Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Keulen airport

Vanaf 4,69 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.

Parkeren bij Keulen Airport

Köln-Bonn Airport, vaak simpelweg Keulen Airport genoemd, biedt een goed alternatief voor Oost- en Zuid-Nederland als luchthaven met veel Europese en intercontinentale bestemmingen. Het is dan ook vaak druk voor het parkeren Keulen Airport.

U kunt uw auto parkeren bij Keulen airport en bijna overal heen vliegen. Vooral de maatschappijen Eurowings, Germanwings en Ryanair bieden veel vluchten aan naar uiteenlopende bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Als u besluit te vliegen vanaf Keulen Airport, is het handig om van te voren in te lezen over parkeermogelijkheden. Goedkoop parkeren Keulen Airport zou immers mooi meegenomen zijn, toch? ParkCare helpt u graag bij het maken van een goede beslissing en bij het op een rijtje zetten van de voor- en nadelen per parkeeraanbieder. Ook kunt u rechtstreeks via ons reserveren. In uw reserveringsbevestiging ontvangt u vervolgens een duidelijke uitleg van de werkwijze van de aanbieder in kwestie. Uw reis zal daardoor een stuk comfortabeler zijn. Het op het laatste moment zoeken naar een goedkope en gunstige parkeerplek is dan verleden tijd. Lees onze parkeertips om nog comfortabeler op reis te gaan. 

Maak hier kennis met de uitgebreide parkeermogelijkheden en het diverse aanbod aan parkeeraanbieders, inclusief optionele extra diensten. Kies zelf of u gaat voor goedkoop, kort of lang parkeren bij Keulen Airport.

Keulen airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 54 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Easy Parkshuttle Keulen
🤲 Goedkoopste: Park Time Keulen
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkhaus Flughafen Valet

Lang parkeren bij vliegveld Keulen

Lang parkeren bij vliegveld Keulen kan via onze website heel eenvoudig.

U vult eerst de datum in wanneer u wilt parkeren waarna u alle parkeeraanbieders ziet die in dat tijdvak beschikbaar zijn. Alle soorten parkeerplaatsen kunt u snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken door gebruik te maken van onze handige filters. Wilt u bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk parkeren? Of reserveert u liever bij de aanbieder met de hoogste beoordeling?

Vooral omdat de luchthaven van Keulen voor de meeste Nederlandse reizigers niet om de hoek ligt, is het voordelig om van te voren een parkeerplek te reserveren. Dit bespaart ogenschijnlijk geld, maar ook moeite en stress. U kunt eerder en rustiger aan uw reis of vakantie beginnen.

Als u kiest voor een low-cost deal en goedkoop parkeren Keulen Airport, dan rijdt u vaak zelf naar de parkeerplaats om daarna in een shuttle bus naar de luchthaven vervoerd te worden. De medewerker van de aanbieder in kwestie helpt u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Zo biedt goedkoop toch nog veel service en comfort. Bij aankomst kunt u na contact te hebben opgenomen weer instappen in de shuttle bus, om daarna op de parkeerplaats uw auto weer op te halen. In dit geval kunt u uw sleutels meestal gewoon bij u houden. Dit verandert wanneer u kiest voor optionele extra service, zoals een onderhouds- of wasbeurt van uw auto. Bepaal ook of u uw auto liever binnen dan buiten parkeert, dit kan per aanbieder en aantal dagen ook een behoorlijk verschil maken. Twee aanbieders van deze parkeervorm zijn Parkshuttle en Parkshuttle24. Als u liever gaat voor het echte luxe parkeren Keulen airport, dan is Valet parking echt iets voor u. U spreekt met een aanbieder af voor de terminal van het Cologne Airport, waar deze uw auto overneemt. Bij terugkomst staat de auto weer op dezelfde afgesproken plek op u te wachten. Voor deze service gaat u naar SKY Autopark of Parkshuttle24 valet. Parkeert u liever bij een aanbieder van het vliegveld zelf? Misschien past Keulen Airport P3 dan beter bij u. 

Vergelijk alle opties en ga na wat het voordeligst en meest comfortabel voor u is. Wij helpen u daar graag bij en hebben met veel zorg dit aanbod aan zeer betrouwbare parkeeraanbieders samengesteld.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

uitstekend (10 /10)

"7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, altijd zeer tevreden! ParkCare takes care!"

- Jacqueline Duran

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe