Parkeren Schiphol P6

bij Schiphol
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Meer informatie P6 Schiphol

Officieel parkeren bij Schiphol P6

Parkeren Schiphol P6 is ideaal als u uw auto wilt laten parkeren bij Schiphol. U maakt bij deze officiële parkeeraanbieder gebruik van een valet service. Bij P6 houdt dit in dat u naar de parking toe rijdt. Daar rijdt u door een videostraat waar uw auto van alle kanten wordt gefotografeerd. Daarna geeft u uw autosleutels af. Een medewerker zal uw auto dan professioneel parkeren op het verder gelegen parkeerterrein van Parkeren Schiphol P6. Uw auto wordt voorzien van een gps tracker en er zal niet meer dan 12 km extra op uw kilometer tellen komen.

Tijdens uw afwezigheid staat uw auto op een verhard en omheind parkeerterrein welke een maximale doorrijhoogte heeft van 2.00m. Het parkeerterrein wordt continu overzien door camerabewaking en het aanwezige personeel houdt ook een oogje in het zeil. Ook biedt de aanbieder nog extra services aan. Zo kunt u bijvoorbeeld uw elektrische auto opladen in uw afwezigheid of uw auto laten wassen. Hier bieden zij 3 verschillende pakketten voor aan. U regelt deze extra services ter plaatse. Parkeren Schiphol P6 is 24/7 geopend.

Alles in 1 overzicht

 • Door middel van de videostraat weet u zeker dat de status van uw auto goed wordt vastgelegd.
 • De parkeergarage wordt betreden via kentekenherkenning.
 • Uw auto wordt voorzien van een gps-tracker, zo weet u zeker dat er geen onnodige kilometers met uw auto worden gereden.

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

De parkeertarieven van Parkeren Schiphol P6

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Schiphol P1 175,001 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Schiphol P3 100,104 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkeren Schiphol P6 140,001 minBuitenValet Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol Oost72,008 minBinnenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | P+R Schiphol Rembrandtpark 80,2513 minBinnenShuttle Parking Geopend van 06:00 - 23:00
Mobihub | Schiphol Noord-Oost90,989 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Central Parking Schiphol 95,0011 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Schiphol109,0011 minBuitenShuttle Parking
Locatie Z, Middenweg 7
24 uur per dag geopend
Xclusive Parking Valet 110,001 minBuitenValet Parking 24 uur per dag geopend
ValetSchiphol117,991 minBuitenValet Parking 24 uur per dag geopend
Central Parking Valet Schiphol 120,001 minBinnenValet Parking 24 uur per dag geopend
iParking124,501 minBuitenValet Parking 24 uur per dag geopend
ParkingPoint 145,0012 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
ParkingPoint Valet Schiphol 155,001 minBinnenValet Parking 24 uur per dag geopend
Xclusive Parking155,005 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
EazzyPark Schiphol165,005 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
The Valet Guys Schiphol 195,001 minBinnenValet Parking 24 uur per dag geopend
NH Schiphol Airport 230,005 minBuitenPark, Sleep & Fly
2 pers. kamer
24 uur per dag geopend
* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Schiphol.

Hoe werkt parkeren bij P6 Schiphol?

Parkeren op Schiphol is een eenvoudig proces. Hieronder vindt u in een duidelijk overzicht van hoe uw aankomst en terugkomst in hun werking gaat.

Aankomst

U navigeert naar Transportstraat, 1118 BG, Schiphol. Eenmaal in de buurt van de luchthaven volgt u de borden naar P6 en rijd u de parkeergarage in. U ontvangt dan een parkeerkaart die u later kan inleveren bij de valet medewerker. Vervolgens wordt uw auto voor u geparkeerd en kunt u gelijk door naar de incheckbalie.

Terugkomst

Bij terugkomst neemt u contact op met de parkeeraanbieder, die zal er voor zorgen dat uw auto weer voor u klaarstaat bij de parkeergarage. Daarna kunt u eenvoudig uw weg naar huis vervolgen.

P6 Schiphol in vergelijking

P6 Schiphol is ideaal als u gemak en rust zoekt voordat u aan uw vliegreis begint. Dit is namelijk de enige officiële valet service parkeeroptie. P1 Schiphol Airport is een park en walk parkeeroptie, meer geschikt voor mensen die zo min mogelijk inmenging van derden willen hebben. P3 Schiphol Airport is een shuttle parking wat meer geschikt is voor lang parkeren bij Schiphol Airport. Op alle drie de officiële parkeeropties bevinden zich elektrische laadpalen. Als u gebruik wilt maken van invalidenparkeerplaatsen is Schiphol Airport P1 het meest geschikt. Voor zowel P1 als P6 geldt een maximale doorrijhoogte van 2.00m. Voertuigen hoger dan 2.00m kunnen geparkeerd worden op Schiphol Airport P3, hier geldt namelijk geen maximale doorrijhoogte.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
 • Autowassen
 • Elektrisch laadstation
 • Status van de auto
 • Asfalt of bestrating
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor parkeren bij Schiphol

Indien de parkeerfaciliteit P1 op Schiphol volgeboekt is, kunt u gebruik maken de andere officiële parkeeraanbieders zoals Parkeren Schiphol P3 en Parkeren Schiphol P6. Naast de officiële parkeeraanbieders kunt u ook kiezen voor onafhankelijke parkeeraanbieders. Deze zijn even betrouwbaar, en hanteren vaak lagere tarieven.

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren bij Schiphol houdt in dat u gebruikmaakt van een shuttlebus die u naar de terminal brengt. Voor shuttle parkeren kunt u kiezen voor de officiële parkeeroptie Parkeren Schiphol P3. Onafhankelijke alternatieven zijn Q-park Schiphol, ParkingPoint en Xclusive Parking.

Valet parking

Met valet parking bij Schiphol rijdt u naar de terminal, waar een chauffeur uw auto parkeert op het terrein en bij uw terugkeer weer voor u klaarzet. Onder andere Central Parking Valet Schiphol biedt valet parking aan.

Park, Sleep & Fly

Bij Park, Sleep & Fly boekt u een overnachting bij uw parkeerplek. Zo kunt u goed uitgerust vliegen, vooral op vroege of late vluchttijden. Het vervoer van en naar het hotel wordt verzorgd door een shuttlebus van het hotel. NH Schiphol Airport is een van de aanbieders die gebruikmaakt van Park, Sleep & Fly bij Schiphol.

Park & Walk

Met Park & Walk parkeert u op loopafstand van de terminals van Schiphol. U parkeert de auto zelf op het parkeerterrein waardoor u dus niet afhankelijk bent van derden. Door de goede ligging en de onafhankelijkheid van deze parkeervorm is Park & Walk bij Schiphol een erg populaire parkeervorm. Hierdoor is de prijs iets hoger dan bijvoorbeeld shuttle parkeren. Parkeren Schiphol P1 is de populairste parkeerplaats voor deze parkeervorm.

Adres
Transportstraat, 1118 BG, Schiphol

Bekijk op kaart

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe