Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parking Rotterdam Airport

Vanaf 7,24 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Valet Parking bij Rotterdam Airport

Valet parking bij Rotterdam Airport is een parkeervorm voor het parkeren bij Rotterdam Airport met veel comfort. Met de parkeervorm rijdt u naar de Kiss & Ride locatie voor het vliegveld. Daar zal een medewerker op u wachten voor het vaststellen van de status van de auto. Nadat de status is vastgelegd overhandigt u de sleutels en zal de auto voor u worden geparkeerd. U loopt zelf het airport binnen en kunt u ontspannen op uw vlucht wachten. Nadat u weer in Rotterdam bent geland, belt u de parkeeraanbieder voor het klaarzetten van uw auto. U stapt de terminal uit en stapt direct weer in uw auto.

Met valet parking vermijdt u het verkeer en bespaart u dus tijd. Ook weet u zeker dat de auto netjes en veilig geparkeerd staat door het vaststellen van de status. Naast valet parking is er ook shuttle parkeren bij Rotterdam Airport. Met deze parkeervorm parkeert u de auto zelf en gaat u met een shuttlebus naar het vliegveld. Eventuele extra services staan aangegeven bij elke aanbieder. Voorbeelden hiervan zijn elektrisch opladen en een auto wasservice. Deze services boekt u ter plaatse.

Hoe werkt Valet Parking bij Rotterdam Airport?

Stap 1

Stap 1

U reserveert uw valet parking bij Rotterdam Airport via ParkCare. Na het afronden van de boeking krijgt u een bevestiging in uw e-mail met alle informatie voor het parkeren.

Stap 2

Stap 2

U rijdt op de dag van uw vlucht naar de Kiss & Ride van Rotterdam Airport. Een medewerker van de parkeeraanbieder zal u ontvangen en de status van de auto met u nalopen. Na de controle parkeert de medewerker uw auto en kunt airporthal binnenlopen.

Stap 3

Stap 3

Nadat u bent geland, belt u de parkeeraanbieder bij het ophalen van uw bagage. Uw auto wordt vervolgens voor het vliegveld voor u klaargezet.

Stap 4

Stap 4

U loopt naar de afgesproken plek waar de medewerker staat te wachten met uw auto. U stapt in en kunt uw reis naar huis vervolgen.

Parkeerkosten Valet Parking bij Rotterdam Airport

De kosten voor parkeren bij Rotterdam Airport kunnen wisselen op basis van hoogseizoen, parkeeraanbod en faciliteiten. Hieronder ziet u een overzicht met actuele prijzen voor valet parking. Deze worden dagelijks bijgewerkt en is gebaseerd op een periode van 7 dagen. Voor een overzicht van alle parkeervormen kunt u kijken naar de parkeerkosten van Rotterdam Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Valet Parking Rotterdam Airport 121,38 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Simply 125,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Air Valet 158,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/09/2024 t/m 12/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Rotterdam Airport.

 
Vergelijk nu de valet parkeerplekken bij Rotterdam Airport 

De Valet Parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport

 

De voor- en nadelen van Valet Parking Rotterdam Airport

  • Comfortabelste parkeervorm: Met valet parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren.
  • Direct doorlopen naar de vertrekhal: Valet parkeren is de efficiëntste parkeervorm, waardoor u geen tijd verliest.
  • Snel van en naar Rotterdam Airport: U hoeft met valet parkeren niet te zoeken naar uw parkeerplek.
  • Duurste parkeervorm: Vanwege de gemakken is valet parkeren vaak de duurste parkeervorm.
  • Sleutel afgeven: Omdat de auto voor u wordt geparkeerd, geeft u altijd uw autosleutel af.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe