Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren Rotterdam Airport

Vanaf 7,14 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parkeren bij Rotterdam

Shuttle parkeren bij Rotterdam Airport is een van de twee parkeervormen voor het parkeren bij Rotterdam Airport. Dit is een goedkope parkeeroptie waarbij u de auto parkeert op een van de parkeerplaatsen om het vliegveld. Vervolgens wordt u met de shuttlebus naar de Kiss & Ride van de luchthaven van Rotterdam gebracht. Bij uw terugreis neemt u contact op en stapt u weer in de shuttlebus bij de Kiss & Ride. Hoelang de rit met de shuttlebus duurt, staat aangegeven bij elke aanbieder.

De shuttle parkeeraanbieders zijn vooral te vinden in het westen van Rotterdam en zijn toegankelijk vanaf de A20 en de A13. Om onnodige reistijd te voorkomen kunt u een aanbieder boeken die op de route ligt. Ook de locatie is te zien bij elke aanbieder en uw reserveringsbevestiging bevat alle nodige informatie. Shuttle parkeren wordt vaak gekozen omdat het een goedkope parkeeroptie is. Verder is er valet parkeren bij Rotterdam Airport beschikbaar. Bij deze parkeervorm betaalt u iets meer, maar krijgt u er een parkeerservice bij. Eventuele extra’s, zoals een tankservice en klein onderhoud, kunt u bij bepaalde aanbieders boeken op locatie.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij Rotterdam Airport?

Stap 1

Stap 1

U begint met het reserveren van uw shuttle parkeren parkeerplaats bij Rotterdam Airport. Aangezien Rotterdam Airport op de derde plek staat qua grootte van Nederlandse luchthavens, heeft u een ruim aanbod aan shuttle parkeren aanbieders. Met behulp van de vergelijkingstool kunt u gemakkelijk alle verschillen in faciliteiten met elkaar vergelijken. Via deze tool kunt u ook eenvoudig boeken bij een van de parkeeraanbieders. 

Stap 2

Stap 2

U parkeert uw auto op de dag van uw vlucht op het parkeerterrein van de aanbieder. U geeft u aankomst aan bij een van de medewerkers en de shuttle wordt voor u klaargezet. Dit is het moment waar op u extra's kunt boeken bij de aanbieder, zoals een wasservice, indien beschikbaar.

Stap 3

Stap 3

De shuttlebus brengt u en uw bagage naar de vertrekhal toe. Bij terugkomst wordt u ook weer door de shuttlebus opgehaald. Dit regelt u eenvoudig door telefonisch contact op te nemen met uw aanbieder nadat u bent geland. De aanbieder zal vervolgens weer de shuttlebus voor u klaarzetten bij de aankomsthal van Rotterdam Airport.

Stap 4

Stap 4

De shuttlebus brengt u weer terug naar het parkeerterrein van uw aanbieder.  Hier kunt u uw eigen auto weer pakken om uw reis naar huis te vervolgen.

Parkeerkosten Shuttle Parkeren bij Rotterdam Airport

De prijzen voor shuttle parkeren bij Rotterdam Airport verschillend aan de hand van seizoen, faciliteiten en afstand. Ook betaalt u vaak iets meer voor overdekt parkeren. Om u een duidelijk overzicht te geven van de parkeerkosten voor shuttle parkeren bij Rotterdam Airport vindt u hieronder een overzicht met alle aanbieders.  Voor een overzicht van de tarieven van alle parkeervormen kunt u naar de parkeerkosten pagina van Rotterdam Airport gaan. 

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park Air 80,75 12 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Speed Parking Rotterdam 89,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Rotterdam Airport.

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Rotterdam Airport

Shuttle Parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parkeren bij Rotterdam Airport

  • Goedkoopste parkeervorm: Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste parkeervorm voor vliegveld parkeren.
  • Zelf parkeren: U weet precies waar u uw auto achterlaat.
  • Vaak sleutel behouden: U kunt vaak uw autosleutel met u meenemen op reis.
  • Groot aanbod: Shuttle parkeren is de meest voorkomende parkeervorm, waardoor u veel keus heeft.
  • Langere reistijd: Met de shuttlebus bent u iets langer onderweg dan bijvoorbeeld valet parking.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe