Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Schiphol

Vanaf 3,66 per dag!

Beoordeeld door 4800+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 58 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Drive-up Services Schiphol
🤲 Goedkoopste: Mobihub | Schiphol Noord-Oost
✈️ Dichtstbij vliegveld: ValetSchiphol
Plattegrond van de parkeeraanbieder op Schiphol

Parkeren bij Schiphol

Regel zorgeloos parkeren bij Schiphol op ParkCare. Vergelijk en boek direct betrouwbare parkeermogelijkheden. Veilig betalen en gegarandeerd een parkeerplaats. ParkCare maakt parkeren bij luchthavens eenvoudiger en goedkoper.

Bij Schiphol zijn er diverse parkeerterreinen beschikbaar, zowel officiële (P1, P3, P4, P6) als niet-officiële aanbieders. Wij vinden de beste parking in Schiphol voor u en filteren ze op beschikbaarheid.

Inhoud

  1. Parkeren bij P1 P3 P4 P6 Schiphol
  2. Goedkoop Parkeren bij Schiphol
  3. Lang parkeren bij Schiphol Airport
  4. Parkeren Schiphol kosten
  5. Wat u moet weten over het parkeren bij Schiphol
  6. Hoe werkt parkeren Schiphol met ParkCare
  7. De parkeermogelijkheden bij Schiphol
  8. De parkeeraanbieders op Schiphol
  9. Veelgestelde vragen over parkeren bij Schiphol

Parkeren bij P1, P3, P4, P6 Schiphol

Schiphol P1 Kort Parkeren biedt een parkeergarage speciaal voor korte verblijven op de luchthaven, ideaal om reizigers af te zetten of op te halen. Het is ook een handige optie voor een kortere trip naar het buitenland. Schiphol P3 Lang Parkeren biedt twee opties voor het parkeren van uw auto: op het onoverdekte parkeerterrein of in de recent uitgebreide parkeergarage. De shuttlebussen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en brengen u binnen 5 tot 8 minuten van en naar de vertrekhal.

Schiphol P4 Basic Parking is momenteel niet beschikbaar als budget parkeerterrein. Bij P4 kunt u onoverdekt parkeren. De parkeerplaats ligt wat verder van de luchthaven en om deze reden is het een voordelige optie.  Schiphol P6 Valet Parking is de luxe parkeeroptie van de officiële parkeeraanbieders. Het is de officiële valet parkeerservice van Schiphol. Rij de parkeergarage P6 Schiphol in, overhandig de autosleutels aan de parkeermedewerker en loop direct naar de vertrekhal om in te checken.

Let op: Het is alleen mogelijk om bij P3 te reserveren via ParkCare. Het is nog niet mogelijk om een reservering te maken voor de overige officiële parkeerterreinen. U kunt dit wel doen via de officiële website van Schiphol. Wij bieden verschillende alternatieve parkeerterreinen aan waaruit u kunt kiezen. Deze parkeeraanbieders zijn vaak goedkoper dan de officiële parkeeraanbieders, maar net zo betrouwbaar en comfortabel.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Bespaar geld op het parkeren bij Schiphol! Met de vele parkeeraanbieders rondom de luchthaven is goedkoop parkeren een haalbare optie. Vergelijk prijzen en faciliteiten om de beste deal te vinden. Vergelijk en bespaar tientallen euro’s met ParkCare. Zo kunt u zorgeloos uw reis beginnen, wetende dat uw auto veilig en betaalbaar geparkeerd staat.

Het grootste vliegveld van Nederland trekt, met meer dan zestig miljoen passagiers per jaar, veel bezoekers (bron: CBS). We raden aan om vooraf, online een parkeerplek te vergelijken en te reserveren zodat u gegarandeerd plek heeft.

Top 3 goedkoopste parkeeraanbieders Schiphol

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Mobihub | Schiphol Noord-Oost 44,96 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol Noord 45,00 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol-Rijk 46,00 9 min Buiten Shuttle Parking

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 09/11/2023 t/m 16/11/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Schiphol.

Lang parkeren bij Schiphol Airport

Wanneer u van plan bent om voor een langere tijd te reizen en uw auto veilig wilt parkeren bij Schiphol, is lang parkeren de ideale oplossing. Wij bieden verschillende opties om lang te parkeren bij Schiphol. Doordat u bij ParkCare de mogelijkheid krijgt om de officiële Schiphol parkeeraanbieders, zoals Parkeren Schiphol P3, met de onofficiële parkeeraanbieders te vergelijken, kunt u flink besparen op uw parkeerplek. 

Top 3 lang parkeren Schiphol

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Mobihub | Schiphol Noord-Oost 58,96 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol Noord 62,00 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol-Rijk 64,00 9 min Buiten Shuttle Parking

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 09/11/2023 t/m 23/11/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Schiphol.

Parkeren Schiphol kosten

Hieronder kunt u een duidelijk overzicht vinden van de kosten voor parkeren bij Schiphol van de verschillende parkeeraanbieders die actief zijn.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Mobihub | Schiphol Noord-Oost 44,96 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol Noord 45,00 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol-Rijk 46,00 9 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol West 49,00 6 min Buiten Shuttle Parking
Q-park Schiphol 55,00 16 min Binnen Shuttle Parking
A4 Parking Schiphol 57,99 18 min Buiten Shuttle Parking
Mobihub | Schiphol Oost 67,00 8 min Binnen Shuttle Parking
GreenParking Schiphol 76,50 11 min Buiten Shuttle Parking
EazzyPark Schiphol 84,00 5 min Buiten Shuttle Parking
Parkeren Schiphol P3 97,49 4 min Binnen Shuttle Parking
Xclusive Parking 99,00 5 min Buiten Shuttle Parking
ValetSchiphol 99,99 1 min Buiten Valet Parking
The Valet Guys Schiphol 102,00 1 min Buiten Valet Parking
ParkingPoint Valet Schiphol 104,00 1 min Binnen Valet Parking
Xclusive Parking Valet 104,00 1 min Buiten Valet Parking
ParkingPoint 104,00 12 min Buiten Shuttle Parking
iParking 119,50 1 min Buiten Valet Parking
Central Parking Valet Schiphol 120,00 1 min Binnen Valet Parking
NH Schiphol Airport 230,00 5 min Buiten Park, Sleep & Fly
2 pers. kamer

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 09/11/2023 t/m 16/11/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Schiphol.

 

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Wat u moet weten over het parkeren bij Schiphol

Schiphol

Als de op twee na grootste luchthaven van Europa verwelkomt Schiphol jaarlijks tientallen miljoenen reizigers. Schiphol is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Toch kiest het merendeel van de vliegreizigers ervoor om met de auto naar de luchthaven te komen en daar te parkeren voordat ze aan hun vliegreis beginnen.

Drukte rondom de luchthaven

De luchthaven Schiphol, als een van de drukste in Europa, kan soms behoorlijk chaotisch zijn. Vooral tijdens piekuren en vakantieseizoenen kan de drukte rondom Schiphol aanzienlijk zijn. Het is raadzaam om ruim op tijd te arriveren om onverwachte vertragingen te voorkomen. Luchtvaartmaatschappijen adviseren meestal om minstens twee uur voor binnenlandse en drie uur voor internationale vluchten aanwezig te zijn.

Groot parkeeraanbod, scherpe tarieven

Schiphol biedt een ruime keuze aan parkeermogelijkheden, variërend van kort tot lang parkeren. Met concurrerende tarieven en verschillende opties, zoals overdekte garages en onoverdekte terreinen, is er voor elk budget een geschikte oplossing. Dit maakt parkeren op de luchthaven zowel praktisch als betaalbaar voor iedere reiziger.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Schiphol is uitstekend verbonden met het openbaar vervoer. Treinen rijden regelmatig van en naar de luchthaven, waardoor het een gemakkelijke en efficiënte optie is voor reizigers die met de trein reizen. Daarnaast zijn er diverse busverbindingen die de luchthaven met omliggende steden en dorpen verbinden. Voor actuele tijden adviseren we om 9292 te gebruiken.

Voor meer tips over het parkeren bij Schiphol, lees onze blog: Tips parkeren Schiphol.

Hoe werkt parkeren bij Schiphol met ParkCare

Parkeren Schiphol gaat erg eenvoudig in zijn werk. Wij leggen u graag uit hoe het werkt bij ParkCare. In enkele stappen kunt u op onze vergelijkingspagina de geschikte parkeerplaats vinden. Op basis van filters kunt u uw wensen met betrekking tot een parkeerplek aangeven voor Schiphol parkeren, hiervoor hoeft u enkel de onderstaande stappen te doorlopen. In slechts 3 minuten heeft u het proces doorlopen en bent u van een parkeerplek verzekerd.

Zodra u uw vlucht geboekt heeft, kan u direct een parkeerplaats reserveren. Dit doet u door allereerst de desbetreffende luchthaven in te voeren. Vervolgens kunt u de vertrekdatum en aankomstdatum invullen. Het is daarnaast ook mogelijk om de gewenste parkeertijden in te vullen. Hierna klikt u op de knop ‘Zoeken’. Het systeem gaat dan op zoek naar de diverse parkeeraanbieders die op de ingevoerde parkeerdata beschikbaar zijn.

Binnen enkele minuten zal er een lijst getoond worden met beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren nabij Schiphol. In dit overzicht worden onder andere diverse parkeervormen aangeboden. U heeft de mogelijkheid om de resultaten te filteren. Zo kan u bijvoorbeeld kijken naar locatie, prijs of aanwezige faciliteiten. Ook is het mogelijk om te bekijken bij welke parkeeraanbieders u de autosleutel niet hoeft af te geven. Daarnaast wordt er bij iedere aanbieder een samenvatting gegeven van de aanwezige veiligheidsmaatregelen en voorzieningen. Meer informatie over een parkeerplaats of aanbieder verkrijgt u door op de desbetreffende parking te klikken. Hier vindt u ook recensies van klanten die de parkeerplek al bezocht hebben. Op deze manier kunt u zien hoe zij de parkeerplaats ervaren hebben.

Zodra u de gewenste parkeerplek gevonden heeft, kan u deze direct reserveren en betalen. Dit doet u door op de knop ‘Reserveren’ te klikken. U wordt vervolgens naar een scherm gebracht waar u enkel de noodzakelijke gegevens voor de parkeeraanbieder in moet vullen. Zodra u dit gedaan heeft, kan u de parkeerplek betalen. Hiermee bent u verzekerd dat er een parking voor u wordt vrijgehouden, tegen een goedkoop parkeertarief. U kunt bij ParkCare enkel betalen met veilige betaalmethodes, zoals creditcard en iDeal.

Als de parkeerplek betaald is, ontvangt u binnen 24 uur van ons de reserveringsbevestiging. Deze kan u vinden op het opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze in uw spam terecht komt. Mocht u de bevestiging niet of niet goed hebben ontvangen, dan kan u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u dan verder helpen. We raden u aan om de boekingsbevestiging uit te printen. Zo heeft u bij aankomst op de parkeerplaats of luchthaven alle informatie bij de hand. Ook staat er op de reserveringsbevestiging extra informatie over de geboekte parkeerplaats, zoals het adres, (nood)telefoonnummer en eventuele toegangscode.

De parkeermogelijkheden bij Schiphol

Alle parkeervormen zijn mogelijk bij Schiphol Airport. Shuttle parkeren Schiphol is vaak goedkoper, terwijl valet parking meer gemak en luxe biedt. Park, sleep & fly Schiphol is ideaal als u uitgerust wilt beginnen aan uw reis. Voor wie liever dicht bij de luchthaven wil parkeren, is park & walk Schiphol een goede optie. Twijfelt u nog welke parkeervorm het beste bij u past? Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare mogelijkheden.

Bij shuttle parking parkeert u uw auto op een parkeerplaats enkele kilometers van Schiphol Airport. Een shuttle bus van de parkeeraanbieder staat voor u klaar en brengt u naar de luchthaven. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer gereed om u terug te brengen naar de parkeerplaats, zodat u direct naar huis kunt vertrekken.

Meer informatie over shuttle parkeren Schiphol

Bij valet parking op Schiphol rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven. Daar staat een medewerker van de parkeeraanbieder klaar om u te ontvangen. Uw auto wordt voor u naar de parkeeraanbieder gebracht. Tevens zorgen zij ervoor dat de auto weer klaar staat bij aankomst. Zo maakt valet parking Schiphol het voor u comfortabel om u auto te parkeren.

Meer informatie over valet parking Schiphol

Park & Walk is een parkeervorm waarbij u de auto parkeert op een nabijgelegen parkeerplaats vanaf de luchthaven. Vanaf dit parkeerterrein kan u wandelend naar het vliegveld. Binnen enkele minuten bent u vaak al op de luchthaven. Als u terugkomt van uw reis of vakantie kan u weer lopend terug naar uw geparkeerde auto. Deze parkeeroptie is ideaal als u niet afhankelijk wilt zijn van een eventuele shuttlebus en u gelijk uw reis kan vervolgen.

Meer informatie over park & walk Schiphol

Met Park, Sleep & Fly combineert u een parkeerplek en een (hotel)overnachting bij Schiphol. De dag voor uw vertrek rijdt u naar het hotel, waar u uw auto kunt parkeren. U overnacht daar en het hotel zorgt ervoor dat u op tijd naar de luchthaven wordt gebracht. Deze parkeervorm maakt lang parkeren bij Schiphol mogelijk. Bij terugkomst haalt het hotel u ook weer op en brengt u terug naar uw auto.

Meer informatie over Park, Sleep & Fly Schiphol

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Snelste methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Wij raden u dan ook aan om een Whats-app bericht te sturen voor het meest inhoudelijke en snelste antwoord. Parkeert u binnen 24 uur, neem in dat geval rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder. De contactgegevens staan op uw boekingsbevestiging.

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173**
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Onze Whats-app is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Toch liever bellen?

Begint uw boekingsnummer met MO?
Bel dan naar +31 88 57 00 190 (we zijn op werkdagen van 09:00 tot 13.00 bereikbaar)*
* Houd uw boekingsnummer bij de hand

Begint uw boekingsnummer met PC?
Mail dan naar [email protected] of whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer altijd in de email of Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst u spam folder

Veelgestelde vragen over parkeren bij Schiphol

Bij Schiphol heeft u een ruime keuze uit verschillende parkeervormen, namelijk Shuttle Parking, Valet Parking en Park, Sleep & Fly. Daarnaast is P3 het grootste parkeerterrein van Schiphol, met plaats voor meer dan 10.000 auto's. Om de beste parkeerlocatie voor uw auto bij Schiphol te vinden, kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool en de filters. Op die manier kunt u snel de aanbieder vinden die het beste aan uw wensen voldoet.

De parkeerkosten op Schiphol hangen af van verschillende factoren, zoals de parkeervorm en de duur van het parkeren. Bovendien speelt de aanwezigheid van verschillende faciliteiten op de parkeerlocatie ook een rol. Voor de accuraatste prijs van uw parkeer bezoek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Als u iemand wil wegbrengen naar Schiphol of ophalen van Schiphol, dan kunt u gebruikmaken van de Kiss & Ride. Dit is een plek waar u hooguit tien minuten kunt parkeren. In deze tien minuten dient u de bagage in- of uit te laden en gedag te zeggen. U hoeft hiervoor niet te betalen.

Schiphol is de laatste tijd erg druk geweest en er zijn verschillende redenen hiervoor. Een belangrijke factor is het personeelstekort, wat leidt tot langere wachttijden bij de douane en lange rijen. Maar dat is niet het enige wat er speelt. Voor een compleet beeld van waarom het zo druk is op Schiphol, lees onze blog waarom is het zo druk op Schiphol? Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft.

De drukte op Schiphol varieert dagelijks, maar er zijn manieren om een idee te krijgen van wat u kunt verwachten op uw reisdag. Neem een kijkje in onze blog voor handige tips over hoe u de drukte op Schiphol kunt inschatten. Zo bent u goed voorbereid op uw reis!

We raden u aan het advies van uw luchtvaartmaatschappij op te volgen. Het kan verleidelijk zijn om een uur eerder te komen voor extra gemoedsrust, maar het heeft meestal weinig zin. Vaak staat u dan onnodig te wachten omdat de incheckbalies van de luchtvaartmaatschappij nog gesloten zijn en u uw bagage niet kunt afgeven. Dit kan juist leiden tot meer drukte in de vertrekhal van Schiphol. Daarom is het altijd verstandig om te controleren wat uw luchtvaartmaatschappij adviseert en hoe laat de incheckbalies openen. Meer informatie hierover leest u in de blog 'Hoe ver van tevoren moet ik aanwezig zijn bij Schiphol'.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe