Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Keulen Airport

Vanaf 5,52 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Keulen Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Keulen Airport

Het regelen van een parkeerplaats bij Keulen Airport regelt u eenvoudig en voordelig via ParkCare. Vergelijk alle parkeeraanbieders en parkeervormen met de vergelijkingtool en verzeker uzelf van een parkeerplek. Zo maakt u parkeren bij Keulen-Bonn Airport zo eenvoudig mogelijk. Keulen Airport bevindt zich op Kennedystraße, 51147 Köln, Germany. Op onze website vindt u nuttige informatie betreffende het adres van Keulen Airport, de routebeschrijving ernaartoe en verdere reisinformatie die misschien handig kan zijn.

Rond Keulen Airport vindt u de officiële parkeeraanbieders (P1, P2, P3 en P-Nord), maar ook niet-officiële parkeeraanbieders. Bekijk hier het actuele aanbod op Keulen Airport en boek u een parkeerplaats binnen 3 klikken.

Inhoud

  1. Parkeren bij P1 P2 P3 P-Nord Keulen Airport
  2. Goedkoop Parkeren bij Keulen Airport
  3. Lang parkeren bij Keulen Airport
  4. Parkeren Keulen Airport kosten
  5. Wat u moet weten over het parkeren bij Keulen Airport
  6. Hoe werkt parkeren bij Keulen Airport met ParkCare
  7. De parkeermogelijkheden bij Keulen Airport
  8. De parkeeraanbieders op Keulen Airport
  9. Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport

Parkeren bij P1, P2, P3, P-Nord Keulen Airport

Er liggen meerdere officiële parkeerplaatsen nabij Keulen Airport. P1 Keulen Airport is duurste, maar ook de grootste parkeerplaats. De parkeerplaats ligt op 50 meter van terminal 1 af. P2 Keulen Airport is meer geschikt voor u als u langer wilt parkeren vanwege het goedkopere dagtarief. U parkeert direct bij terminal 2. P3 Keulen Airport is de voordeligste officiële parkeeroptie, en de parkeerplaats ligt op 450 meter afstand van terminal 2. Als u een groter voertuig wil parkeren, bent u bij P-Nord Keulen Airport aan het goeie adres. P-Nord ligt op 200 meter afstand van terminal 2.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om officiële parkeerplaatsen bij Keulen Airport via ParkCare te boeken. Wij bieden wel alternatieven aan. Deze onofficiële parkeeraanbieders zijn vaak goedkoper terwijl ze even comfortabel en betrouwbaar zijn als de officiële parkeerplaatsen.

Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

Boek uw parkeerplek bij vliegveld Keulen tegen de laagste prijs. Door de verschillende parkeeropties vindt u makkelijk de beste parkeerdeals. Ook kunt u de faciliteiten vergelijken voor de beste parkeerervaring. Bespaar uw geld en begin uw vliegreis zonder stress met ParkCare.

Keulen Airport ligt over de grens van Duitsland, ten hoogte van Limburg. Vanaf de luchthaven vliegt u naar ongeveer 130 bestemmingen (bron: Wikipedia). Door de vele bestemming is het een populair vliegveld. Boek uw parkeerplek ruim van tevoren om uzelf van een parkeerplek te garanderen.

Top 3 goedkoopste parkeeraanbieders Keulen Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Trema Parken Keulen 36,49 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park Time Keulen 37,00 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airport-Drive-Köln 37,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 02/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Keulen Airport.

Lang parkeren bij Keulen Airport

Als uw een langere tijd weggaat met het vliegtuig, dan maakt u gebruik van lang parkeren bij Keulen Airport. Een van de aanbieders die u hier voor kunt gebruiken is Trema Parken Keulen. Bij alle parkeeraanbieders kunt u zien welke veiligheidsmaatregelen er zijn. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat geparkeerd. Kijk ook naar de dagtarieven van de parkeeraanbieders. Zo kunt u op lange termijn tientallen euro’s besparen.

Top 3 lang parkeren Keulen Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Trema Parken Keulen 70,49 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park Time Keulen 71,00 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airport-Drive-Köln 71,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 09/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Keulen Airport.

Parkeren Keulen Airport kosten

Om beter te zien wat de parkeerkosten zijn op Keulen Airport, vindt u hieronder een prijstabel van de aanbieders op het vliegveld. De prijzen hiervan zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen en worden elke dag bijgewerkt. Voor de prijs van uw eigen parking kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Trema Parken Keulen 36,49 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park Time Keulen 37,00 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airport-Drive-Köln 37,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
IdealParken 41,25 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Flughafen Shuttle Parkplatz Köln 44,75 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park and Fly Köln 50,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Elite Parken 51,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
EcoPark 53,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Airea Keulen 54,00 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
SkyPark Express 57,50 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Easy Parken Köln 64,99 3 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Easy Parken Cologne Valet 101,99 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Emlak AG Keulen 130,99 4 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 02/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Keulen Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Wat u moet weten over het parkeren bij Keulen Airport

Keulen Airport

Keulen Airport, officieel bekend als Keulen-Bonn Airport, is een belangrijke internationale luchthaven in Duitsland, gelegen tussen de steden Keulen en Bonn. Het is de op vier na drukste luchthaven van Duitsland en biedt tal van nationale en internationale vluchten, waardoor het een belangrijk knooppunt is voor zowel zakelijke als vakantiegangers.

Openbaar vervoer

Keulen Airport heeft een treinstation, ideaal als u met de S-Bahn vanuit Keulen of de trein vanuit Nederland naar het vliegveld wilt. Ondanks dat de luchthaven goed te bereiken is met het openbaar vervoer, kiezen veel reizigers er voor om met de auto naar Keulen Airport te reizen.

Low budget vluchten

Vanaf Keulen Airport vertrekken relatief meer low budget vluchten dan bij andere luchthavens. De low budget vluchten zijn ondanks hun prijs nog steeds even comfortabel als de wat duurdere vliegmaatschappijen. Houd er rekening mee dat het hierdoor druk is op Keulen Airport. We raden aan om op tijd uw parkeerplek bij de luchthaven te reserveren. Als u nog inspiratie zoekt voor vluchtbestemmingen waar u uit kunt kiezen als u via Keulen Airport vliegt, bekijk dan eens onze blog: Bestemmingen vanaf Keulen Airport.

Net over de grens

Keulen Airport is niet alleen aantrekkelijk voor Nederlanders vanwege de beschikbaarheid van low-budgetvluchten, maar ook vanwege de uitstekende bereikbaarheid, vooral voor mensen die in het zuiden van Nederland wonen. Keulen Airport ligt op slechts een uur afstand vanaf Maastricht wanneer u via de A4 rijdt.

Hoe werkt parkeren bij Keulen Airport met ParkCare

Het vinden van een geschikte parkeerplek voor het parkeren van uw auto bij vliegveld Keulen is eenvoudig en snel te regelen via onze website. In de onderstaande stappen laten we u precies zien hoe dit in zijn werk gaat. Door het volgen van deze stappen bent u binnen enkele minuten klaar met reserveren en bent u gegarandeerd van een plek. Zo heeft u meer tijd over om u te verheugen op uw vliegreis.

Het reserveringsproces begint door het vliegveld in te vullen waarmee u gaat reizen, in dit geval Airport Keulen. Vervolgens vult u de vertek- en aankomstdatum in. Nadat u de gegevens heeft gecontroleerd, kunt u op de 'vergelijk de prijzen' knop drukken. Vanuit hier krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare aanbieders. Bent u benieuwd naar andere aanbieders die u niet te zien krijgt? Dan kunt u proberen uw zoektermijn iets aan te passen.

Nadat u op 'vergelijk de prijzen' heeft geklikt heeft u het overzicht voor zich van alle parkeeraanbieders die passen bij uw criteria. Hier ziet u bijvoorbeeld de verschillende parkeervormen, de afstand tot het vliegveld, de verschillende faciliteiten, de prijs en de gemiddelde klantenscore. Als u meer informatie wilt over de locatie zelf kunt u op 'meer info' klikken. Zo heeft u alle mogelijk informatie beschikbaar, zodat u de beste keuze kunt maken. Dit wordt nog makkelijker wanneer u gebruik maakt van de filters. Zo kunt u de aanbieders sorteren op het aspect wat het belangrijkst is voor uw reis. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op de gele 'reserveren' knop klikken.

Zodra u de geschikte parkeerplek heeft gevonden, kan u deze direct reserveren op onze website. Hiermee regelt u uw eigen vroegboekkorting en zet u uw voordelige parkeertarief vast. U vult uw gegevens in, zoals uw naam en uw kentekennummer en gaat door naar de betaling. Dit kunt u doen met een van de veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer de betaling is gelukt krijgt u een bevestigingsmail.

Als wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur van ons uw boekingsbevestiging via de e-mail. Soms komt het voor dat deze terecht komt in uw ongewenste mail, of spam mailbox. Zodra u de reserveringsbevestiging binnen heeft, raden we u aan om deze te controleren. Ook vindt u meer informatie over de parkeerplek in de bevestiging, zoals het adres en telefoonnummer van de parkeeraanbieder. U kunt uiteraard contact met ons opnemen als u de bevestiging niet ontvangen heeft of er vragen over heeft.

De parkeermogelijkheden bij Keulen Airport

Bij het vliegveld van Keulen heeft u diverse parkeermogelijkheden voor zowel kort parkeren, als lang parkeren. Om u te informeren over de verschillende opties die u tegenkomt bij onze aanbieders hebben wij hieronder een overzicht met de twee parkeervormen die worden aangeboden. Zo weet u precies wat alles inhoudt, en kunt u de juiste keuze maken voor uw reis.

Bij gebruik van een shuttle parking parkeert u uw auto op een nabijgelegen parkeerplaats relatief dicht bij Keulen Airport. Zodra u de auto geparkeerd heeft, of de parkeeraanbieder dit voor u heeft gedaan, kunt u met een shuttle service, veelal een shuttlebus, naar de luchthaven worden gebracht. In de meeste gevallen kunt u bij gebruik van een shuttle parkeerplaats uw sleutels behouden. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt dit vermeldt op onze website en in uw reserveringsbevestiging. Nadat u weer terug bent op Keulen-Bonn Airport kunt u weer contact opnemen met de geboekte parkeeraanbieder. Zij zullen zorgen dat de shuttlebus of taxi u weer ophaalt en naar uw auto brengt. Vanaf hier kunt u weer met uw eigen auto verder reizen.

Meer informatie over shuttle parkeren Keulen Airport

Parkeren bij Keulen Airport kan ook door gebruik te maken van een valet parking. In dit geval hoeft u niet eerst naar een parkeerplek te rijden om vervolgens naar de luchthaven gebracht te worden. Bij valet parking rijdt u echter direct door naar de luchthaven. Hier zal een medewerker van de parkeeraanbieder op u staan te wachten. U stapt uit en pakt uw bagage uit, waarna deze medewerker uw auto zal parkeren op de parkeerplaats. Als u terugkomt op Keulen Airport belt u de parkeeraanbieder op, en uw auto zal voorgereden worden bij de aankomsthal. U kunt direct instappen en de weg naar huis vervolgen. Veelal wordt valet parking gezien als een luxe en comfortabele manier van parkeren bij luchthavens. Dit geldt ook voor Keulen Airport.

Meer informatie over valet parking Keulen Airport

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Daarom kunt u het beste gebruikmaken van de vergelijkingstool, zodat u snel de parkeeraanbieder vindt die bij u past! Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u de filters gebruiken. U kunt bijvoorbeeld filteren op (on)overdekt parkeren, sleutel behouden/inleveren, de gewenste parkeervorm, etc. Hierdoor vindt u nog sneller de aanbieder die voldoet aan uw wensen.

De kosten voor het parkeren bij de luchthaven van Keulen verschillen per parkeeraanbieder, hun aangeboden services en of u lang of kort wil parkeren. Wilt u goedkoop parkeren? Dan kunt u het beste kiezen voor een shuttle parking. Shuttle parkeren is over het algemeen de goedkoopste parkeervorm. De locatie van deze parkeeraanbieders is vaak iets verder van het vliegveld. Hierdoor kunnen zij een voordeligere prijs aanbieden. Op onze website vindt u al een parkeerplek inclusief shuttle vervoer vanaf €7,88 per dag.

De luchthaven van Keulen is redelijk groot. Elk jaar maken zo’n 10 miljoen reizigers gebruik van deze luchthaven. Vanaf Keulen Airport kunt u naar ongeveer 130 bestemmingen vliegen. Laat u inspireren voor uw volgende keuze door onze blog over de bestemmingen vanaf Keulen Airport te lezen.

Het is mogelijk om uw auto gratis te parkeren in de buurt van Keulen Airport. Langs de S-Bahn 19 zijn er verschillende stations waar u uw auto neer kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan station Porz-Wahn of station Spich. Vanaf deze stations kunt u eenvoudig verder reizen naar het vliegveld.

U kunt het vliegveld makkelijk bereiken met de auto. De luchthaven ligt vlakbij de A59. Op de snelweg neemt u de afrit ‘Flughafen’.

U kunt met behulp van het openbaar vervoer of via de routebeschrijving met de auto gemakkelijk het adres van Keulen Airport bereiken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe