Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 5,48 per dag!

Beoordeeld door 2300+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Keulen Airport

Het regelen van een parkeerplaats voor parkeren Keulen Airport regelt u eenvoudig en voordelig via ParkCare. Op onze website vindt u een breed aanbod aan parkeeraanbieders en parkeervormen. Hierdoor kan u altijd een geschikte parking vinden, welke voldoet aan uw eisen. In slechts enkele minuten kan u uw parkeerplek online reserveren tegen de laagste prijsgarantie. Zo bent u gegarandeerd van een plek als u aankomt bij de luchthaven van Keulen-Bonn.

Vliegen vanaf Keulen Airport is erg aantrekkelijk voor passagiers uit Duitsland, maar ook voor reizigers uit Nederland, België of Luxemburg. Door de gunstige ligging is de luchthaven gemakkelijk te bereiken. Daarnaast kunt u ook vanaf het vliegveld van Keulen naar diverse internationale bestemmingen reizen. Dit maakt het vliegveld ook erg populair bij veel reizigers. In verband met deze drukte raden we u dan ook aan om vooraf, online uw parkeerplaats te reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parking en hoeft u geen tijd en stress te besteden aan het vinden van een geschikte en beschikbare parkeerplek.

Voor luchthaven parkeren bij Keulen Airport zijn er diverse parkeervormen beschikbaar. Wat deze parkeervormen inhouden, leggen we op deze pagina voor u uit. Zo kan u een geschikte keuze maken voor uw parkeerplek voor Keulen airport parkeren. Boek nu om uzelf te verzekeren van een voordelige parking!

Keulen Airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 26 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Easy Parken Cologne Valet
🤲 Goedkoopste: Trema Parken Keulen
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkhaus Flughafen Valet

Goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen

Goedkoop parkeren rondom of dichtbij het vliegveld van Keulen Bonn is mogelijk bij ParkCare. U vindt op onze website diverse parkeeraanbieders, met ieder een ander parkeertarief. Hierdoor heeft u altijd de keuze om een parkeerplaats te boeken met een tarief waar u zich prettig bij voelt. Ook hebben wij de afspraak met de parkeeraanbieders dat wij altijd hetzelfde, of een voordeliger, tarief hanteren als de aanbieder zelf. Dit zorgt ervoor dat u door bij ons te boeken veelal voordeliger uit bent. Wij rekenen verder geen boekingskosten voor onze service, waardoor u altijd goedkoop een parkeerplaats kan boeken voor parkeren vliegveld Keulen. Door middel van de online reservering krijgt u ook vaak nog korting, te vergelijken met een vroegboekkorting. De combinatie van al deze factoren zorgt er voor dat u zorgeloos met uw auto de reis kunt beginnen tegen een voordelig tarief.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht van de officiële parkeerplaatsen van Keulen Bonn airport

Omdat er verschillende parkeerplaatsen worden aangeboden voor het vliegveld, hebben wij een overzicht gemaakt van alle parkeeraanbieders. Zo kan u gemakkelijk zien waar de parkeerplek zich bevindt nabij Keulen Bonn. We hebben in deze plattegrond ook aangegeven welke centrale wegen rondom de luchthaven parkings gelegen zijn. Op die manier kan u eenvoudig bekijken welke parkeerplaats goed te bereiken is vanaf uw locatie. Naast de officiële parkeerplaatsen zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen die net zo betrouwbaar zijn. Onofficieel in deze zin houdt in dat het parkeerterrein niet van de luchthaven zelf is. Ook liggen deze terreinen vaak iets verder weg. Door gebruik te maken van shuttle parking is deze afstand gemakkelijk overbrugt door een shuttlebus. Als u dit niet aanspreekt kunt u gebruik maken van valet parking, waarbij u uzelf naar de vertrekhal rijdt.

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Keulen Airport

Hoe reserveer ik online mijn parkeerplaats?

Het vinden van een geschikte parkeerplek voor het parkeren van uw auto bij vliegveld Keulen is eenvoudig en snel te regelen via onze website. In de onderstaande stappen laten u precies zien hoe dit in zijn werk gaat. Door het volgen van deze stappen bent u binnen enkele minuten klaar met reserveren en bent u gegarandeerd van een plek. Zo heeft u meer tijd over om u te verheugen op uw vliegreis.

Het reserveringsproces begint door het vliegveld in te vullen waarmee u gaat reizen, in dit geval airport Keulen. Vervolgens vult u de vertek- en aankomstdatum in. Nadat u de gegevens heeft gecontroleerd, kunt u op de 'vergelijk de prijzen' knop drukken. Vanuit hier krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare aanbieders. Bent u benieuwd naar de aanbieders die niet beschikbaar zijn? Dan kunt u proberen uw zoektermijn iets aan te passen.

Nadat u op 'vergelijk de prijzen' heeft geklikt heeft u het overzicht voor u van alle parkeeraanbieders die passen bij uw criteria. Hier ziet u bijvoorbeeld de verschillende parkeervormen, de afstand van het vliegveld, de verschillende faciliteiten, de prijs en de gemiddelde klantenscore. Als u meer informatie wilt over de locatie zelf kunt u op 'meer info' klikken. Zo heeft u alle mogelijk informatie beschikbaar, zodat u de beste keuze kunt maken. Dit wordt nog makkelijker wanneer u gebruik maakt van de filters. Zo kunt u de aanbieders sorteren op het aspect wat het belangrijkst is voor uw reis. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op de gele 'reserveren' knop drukken.

Zodra u de geschikte parkeerplek heeft gevonden, kan u deze direct reserveren op onze website. Hiermee regelt u uw eigen vroegboekkorting en zet u uw voordelige parkeertarief vast. U vult uw gegevens in, zoals uw naam en uw kentekennummer en gaat door naar de betaling. Dit kunt u doen met een van de veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer de betaling is gelukt krijgt u een bevestigingsmail.

Als wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur van ons uw boekingsbevestiging via de e-mail. Soms komt het voor dat deze terecht komt in uw ongewenste mail, of spam mail box. Zodra u de reserveringsbevestiging binnen heeft, raden we u aan om deze te controleren. Ook vindt u meer informatie over de parkeerplek in de bevestiging, zoals het adres en telefoonnummer van de parkeeraanbieder. U kunt uiteraard contact met ons opnemen als u de bevestiging niet ontvangen heeft of er vragen over heeft.

De verschillende parkeervormen op een rijtje

Bij het vliegveld van Keulen heeft u diverse parkeermogelijkheden voor zowel kort parkeren, als lang parkeren. Om u te informeren over de verschillende opties die u tegenkomt bij onze aanbieders hebben wij hieronder een overzicht met de vier parkeervormen die worden aangeboden. Zo weet u precies wat alles inhoudt, en kunt u de juiste keuze maken voor uw reis.

Bij gebruik van een shuttle parking parkeert u uw auto op een nabijgelegen parkeerplaats relatief dichtbij Keulen Airport. Zodra u de auto geparkeerd heeft, of de parkeeraanbieder dit voor u heeft gedaan, kan u met een shuttle service, veelal een shuttle bus, naar de luchthaven worden gebracht. In de meeste gevallen kan u bij gebruik van een shuttle parkeerplaats uw sleutels behouden. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt dit vermeldt op onze website en in uw reserveringsbevestiging. Nadat u weer terug bent op Keulen-Bonn Airport kan u weer contact opnemen met de geboekte parkeeraanbieder. Zij zullen zorgen dat de shuttle bus of taxi u weer ophaalt en naar uw auto brengt. Vanaf hier kan u weer met uw eigen auto verder reizen.

Parkeren Keulen Airport kan ook door gebruik te maken van een valet parking. In dit geval hoeft u niet eerst naar een parkeerplek te rijden om vervolgens naar de luchthaven gebracht te worden. Bij valet parking rijdt u echter direct door naar de luchthaven. Hier zal een medewerker van de parkeeraanbieder op u staan te wachten. U stapt uit en pakt uw bagage uit, waarna deze medewerker uw auto zal parkeren op de parkeerplaats. Als u terugkomt op Keulen Airport belt u de parkeeraanbieder op, en uw auto zal voorgereden worden bij de aankomsthal. U kunt direct instappen en de weg naar huis vervolgen. Veelal wordt valet parking gezien als een luxe en comfortabele manier van parkeren bij luchthavens. Dit geldt ook voor Keulen airport parkeren.

Bij een Park & Walk parkeerplek rijdt u net als bij een shuttle parkeerplek direct naar de geboekte parkeerplaats. Het verschil met een shuttle parkeerplaats is echter dat u bij Park & Walk parking direct vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven kan wandelen. Dit houdt in dat u uw auto op loopafstand parkeert. Hierdoor staat u met deze parkeervorm voor parkeren Keulen Airport snel op het vliegveld en bij terugkomst weer bij uw auto.

Naast het boeken van een losse parkeerplaats is het ook mogelijk om zowel een parkeerplek als een overnachting te reserveren. Dit doet u als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly. Een dag voor vertrek rijdt u naar het hotel waar u gaat overnachten. Hier parkeert u ook uw auto voor de duur van uw reis. Na uw overnachting zal het hotel zorgen dat u op tijd naar de luchthaven gebracht wordt. Ook bij terugkomst zal het hotel erop toezien dat u opgehaald wordt en teruggebracht wordt naar uw geparkeerde auto.

De diverse parkeeraanbieders voor parkeren bij Keulen Airport

Hieronder vindt u een selectie van aanbieders die beschikbaar zijn bij Keulen airport. Als u meer informatie over een specifieke aanbieder wilt weten, dan kunt u op de naam klikken. In het overzicht zelf ziet u de belangrijkste faciliteiten die aanwezig zijn. Als u een aanbieder ziet die u aanspreek kunt u direct reserveren door op de gele knop te drukken. Is dit niet het geval? Dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool om zo alle beschikbare aanbieders te zien.

Parking Airea Keulen ingang hek locatie Poller Holzweg

Parking Airea Keulen

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein

Parking Airea Keulen is een shuttle parking, welke 24 uur per dag geopend is. Ook hoeft u hier uw sleutels niet af te geven, zijn er geen hoogte restricties en kunt u uw elektrische voertuig opladen. In minder dan 15 minuten staat u vanaf deze parkeerplaats op de luchthaven van Keulen, door middel van de gratis shuttle.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Shuttle bus en geparkeerde auto's Park and Fly Köln

Park and Fly Köln

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties

Op een afgesloten terrein met beveiligingscamera’s bevindt Park and Fly Köln zich. Met de gratis shuttle staat u vanaf deze parkeerplaats al in minder dan 10 minuten op Keulen Airport. 24 uur per dag kan u de auto parkeren bij deze shuttle parking. Bij deze aanbieder geldt dat sleutelbehoud niet mogeljik is.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Parkeerplaats Parkshuttle Valet

Parkshuttle valet

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Autowasserij beschikbaar

De valet parking van Parkshuttle valet is voorzien van diverse faciliteiten en veiligheidsmaatregelen. Zo is het terrein afgesloten en zijn er camera’s aanwezig. De aanwezigheid van een autowasserij maakt het mogelijk dat u uw reis kan vervolgen met een schone auto. Doordat dit een valet parkeerplek is, zal u uw sleutels moeten afgeven aan de parkeeraanbieder bij aankomst bij de vertrekhal. Uw auto zal vervolgens buiten geparkeerd worden.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Overzicht parkeerplaats met auto's Park Time Keulen

Park Time Keulen

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Bij de shuttle parking van Park Time Keulen kan u 24 uur per dag terecht. U parkeert uw auto buiten op een afgesloten parkeerterrein, welke ook nog eens voorzien is van camerabeveiliging. Zo staat uw auto gegarandeerd veilig. Bij deze parkeerplek is sleutelbehoud echter niet mogelijk. De sleutels dient u af te geven aan het personeel van de desbetreffende parkeeraanbieder, deze worden uiteraard veilig voor u bewaard.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Trema Parken Keulen parking met auto's

Trema Parken Keulen

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's

Trema Parken is een van de parkeeraanbieders voor het vliegveld van Keulen. Hier kunt u gebruik maken van een shuttle bus die u naar de vertrekhal brengt. Uw auto zet u weg op een beveiligd terrein dat voorzien is van camerabewaking. Daarnaast is het terrein 24/7 geopend waardoor u op elk moment van de dag gebruik kunt maken van de parkeerservice.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Ingang parkeerplaats IdealParken Keulen

IdealParken Keulen

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Als u wilt parkeren bij het vliegveld van Keulen met goede service, dan kunt u terecht bij IdealParken Keulen. Bij deze parkeerlocatie maakt u gebruik van een shuttle service, zodat u in 7 minuten rijden bij de vertrekhal bent. U zet uw auto neer op een afgesloten parkeerterrein dat is beveiligd door beveiligingscamera's en een bewaker ter plaatse. Daarnaast is het terrein 24/7 geopend, waardoor u ten alle tijden gebruik kunt maken van het parkeerterrein.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Idealparken Valet Keulen ingang met stevig hekwerk

Idealparken Valet Keulen

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Idealparken Valet Keulen is een van de valet parking aanbieders voor het vliegveld van Keulen. Met deze parkeervorm kunt u uw auto afgeven aan een valet bij de vertrek hal, die de auto voor u parkeert. Zo kunt u onbezorgd uw reis vervolgen. Uw auto wordt neergezet op een afgesloten terrein dat wordt bewaakt met camera's en een bewaker ter plaatse. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van de service, waardoor u nooit hoeft te wachten op uw auto.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs

Laatste blogartikelen

Hieronder vindt u diverse blogartikelen over uw auto parkeren rondom en nabij luchthavens. We doen ons best om u constant op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes. Ook hebben we handige overzichten voor u gemaakt, om het luchthaven parkeren nog gemakkelijker te maken. U vindt overigens niet alleen informatie over Keulen Bonn Airport, maar ook over andere (internationale) luchthavens. De volledige artikelen zijn te lezen door op de 'Lees meer' knop te klikken.

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer meer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland, om er toch nog lekker even uit te zijn geweest. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

Lees meer
Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport

Er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar rondom de luchthaven van Keulen. Ook heeft u de keuze uit verschillende parkeervormen. Zo biedt ParkCare een divers aanbod aan en kan u altijd parkeren op de voor u geschikte plek.

Het parkeertarief voor parkeren Keulen Airport varieert aan de hand van de parkeervorm waar u voor kiest. Zo is een Park & Walk parkeerplaats vaak prijziger dan een shuttle parkeerplaats. Dit betekent echter niet dat goedkoop parkeren niet mogelijk is. U kunt namelijk via onze website al een parkeerplaats boeken vanaf €2,90 per dag.

Keulen Airport is zeker een groot vliegveld. Het is namelijk een van de grootste luchthavens van Europa! Dit betekent echter niet dat het vliegveld onoverzichtelijk is. U kunt gemakkelijk de weg vinden en zult niet ver hoeven te lopen naar uw gate. Binnen Keulen Airport is namelijk hard gewerkt om de toegankelijkheid zo hoog mogelijk te maken.

U kunt het vliegveld van Keulen-Bonn op verschillende manieren bereiken. Zo is het toegankelijk met het openbaar vervoer en de bus. Daarnaast kan u de luchthaven ook erg gemakkelijk bereiken met de auto. Keulen Airport ligt namelijk aan de snelweg, waardoor u vlot op het vliegveld arriveert.

Over het algemeen wordt aangeraden om ongeveer 2 tot 3 uur van tevoren aanwezig te zijn op de luchthaven. We raden u dan ook aan om uw parkeerplek ongeveer 4 uur voorafgaand aan uw vlucht te reserveren. Zo weet u zeker dat u op tijd terecht kan op de luchthaven en nog genoeg tijd overhoudt om in te checken en uw bagage te laten controleren.

U kunt uw reservering annuleren door contact met ons op te nemen. Het is hierbij wel belangrijk om te weten dat u niet altijd het volledige bedrag terugkrijgt. Dit geldt alleen als u een annuleringsverzekering heeft toegevoegd en annuleert voor de aankomsttijd van de parking. Als u geen annuleringsverzekering heeft toegevoegd, dan zal 15% van uw totaal bedrag in rekening worden gebracht als u 24 uur voor de aankomsttijd annuleert. Als u later annuleert, is het helaas niet mogelijk om een restitutie te bieden.

U kunt zeker betrouwbaar parkeren bij Keulen Airport. De parkeeraanbieders voor luchthaven parkeren bij airport Keulen zijn namelijk door ons gecheckt. Ook vragen wij onze klanten om een review achter te laten na hun bezoek aan de parkeeraanbieder. Mocht het helaas voorkomen dat een aanbieder veel negatieve recensies ontvangt, dan kiezen wij ervoor om deze te verwijderen uit ons aanbod. Zo kan u altijd betrouwbaar en veilig parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe