Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Schiphol

Parkeren Schiphol kan een hele opgave zijn. Schiphol Airport is niet alleen de grootste internationale luchthaven van Nederland, maar behoort daarnaast ook tot de drukste luchthavens van Europa.

Jaarlijks reizen ruim 50 miljoen passagiers via Schiphol, om op reis te gaan of over te stappen. Hierdoor is er een zeer ruime keus in bestemmingen en parkeerplekken, maar door de omvang van het vliegveld kan het soms lastig zijn om te oriënteren. Met name wanneer u zelf met de auto naar het vliegveld komt, ziet u soms door de bomen het bos niet meer als het gaat om parkeren bij Schiphol. Daarnaast is het vaak niet meteen duidelijk wat de verschillende parkeerprijzen zijn.
Arriveert u met haast op de luchthaven van Schiphol en hebt u geen tijd om het tarief te controleren van de parkeerplaats waar u op goed geluk naartoe gereden bent, dan kunt u bij terugkomst voor een onaangename verrassing komen te staan.

Wat veel mensen niet weten, is dat er rondom Schiphol veel mogelijkheden zijn voor goedkoop parkeren. Zelfs voor lang parkeren is er een groot aanbod aan goedkope alternatieven. ParkCare maakt u wegwijs in het Schiphol parkeren. Alle parkeeraanbieders voor zowel kort als lang parkeren Schiphol vindt u hier in één overzicht. Met behulp van onze vergelijkingstool vergelijkt u op een eenvoudige manier de tarieven en services van deze parkeeraanbieders. Zo vindt u altijd de parkeerplek die het beste bij u past.

Schiphol

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 118 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: 24/7 Parking
🤲 Goedkoopste: 24/7 Parking
✈️ Dichtstbij vliegveld: TopParking Valet Schiphol

Lang parkeren of valet parking, alles is mogelijk

Of u nu lang of kort wilt parkeren, liever voordelig met de shuttle bus naar de airport gaat of uw voorkeur bij valet parking ligt, al deze opties worden via ParkCare aangeboden voor parkeren bij Schiphol. Naast deze opties, zijn er ook andere mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een overdekte parkeergarage of een open parkeerterrein of kunt u kiezen of u uw autosleutels wilt afgeven tijdens uw reis.

Wilt u lang uw auto parkeren bij Schiphol en bijvoorbeeld gebruik maken van valet parking? Nadat u uw aankomst- en vertrekdata heeft ingevoerd in onze vergelijktool ziet u overzichtelijk alle parkeeraanbieders die aan uw eisen voldoen.

Naast een overzicht van parkeeraanbieders en tarieven, vindt u op onze site ook informatie over de services die beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld bij veel aanbieders uw auto mooi laten reinigen terwijl u op reis bent.

De verschillende parkeeraanbieders bieden verschillende parkeervormen aan. Op ParkCare leest u meer over alle beschikbare parkeervormen waar u gebruik van kunt maken. Bent u voor het eerst van plan om met de auto naar het vliegveld te gaan? Dan kunt u op onze website allereerst oriënteren welke mogelijkheden u heeft. Zowel kort parkeren als lang parkeren is mogelijk. Bij Valet parking Schiphol service wordt uw auto opgehaald bij de vertrekhal en hoeft u zelf niet op zoek naar de parkeerplek. Een andere optie is het shuttle bus parkeren, neem bijvoorbeeld Parkeren Schiphol P3. Hierbij rijdt u zelf naar de parkeerlocatie, waar u uw auto achterlaat. Naast dat u kunt vergelijken over aspecten zoals het afgeven van uw autosleutels, overdekt parkeren en de prijzen kunt u ook direct uw parkeerplek reserveren. Bij ons kunt u enkel betrouwbare parkeeraanbieders vergelijken en reserveren. Naast P3 kunt u bijvoorbeeld ook boeken bij Parkeren Schiphol P1 en Parkeren Schiphol P4.

Heeft u eenmaal gereserveerd dan krijgt u van ons een reserveringsbevestiging met een uitgebreide uitleg over de procedure en een routebeschrijving. Uiteraard mag u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice of bekijken onze FAQ of Hoe werkt het pagina. Wij staan elke werkdag voor u klaar om uw vragen, bijvoorbeeld over parkeren Schiphol, te beantwoorden.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe