Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,31 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Schiphol

Zorgeloos parkeren bij Schiphol kan u eenvoudig en snel regelen op ParkCare. Door gebruik te maken van de vergelijkingspagina voor parkeren Schiphol kan u diverse parkeermogelijkheden bekijken. Zodra u de geschikte parking gevonden heeft, welke voldoet aan uw eisen, kunt u deze direct boeken. U betaalt vervolgens met een van de veilige betaalmethodes. Hiermee zet u direct uw voordelige parkeertarief vast, en bent u gegarandeerd van een parkeerplaats bij Schiphol. Zo maakt ParkCare het reserveren van parkeerplaatsen rondom luchthavens een stuk eenvoudiger en voordeliger. Als u binnenkort van plan bent om te vliegen vanaf de luchthaven van Amsterdam, dan zal u hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van parkeren Schiphol. Bij ParkCare regelt u uw parkeerplek voorafgaand aan uw bezoek aan Schiphol. Het is natuurlijk niet fijn als u bij aankomst nog haastig op zoek moet naar een beschikbare en prettige parking. Daarom raden wij aan om vooraf, online een parkeerplek te reserveren voor parkeren Schiphol. U kunt dan rustig alle parkeermogelijkheden bekijken en vergelijken. Dit is vooral prettig gezien het feit dat Schiphol erg groot is en veel bezoekers trekt. Het kan dan lastig zijn om te oriënteren welke parkeerplekken beschikbaar zijn, of aan uw eisen voldoen. Door juist vooraf de diverse parkeerplaatsen te vergelijken, voorkomt u dat u zich moet haasten en op een ongeschikte parking terecht komt.

Voor parkeren op Schiphol zijn er veel diverse parkeervormen en mogelijkheden, welke we hieronder voor u uitleggen. Of u nou op zoek bent naar goedkoop parkeren, kort parkeren of lang parkeren Schiphol, bij ParkCare bent u op de juiste plek. 

Arriveert u met haast op de luchthaven van Schiphol en hebt u geen tijd om het tarief te controleren van de parkeerplaats waar u op goed geluk naartoe gereden bent, dan kunt u bij terugkomst voor een onaangename verrassing komen te staan. 

Wat veel mensen niet weten, is dat er rondom Schiphol veel mogelijkheden zijn voor goedkoop parkeren. Zelfs voor lang parkeren is er een groot aanbod aan goedkope alternatieven. ParkCare maakt u wegwijs in het Schiphol parkeren. Alle parkeeraanbieders voor zowel kort als lang parkeren Schiphol vindt u hier in één overzicht. Met behulp van onze vergelijkingstool vergelijkt u op een eenvoudige manier de tarieven en services van deze parkeeraanbieders. Zo vindt u altijd de luchthaven parkeerplaats die het beste bij u past.

Schiphol

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 80 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: 24/7 Parking
🤲 Goedkoopste: Q-park Schiphol
✈️ Dichtstbij vliegveld: TopParking Valet Schiphol

Waarom ParkCare?

Door gebruik te maken van onze website bent u altijd gegarandeerd van een parkeerplek voor parkeren Schiphol. Daarnaast worden alle aangeboden parkeeraanbieders en airport parkeerplaatsen door ons gecheckt op veiligheid en betrouwbaarheid. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige parkeerplek, die 100% betrouwbaar is. Ook bieden wij voordelige parkeertarieven, waardoor u nooit te veel betaalt voor een parkeerplaats. Wilt u meer weten over wat ParkCare doet? Neem dan zeker eens een kijkje op onze over ons pagina.

Goedkoop parkeren rondom Schiphol Airport

Goedkoop parkeren rondom Schiphol Airport is zeker mogelijk. Dit is echter wel afhankelijk van de parkeervorm die u kiest. Zo is shuttle parking vaak voordeliger dan bijvoorbeeld valet parking. Weet u niet zeker van welke parkeervorm u gebruik wilt maken? Hieronder leggen wij voor u uit welke mogelijkheden er zijn voor parkeren bij Schiphol.

Shuttle parking
Bij shuttle parking parkeert u de auto enkele kilometers van de luchthaven vandaan. Vervolgens zal de parkeeraanbieder zorgen dat er een shuttlebus voor u klaar staat. Deze shuttle brengt u vervolgens naar Schiphol. Bij terugkomst zal de aanbieder zorgen dat de shuttlebus weer voor u klaarstaat. Deze neemt u dan weer mee terug naar de parkeerplaats, vanaf waar u weer kan vertrekken richting huis.

Valet parking
In het geval van valet parking rijdt u direct rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven van Amsterdam. Hier zal een chauffeur of medewerker van de parkeeraanbieder op u wachten. Na een korte check van de auto wordt de auto door de medewerker of chauffeur naar de afgesproken parkeerplek worden gereden. U kunt dan gelijk Schiphol Airport inlopen. Bij deze parkeervorm is het soms ook mogelijk om extra services toe te voegen. Hierbij kan u denken aan een wasbeurt of onderhoud aan de auto. Bij terugkomst neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Zij zullen er dan voor zorgen dat uw auto voor u klaarstaat bij de aankomsthal. U hoeft alleen maar de bagage in te laden en u kan direct door naar huis.

Park & Walk
Park & Walk is een parkeervorm waarbij u de auto parkeert op een nabijgelegen parkeerplaats. Vanaf dit parkeerterrein kan u wandelend naar het vliegveld. Vanaf deze parkeerplekken bent u vaak met enkele minuten al op de luchthaven. Als u terugkomt van uw reis of vakantie kan u weer lopend terug naar uw geparkeerde auto.

Park, Sleep & Fly
Bij Park, Sleep & Fly boekt u zowel een parkeerplek, als een (hotel)overnachting. Vaak rijdt u de dag voor vertrek naar het hotel, waar u de auto ook kan parkeren. Vervolgens overnacht u daar en zorgt het hotel dat u op tijd naar de luchthaven wordt gebracht. Als u weer aankomt op Schiphol zal het hotel u ook weer ophalen en terugbrengen naar uw auto. Ook bij deze versie van airport parking is goedkoop parkeren erg goed mogelijk.

Hoe vind ik de beste parkeerplek voor lang of kort parkeren?

Het vinden van de beste luchthaven parking voor zowel lang, als kort parkeren Schiphol gaat erg eenvoudig in zijn werk. U hoeft slechts onderstaande stappen te doorlopen. Hierna bent u gegarandeerd van een parking die voldoet aan al uw wensen of eisen.

1. Vul de gewenste parkeerdata en luchthaven in
Zodra u uw vlucht geboekt heeft, kan u direct een parkeerplaats reserveren. Dit doet u door allereerst de desbetreffende luchthaven in te voeren. Vervolgens kan u de vertrekdatum en aankomstdatum invullen. Het is daarnaast ook mogelijk om de gewenste parkeertijdstippen te noteren. Hierna klikt u op de knop ‘Vergelijk de prijzen’. Het systeem gaat dan op zoek naar de diverse parkeeraanbieders die voor de ingevoerde parkeerdata beschikbaar zijn.

2. Vergelijk alle beschikbare parkeeraanbieders en parkeervormen
Binnen enkele minuten zal er een lijst getoond worden met beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren nabij Schiphol. In dit overzicht worden onder andere diverse parkeervormen aangeboden. U heeft de mogelijkheid om de resultaten te filteren. Zo kan u bijvoorbeeld kijken naar locatie, prijs of aanwezige faciliteiten. Ook is het mogelijk om te bekijken bij welke parkeeraanbieders u de autosleutel niet hoeft af te geven. Daarnaast wordt er bij iedere aanbieder een samenvatting gegeven van de aanwezige veiligheidsmaatregelen en voorzieningen. Meer informatie over iedere parkeerplaats of aanbieder verkrijgt u door op de desbetreffende parking te klikken. Hier vindt u ook recensies van klanten die de parkeerplek al bezocht hebben. Zo kan u zien hoe zij de parkeerplaats ervaren hebben.

3. Het reserveren en betalen van de parkeerplek
Zodra u de gewenste parkeerplek gevonden heeft, kan u deze direct reserveren en betalen. Dit doet u door op de knop ‘Reserveren’ te klikken. U wordt vervolgens naar een scherm gebracht waar u enkele persoonlijke gegevens in moet vullen. Zodra u dit gedaan heeft, kan u de parking betalen. Hiermee bent u verzekerd dat er een parkeerplek voor u wordt vrijgehouden, tegen een voordelig parkeertarief. U kunt enkel betalen met veilige betaalmethodes, zoals creditcard en iDeal.

4. Ontvangen van de reserveringsbevestiging
Als de parkeerplek betaald is, ontvangt u binnen 24 uur van ons de reserveringsbevestiging. Deze kan u vinden op het opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze in uw spam terecht komt. Mocht u de bevestiging niet of niet goed hebben ontvangen, dan kan u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u dan verder helpen.We raden u aan om de boekingsbevestiging uit te printen. Zo heeft u bij aankomst op de parkeerplaats of luchthaven alle informatie bij de hand. Ook staat er op de reserveringsbevestiging extra informatie over de geboekte parkeerplaats, zoals het adres, (nood)telefoonnummer en eventuele toegangscode.

De diverse parkeeraanbieders voor luchthaven Schiphol

Er is een ruim en divers aanbod aan parkeerplekken en parkeeraanbieders voor parkeren Schiphol. Wij hebben ze alvast voor u op een rijtje gezet, zodat u direct kan beginnen met vergelijken.

Parkeren Schiphol P3
Parkeren Schiphol P3 is een officiële parkeerplaats van de luchthaven. U parkeert de auto hier op basis van shuttle parking, en wordt in slechts 4 minuten naar de luchthaven gebracht. Bij deze parkeerplek kan u overdekt parkeren en is sleutelbehoud mogelijk.

EazzyPark Schiphol
EazzyPark Schiphol is een shuttle parking waar u met 5 minuten op Schiphol Airport staat. U parkeert hier op een afgesloten parkeerterrein, waar diverse beveiligingscamera’s aanwezig zijn. Bij deze parking zal u de sleutel afgeven aan de parkeeraanbieder.

The Valet Guys Schiphol
Bij The Valet Guys Schiphol maakt u gebruik van valet parking. U rijdt dus naar de vertrekhal, waar uw auto zal worden opgehaald door een medewerker of chauffeur van de parkeeraanbieder. Het is bij deze parkeerplaats mogelijk om uw elektrische auto op te laden. Ook is er een autowasserij aanwezig, waardoor uw auto ook nog eens een poetsbeurt kan krijgen.

ParkingPoint Valet Schiphol
Bij ParkingPoint Valet Schiphol brengt een professionele chauffeur uw auto naar een overdekte parkeerplaats. Hier is een autowasserij en zijn er laadpalen aanwezig.

Central Parking Schiphol
Central Parking Schiphol is een shuttle parking welke zich bevindt op een afgesloten parkeerterrein met camera beveiliging. Deze parkeerplaats bevindt zich op 14 minuten afstand van de luchthaven van Amsterdam.

Xclusive Parking
Xclusive Parking bevindt zich op 12 minuten afstand van Schiphol. Het is een shuttle parking waar u uw autosleutels niet hoeft af te geven. Ook zijn hier beveiligingscamera’s aanwezig en kan uw auto binnen geparkeerd worden.

Xclusive Parking Valet
Bij deze valet parking, van Xclusive Parking Valet, wordt uw auto op een overdekte parkeerplaats geparkeerd, waar camera beveilig aanwezig is. Ook is het mogelijk om uw auto hier te laten wassen.

iParking
Beveiligingscamera’s en een autowasserij zijn beschikbaar voor deze valet parking van iParking. U rijdt naar de vertrekhal en de auto zal dichtbij, buiten geparkeerd worden.

Central Parking Valet Schiphol
Central Parking Valet Schiphol is een valet service. U rijdt naar de vertrekhal en de chauffeur neemt uw auto mee naar de overdekte parkeerplaats. Hier zijn laadpalen aanwezig voor uw elektrische auto. Ook is hier camerabeveiliging aanwezig.

NH Schiphol Airport
Bij NH Schiphol Airport kan u de parkeervorm Park, Sleep & Fly boeken. Op de parkeerplaats van het hotel zijn camera’s aanwezig ter beveiliging. Ook kan u hier 24/7 uitrijden en is het mogelijk om een elektrisch voertuig op te laden. Daarnaast kan u uw sleutels behouden.

ParkingPoint
Met de Parking Point van Parking Point behoudt u de autosleutels verder zijn er beveiligingscamera’s en parkeert u dichtbij het vliegveld. Met de shuttlebus bent u in 12 minuten op Schiphol.

24/7 Parking
Met de shuttle parking van 24/7 Parking kan u overdekt parkeren en uw sleutels behouden. Daarnaast is de parkeerplaats 24 uur per dag geopend. Ook zijn er camera’s aanwezig om de parkeerplek en uw auto te beveiligen. Zo staat uw auto bij deze luchthaven parkeerplek veilig.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

goed (8 /10)

"Prettige website en binnen 2 minuten was alles geregeld. Fijn begin van mijn vakantie."

- Americo Hoekstra

Informatie over uw aankomst bij Schiphol

Met het openbaar vervoer reizen naar Schiphol
Het is mogelijk om met het openbaar vervoer af te reizen naar Schiphol. Schiphol heeft namelijk een eigen treinstation, vanaf waar u aankomt in de vertrekhal. Dit traject is echter erg druk. Ook vinden er regelmatig verbeteringen plaats op het spoor, om dit traject gangbaardere te maken. Dit kan echter wel voor verstoringen of vertragingen zorgen. Het is dan vaak een prettigere optie om met de auto naar Schiphol Airport te vertrekken. Vaak kost dit ook minder tijd, en is parkeren Schiphol simpelweg comfortabeler.

(Weg)werkzaamheden
Door het grote bezoekersaantal van de luchthaven van Amsterdam worden er soms (weg)werkzaamheden uitgevoerd. Hiermee wordt de weg goed onderhouden en de doorstroom naar de airport verbeterd. We raden u dan ook aan om voor vertrek te bekijken of er eventueel werkzaamheden gepland staan.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons
Veelgestelde vragen over parkeren bij Schiphol

Het parkeren rondom de luchthaven van Amsterdam kan al vanaf 5 euro per dag. Dit voordelige parkeertarief kan u binnen enkele minuten boeken via onze website. Het tarief geldt onder andere voor shuttle parkeren. Maar, ook voor valet parkeren kan u al vanaf een kleine 10 euro per dag. Zo kan u altijd parkeren naar een tarief wat binnen uw budget past.

U kunt op diverse plekken parkeren rondom de luchthaven van Schiphol. Afhankelijk van wat uw wens is, kan u op ParkCare allerlei verschillende types parkeerplaatsen boeken. Stel dat u graag dichtbij Schiphol Airport wilt parkeren, dan kan u op onze website de parkings sorteren op locatie. Wilt u liever voordelig parkeren? Filter dan alle parkeerplekken op basis van hun prijs. Zo vindt u altijd de parkeerplaats die het beste bij u past!

Helaas is het gratis parkeren rondom Schiphol Airport niet mogelijk. U zult dus hoe dan ook gebruik moeten maken van een betaalde parking. Boek uw parkeerplaats voor parkeren Schiphol snel en eenvoudig op onze website.

Het is zeker mogelijk om lang te parkeren bij Schiphol Airport. Als u uw gewenste parkeerdata heeft ingevuld, zal er automatisch een lijst van beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Schiphol tevoorschijn komen. Al deze aanbieders zijn geschikt voor de door u opgegeven parkeerperiode. Dus, ook voor lang parkeren bent u bij onze website aan het goede adres.

We snappen dat u zich wellicht zorgen maakt over in hoeverre u veilig kan parkeren rondom de airport van Amsterdam. Daar hoeft u zich echter bij ParkCare geen zorgen over te maken. Al onze parkeeraanbieders worden door ons persoonlijk gecheckt, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de veiligheidsmaatregelen op een parking. Ook vindt u op onze website reviews van de aangeboden parkeerplaatsen. Dit zijn geverifieerde recensies van klanten die daadwerkelijk een parkeerplek hebben geboekt en bezocht via ParkCare. Bij hen kan u checken of de parkeerplaats voldoet aan uw verwachtingen en eisen qua veiligheid, Parkeren Schiphol kan dus zeker veilig!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u per ongeluk het verkeerde kenteken of kentekennummer hebt opgegeven. Ook kan het zijn dat u later beslist om toch met een andere auto naar de parking te komen. Dit is geen probleem. U kunt tot een dag voorafgaand aan uw boeking contact opnemen met uw geboekte parkeeraanbieder. Zij zullen de aanpassingen doorgeven. Als u al eerder weet dat er een wijziging moet plaatsvinden van uw kenteken(nummer), dan kunt u dit aan ons doorgeven. Dit doet u door een mail te sturen naar contact@parkcare.nl. Het is hierbij belangrijk dat u uw boekingsgegevens, persoonlijke gegevens en het aan te passen kentekennummer noemt. Onze klantenservice zal dit dan voor u aanpassen.

Het is mogelijk om uw reservering voor parkeren Schiphol te annuleren. Als u gebruik heeft gemaakt van de annuleringsverzekering bij uw boeking, dan is het mogelijk om uw reservering kosteloos te annuleren tot de aankomsttijd van uw boeking. U krijgt dan het volledige bedrag vergoedt. Als u de annuleringsverzekering niet heeft bijgevoegd aan uw reservering, dan heeft u recht op 15% vergoeding van de boeking. Dit is wel alleen het geval als u 24 uur voor de aanvangstijd van uw geboekte parkeerplaats annuleert. Annuleren kan door contact met onze klantenservice op te nemen. Zij zullen u verder helpen.

Het is in veel gevallen niet verplicht om uw sleutels af te geven bij de parkeeraanbieder voor parkeren Schiphol. Als dit wel het geval is, dan wordt dit vermeldt bij de parkeeraanbieder. Ook zal dit genoemd worden in uw boekingsbevestiging. De reden voor het afgeven van uw sleutel kan verschillen. Veelal heeft dit te maken met het feit dat een aanbieder de auto wil kunnen verplaatsen in geval van nood. Hierbij kan u denken aan een passagier die eerder terugkeert van een reis of vakantie. Ook bij valet parking is het verplicht om uw autosleutels af te geven. Anders, zal de chauffeur niet in de gelegenheid zijn om uw auto van en naar de parkeerplaats te brengen, vanaf Schiphol Airport.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe