Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Keulen Airport

Vanaf 3,38 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Keulen Airport Adres

Als u overweegt om te vliegen vanaf Keulen Airport, ook wel Keulen-Bonn Airport genoemd, kunt u op deze pagina alle benodigde informatie vinden over de route en het parkeren bij Keulen Airport. Het betreft een veelzijdige luchthaven met vluchten naar vele bestemmingen vanaf Keulen Airport. U kunt gebruik maken van Google Maps om uw route eenvoudig te plannen. 

Keulen Airport adres

Keulen Airport adres

Kennedystraße
51147 Köln

Link naar Google Maps: Adres Keulen Airport 
Link naar Waze: Adres Keulen Airport

Coördinaten Keulen Airport

Voor de route naar Keulen Airport hoeft u enkel de routebeschrijving te volgen. Als u de volgende GPS-coördinaten invoert in uw navigatiesysteem, kunt u gemakkelijk de luchthaven bereiken.

Lengtegraad: 50.875252667248816
Breedtegraad: 7.134349383680447

Routebeschrijving Keulen Airport

Om het Keulen Vliegveld adres te bereiken, hoeft u slechts de aangegeven route te volgen. Bereken voldoende tijd voor uw reis en kom ongeveer 2 tot 2,5 uur voor vertrek aan. 

Komt u vanuit bijvoorbeeld Groningen gereden, neem dan de A7 en de N366. Volg dan de A31 en de A3 naar de Kennedystraße in Porz, Köln. Neem afrit 34-Flughafen vanaf de A59 en voeg in op de Kennedystraße.

Als u vanuit het midden van het land gereden komt, bijvoorbeeld vanuit Amsterdam, is het handig om vanaf de S112 de A10 op te gaan. Volg dan de A1, de A12 en de A3. Ga dan naar de Kennedystraße in Porz, Köln, Deutschland. Neem afrit 34-Flughafen vanaf de A59 en voeg in op de Kennedystraße.

Komt u vanuit het zuiden van Nederland, zoals Eindhoven, gereden? Neem de N2 en vervolgens de A2. Volg daarna de N280, de A52 en de A61. Daarna kunt u verder rijden op de A4, en uitvoegen bij afrit 34-Flughafen vanaf de A59. Daarna kunt u invoegen op de Kennedystraße.

 

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Keulen Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Keulen Airport

Keulen Airport Kiss & Ride

Als u snel iemand wil droppen of oppikken bij Keulen Airport, kunt u terecht bij de Kiss & Ride zone die direct tegenover de terminals ligt. Dit wordt ook wel de short-term parking Keulen Airport genoemd. Deze bevinden zich pal tegenover de aankomst- en vertrekhallen en zijn bedoeld voor korte stops van maximaal tien minuten. U kunt de parkeerplaatsen vinden op de Kennedystrasse, Keulen.

Parkeren bij Keulen Airport

Keulen Airport biedt veel parkeeropties, of het nu gaat om particuliere parkeeraanbieders of officiële parkeerplaatsen. Deze parkeermogelijkheden zijn beschikbaar voor lange of korte verblijven. U kunt kiezen uit services zoals Shuttle parking bij Keulen Airport of Valet parking bij Keulen Airport. Het wordt aangeraden om vooraf de verschillende parkeeraanbieders en bijkomende parkeerkosten van Keulen Airport met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over parkeren Keulen Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe