Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Keulen Airport

Vanaf 5,14 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Keulen Airport

Keulen Airport

Het regelen van een parkeerplaats voor parkeren Keulen Airport regelt u eenvoudig en voordelig via ParkCare. Op onze website vindt u een breed aanbod aan parkeeraanbieders en parkeervormen. Hierdoor kan u altijd een geschikte parking vinden, welke voldoet aan uw eisen. In slechts enkele minuten kan u uw parkeerplek online reserveren tegen de laagsteprijsgarantie. Zo bent u gegarandeerd van een plek als u aankomt bij de luchthaven van Keulen-Bonn.

Vliegen vanaf Keulen Airport is erg aantrekkelijk voor passagiers uit Duitsland, maar ook voor reizigers uit Nederland, België of Luxemburg. Door de gunstige ligging is de luchthaven gemakkelijk te bereiken. Daarnaast kunt u ook vanaf het vliegveld van Keulen naar diverse internationale bestemmingen reizen. Dit maakt het vliegveld ook erg populair bij veel reizigers. In verband met deze drukte raden we u dan ook aan om vooraf, online uw parkeerplaats te reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parking en hoeft u geen tijd en stress te besteden aan het vinden van een geschikte en beschikbare parkeerplek.

Voor luchthaven parkeren bij Keulen Airport zijn er diverse parkeervormen beschikbaar. Wat deze parkeervormen inhouden, leggen we op deze pagina voor u uit. Zo kan u een geschikte keuze maken voor uw parkeerplek voor Keulen airport parkeren. Boek nu om uzelf te verzekeren van een voordelige parking!

Goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen

Goedkoop parkeren rondom of dicht bij het vliegveld van Keulen Bonn is mogelijk bij ParkCare. U vindt op onze website diverse parkeeraanbieders, met ieder een ander parkeertarief. Hierdoor heeft u altijd de keuze om een parkeerplaats te boeken met een tarief waar u zich prettig bij voelt. Ook hebben wij de afspraak met de parkeeraanbieders dat wij altijd hetzelfde, of een voordeliger, tarief hanteren als de aanbieder zelf. Dit zorgt ervoor dat u door bij ons te boeken vaak voordeliger uit bent. Wij rekenen verder geen boekingskosten voor onze service, waardoor u altijd goedkoop een parkeerplaats kan boeken voor parkeren vliegveld Keulen. Door de online reservering krijgt u ook vaak nog korting, te vergelijken met een vroegboekkorting. De combinatie van al deze factoren zorgt er voor dat u zorgeloos met uw auto de reis kunt beginnen tegen een voordelig tarief.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 29 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Easy Parken Cologne Valet
🤲 Goedkoopste: Park Time Keulen
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkhaus Flughafen Valet

Lang parkeren bij Keulen Airport

Het laag houden van de parkeerkosten wordt vooral belangrijk wanneer u een langere tijd gaat parkeren. Door een lager dagtarief kunt u vele euro's besparen op het parkeren. Door de vergelijkingstool van ParkCare kunt u eenvoudig de goedkoopste aanbieders voor Keulen Airport vinden. Voor het laagste parkeertarief kunt u het beste parkeren bij een shuttle parking aanbieder. Hierbij parkeert u iets verder weg voor een lagere prijs. Voorbeelden van deze shuttle aanbieders zijn Trema Parken Keulen en EcoPark. Veiligheid is natuurlijk ook erg belangrijk wanneer u gaat lang parkeren. Bij elke aanbieder kunt u zien welke veiligheidsmaatregelen aanwezig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld vergelijken op basis van omheining, camera's en bewakers ter plaatse.

Parkeertarieven Keulen Airport

Om beter te zien wat de parkeerkosten zijn op Keulen Airport, vindt u hieronder een prijstabel van de aanbieders op het vliegveld. De prijzen hiervan zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen en worden elke dag bijgewerkt. Voor de prijs van uw eigen parking kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Trema Parken Keulen 60,00 13 min Buiten Shuttle Parking
Flughafen Shuttle Parkplatz Köln 60,00 7 min Buiten Shuttle Parking
Parking Airea Keulen 61,00 13 min Buiten Shuttle Parking
EcoPark 64,00 7 min Buiten Shuttle Parking
Park Time Keulen 65,00 13 min Buiten Shuttle Parking
Park and Fly Köln 75,00 8 min Buiten Shuttle Parking
TunaPark Keulen 78,75 7 min Binnen Shuttle Parking

* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 04/05/2023 t/m 11/05/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht van de officiële parkeerplaatsen van Keulen Bonn airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Keulen Airport

Omdat er verschillende parkeerplaatsen worden aangeboden voor het vliegveld, hebben wij een overzicht gemaakt van alle parkeeraanbieders. Zo kan u gemakkelijk zien waar de parkeerplek zich bevindt nabij Keulen Bonn. We hebben in deze plattegrond ook aangegeven welke centrale wegen rondom de luchthaven parkings gelegen zijn. Op die manier kan u eenvoudig bekijken welke parkeerplaats goed te bereiken is vanaf uw locatie. Naast de officiële parkeerplaatsen zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen die net zo betrouwbaar zijn. Onofficieel in deze zin houdt in dat het parkeerterrein niet van de luchthaven zelf is. Ook liggen deze terreinen vaak iets verder weg. Door gebruik te maken van shuttle parking is deze afstand gemakkelijk overbrugt door een shuttlebus. Als u dit niet aanspreekt kunt u gebruik maken van valet parking, waarbij u uzelf naar de vertrekhal rijdt.

Hoe reserveer ik online mijn parkeerplaats?

Het vinden van een geschikte parkeerplek voor het parkeren van uw auto bij vliegveld Keulen is eenvoudig en snel te regelen via onze website. In de onderstaande stappen laten u precies zien hoe dit in zijn werk gaat. Door het volgen van deze stappen bent u binnen enkele minuten klaar met reserveren en bent u gegarandeerd van een plek. Zo heeft u meer tijd over om u te verheugen op uw vliegreis.

Het reserveringsproces begint door het vliegveld in te vullen waarmee u gaat reizen, in dit geval airport Keulen. Vervolgens vult u de vertek- en aankomstdatum in. Nadat u de gegevens heeft gecontroleerd, kunt u op de 'vergelijk de prijzen' knop drukken. Vanuit hier krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare aanbieders. Bent u benieuwd naar de aanbieders die niet beschikbaar zijn? Dan kunt u proberen uw zoektermijn iets aan te passen.

Nadat u op 'vergelijk de prijzen' heeft geklikt heeft u het overzicht voor u van alle parkeeraanbieders die passen bij uw criteria. Hier ziet u bijvoorbeeld de verschillende parkeervormen, de afstand van het vliegveld, de verschillende faciliteiten, de prijs en de gemiddelde klantenscore. Als u meer informatie wilt over de locatie zelf kunt u op 'meer info' klikken. Zo heeft u alle mogelijk informatie beschikbaar, zodat u de beste keuze kunt maken. Dit wordt nog makkelijker wanneer u gebruik maakt van de filters. Zo kunt u de aanbieders sorteren op het aspect wat het belangrijkst is voor uw reis. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op de gele 'reserveren' knop drukken.

Zodra u de geschikte parkeerplek heeft gevonden, kan u deze direct reserveren op onze website. Hiermee regelt u uw eigen vroegboekkorting en zet u uw voordelige parkeertarief vast. U vult uw gegevens in, zoals uw naam en uw kentekennummer en gaat door naar de betaling. Dit kunt u doen met een van de veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer de betaling is gelukt krijgt u een bevestigingsmail.

Als wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur van ons uw boekingsbevestiging via de e-mail. Soms komt het voor dat deze terecht komt in uw ongewenste mail, of spam mail box. Zodra u de reserveringsbevestiging binnen heeft, raden we u aan om deze te controleren. Ook vindt u meer informatie over de parkeerplek in de bevestiging, zoals het adres en telefoonnummer van de parkeeraanbieder. U kunt uiteraard contact met ons opnemen als u de bevestiging niet ontvangen heeft of er vragen over heeft.

De verschillende parkeervormen op een rijtje

Bij het vliegveld van Keulen heeft u diverse parkeermogelijkheden voor zowel kort parkeren, als lang parkeren. Om u te informeren over de verschillende opties die u tegenkomt bij onze aanbieders hebben wij hieronder een overzicht met de vier parkeervormen die worden aangeboden. Zo weet u precies wat alles inhoudt, en kunt u de juiste keuze maken voor uw reis.

Bij gebruik van een shuttle parking parkeert u uw auto op een nabijgelegen parkeerplaats relatief dichtbij Keulen Airport. Zodra u de auto geparkeerd heeft, of de parkeeraanbieder dit voor u heeft gedaan, kan u met een shuttle service, veelal een shuttle bus, naar de luchthaven worden gebracht. In de meeste gevallen kan u bij gebruik van een shuttle parkeerplaats uw sleutels behouden. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt dit vermeldt op onze website en in uw reserveringsbevestiging. Nadat u weer terug bent op Keulen-Bonn Airport kan u weer contact opnemen met de geboekte parkeeraanbieder. Zij zullen zorgen dat de shuttle bus of taxi u weer ophaalt en naar uw auto brengt. Vanaf hier kan u weer met uw eigen auto verder reizen.

Parkeren Keulen Airport kan ook door gebruik te maken van een valet parking. In dit geval hoeft u niet eerst naar een parkeerplek te rijden om vervolgens naar de luchthaven gebracht te worden. Bij valet parking rijdt u echter direct door naar de luchthaven. Hier zal een medewerker van de parkeeraanbieder op u staan te wachten. U stapt uit en pakt uw bagage uit, waarna deze medewerker uw auto zal parkeren op de parkeerplaats. Als u terugkomt op Keulen Airport belt u de parkeeraanbieder op, en uw auto zal voorgereden worden bij de aankomsthal. U kunt direct instappen en de weg naar huis vervolgen. Veelal wordt valet parking gezien als een luxe en comfortabele manier van parkeren bij luchthavens. Dit geldt ook voor Keulen airport parkeren.

Bij een Park & Walk parkeerplek rijdt u net als bij een shuttle parkeerplek direct naar de geboekte parkeerplaats. Het verschil met een shuttle parkeerplaats is echter dat u bij Park & Walk parking direct vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven kan wandelen. Dit houdt in dat u uw auto op loopafstand parkeert. Hierdoor staat u met deze parkeervorm voor parkeren Keulen Airport snel op het vliegveld en bij terugkomst weer bij uw auto.

Naast het boeken van een losse parkeerplaats is het ook mogelijk om zowel een parkeerplek als een overnachting te reserveren. Dit doet u als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly. Een dag voor vertrek rijdt u naar het hotel waar u gaat overnachten. Hier parkeert u ook uw auto voor de duur van uw reis. Na uw overnachting zal het hotel zorgen dat u op tijd naar de luchthaven gebracht wordt. Ook bij terugkomst zal het hotel erop toezien dat u opgehaald wordt en teruggebracht wordt naar uw geparkeerde auto.

De diverse parkeeraanbieders voor parkeren bij Keulen Airport

Hieronder vindt u een selectie van aanbieders die beschikbaar zijn bij Keulen airport. Als u meer informatie over een specifieke aanbieder wilt weten, dan kunt u op de naam klikken. In het overzicht zelf ziet u de belangrijkste faciliteiten die aanwezig zijn. Als u een aanbieder ziet die u aanspreek kunt u direct reserveren door op de gele knop te drukken. Is dit niet het geval? Dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool om zo alle beschikbare aanbieders te zien.

Laatste blogartikelen

Hieronder vindt u diverse blogartikelen over uw auto parkeren rondom en nabij luchthavens. We doen ons best om u constant op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes. Ook hebben we handige overzichten voor u gemaakt, om het luchthaven parkeren nog gemakkelijker te maken. U vindt overigens niet alleen informatie over Keulen Bonn Airport, maar ook over andere (internationale) luchthavens. De volledige artikelen zijn te lezen door op de 'Lees meer' knop te klikken.

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Daarom kunt u het beste gebruikmaken van de vergelijkingstool, zodat u snel de parkeeraanbieder vindt die bij u past! Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u de filters gebruiken. U kunt bijvoorbeeld filteren op (on)overdekt parkeren, sleutel behouden/inleveren, de gewenste parkeervorm, etc. Hierdoor vindt u nog sneller de aanbieder die voldoet aan uw wensen.

De kosten voor het parkeren bij de luchthaven van Keulen verschillen per parkeeraanbieder, hun aangeboden services en of u lang of kort wil parkeren. Wilt u goedkoop parkeren? Dan kunt u het beste kiezen voor een shuttle parking. Shuttle parkeren is over het algemeen de goedkoopste parkeervorm. De locatie van deze parkeeraanbieders is vaak iets verder van het vliegveld. Hierdoor kunnen zij een voordeligere prijs aanbieden. Op onze website vindt u al een parkeerplek inclusief shuttle vervoer vanaf €7,88 per dag.

De luchthaven van Keulen is redelijk groot. Elk jaar maken zo’n 10 miljoen reizigers gebruik van deze luchthaven. Vanaf Keulen Airport kunt u naar ongeveer 130 bestemmingen vliegen.

Het is mogelijk om uw auto gratis te parkeren in de buurt van Keulen Airport. Langs de S-Bahn 19 zijn er verschillende stations waar u uw auto neer kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan station Porz-Wahn of station Spich. Vanaf deze stations kunt u eenvoudig verder reizen naar het vliegveld.

U kunt het vliegveld makkelijk bereiken met de auto. De luchthaven ligt vlakbij de A59. Op de snelweg neemt u de afrit ‘Flughafen’.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe