Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Schiphol

Vanaf 3,45 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Schiphol

Schiphol

Zorgeloos parkeren bij Schiphol kunt u eenvoudig en snel regelen op ParkCare. Maak gebruik van onze vergelijkingspagina voor parkeren bij Schiphol om direct betrouwbare en veilige parkeermogelijkheden te bekijken en vergelijken. Zodra u de geschikte parking gevonden heeft, welke voldoet aan uw eisen, kunt u deze direct boeken. U betaalt vervolgens met een van de veilige betaalmethodes. Hiermee zet u direct het goedkope parkeertarief vast, en bent u gegarandeerd van een parkeerplaats bij Schiphol. Zo maakt ParkCare het reserveren van parkeerplaatsen rondom luchthavens een stuk eenvoudiger en goedkoper.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Als u binnenkort gaat vliegen vanaf de luchthaven van Amsterdam, dan zult u hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van parkeren bij Schiphol Airport. Bij ParkCare regelt u vooraf een goedkope parkeerplek bij een bezoek aan Schiphol. Het is natuurlijk niet fijn als u bij aankomst op Schiphol nog haastig op zoek moet naar een beschikbare en betrouwbare parking. Het grootste vliegveld van Nederland trekt, met meer dan zestig miljoen passagiers per jaar, veel bezoekers (bron: CBS). Het gebeurt daarom regelmatig dat parkeerplekken op Schiphol helemaal vol zitten. Hierdoor vragen sommige parkeeraanbieders hogere prijzen. Daarom raden we aan om vooraf, online een parkeerplek te vergelijken en te reserveren. Door het complete aanbod van ParkCare kunt u alle parkeermogelijkheden bekijken en vergelijken, waardoor goedkoop parkeren bij Schiphol snel geregeld is.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 77 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: 247 Parking
🤲 Goedkoopste: Mobihub | Schiphol Oost
✈️ Dichtstbij vliegveld: TopParking Valet Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol Airport

Lang parkeren bij Schiphol is met ParkCare zo geregeld. Gaat u een weekend of voor een langere tijd? Uiteraard wilt u dan voorkomen dat de kosten erg oplopen, ook als u gebruik maakt van lang parkeren bij Schiphol. Doordat er vele parkeeraanbieders zijn in de buurt van Schiphol Airport wordt er flink geconcurreerd op de prijs. Doordat u bij ParkCare de mogelijkheid krijgt om de officiële Schiphol parkeeraanbieders, zoals Schiphol smart parking P3, met de onofficiële parkeeraanbieders te vergelijken, kunt u flink besparen op uw parkeerplek. Dit scheelt soms wel tientallen euro's wanneer u meerdere dagen op Schiphol parkeert. Naast de auto heeft u natuurlijk ook de keuze om met de trein naar Schiphol te gaan.

Parkeertarieven Schiphol

Hieronder kunt u een duidelijk overzicht vinden van de tarieven van de verschillende parkeeraanbieders die op Schiphol actief zijn. Al deze parkeeraanbieders zijn te boeken via ons zonder boekingskosten. Wilt u meer weten oven de parkeerprijzen? Lees dan onze blog "kosten parkeren Schiphol"

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
MobiHub | Schiphol Noord-Oost 42,00 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol-Rijk 43,00 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol West 46,00 6 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol Noord 47,00 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol Zuid 51,99 6 min Buiten Shuttle Parking
Q-park Schiphol 52,50 16 min Binnen Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol Oost 56,49 8 min Binnen Shuttle Parking
EazzyPark Schiphol 84,00 5 min Buiten Shuttle Parking
Central Parking Schiphol 90,00 11 min Buiten Shuttle Parking
Parkeren Schiphol P3 92,25 4 min Buiten Shuttle Parking
The Valet Guys Schiphol 94,99 1 min Buiten Valet Parking
Xclusive Parking 99,00 12 min Buiten Shuttle Parking
ParkingPoint 99,00 12 min Buiten Shuttle Parking
The Valet Guys Schiphol 103,99 1 min Binnen Valet Parking
ParkingPoint Valet Schiphol 104,00 1 min Binnen Valet Parking
Xclusive Parking Valet 104,00 1 min Binnen Valet Parking
Xclusive Parking Valet 104,00 1 min Buiten Valet Parking
Parkeren Schiphol P3 108,25 4 min Binnen Shuttle Parking
iParking 119,50 1 min Buiten Valet Parking
Central Parking Valet Schiphol 120,00 1 min Binnen Valet Parking
NH Schiphol Airport 230,00 39 min Buiten Park, Sleep & Fly
2 pers. kamer

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 08/05/2023 t/m 15/05/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

P1, P3, P4 en P6 Schiphol in een handig overzicht

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Schiphol

Er worden verschillende parkeerterreinen aangeboden rondom luchthaven Schiphol. Het gaat hierbij om zowel officiële parkeerplaatsen van Schiphol, zoals P1, P3, P4 en P6, maar ook onofficiële parkeeraanbieders bieden veel mogelijkheden voor het parkeren van uw auto. Om een zo duidelijk mogelijke indicatie te geven van de parkeerterreinen die zich rondom Schiphol Airport bevinden, ziet u hier een handig overzicht van waar de officiële parkeerplaatsen gelegen liggen. Op deze manier kunt zelf bepalen op welke afstand u de auto wilt parkeren. Waarbij u de keuze kunt maken uit bijvoorbeeld park & walk, shuttle parking of valet parking. Door gebruik te maken van ParkCare bent u altijd gegarandeerd van een parkeerplek nabij Schiphol. We zoeken voor u naar de beste parkings en filteren deze op beschikbaarheid. In een handig overzicht kunt u de beschikbare parkeerplaatsen bekijken. Daarnaast worden alle aangeboden parkeeraanbieders en airport parkeerplaatsen door ons gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige parkeerplek, die 100% betrouwbaar is. Ook bieden we goedkope parkeertarieven, waardoor u nooit te veel hoeft te betalen voor een parkeerplaats. Wilt u meer weten over wat ParkCare doet? Neem dan zeker eens een kijkje op onze over ons pagina.

Hoe werkt parkeren Schiphol met ParkCare

Parkeren Schiphol gaat erg eenvoudig in zijn werk. In enkele stappen kunt u op onze vergelijkingspagina de geschikte parkeerplaats vinden. Op basis van filters kunt u uw wensen met betrekking tot een parkeerplek aangeven voor Schiphol parkeren, hiervoor hoeft u enkel de onderstaande stappen te doorlopen. In slechts 3 minuten heeft u het proces doorlopen en bent u van een parkeerplek verzekerd.

Zodra u uw vlucht geboekt heeft, kan u direct een parkeerplaats reserveren. Dit doet u door allereerst de desbetreffende luchthaven in te voeren. Vervolgens kunt u de vertrekdatum en aankomstdatum invullen. Het is daarnaast ook mogelijk om de gewenste parkeertijden in te vullen. Hierna klikt u op de knop ‘Zoeken’. Het systeem gaat dan op zoek naar de diverse parkeeraanbieders die op de ingevoerde parkeerdata beschikbaar zijn.

Binnen enkele minuten zal er een lijst getoond worden met beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren nabij Schiphol. In dit overzicht worden onder andere diverse parkeervormen aangeboden. U heeft de mogelijkheid om de resultaten te filteren. Zo kan u bijvoorbeeld kijken naar locatie, prijs of aanwezige faciliteiten. Ook is het mogelijk om te bekijken bij welke parkeeraanbieders u de autosleutel niet hoeft af te geven. Daarnaast wordt er bij iedere aanbieder een samenvatting gegeven van de aanwezige veiligheidsmaatregelen en voorzieningen. Meer informatie over een parkeerplaats of aanbieder verkrijgt u door op de desbetreffende parking te klikken. Hier vindt u ook recensies van klanten die de parkeerplek al bezocht hebben. Op deze manier kunt u zien hoe zij de parkeerplaats ervaren hebben.

Zodra u de gewenste parkeerplek gevonden heeft, kan u deze direct reserveren en betalen. Dit doet u door op de knop ‘Reserveren’ te klikken. U wordt vervolgens naar een scherm gebracht waar u enkel de noodzakelijke gegevens voor de parkeeraanbieder in moet vullen. Zodra u dit gedaan heeft, kan u de parkeerplek betalen. Hiermee bent u verzekerd dat er een parking voor u wordt vrijgehouden, tegen een goedkoop parkeertarief. U kunt bij ParkCare enkel betalen met veilige betaalmethodes, zoals creditcard en iDeal.

Als de parkeerplek betaald is, ontvangt u binnen 24 uur van ons de reserveringsbevestiging. Deze kan u vinden op het opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze in uw spam terecht komt. Mocht u de bevestiging niet of niet goed hebben ontvangen, dan kan u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u dan verder helpen. We raden u aan om de boekingsbevestiging uit te printen. Zo heeft u bij aankomst op de parkeerplaats of luchthaven alle informatie bij de hand. Ook staat er op de reserveringsbevestiging extra informatie over de geboekte parkeerplaats, zoals het adres, (nood)telefoonnummer en eventuele toegangscode.

Keuze uit diverse parkeeropties rondom het vliegveld van Schiphol

Welke parkeervorm u ook kiest voor parkeren op Schiphol Airport, alle opties zijn mogelijk. Zo is shuttle parking, waarmee u met de shuttle bus gaat, vaak goedkoper dan bijvoorbeeld valet parking. Daarentegen is valet parking echter wel met wat meer gemak en luxe. Ook wordt park, sleep & fly aangeboden, waardoor u uitgerust aan uw reis kunt beginnen. Toch liever op loopafstand parkeren van de luchthaven van Schiphol? Dan is park & walk een mooie optie. Weet u nog niet helemaal zeker van welke parkeervorm u gebruik wilt maken voor Schiphol parkeren? Hieronder leggen wij voor u uit welke mogelijkheden er zijn voor parkeren bij Schiphol. Het is belangrijk er rekening mee te houden dat de optie voor shuttle parking, park & walk, park, sleep & fly en valet parking niet altijd beschikbaar is of wordt aangeboden. De opties die wel beschikbaar zijn, worden dan ook alleen maar vrijgegeven in het overzicht.

Bij shuttle parking parkeert u de auto enkele kilometers van de luchthaven vandaan. Vervolgens zal de parkeeraanbieder zorgen dat er een shuttle bus voor u klaar staat. Deze shuttle bus brengt u vervolgens naar Schiphol. Bij terugkomst zal de aanbieder zorgen dat de shuttle bus weer voor u klaarstaat. Deze neemt u dan weer mee terug naar de parkeerplaats, waar u weer vanaf kan vertrekken richting huis.

In het geval van valet parking Schiphol rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven van Amsterdam. Hier zal een medewerker van de parkeeraanbieder op u wachten. Na een korte check van de auto wordt de auto door de medewerker naar de afgesproken parkeerplek gereden. U kunt dan gelijk bij Schiphol Airport naar binnen lopen. Bij de parkeervorm valet parking is het soms ook mogelijk om extra services toe te voegen. Hierbij kunt u denken aan een wasbeurt of onderhoud aan de auto. Bij terugkomst neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Zij zullen er dan voor zorgen dat uw auto voor u klaarstaat bij de aankomsthal. U hoeft alleen maar de bagage in te laden en u kan direct door naar huis. Zo maakt valet parking Schiphol het voor u comfortabel om u auto te parkeren.

Park & Walk is een parkeervorm waarbij u de auto parkeert op een nabijgelegen parkeerplaats vanaf de luchthaven. Vanaf dit parkeerterrein kan u wandelend naar het vliegveld. Binnen enkele minuten bent u vaak al op de luchthaven. Als u terugkomt van uw reis of vakantie kan u weer lopend terug naar uw geparkeerde auto. Deze parkeeroptie is ideaal als u niet afhankelijk wilt zijn van een eventuele shuttlebus en u gelijk uw reis kan vervolgen.

Bij Park, Sleep & Fly boekt u zowel een parkeerplek, als een (hotel)overnachting. Vaak rijdt u de dag voor vertrek naar het hotel, waar u de auto ook kan parkeren. Vervolgens overnacht u daar en zorgt het hotel dat u op tijd naar de luchthaven wordt gebracht. Deze parkeervorm maakt lang parkeren Schiphol dan ook mogelijk. Als u weer aankomt op Schiphol zal het hotel u ook weer ophalen en terugbrengen naar uw auto.

De parkeeraanbieders op Schiphol

Er is een divers aanbod aan parkeerplekken en parkeeraanbieders voor parkeren Schiphol. We hebben ze alvast voor u op een rijtje gezet, zodat u direct kan beginnen met vergelijken. Liever shuttle parkeren of toch gebruik maken van valet parking Schiphol? Beide mogelijkheden worden aangeboden op ParkCare, op deze manier kunt u voor uzelf bepalen welke optie het beste bij u past voor Schiphol parkeren.

Laatste blogartikelen

Hieronder vindt u een overzicht met diverse blog artikelen gerelateerd aan het parkeren nabij diverse luchthavens. We geven u in deze blogs advies, tips en verschillende overzichten met informatie. Bijvoorbeeld, over de parkeertarieven die gehandhaafd worden bij verschillende parkeeraanbieders. Met deze blogs blijft u actueel van alle laatste nieuwtjes en belangrijke informatie voor het parkeren bij vliegvelden gedurende uw reis of vakantie. Lees dus snel verder!

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Schiphol

De beste parkeerlocatie voor uw auto bij Schiphol is afhankelijk van uw wensen. Bij Schiphol heeft u een ruime keuze uit verschillende parkeervormen, namelijk Shuttle Parking, Valet Parking en Park, Sleep & Fly. Om uw ideale parkeerlocatie te vinden, kunt u de vergelijkingstool invullen en de filters gebruiken. Zo vindt u snel de aanbieder die bij u past!

De prijs van uw parkeerplek op Schiphol is afhankelijk van verschillende aspecten, zoals parkeervorm. Shuttle parking is bijvoorbeeld vaak voordeliger dan valet parking. Daarnaast is het ook afhankelijk van de verschillende faciliteiten die aanwezig zijn op de parkeerlocatie. Voor meer informatie over de prijsopbouw en wat voorbeelden van aanbieders kunt u de blog Kosten parkeren Schiphol lezen. Voor de meest accurate prijs van uw parkeerbezoek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Bij Schiphol is het zeker mogelijk om uw auto voor langere tijd te parkeren. Als u uw gewenste parkeerdata invult, krijgt u een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders.

Het is mogelijk om gratis te parkeren in de buurt van Schiphol. U kunt uw auto kwijt bij een Park and Ride locatie of in een woonwijk in de buurt van Schiphol. Vervolgens kunt u vanaf deze locaties het openbaar vervoer nemen naar de luchthaven. De reistijd ligt ongeveer tussen de 20 en 35 minuten. Heeft u een late vertrek- of aankomsttijd? Dan is het verstandig om vooraf te checken tot hoe laat het openbaar vervoer rijdt.

Als u iemand wil wegbrengen naar Schiphol of ophalen van Schiphol, dan kunt u gebruikmaken van de Kiss & Ride. Dit is een plek waar u hooguit tien minuten kunt parkeren. In deze tien minuten dient u de bagage in- of uit te laden en gedag te zeggen. U hoeft hiervoor niet te betalen.

Er zijn verschillende redenen waarom Schiphol de afgelopen tijd erg druk is geweest. Een van de grootste redenen is het tekort aan personeel. Door het tekort duurt de douane een stuk langer en ontstaan er lange rijen. Dit is echter niet het enige wat er speelt. Lees onze blog "Waarom is het zo druk op Schiphol" voor een compleet beeld.

De drukte op Schiphol veranderd dagelijks. Toch zijn er een paar manieren om te kijken wat voor drukte u kunt verwachten op uw reisdag. Bekijk onze blog 'Is het nu druk op Schiphol' om zien hoe u de drukte op Schiphol kunt inschatten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe