Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Parkeren Schiphol

Parkeren Schiphol kan een hele opgave zijn. Schiphol Airport is niet alleen de grootste internationale luchthaven van Nederland, maar behoort daarnaast ook tot de drukste luchthavens van Europa. Jaarlijks reizen ruim 50 miljoen passagiers via Schiphol, om op reis te gaan of over te stappen. Hierdoor is er een zeer ruime keus in bestemmingen en parkeerplekken, maar door de omvang van het vliegveld kan het soms lastig zijn om te oriënteren. Met name wanneer u zelf met de auto naar het vliegveld komt, ziet u soms door de bomen het bos niet meer als het gaat om parkeren bij Schiphol. Daarnaast is het vaak niet meteen duidelijk wat de verschillende parkeerprijzen zijn. Arriveert u met haast op de luchthaven van Schiphol en hebt u geen tijd om het tarief te controleren van de parkeerplaats waar u op goed geluk naartoe gereden bent, dan kunt u bij terugkomst voor een onaangename verrassing komen te staan. Wat veel mensen niet weten, is dat er rondom Schiphol veel mogelijkheden zijn voor goedkoop parkeren. Zelfs voor lang parkeren is er een groot aanbod aan goedkope alternatieven. ParkCare maakt u wegwijs in het Schiphol parkeren. Alle parkeeraanbieders voor zowel kort als lang parkeren Schiphol vindt u hier in één overzicht. Met behulp van onze vergelijkingstool vergelijkt u op een eenvoudige manier de tarieven en services van deze parkeeraanbieders. Zo vindt u altijd de parkeerplek die het beste bij u past.

Schiphol

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 119 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: 247 parking sleutelbehoud
✈️ Dichtstbij vliegveld: Top Parking Valet

Lang parkeren nabij Schiphol

Wilt u lang parkeren nabij Schiphol? Door uw wensen en vooral ook uw aankomst- en vertrekdata zo nauwkeurig mogelijk in te voeren in onze vergelijktool vindt u het snelst de parkeeraanbieder die aan al uw eisen voldoet en die de laagste prijs biedt in deze periode. 

Bent u voor het eerst van plan om met de auto naar het vliegveld te gaan? Dan kunt u op ParkCare allereerst oriënteren welke mogelijkheden u heeft. Naast een overzicht van parkeeraanbieders en tarieven, vindt u op onze site ook informatie over de verschillende parkeervormen en services die beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld bij veel aanbieders uw auto mooi laten reinigen terwijl u op reis bent. De verschillende parkeeraanbieders bieden verschillende parkeervormen aan. Zowel kort parkeren als lang parkeren is mogelijk. Bij Valet parking Schiphol service wordt uw auto opgehaald bij de vertrekhal en hoeft u zelf niet op zoek naar de parkeerplek. Een andere optie is het shuttle bus parkeren, neem bijvoorbeeld Parkeren Schiphol P3. Hierbij rijdt u zelf naar de parkeerlocatie, waar u uw auto achterlaat. Naast dat u kunt vergelijken over aspecten zoals het afgeven van uw autosleutels, overdekt parkeren en de prijzen kunt u ook direct uw parkeerplek reserveren op ParkCare. Bij ParkCare kunt u enkel betrouwbare parkeeraanbieders vergelijken en reserveren. Naast P3 kunt u bijvoorbeeld ook boeken bij Parkeren Schiphol P1 en Parkeren Schiphol P4. Heeft u eenmaal gereserveerd dan krijgt u van ons een reserveringsbevestiging met een uitgebreide uitleg over de procedure en een routebeschrijving. Uiteraard mag u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice of bekijken onze FAQ of Hoe werkt het pagina. Wij staan elke werkdag voor u klaar om uw vragen, bijvoorbeeld over parkeren Schiphol, te beantwoorden.

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe