Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parking Schiphol

Vanaf 3,66 per dag!

Beoordeeld door 4200+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Valet Parking Schiphol

Valet parking Schiphol is de zorgeloze parkeervorm voor mensen die graag hun auto laten parkeren bij Schiphol. Bij valet parkeren aanbieders rijdt u direct naar de terminals van Schiphol toe waar een parkeermedewerker u staat op te wachten. Die controleert samen met u de auto en legt de status vast. Vervolgens zal de medewerker de auto van u over nemen en voor u parkeren op het parkeerterrein van de aanbieder. U kunt in de tussentijd Schiphol binnenlopen en u voorbereiden op uw vliegreis. Bij aankomst neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder en zal de auto weer voor u klaar staan bij de terminals. Als u zelf de auto wilt parkeren, dan kunt u gebruik maken van shuttle parkeren Schiphol.

Valet parking Schiphol is ideaal wanneer u snel op het vliegveld wilt zijn. Daarnaast vermijdt u met valet parking zoveel mogelijk drukte van het verkeer rond Schiphol. Door de status in het begin vast te stellen weet u ook zeker dat uw auto veilig staat.

Hoe werkt Valet Parking bij Schiphol?

Stap 1

Stap 1

U begint met het reserveren van uw valet parkeren bij Schiphol op ParkCare. Vervolgens krijgt u een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie in uw e-mail.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van vertrek rijdt u naar de terminals van Schiphol. Hier zal een medewerker van de door u gekozen parkeeraanbieder u op wachten en de auto samen met u controleren om de status vast de stellen. Vervolgens kunt Schiphol binnenlopen en u voorbereiden op uw reis.

Stap 3

Stap 3

Bij uw terugreis kunt u bij het ophalen van uw bagage contact opnemen met de parkeeraanbieder. Een medewerker zal vervolgens de auto voor u klaarzetten bij de terminals.

Stap 4

Stap 4

U loopt naar de afgesproken plek en neemt vervolgens de auto weer over. Zo kunt u snel uw reis naar huis toe vervolgen.

Parkeerkosten Valet Parking bij Schiphol

De parkeerkosten van valet parking bij Schiphol zijn zowel afhankelijk van het seizoen als van de faciliteiten. Zo kunt u bij de meeste valet parkeeraanbieders er bijvoorbeeld voor kiezen om binnen te parkeren. Hieronder vindt u een overzicht van alle valet parking aanbieders voor Schiphol. Voor een overzicht van de tarieven van alle parkeervormen kunt u naar de parkeerkosten pagina van Schiphol gaan.

Vergelijk nu de valet parkeerplekken bij Schiphol

Valet Parkeeraanbieders Schiphol

 

De voor- en nadelen Valet Parking bij Schiphol

  • Comfortabelste parkeervorm: Met valet parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren.
  • Direct doorlopen naar de vertrekhal: Valet parkeren is de efficiëntste parkeervorm, waardoor u geen tijd verliest.
  • Snel van en naar Schiphol: U hoeft met valet parkeren niet te zoeken naar uw parkeerplek.
  • Duurste parkeervorm: Vanwege de gemakken is valet parkeren vaak de duurste parkeervorm.
  • Sleutel afgeven: Omdat de auto voor u wordt geparkeerd, geeft u altijd uw autosleutel af.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe