Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren Schiphol

Vanaf 3,31 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parkeren bij Schiphol

Shuttle parkeren Schiphol is één van de meest gebruikte parkeervormen voor parkeren bij Schiphol. Met deze parkeervorm rijdt u zelf naar het door u gekozen parkeerterrein toe en maakt u gebruik van een shuttlebus. Met de shuttlebus wordt u naar de luchthaven gebracht en bij uw terugreis weer opgehaald. De shuttlebus zit vrijwel altijd bij de parkeerprijs inbegrepen. Op de heenreis brengt de bus u naar een van de drie vertrekhallen van Schiphol, afhankelijk van uw vlucht. Bij de terugreis neemt u weer contact op met de aanbieder. Die zal aangeven waar op Schiphol de shuttlebus u zal opwachten. Bij elke parkeeraanbieder kunt u inzien hoelang de rit met de shuttlebus duurt. Ook vindt u bij elke aanbieder hoe u het parkeerterrein van de shuttle parkeren aanbieder kunt bereiken.

De parkeeraanbieders van Schiphol liggen soms ver van de luchthaven af. Het is daarom handig om te kijken waar de parkeeraanbieder liggen ten opzichte van Schiphol om onnodige reistijd te besparen. Als u bijvoorbeeld vanaf de A9 komt aanrijden, kunt u een van de aanbieders te kiezen die in het noorden ligt. Shuttle parkeren bij Schiphol is vaak een goedkopere parkeervorm dan bijvoorbeeld valet parking bij Schiphol. Dit komt gedeeltelijk door het feit dat de valet uw auto ophaalt bij het vliegveld, terwijl u bij shuttle parkeren zelf uw auto parkeert op het terrein. Andere parkeervormen die u kunt kiezen is park & walk bij Schiphol en park, sleep & fly bij Schiphol. Naast de verschillende onofficiële aanbieders hebben we voor Schiphol ook twee officiële parkeeropties: Parkeren Schiphol P1 en Parkeren Schiphol P3. De verschillende shuttle parkeeraanbieders van Schiphol hebben verschillende diensten te bieden. Een paar voorbeelden van deze services zijn: een auto wasservice, een tankservice, klein onderhoud en sleutelbehoud. U kunt de services van de verschillende aanbieders vinden op de vergelijkingspagina.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij Schiphol?

Stap 1

Stap 1

U begint met het reserveren van uw shuttle parkeren parkeerplaats bij Schiphol. Omdat Schiphol Airport erg groot is, heeft u een ruim aanbod aan shuttle parkeren aanbieders. In de vergelijkingstool kunt u makkelijk alle verschillen in faciliteiten met elkaar vergelijken.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van vertrek rijdt u met de auto naar het terrein van uw parkeeraanbieder. Nadat u de auto heeft geparkeerd, kunt u uzelf melden bij de balie en wordt de shuttlebus klaargezet voor uw vertrek. Wanneer u gebruik wilt maken van extra's, zoals een auto wasservice, dan kunt u dit ter plaatse regelen.

Stap 3

Stap 3

De shuttlebus brengt u naar een van de vertrekhallen van Schiphol toe. Bij terugkomst wordt u ook weer door de shuttlebus opgehaald. Om dit te regelen kunt u telefonisch contact opnemen met de aanbieder nadat u weer geland bent. De shuttlebus zal op u wachten buiten een van de aankomsthallen van Schiphol.

Stap 4

Stap 4

De shuttlebus zal u weer mee terugnemen naar het parkeerterrein. Hier kunt u uw eigen auto weer pakken om uw reis naar huis te vervolgen.

Parkeerkosten van Shuttle Parkeren bij Schiphol

De parkeerkosten van shuttle parkeren bij Schiphol hangen af van verschillende factoren. Zo betaalt u bijvoorbeeld meer tijdens het hoogseizoen. Bij sommige shuttle aanbieders bij Schiphol maakt u gebruik van het openbaar vervoer, waarvan de extra kosten zijn inbegrepen. Daarnaast is er nog verschil tussen binnen en buiten parkeren. Hieronder vindt u een lijst van de parkeerkosten voor alle aanbieders voor shuttle parkeren. Ga naar parkeerkosten van Schiphol voor een overzicht van alle parkeervormen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Mobihub | Schiphol-Rijk 75,00 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Schiphol 81,50 11 min Buiten Shuttle Parking
Locatie Z, Middenweg 7
24 uur per dag geopend
EazzyPark Schiphol 85,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol Noord-Oost 90,98 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Central Parking Schiphol 95,00 11 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
ParkingPoint 145,00 12 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Xclusive Parking 155,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Schiphol.

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Schiphol

Shuttle Parkeeraanbieders bij Schiphol

 

De voor- en nadelen van Shuttle Parkeren bij Schiphol

  • Goedkoopste parkeervorm: Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste parkeervorm voor vliegveld parkeren.
  • Zelf parkeren: U weet precies waar u uw auto achterlaat.
  • Vaak sleutel behouden: U kunt vaak uw autosleutel met u meenemen op reis.
  • Groot aanbod: Shuttle parkeren is de meest voorkomende parkeervorm, waardoor u veel keus heeft.
  • Langere reistijd: Met de shuttlebus bent u iets langer onderweg dan bijvoorbeeld valet parking.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe