Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Hahn Airport

Vanaf 3,41 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Hahn Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Hahn Airport

Het reserveren van een parkeerplek bij Hahn Airport is zo geregeld. Met de vergelijkingstool van ParkCare vergelijkt u eenvoudig alle parkeeraanbieders. Door vooraf te boeken bent u verzekerd van een parkeerplek en kunt u zorgeloos uw reis beginnen. Ook boekt u gelijk uw parkeerplek, waardoor u niet afhankelijk bent van wisselende tarieven.

Airport Hahn kent enkele officiële parkeeraanbieders, zoals P1 Hahn Airport, P2 Hahn Airport en P3 Hahn Airport, maar ook niet-officiële parkeeraanbieders. Dit zijn parkeerplaatsen van derden die net zo betrouwbaar zijn. Vindt met de vergelijkingstool het beschikbare aanbod.

Inhoud

  1. Parkeren bij P1 P2 P3 Hahn Airport
  2. Goedkoop Parkeren bij Hahn Airport
  3. Lang parkeren bij Hahn Airport
  4. Parkeren Hahn Airport kosten
  5. Wat moet u weten over het parkeren bij Hahn Airport
  6. Hoe werkt parkeren bij Hahn Airport met ParkCare
  7. De parkeermogelijkheden bij Hahn Airport
  8. De parkeeraanbieders op Hahn Airport
  9. Veelgestelde vragen over parkeren bij Hahn Airport

Parkeren bij P1, P2, P3 Hahn Airport

Hahn Airport biedt drie officiële parkeerplaatsen aan. P1 Hahn Airport is een parkeergarage gelegen tegenover terminal 1. P2 Hahn Airport ligt wat verder van de terminal af en is daarmee ook goedkoper dan P1. Als u het voordeligst uit wil zijn kiest u voor P3 Hahn Airport. Dit parkeerterrein ligt het verst van de terminal af en is vooral bedoeld voor lang parkeren. Om deze reden is dit parkeerterrein ook alleen op reservering mogelijk.

Let op: Op het moment kunt u deze drie officiële parkeeropties niet via ParkCare boeken. Wel bieden we volop alternatieven aan. De onofficiële parkeeraanbieders doen niet onder aan de betrouwbaarheid van de officiële parkeeraanbieders terwijl ze vaak wel goedkoper zijn. Mocht u toch liever op een officieel parkeerterrein parkeren, dan boekt u deze op de website van Hahn Airport.

Goedkoop parkeren bij Hahn Airport

Vindt de beste parkeerdeals bij de luchthaven van Hahn. Door het diverse aanbod aan parkeerplaatsen kunt u gemakkelijk de parking vinden met de laagste prijs. Vergelijk de aanbieders op basis van faciliteiten en prijs en bespaar tientallen euro’s. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Ondanks dat het vliegveld Frankfurt Airport Hahn heet, ligt het vliegveld in Duitsland ongeveer 125 km ten westen van het vliegveld in Frankfurt am Main. Doordat het vliegveld iets kleiner is dan die van Frankfurt, wordt het vaak als uitwijkvliegveld gebruikt door veel reizigers. Het is daarom handig uw parkeerplek vroeg te boeken.

Top 3 goedkoopste parkeeraanbieder Hahn Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Airport Park Service Hahn 42,50 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
Parkhof Hahn Shuttle 42,99 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
CC Car Check Hahn 48,00 6 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Hahn Airport.

Lang parkeren bij Hahn Airport

Als u een langere tijd weg bent, dan maakt u gebruik van lang parkeren bij Hahn Airport. Het is handig voor het lang parkeren bij het vliegveld om een betrouwbare en voordelige aanbieder te kiezen. Zo bespaart u veel geld door een lager dagtarief en weet u zeker dat de auto op een veilige plek staat. Bij elke aanbieder vindt u hiervoor een lijst met veiligheidsmaatregelen. Kies de aanbieder die bij uw wensen aansluit en ga met een gerust hart op reis.

Top 3 lang parkeren Hahn Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Hotel Zur Morschbach Parking 60,00 10 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airport Park Service Hahn 63,50 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
Parkhof Hahn Shuttle 70,99 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 19/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Hahn Airport.

Parkeren Hahn Airport kosten

Hieronder ziet u de aanbieders en de kosten voor het parkeren bij Hahn Airport. Alle aanbieders in deze lijst zijn beschikbaar. De lijst wordt dagelijks geüpdatet.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Airport Park Service Hahn 42,50 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
Parkhof Hahn Shuttle 42,99 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
CC Car Check Hahn 48,00 6 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Hotel Zur Morschbach Parking 60,00 10 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Day & Night 97,99 9 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 01:00

* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/07/2024 t/m 12/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Hahn Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Wat moet u weten over het parkeren bij Hahn Airport

Hahn Airport

Hahn Airport, officieel Frankfurt-Hahn Airport, is een regionale luchthaven gelegen in de buurt van Kirchberg, Duitsland. Hahn Airport is vooral bekend als een belangrijk luchthavenknooppunt voor budgetmaatschappijen en vrachtvervoerders.

Kleiner vliegveld

Doordat Hahn Airport een wat kleiner vliegveld is, zijn de faciliteiten beperkter in vergelijking met de grotere vliegvelden in Duitsland. Zorg daarom dat u bijvoorbeeld zelf een powerbank meeneemt, aangezien Hahn airport niet veel laadplekken voor uw elektronische apparaten heeft.

Aanzienlijke afstand van de stad Frankfurt

Frankfurt-Hahn Airport dankt zijn officiële naam aan haar verleden als militaire basis. Toen de militaire basis werd omgevormd tot een burgerluchthaven werd besloten om Frankfurt in de naam te behouden. Alhoewel het vliegveld dus officieel de naam Frankfurt-Hahn Airport draagt, ligt het op aanzienlijke afstand van de stad Frankfurt. Wees hier van bewust als u naar de luchthaven navigeert.

Niet bereikbaar met het openbaar vervoer

Het is belangrijk om te weten dat u niet met het openbaar vervoer naar de luchthaven kunt komen. U kunt er alleen met de auto komen. We raden aan om voor u vlucht het parkeren bij de luchthaven te regelen. Zo kunt u zorgeloos op vakantie. 

Hoe werkt parkeren bij Hahn Airport met ParkCare

Het reserveringsproces bij ParkCare is erg eenvoudig. Hieronder vindt u een uitleg van het reserveringsproces van begin tot eind in 4 stappen. Nadat u uw parkeerplek heeft geboekt, hoeft u alleen nog maar op de dag zelf naar de parkeerplaats toe te rijden. Voor extra info kunt u ook kijken naar de veelgestelde vragen pagina.

Zodra u de gegevens heeft van uw vlucht, kunt u beginnen met boeken. U vult de vergelijkingstool in met de data van uw aankomst en terugkomst. Vervolgens klikt u verder en ziet u een overzicht met alle beschikbare parkeeraanbieders voor de door u opgegeven data.

In het overzicht ziet u alle verschillende parkeeraanbieders. U kunt vergelijken op basis van prijs, locatie, faciliteiten en meer. Gebruik de filters voor een persoonlijker aanbod. Klik op ‘meer informatie’ om alles te weten te komen over de aanbieder. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gekozen, klikt u op ‘Reserveren’.

U krijgt een pagina te zien waarin uw alle nodige informatie invult. Vervolgens betaalt u de boeking met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is voltooid ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw e-mail.

 In de reserveringsbevestiging vindt u alle benodigde informatie, zoals een eventuele toegangscode en routebeschrijving. Het is handig om de bevestiging goed door te lezen en te printen. Nu bent u klaar voor uw bezoek aan Hahn Airport.

De parkeermogelijkheden bij Hahn Airport

Er zijn verschillende mogelijkheden tot parkeren. Zo kunt u gebruik maken van Park & Walk of met de shuttlebus naar het vliegveld met shuttle parkeren. Hieronder ziet u de mogelijkheden voor Hahn Airport en wat elke parkeervorm inhoudt.

Een Shuttle Parking is een parkeerplek of parkeerterrein wat zich vaak enkele kilometers van de luchthaven van Hahn bevindt. U rijdt hier heen voordat u richting het vliegveld vertrekt. Met uw reservering kunt u zo doorrijden en uw auto parkeren. In sommige gevallen doet de parkeeraanbieder dit zelf, om de parkeerruimte zo goed mogelijk in te delen. Als uw auto geparkeerd staat, kunt u uw bagage uitpakken. Vervolgens zal u met een shuttlebus naar het vliegveld worden gebracht, waardoor u niet met het openbaar vervoer hoeft te gaan. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder, die er voor zorgt dat u weer naar de parkeerplaats gebracht wordt. Vanaf hier kunt u weer richting huis.

Meer informatie over shuttle parkeren Hahn Airport

Park & Walk is een parkeervorm waarbij u parkeert op loopafstand van de luchthaven. U kunt bij deze parkeerplaatsen vaak zelf uw auto parkeren en daarna naar het vliegveld vertrekken. Bij gebruik van deze parkeerplekken staat u in slechts enkele minuten op Frankfurt Hahn Airport. Bij terugkomst hoeft u niet te wachten, maar kunt u gelijk doorlopen naar uw auto. Daar aangekomen, laadt u uw bagage in en kunt u wegrijden.

Meer informatie over park & walk Hahn Ariport

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Hahn Airport

In de buurt van Frankfurt am Main vindt u alleen het vliegveld Frankfurt Airport op 15km afstand. De luchthaven Frankfurt-Hahn, ondanks dat het ook de naam Frankfurt draagt, is op 125km ten oosten van de stad te vinden.

U kunt uw auto parkeren in één van de omliggende wijken. Echter is dit niet bewaakt parkeren. Daarnaast is er ook niet altijd een eenvoudige openbaar vervoer verbinding naar de luchthaven.

De parkeertarieven verschillen per parkeeraanbieder en parkeervorm. U kunt al gebruikmaken van de services van parkeeraanbieders bij Hahn Airport vanaf €6,- p/d.

U mag hier 10 minuten gratis parkeren.

Frankfurt Airport is een van de drukste luchthavens in Duitsland en heeft een erg groot aanbod van continentale en intercontinentale vluchten. Frankfurt-Hahn Airport is kleiner en heeft ook minder vluchten. Veel van deze vluchten zijn ook seizoensgebonden. Een voordeel van Frankfurt-Hahn Airport is dat het niet alleen een goedkoper alternatief is, maar ook dichterbij de Nederlandse grens ligt.

Het vliegveld ligt aan een grote weg en is dus eenvoudig te bereiken. Vanaf Nederland kunt u het beste rijden via de snelweg 61.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe