbackCompany.
Rondom Rotterdam Airport kunt u parkeren bij Park Air, bij NuParkeren Rotterdam of Valetparkeerservice Rotterdam. U kunt ook het actuele overzicht parkeeraanbieders Rotterdam bekijken.
Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe