Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 4,03 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Keulen airport

Het regelen van een parkeerplaats voor parkeren Keulen Airport regelt u eenvoudig en voordelig via ParkCare. Op onze website vindt u een breed aanbod aan parkeeraanbieders en parkeervormen. Hierdoor kan u altijd een geschikte parking vinden, welke voldoet aan uw eisen. In slechts enkele minuten kan u uw parkeerplek online reserveren tegen de laagste prijsgarantie. Zo bent u gegarandeerd van een plek als u aankomt bij de luchthaven van Keulen-Bonn.

Vliegen vanaf Keulen Airport is erg aantrekkelijk voor passagiers uit Duitsland, maar ook voor reizigers uit Nederland, België of Luxemburg. Door de gunstige ligging is de luchthaven gemakkelijk te bereiken. Daarnaast kan u ook vanaf het vliegveld van Keulen naar diverse internationale bestemmingen reizen. Dit maakt Keulen Airport dan ook erg populair bij veel reizigers. In verband met deze drukte raden we u dan ook aan om vooraf, online uw parkeerplaats te reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parking en hoeft u geen tijd te verdoen aan het vinden van een geschikte en beschikbare parkeerplek.

Voor luchthaven parkeren Keulen Airport zijn er diverse parkeervormen beschikbaar. Wat deze parkeervormen inhouden, leggen we hieronder voor u uit. Zo kan u een geschikte keuze maken voor uw parkeerplek voor Airport parkeren Keulen.

Keulen airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 32 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Easy Parken Cologne Valet
🤲 Goedkoopste: Park and Fly Köln
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkhaus Flughafen Valet

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

10/10

"Super!"

Ummu A.

7.5/10

"Goede service en goed telefonisch bereikbaar Prima prijs/kwaliteit"

Armand S.

10/10

"Nice people"

M.K. Koendjbiharie K.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Waarom ParkCare?

Door uw parkeerplek voor luchthaven parkeren Keulen Airport bij ParkCare te boeken, bent u altijd verzekerd van een voordelige en veilige parking. Daarnaast staat de klant bij ons op plek 1. Daarom luisteren wij goed naar de wensen en ervaringen van hen met de parkeeraanbieders. Aan de hand hiervan passen wij ons aanbod aan. Wilt u meer weten over ParkCare en wie wij zijn? Neem dan zeker een kijkje op onze over ons pagina.

CEO ParkCare

Zo vindt u de geschikte parkeerplek voor airport parkeren Keulen

Het vinden van een geschikte parkeerplek voor airport parkeren Keulen is eenvoudig en snel te regelen via onze website. Onderstaande stappen laten u precies zien hoe dit in zijn werk gaat.

Het reserveringsproces voor Airport Keulen parkeren gaat van start door de luchthaven Keulen Airport te selecteren in de vergelijkings- en boekingstool. Zodra u dit gedaan heeft, kan u ook uw parkeerdata en tijdstippen invoeren. Deze tijdstippen zijn een indicatie voor wanneer u denkt aan te komen op de parkeerplaats. Zo weet de parkeeraanbieder wanneer zij klaar moet staan om u te ontvangen. Als u alles heeft ingevuld, kunt u op de knop ‘Vergelijk de prijzen’ klikken.
In enkele secondes krijgt u een overzicht met beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Keulen Airport. Deze mogelijkheden voor luchthaven parkeren kan u rustig bekijken en filteren. Zo kan u selecteren of u gebruik wilt maken van een parking waar u uw sleutels kan behouden. Ook kan u filteren op de parkeervorm waar u gebruik van wilt maken. Bent u juist opzoek naar een parking op een specifieke locatie? Dan is dat ook mogelijkheid door de plattegrond van de parkeerplekken te bekijken. Voor meer informatie over de parkeermogelijkheden klikt u op de betreffende parking. Daar vindt u verdere details over de parkeerplek, zoals de voorzieningen en faciliteiten die aanwezig zijn. Op die pagina vindt u ook de recensies van onze klanten die de parkeerplaats al bezocht hebben. Zo kan u lezen wat hun ervaringen zijn met deze luchthaven parkeerplaats nabij Keulen Airport
Zodra u de geschikte parkeerplek heeft gevonden, kan u deze direct reserveren op onze website. Hiermee regelt u uw eigen vroegboekkorting en zet u uw voordelige parkeertarief vast. U bevestigt uw reservering door deze te betalen door middel van een van de veilige betaalmethodes. Zo kan u onder andere betalen met iDeal, creditcard en PayPal.
Als wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging via de e-mail. Soms komt het voor dat deze terecht komt in uw ongewenste mail, of spam mail box. Zodra u de reserveringsbevestiging binnen heeft, raden we u aan om deze te controleren. Ook vindt u meer informatie over de parkeerplek in de bevestiging, zoals het adres en telefoonnummer van de parkeeraanbieder. U kunt uiteraard contact met ons opnemen als u de bevestiging niet ontvangen heeft of er vragen over heeft.

Keulen Airport parkeren: goedkoop, kort of lang

Voor airport parkeren bij de luchthaven van Keulen zijn er diverse parkeervormen mogelijk. Dit maakt het mogelijk dat u zowel goedkoop, kort of lang kan parkeren nabij Keulen Airport. Wat deze parkeervormen en parkeermogelijkheden precies betekenen, kunt u hieronder vinden.

Bij gebruik van een shuttle parking parkeert u uw auto op een nabijgelegen parkeerplaats relatief dichtbij Keulen Airport. Zodra u de auto geparkeerd heeft, of de parkeeraanbieder dit voor u heeft gedaan, kan u met een shuttle service naar de luchthaven worden gebracht. In de meeste gevallen kan u bij gebruik van een shuttle parkeerplaats uw sleutels behouden. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt dit vermeldt op onze website en in uw reserveringsbevestiging. Nadat u weer terug bent op Keulen-Bonn Airport kan u weer contact opnemen met de geboekte parkeeraanbieder. Zij zullen zorgen dat de shuttle service u weer ophaalt en naar uw auto brengt. Vanaf hier kan u weer met uw eigen auto verder reizen.

Parkeren Keulen Airport kan ook door gebruik te maken van een valet parking. In dit geval hoeft u niet eerst naar een parkeerplek te rijden om vervolgens naar de luchthaven gebracht te worden. Bij valet parking rijdt u echter direct door naar de luchthaven. Hier zal een medewerker van de parkeeraanbieder op u staan te wachten. U stapt uit en pakt uw bagage uit, waarna deze medewerker uw auto zal parkeren voor u. Als u terugkomt op Keulen Airport belt u de parkeeraanbieder op, en uw auto zal voorgereden worden bij de aankomsthal. U kunt direct instappen en op naar huis.

Bij een Park & Walk parkeerplek rijdt u net als bij een shuttle parkeerplek direct naar de geboekte parkeerplaats. Het verschil met een shuttle parkeerplaats is echter dat u vanaf uw Park & Walk parking direct naar de luchthaven kan wandelen. Hierdoor staat u met deze parkeervorm voor parkeren Keulen Airport snel op het vliegveld en bij terugkomst weer bij uw auto.

Naast het boeken van een losse parkeerplaats is het ook mogelijk om zowel een parkeerplek en overnachting te reserveren. Dit doet u als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly. Een dag voor vertrek rijdt u naar het hotel waar u gaat overnachten. Hier parkeert u ook uw auto voor de duur van uw reis. Na uw overnachting zal het hotel zorgen dat u op tijd naar de luchthaven gebracht wordt. Ook bij terugkomst zal het hotel erop toezien dat u opgehaald wordt en teruggebracht wordt naar uw geparkeerde auto.

De diverse parkeeraanbieders voor parkeren nabij Keulen Airport

In dit overzicht vindt u de diverse parkeeraanbieders geschikt voor het parkeren nabij de luchthaven van Keulen. Zo kan u alvast lezen wat deze parkeermogelijkheden u bieden.

Parking Airea Keulen

 • Geen hoogte restricties
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden

Parking Airea Keulen is een shuttle parking, welke 24 uur per dag geopend is. Ook hoeft u hier uw sleutels niet af te geven, zijn er geen hoogte restricties en kunt u uw elektrische voertuig opladen. In minder dan 15 minuten staat u vanaf deze parkeerplaats op de luchthaven van Keulen, door middel van de gratis shuttle.


Reserveren Met de laagste prijs

Park and Fly Köln

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Geen hoogte restricties

Op een afgesloten terrein met beveiligingscamera’s bevindt Park and Fly Köln zich. Met de gratis shuttle staat u vanaf deze parkeerplaats al in minder dan 10 minuten op Keulen Airport. Ook kan u 24 uur per dag parkeren bij deze shuttle parking. Ook hier geldt dat sleutel behoud niet mogeljik is.


Reserveren Met de laagste prijs

Parkshuttle valet

 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Loopafstand van vliegveld

De valet parking van Parkshuttle valet is voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen. Zo is het terrein afgesloten en zijn er camera’s aanwezig. Doordat dit een valet parkeerplek is, zal u uw sleutels moeten afgeven aan de parkeeraanbieder bij aankomst bij de vertrekhal. Uw auto zal vervolgens buiten geparkeerd worden.


Reserveren Met de laagste prijs

Park Time Keulen

 • Beveiligingscamera's
 • Dichtbij het vliegveld
 • Afgesloten parkeerterrein
 • 24/7 Uitrijden

Bij de shuttle parking van Park Time Keulen kan u 24 uur per dag terecht. U parkeert uw auto buiten op een afgesloten parkeerterrein, welke ook nog eens voorzien is van camerabeveiliging. Zo staat uw auto gegarandeerd veilig. Bij deze parkeerplek is sleutel behoud echter niet mogelijk.


Reserveren Met de laagste prijs

Laatste blog en nieuwsartikelen

Het is mogelijk om met het openbaar vervoer naar het vliegveld van Keulen-Bonn af te reizen. Hier doet u echter al snel meer dan 3 uur over. Met de auto bent u vaak sneller en kan u comfortabeler reizen. We raden u echter wel aan om in beide gevallen te controleren of er werkzaamheden worden uitgevoerd op de weg of het spoort. Om de doorstroom te verbeteren zijn er namelijk af en toe wegwerkzaamheden. Door vooraf uw route te controleren, voorkomt u dat u in tijdsnood komt. We raden u daarnaast aan om de parkeertips goed door te lezen voor u aankomt bij Keulen Airport, zodat u altijd goed voorbereid bent voor parkeren Keulen Airport.

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport
Er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar rondom de luchthaven van Keulen. Ook heeft u de keuze uit verschillende parkeervormen . Zo biedt ParkCare een divers aanbod aan en kan u altijd parkeren op de voor u geschikte plek.
Het parkeertarief voor parkeren Keulen Airport varieert aan de hand van de parkeervorm waar u voor kiest. Zo is een Park & Walk parkeerplaats vaak prijziger dan een shuttle parkeerplaats. Dit betekent echter niet dat goedkoop parkeren niet mogelijk is. U kunt namelijk via onze website al een parkeerplaats boeken vanaf €2,90 per dag.
Keulen Airport is zeker een groot vliegveld. Het is namelijk een van de grootste luchthavens van Europa! Dit betekent echter niet dat het vliegveld onoverzichtelijk is. U kunt gemakkelijk de weg vinden en zult niet ver hoeven te lopen naar uw gate. Binnen Keulen Airport is namelijk hard gewerkt om de toegankelijkheid zo hoog mogelijk te maken.
U kunt het vliegveld van Keulen-Bonn op verschillende manieren bereiken. Zo is het toegankelijk met het openbaar vervoer en de bus. Daarnaast kan u de luchthaven ook erg gemakkelijk bereiken met de auto. Keulen Airport ligt namelijk aan de snelweg, waardoor u vlot op het vliegveld arriveert.
Over het algemeen wordt aangeraden om ongeveer 2 tot 3 uur van tevoren aanwezig te zijn op de luchthaven. We raden u dan ook aan om uw parkeerplek ongeveer 4 uur voorafgaand aan uw vlucht te reserveren. Zo weet u zeker dat u op tijd terecht kan op de luchthaven en nog genoeg tijd overhoudt om in te checken en uw bagage te laten controleren.
U kunt uw reservering annuleren door contact met ons op te nemen. Het is hierbij wel belangrijk om te weten dat u niet altijd het volledige bedrag terugkrijgt. Dit geldt alleen als u een annuleringsverzekering heeft toegevoegd en annuleert voor de aankomsttijd van de parking. Als u geen annuleringsverzekering heeft toegevoegd, dan heeft u alleen recht op 15% restitutie als u 24 uur voor de aankomsttijd annuleert. Als u later annuleert, is het helaas niet mogelijk om een restitutie te bieden.
U kunt zeker betrouwbaar parkeren bij Keulen Airport. De parkeeraanbieders voor luchthaven parkeren bij airport Keulen zijn namelijk door ons gecheckt. Ook vragen wij onze klanten om een review achter te laten na hun bezoek aan de parkeeraanbieder. Mocht het helaas voorkomen dat een aanbieder veel negatieve recensies ontvangt, dan kiezen wij ervoor om deze te verwijderen uit ons aanbod. Zo kan u altijd betrouwbaar en veilig parkeren.
Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe