Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Rotterdam Airport

Vanaf 7,14 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Rotterdam Airport Adres

Als u van plan bent te vliegen vanaf Rotterdam Airport, vindt u hier relevante informatie over het reisproces en over het parkeren bij Rotterdam Airport. Indien u met de auto komt, kunt u gewoon het officiële adres van vliegveld Rotterdam volgen. Daarnaast kunt u Google Maps gebruiken om uw route naar Rotterdam Airport moeiteloos te plannen.

Rotterdam Airport Terminal adres

Rotterdam Airport Terminal adres

Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

Link naar Google Maps: Adres Rotterdam Airport
Link naar Waze: Adres Rotterdam Airport

Coördinaten Rotterdam Airport

De hieronder vermelde GPS-coördinaten zijn van toepassing op Rotterdam Airport. Deze kunt u gewoon in uw navigatiesysteem invoeren om de luchthaven te bereiken.

Lengtegraad: 51.951657033726896
Breedtegraad: 4.433798811087207

Routebeschrijving Rotterdam Airport

Voor de route naar Rotterdam Airport hoeft u enkel de routebeschrijving te volgen. De luchthaven ligt in het westen van het land. Plan uw reistijd ruim in en arriveer ongeveer 2 tot 2,5 uur voor vertrek op Rotterdam Airport.

Indien u vanuit het noorden, zoals Groningen, richting Rotterdam Airport rijdt, neemt u de A7, de A6 en de A4. Vervolgens neemt u vanaf de A13 afrit 11 en volgt u de N209 om via de Vliegveldweg te arriveren bij de Rotterdam Airportbaan.

Als u vanuit het oosten komt, zoals Enschede, komt u aangereden via de A35. Neem dan de A1, de A50 en de A12. Vervolg dan uw weg op de A13 en neem afrit 11-Berkel en Rodenrijs. U rijdt daarna via de Vliegveldweg naar de Rotterdam Airportbaan.

Komt u vanuit het zuiden, bijvoorbeeld Eindhoven? Dan kunt u via de A58 en A16 rijden. Vanaf de A13/E19 neemt u in dat geval afslag 11-Berkel en Rodenrijs, waarna u uw weg kunt vervolgen naar de Vliegveldweg richting de Rotterdam Airportbaan. 

Vanuit het centrum van Rotterdam kunt u gemakkelijk met de auto het vliegveld van Rotterdam bereiken. Dit doet u door via de S100, de S113 en de A13 naar de Vliegveldweg in Overschie te rijden, welke u kunt volgen om de Rotterdam Airportbaan te bereiken.

Met het openbaar vervoer is Rotterdam Airport vanuit het centrum van Rotterdam ook goed bereikbaar. U loopt dan een klein kwartiertje naar Rotterdam Centraal, waarna u bijvoorbeeld bus 33 naar Rotterdam Airport kunt pakken. Als u vanuit het noorden of het oosten van het land komt, kunt u instappen in de NS Intercity naar Rotterdam Centraal. Vanaf Rotterdam Centraal kunt u dan bijvoorbeeld bus 33 pakken, die u naar de halte van Rotterdam Airport brengt. Vanuit het zuiden is Rotterdam Airport ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. U neemt dan bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Centraal de NS Intercity richting Amsterdam Centraal. U stapt dan uit bij Rotterdam Centraal en neemt vanaf daar de lijnbus naar Rotterdam Airport. Voor meer informatie over het openbaar vervoer en het plannen van uw reis kijkt u op 9292.

 

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Rotterdam Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Rotterdam Airport

Rotterdam Airport Kiss & Ride

Kiss & Ride parkeerplaatsen bij Rotterdam Airport zijn ideaal indien u iemand snel wilt afzetten bij het vliegveld. Deze bevinden zich op Rotterdam Airportplein 60.

Parkeren bij Rotterdam Airport

Rotterdam Airport heeft een veelzijdig aanbod van parkeerplaatsen, of het nu gaat om particuliere parkeeraanbieders of officiële parkeerplaatsen. Deze parkeeropties zijn beschikbaar voor zowel langdurig als kortstondig verblijf. U kunt kiezen uit verschillende parkeeropties als Shuttle Parking bij Rotterdam Airport of Valet Parking bij Rotterdam Airport. Het wordt aangeraden om vooraf alle parkeeraanbieders en de parkeerkosten van Rotterdam Airport met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over parkeren Rotterdam Airport
 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe