Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 6,00 per dag!

Beoordeeld door 2300+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Hahn Airport

Het reserveren van een parkeerplek voor parkeren Hahn Airport kan in slechts enkele minuten, vooraf geregeld zijn als u gebruik maakt van ParkCare. Het vliegveld wordt ook wel Frankfurt Hanh Airport genoemd. Op onze website bieden wij u een divers en ruim aanbod aan parkeermogelijkheden. Zo kunt u bij ons in een oogopslag verschillende parkeeraanbieders vergelijken. Als u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, dan kunt u deze direct reserveren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een parkeerplek bij aankomst. Hiermee zet u ook direct uw voordelige parkeertarief vast. Dus, wilt u gebruik maken van parkeren Hahn Airport en vooraf goed voorbereid zijn? Dan bent u bij ParkCare aan het juiste adres.

De luchthaven is bekend vanwege de voordelige reizen die hier worden aangeboden. Zo zijn de luchtvaartmaatschappijen van Ryanair en Wizz Air gevestigd op Hahn Airport. Daarnaast is de luchthaven goed te bereiken vanuit Nederland, waardoor de luchthaven ook populair is bij Nederlanders. Op onze website kunt u alle verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig en snel vergelijken. Boek nu om het voordelige parkeertarief vast te zetten!

Voor parkeren Frankfurt Hahn Airport heeft u keuze uit verschillende parkeervormen en parkeeraanbieders. Zo kunt u een plek vinden die aan al uw eisen voldoet en kunt u met een gerust hart op reis. Neem ook gerust contact met ons op wanneer u extra vragen heeft.

Hahn Airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotel Zur Morschbach Parking
✈️ Dichtstbij vliegveld: CC Car Check Hahn

Goedkoop Parkeren bij vliegveld Hahn

Heeft u een vlucht geboek vanaf Frankfurt Hahn Airport en bent u van plan om met de auto naar de luchthaven te rijden? Het parkeren van uw auto rondom het vliegveld kan er dan voor zorgen dat u relaxed op reis kunt gaan. Goedkoop parkeren kan natuurlijk een grote hierbij zijn. Dit kunnen gelukkig aanbieden doordat we de prijzen die onze aanbieders hanteren, aanhouden. Soms kunnen wij ze zelfs lager aanbieden. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat u meer betaald dan nodig is. Er worden op onze website verschillende aanbieders met diverse faciliteiten aangeboden, waardoor bepaalde parkeerplaatsen goedkoper kunnen worden aangeboden. Op deze manier kunt u voor uzelf bepalen waar goedkoop parkeren mogelijk is. Om een beeld te krijgen van de parkeeraanbieders die worden aangeboden bij dit vliegveld, hebben wij er een paar voor u op een rij gezet onderaan de pagina. Als een van deze providers u aanspreekt, kunt u ze direct reserveren met de gele knop.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht van het vliegveld en de officiële parkeerplaatsen

Om u een beeld te geven van het vliegveld en de officiële parkeerterrein, kunt u deze kaart raadplegen. Zo ziet u bijvoorbeeld hoever de terreinen van de terminal verwijderd zijn en hoe groot ze zijn ten opzichte van elkaar. Officiële parkeerplaatsen houdt enkel in dat ze van Airport Hahn zelf zijn. De officiële parkeerterreinen worden niet altijd aangeboden, en dus zijn er ook onofficiële plaatsen. Deze terreinen zijn even betrouwbaar en bieden tevens diverse faciliteiten aan. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. De onofficiële parkeerterreinen zijn terreinen die worden aangeboden elders dan de luchthaven zelf. Hoewel de onofficiële parkeerplekken meestal iets verder weg liggen, is dat geen probleem omdat u gebruik kan maken van bijvoorbeeld shuttle parking, waarbij u met een shuttlebus naar de vertrekhal wordt gebracht. Mocht u helemaal geen afstand willen afleggen, dan kunt u gebruik maken van valet parking. Hier kunt u uzelf naar de vertrekhal brengen.

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Hahn Airport

Het reserveringsproces voor de parkeerplek die past bij u

Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, kunt u deze reserveren. Hoe dit precies gaat kunt u hieronder lezen in een paar simpele stappen. Zo weet u precies wat er gebeurd wanneer up op reserveren klikt en bent u binnen enkele minuten klaar voor uw reis. Omdat u vooraf reserveert weet u zeker dat u een plekje hebt voor de auto en bent u ook vaak voordelig uit. Zo kunt u met een gerust hart voorbereid beginnen aan uw trip. Als u toch nog vragen heeft, dan kunt u een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina kijken.

Allereerst is het belangrijk om in te voeren vanaf welke luchthaven u zal gaan vliegen. Zodra u de desbetreffende airport heeft aangeklikt, in dit geval Hahn Airport kunt u uw parkeerdata invoeren. Dit houdt in dat u de data ingeeft van uw vertrek en aankomst. Hierna is het ook nog mogelijk om parkeertijdstippen door te geven. Dit zijn indicatieve tijdstippen van de parkeeraanbieder, zodat zij klaar staan voor uw aankomst bij de parkeerplek. Zodra u alles goed heeft ingevoerd in ons systeem kunt u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop klikken. Hierna krijgt u een overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders rondom Hahn Frankfurt Airport te zien.

Nadat u op 'vergelijk de prijzen' heeft geklikt, ziet u alle aanbieders die aansluiten op uw zoekopdracht. U kunt deze parkeermogelijkheden zowel vergelijken, als filteren. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een bepaalde parkeervorm? Dit kunt u dit aangeven in de filters van de vergelijkingstool. Ook het behouden van sleutels of prijs kunt u filteren. Op de vergelijkingspagina wordt bij elke parkeeraanbieder een kleine samenvatting gegeven over de voor- en nadelen van de parkeerplek. Meer informatie over de parkeeraanbieders bij Hahn Frankfurt Airport verkrijgt u door op de parkeeraanbieder te klikken. Hier staat onder andere informatie over de veiligheidsmaatregelen en voorzieningen die aanwezig zijn op de parkeerplek. Ook vind u hier de gemiddelde klantenbeoordeling en prijs.

Zodra u een parkeerplek heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u op de gele 'reserveren' knop drukken. Dit breng u naar een formulier waar u uw gegevens, zoals uw naam en kentekennummer, kunt invullen. Daarna kunt u een van de veilige betaalmethodes kiezen om mee te betalen. Dit kan bijvoorbeeld met PayPal, iDeal en creditcard. Door op deze manier vooraf te betalen bent u niet meer gevoelig voor het wisselende parkeertarief en weet u zeker dat u een goede deal heeft. 

Binnen 24 uur ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging met alle gegevens over uw geboekte parking voor parkeren Hahn Airport. Deze komt binnen op het door u doorgegeven e-mailadres. Soms komt het voor dat deze in uw spam terecht komt. We raden u dan ook aan om deze te controleren als de reserveringsbevestiging niet is binnengekomen. Mocht het desondanks voorkomen dat u de boekingsbevestiging voor luchthaven parkeren Frankfurt Hahn Airport niet heeft ontvangen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dan zorgen we er samen voor dat u uw bevestiging alsnog binnen krijgt. Lees de bevestiging goed door zodat u zo goed mogelijk voorbereidt bent op uw reis. Ook vind u hier mogelijk een code wanneer u parkeert op een locatie met bijvoorbeeld een toegangsdeur.

Van welke vormen van parkeren kunt u gebruik maken?

Naast dat de diverse mogelijkheden aan parkeeraanbieders invloed hebben op de prijs, hebben ook de parkeervormen daar invloed op. De prijs van het parkeren bij Frankfurt Hahn Airport is namelijk ook afhankelijk van de parkeervorm waar u gebruik van wilt maken. Het is namelijk veel voorkomend dat Shuttle Parking voordeliger is dan een Park & Walk of Valet Parking. Bij shuttle parkeren parkeert u de auto op een parkeerterrein die verderop is gelegen. Om een goede, weloverwogen keuze te kunnen maken, zetten we alle parkeervormen voor luchthaven parkeren Frankfurt Hahn Airport overzichtelijk voor u op een rijtje.

Een Shuttle Parking is een parkeerplek of parkeerterrein wat zich vaak enkele kilometers van de luchthaven van Hahn bevindt. U rijdt hier heen voordat u richting het vliegveld vertrekt. Met uw reservering kunt u zo doorrijden en uw auto parkeren. In sommige gevallen doet de parkeeraanbieder dit zelf, om de parkeerruimte zo goed mogelijk in te delen. Als uw auto geparkeerd staat, kunt u uw bagage uitpakken. Vervolgens zal u met een shuttlebus naar het vliegveld worden gebracht, waardoor u niet met het openbaar vervoer hoeft te gaan. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder, die er voor zorgt dat u weer naar de parkeerplaats gebracht wordt. Vanaf hier kunt u weer richting huis.

Bij het gebruik van een Valet Parking kunt u direct doorrijden naar het vliegveld, in tegenstelling tot shuttle parking. Eenmaal aangekomen zal er een chauffeur voor u klaar staan op de afgesproken plek. Deze medewerker van de parkeeraanbieder zal samen met u een inspectie uitvoeren van uw voertuig, waarna u de sleutels overhandigt. Uw auto zal vervolgens naar de parkeerplaats worden gereden. U hoeft daar niet op te wachten, maar kunt gewoon al beginnen aan uw reis. Als u terugkomt, zal de auto weer voor u klaarstaan bij het vliegveld. Zo bent u geen tijd kwijt aan het wandelen of reizen naar de parkeerplaats. In plaats daarvan zit u met enkele minuten in uw auto en kunt u vertrekken.

Park & Walk is een parkeervorm waarbij u parkeert op loopafstand van de luchthaven. U kunt bij deze parkeerplaatsen vaak zelf uw auto parkeren en daarna naar het vliegveld vertrekken. Bij gebruik van deze parkeerplekken staat u in slechts enkele minuten op Frankfurt Hahn Airport. Bij terugkomst hoeft u niet te wachten, maar kunt u gelijk doorlopen naar uw auto. Daar aangekomen, laadt u uw bagage in en kunt u wegrijden.

Als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly voor parkeren Frankfurt Hahn Airport, dan boekt u zowel een overnachting als een parkeerplaats. Bij deze parkeervorm rijdt u de dag voor uw vlucht naar het hotel en nabijgelegen parkeerplek. U parkeert de auto waar deze gedurende uw reis zal blijven staan. In het hotel zal u overnachten, waarna het hotel u naar de luchthaven brengt. Dit kunnen zij zelf doen door middel van een shuttlebus, of auto. Soms komt het ook voor dat hier een taxi voor gehuurd wordt. Meer informatie hierover vindt u zowel bij de parkeeraanbieder in het overzicht, en op uw boekingsbevestiging. Ook bij uw terugkomst zorgt het hotel dat u wordt opgehaald en naar de parkeerplek wordt gebracht.

Divers aanbod aan parkeeraanbieders voor vliegveld Hahn

Er zijn diverse beschikbare parkeeraanbieders waar u gebruik van kan maken voor parkeren rondom Frankfurt Hahn Airport. Hieronder hebben we ze al alvast voor u op een rijtje gezet, zodat u alvast kan bekijken welke parking u aanspreekt. Door op het linkje te klikken van de parkeeraanbieders, kunt u meer informatie lezen over de parkeeraanbieder met de bijbehorende faciliteiten en parkeervorm. Ziet u hier gelijk al een parkeerplek die bij u past? Dan kunt u direct reserveren met de gele knop.

Vooraanzicht Hotel Zur Morschbach Parking

Hotel Zur Morschbach Parking

  • Sleutel niet afgeven
  • Afgesloten parkeerterrein
  • Geen hoogte restricties

Hotel Zur Morschbach Parking is een shuttle parking welke dichtbij het vliegveld van Frankfurt Hahn ligt. Met 10 minuten staat u door middel van de gratis shuttle op de luchthaven. Daarnaast bevinden de parkeerplaatsen zich op een afgesloten terrein en kan u uw sleutels behouden.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Low Cost Parking Hahn Afgesloten parkeerterrein

Low Cost Parking Hahn

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Geen hoogte restricties

Bij Low Cost Parking Hahn kan u parkeren zonder u druk te hoeven maken over de maximale doorrijhoogte. Ook kan u bewaakt parkeren en bent u met 10 minuten op Hahn Airport door de shuttlebus. Bij deze shuttle parking bent u wel verplicht om uw sleutels af te geven.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
CC Car Check Hahn parking

CC Car-Check Hahn

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Overdekte parkeerplaats

Op 750 meter loopafstand parkeren bij CC Car Check Hahn, waardoor u binnen enkele minuten op het vliegveld kunt staan. Bij dit parkeerterrein kunt u overdekt en onoverdekt parkeren. De maximale doorrijhoogte is 2,00 meter. Ondanks dat het hier gaat om een Park & Walk, dient u wel de autosleutels in te leveren, zodat het personeel het terrein zo goed mogelijk kan gebruiken. Deze worden uiteraard veilig bewaard. Het terrein is toegankelijk voor mindervaliden. 


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Parking Day & Night ingang

Parking Day & Night

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Geen hoogte restricties

Parkeren bij Parking Day & Night en automatisch gebruik maken van Shuttle Parking. Het personeel zal u vanaf het parkeerterrein met de shuttlebus naar het vliegveld brengen. Hierdoor hoeft u niet met het openbaar vervoer. Bij deze parkeeraanbieder kunt u alleen onoverdekt parkeren, maar gaat het wel om een afgesloten, en daarmee veilig, terrein.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs

Laatste blogartikelen

Voorkomen dat u lang onderweg bent naar de Frankfurt Hahn Airport? Dat kunt u doen door te parkeren bij een parkeerterrein rondom de luchthaven. Hierdoor hoeft u niet met het openbaar vervoer en dat scheelt tijd. Mochten er andere aandachtspunten zijn waardoor de reis richting Frankfurt Hahn Airport vertraagt kan worden, dan kan dat een onderwerp zijn dat hieronder wordt aangegeven. Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Niet alleen het nieuws over Frankfurt Hahn Airport komt hier te staan, ook nieuws over parkeren rondom luchthavens en informatie over de diverse vliegvelden kan hier komen te staan.

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer meer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland, om er toch nog lekker even uit te zijn geweest. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Lees meer

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, zijn mensen massaal begonnen met het (her)boeken van hun vluchten en vakanties. Hierdoor zien we nu al een stijging in de parkeertarieven bij vele parkeerplaatsen en parkeergarages. Doordat veel parkings afgelopen jaar door Corona niet in gebruik zijn genomen, waren de prijzen al ietwat verhoogd. Echter, nu de vraag naar parkeerplaatsen rondom vliegvelden toeneemt, zien we een nog verdere stijging van de parkeertarieven. Wij snappen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten nu u eindelijk weer op vakantie mag. Daarom hebben wij een manier gevonden waarop u tegen een laag parkeertarief kan parkeren.

Lees meer
Veelgestelde vragen over parkeren bij Hahn Airport

Het reserveren van een parkeerplek nabij Hahn Airport is erg eenvoudig en simpel. Op onze hoe werkt het pagina leest u dit stapsgewijs na.

Het is zeker mogelijk om alvast uw parkeerplek te boeken, ook al weet u uw vluchtgegevens nog niet precies. Het enige wat u dan hoeft te doen is de parkeertijdstippen in te voeren waarvan u denkt dat ze ongeveer kloppen. U kunt deze later wijzigen of toesturen via de mail, telefoon of chat. Meer informatie over hoe u ons kan bereiken, vind u bij onze contactgegevens

De parkeertarieven verschillen per parkeeraanbieder en parkeervorm, maar u kunt al gebruik maken van parkeren Hahn Airport vanaf 3,14 euro per dag.

Parkeren bij Hahn Airport is zeker betrouwbaar en veilig. De parkings zijn namelijk door ons persoonlijk gecontroleerd, waardoor wij op de hoogte zijn van de veiligheidsmaatregelen die getroffen zijn. Ook weten wij zo dat de aanbieders betrouwbaar zijn. U kunt ook lezen wat andere klanten vonden van een parkeerplaats door de recensies te lezen.

Het is helaas niet mogelijk om gratis te parkeren bij de luchthaven van Hahn. U zult daarom gebruik moeten maken van een betaalde parkeerplaats. Door deze te boeken op ParkCare bent u in ieder geval verzekerd van de laagste prijsgarantie.

We raden u aan om twee uur van tevoren aanwezig te zijn op de luchthaven van Hahn. Zo heeft u genoeg tijd om in te checken en door de security heen te gaan. Afhankelijk van de afstand van de parking tot aan het vliegveld, is het aan te raden om uw parkeerplek te reserveren ongeveer 2,5 tot 3 uur voorafgaand aan uw vlucht. Voor de terugkomst zouden wij u aanraden om ongeveer 1 a 2 uur na uw aankomst uw reservering te laten verlopen. Zo kan u rustig uw bagage ophalen en is eventuele vertraging ook geen probleem.

Er zijn verschillende parkeervormen beschikbaar voor het parkeren nabij Hahn Airport. Afhankelijk van uw wensen kan u kiezen tussen een shuttle parking, valet parking, Park & Walk of Park, Sleep & Fly. U vergelijkt al deze parkeervormen op onze website, waarna u direct uw parkeerplek kan reserveren.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe