Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Hahn Airport

Vanaf 3,76 per dag!

Beoordeeld door 4200+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotel Zur Morschbach Parking
🤲 Goedkoopste: Airport Park Service Hahn
✈️ Dichtstbij vliegveld: CC Car Check Hahn
Plattegrond van de parkeeraanbieder op Hahn Airport

Parkeren bij Hahn Airport

Het reserveren van een parkeerplek voor parkeren Hahn Airport kan in slechts enkele minuten, vooraf geregeld zijn als u gebruik maakt van ParkCare. Het vliegveld wordt ook wel Frankfurt Hanh Airport genoemd. Op onze website bieden wij u een divers en ruim aanbod aan parkeermogelijkheden. Zo kunt u bij ons in een oogopslag verschillende parkeeraanbieders vergelijken. Als u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, dan kunt u deze direct reserveren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een parkeerplek bij aankomst. Hiermee zet u ook direct uw voordelige parkeertarief vast. Dus, wilt u gebruik maken van parkeren Hahn Airport en vooraf goed voorbereid zijn? Dan bent u bij ParkCare aan het juiste adres.

De luchthaven is bekend vanwege de voordelige reizen die hier worden aangeboden. Zo zijn de luchtvaartmaatschappijen van Ryanair en Wizz Air gevestigd op Hahn Airport. Daarnaast ligt de luchthaven net over de grens van Duitsland, waardoor de luchthaven ook populair is bij Nederlanders. Op onze website kunt u alle verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig en snel vergelijken. Boek nu om het voordelige parkeertarief vast te zetten!

Voor parkeren Frankfurt Hahn Airport heeft u keuze uit verschillende parkeervormen en parkeeraanbieders. Zo kunt u een plek vinden die aan al uw eisen voldoet en kunt u met een gerust hart op reis. Neem ook gerust contact met ons op wanneer u extra vragen heeft.

Goedkoop parkeren bij Hahn Airport

 Heeft u een vlucht geboek vanaf Frankfurt Hahn Airport en bent u van plan om met de auto naar de luchthaven te rijden? Het parkeren van uw auto rondom het vliegveld kan er dan voor zorgen dat u relaxed op reis kunt gaan. Goedkoop parkeren kan natuurlijk een grote hierbij zijn. Dit kunnen gelukkig aanbieden doordat we de prijzen die onze aanbieders hanteren, aanhouden. Soms kunnen wij ze zelfs lager aanbieden. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat u meer betaald dan nodig is. Er worden op onze website verschillende aanbieders met diverse faciliteiten aangeboden, waardoor bepaalde parkeerplaatsen goedkoper kunnen worden aangeboden. Op deze manier kunt u voor uzelf bepalen waar goedkoop parkeren mogelijk is. 

Lang parkeren bij vliegveld Hahn

Ook voor langere vliegreizen kunt u een goedkope parkeerplaats vinden bij ParkCare. Als u gaat lang parkeren kan het dagtarief veel invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Door te reserveren bij een voordelige aanbieder kunt u veel geld besparen. Een van de voordeligste parkeervormen is shuttle parkeren. Met de shuttle service parkeert u verder weg van de vertrekhal en betaalt u iets minder. Een voordelige shuttle parkeeraanbieder is Airport Park Service Hahn.

Parkeertarieven Hahn Airport

Hieronder vindt u een tabel met de aanbieders van Hahn Airport met de parkeervorm en de prijzen. De tabel wordt dagelijks bijgewerkt om de meest actuele prijzen te tonen. Zo kunt u alvast beginnen met het vergelijken van het parkeeraanbod. Voor extra informatie over de aanbieder kunt u klikken op de naam of gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Airport Park Service Hahn 35,50 5 min Buiten Shuttle Parking
Hotel Zur Morschbach Parking 48,00 10 min Buiten Shuttle Parking
CC Car Check Hahn 48,00 6 min Buiten Park & Walk
Low Cost Parking Hahn 49,49 10 min Buiten Shuttle Parking
Parking Day & Night 49,49 9 min Buiten Shuttle Parking
CC Car Check Hahn 56,00 6 min Binnen Park & Walk

* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 09/07/2023 t/m 16/07/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

 

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Een overzicht van het vliegveld en de officiële parkeerplaatsen

Hahn Airport

Om u een beeld te geven van het vliegveld en de officiële parkeerterrein, kunt u deze kaart raadplegen. Zo ziet u bijvoorbeeld hoever de terreinen van de terminal verwijderd zijn en hoe groot ze zijn ten opzichte van elkaar. Officiële parkeerplaatsen houdt enkel in dat ze van Airport Hahn zelf zijn. De officiële parkeerterreinen worden niet altijd aangeboden, en dus zijn er ook onofficiële plaatsen. Deze terreinen zijn even betrouwbaar en bieden tevens diverse faciliteiten aan. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. De onofficiële parkeerterreinen zijn terreinen die worden aangeboden elders dan de luchthaven zelf. Hoewel de onofficiële parkeerplekken meestal iets verder weg liggen, is dat geen probleem omdat u gebruik kan maken van bijvoorbeeld shuttle parking, waarbij u met een shuttlebus naar de vertrekhal wordt gebracht. Mocht u helemaal geen afstand willen afleggen, dan kunt u gebruik maken van valet parking. Hier kunt u uzelf naar de vertrekhal brengen.

Het reserveringsproces voor de parkeerplek die past bij u

Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, kunt u deze reserveren. Hoe dit precies gaat kunt u hieronder lezen in een paar simpele stappen. Zo weet u precies wat er gebeurd wanneer up op reserveren klikt en bent u binnen enkele minuten klaar voor uw reis. Omdat u vooraf reserveert weet u zeker dat u een plekje hebt voor de auto en bent u ook vaak voordelig uit. Zo kunt u met een gerust hart voorbereid beginnen aan uw trip. Als u toch nog vragen heeft, dan kunt u een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina kijken.

Allereerst is het belangrijk om in te voeren vanaf welke luchthaven u zal gaan vliegen. Zodra u de desbetreffende airport heeft aangeklikt, in dit geval Hahn Airport kunt u uw parkeerdata invoeren. Dit houdt in dat u de data ingeeft van uw vertrek en aankomst. Hierna is het ook nog mogelijk om parkeertijdstippen door te geven. Dit zijn indicatieve tijdstippen van de parkeeraanbieder, zodat zij klaar staan voor uw aankomst bij de parkeerplek. Zodra u alles goed heeft ingevoerd in ons systeem kunt u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop klikken. Hierna krijgt u een overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders rondom Hahn Frankfurt Airport te zien.

Nadat u op 'vergelijk de prijzen' heeft geklikt, ziet u alle aanbieders die aansluiten op uw zoekopdracht. U kunt deze parkeermogelijkheden zowel vergelijken, als filteren. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een bepaalde parkeervorm? Dit kunt u dit aangeven in de filters van de vergelijkingstool. Ook het behouden van sleutels of prijs kunt u filteren. Op de vergelijkingspagina wordt bij elke parkeeraanbieder een kleine samenvatting gegeven over de voor- en nadelen van de parkeerplek. Meer informatie over de parkeeraanbieders bij Hahn Frankfurt Airport verkrijgt u door op de parkeeraanbieder te klikken. Hier staat onder andere informatie over de veiligheidsmaatregelen en voorzieningen die aanwezig zijn op de parkeerplek. Ook vind u hier de gemiddelde klantenbeoordeling en prijs.

Zodra u een parkeerplek heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u op de gele 'reserveren' knop drukken. Dit breng u naar een formulier waar u uw gegevens, zoals uw naam en kentekennummer, kunt invullen. Daarna kunt u een van de veilige betaalmethodes kiezen om mee te betalen. Dit kan bijvoorbeeld met PayPal, iDeal en creditcard. Door op deze manier vooraf te betalen bent u niet meer gevoelig voor het wisselende parkeertarief en weet u zeker dat u een goede deal heeft. 

Binnen 24 uur ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging met alle gegevens over uw geboekte parking voor parkeren Hahn Airport. Deze komt binnen op het door u doorgegeven e-mailadres. Soms komt het voor dat deze in uw spam terecht komt. We raden u dan ook aan om deze te controleren als de reserveringsbevestiging niet is binnengekomen. Mocht het desondanks voorkomen dat u de boekingsbevestiging voor luchthaven parkeren Frankfurt Hahn Airport niet heeft ontvangen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dan zorgen we er samen voor dat u uw bevestiging alsnog binnen krijgt. Lees de bevestiging goed door zodat u zo goed mogelijk voorbereidt bent op uw reis. Ook vind u hier mogelijk een code wanneer u parkeert op een locatie met bijvoorbeeld een toegangsdeur.

Van welke vormen van parkeren kunt u gebruik maken?

Naast dat de diverse mogelijkheden aan parkeeraanbieders invloed hebben op de prijs, hebben ook de parkeervormen daar invloed op. De prijs van het parkeren bij Frankfurt Hahn Airport is namelijk ook afhankelijk van de parkeervorm waar u gebruik van wilt maken. Het is namelijk veel voorkomend dat Shuttle Parking voordeliger is dan een Park & Walk of Valet Parking. Bij shuttle parkeren parkeert u de auto op een parkeerterrein die verderop is gelegen. Om een goede, weloverwogen keuze te kunnen maken, zetten we alle parkeervormen voor luchthaven parkeren Frankfurt Hahn Airport overzichtelijk voor u op een rijtje.

Een Shuttle Parking is een parkeerplek of parkeerterrein wat zich vaak enkele kilometers van de luchthaven van Hahn bevindt. U rijdt hier heen voordat u richting het vliegveld vertrekt. Met uw reservering kunt u zo doorrijden en uw auto parkeren. In sommige gevallen doet de parkeeraanbieder dit zelf, om de parkeerruimte zo goed mogelijk in te delen. Als uw auto geparkeerd staat, kunt u uw bagage uitpakken. Vervolgens zal u met een shuttlebus naar het vliegveld worden gebracht, waardoor u niet met het openbaar vervoer hoeft te gaan. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder, die er voor zorgt dat u weer naar de parkeerplaats gebracht wordt. Vanaf hier kunt u weer richting huis.

Bij het gebruik van een Valet Parking kunt u direct doorrijden naar het vliegveld, in tegenstelling tot shuttle parking. Eenmaal aangekomen zal er een chauffeur voor u klaar staan op de afgesproken plek. Deze medewerker van de parkeeraanbieder zal samen met u een inspectie uitvoeren van uw voertuig, waarna u de sleutels overhandigt. Uw auto zal vervolgens naar de parkeerplaats worden gereden. U hoeft daar niet op te wachten, maar kunt gewoon al beginnen aan uw reis. Als u terugkomt, zal de auto weer voor u klaarstaan bij het vliegveld. Zo bent u geen tijd kwijt aan het wandelen of reizen naar de parkeerplaats. In plaats daarvan zit u met enkele minuten in uw auto en kunt u vertrekken.

Park & Walk is een parkeervorm waarbij u parkeert op loopafstand van de luchthaven. U kunt bij deze parkeerplaatsen vaak zelf uw auto parkeren en daarna naar het vliegveld vertrekken. Bij gebruik van deze parkeerplekken staat u in slechts enkele minuten op Frankfurt Hahn Airport. Bij terugkomst hoeft u niet te wachten, maar kunt u gelijk doorlopen naar uw auto. Daar aangekomen, laadt u uw bagage in en kunt u wegrijden.

Als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly voor parkeren Frankfurt Hahn Airport, dan boekt u zowel een overnachting als een parkeerplaats. Bij deze parkeervorm rijdt u de dag voor uw vlucht naar het hotel en nabijgelegen parkeerplek. U parkeert de auto waar deze gedurende uw reis zal blijven staan. In het hotel zal u overnachten, waarna het hotel u naar de luchthaven brengt. Dit kunnen zij zelf doen door middel van een shuttlebus, of auto. Soms komt het ook voor dat hier een taxi voor gehuurd wordt. Meer informatie hierover vindt u zowel bij de parkeeraanbieder in het overzicht, en op uw boekingsbevestiging. Ook bij uw terugkomst zorgt het hotel dat u wordt opgehaald en naar de parkeerplek wordt gebracht.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Hahn Airport

In de buurt van Frankfurt am Main vindt u alleen het vliegveld Frankfurt Airport op 15km afstand. De luchthaven Frankfurt-Hahn, ondanks dat het ook de naam Frankfurt draagt, is op 125km ten oosten van de stad te vinden.

U kunt uw auto parkeren in één van de omliggende wijken. Echter is dit niet bewaakt parkeren. Daarnaast is er ook niet altijd een eenvoudige openbaar vervoer verbinding naar de luchthaven.

De parkeertarieven verschillen per parkeeraanbieder en parkeervorm. U kunt al gebruikmaken van de services van parkeeraanbieders bij Hahn Airport vanaf €6,- p/d.

U mag hier 10 minuten gratis parkeren.

Frankfurt Airport is een van de drukste luchthavens in Duitsland en heeft een erg groot aanbod van continentale en intercontinentale vluchten. Frankfurt-Hahn Airport is kleiner en heeft ook minder vluchten. Veel van deze vluchten zijn ook seizoensgebonden. Een voordeel van Frankfurt-Hahn Airport is dat het niet alleen een goedkoper alternatief is, maar ook dichterbij de Nederlandse grens is te vinden.

Het vliegveld ligt aan een grote weg en is dus eenvoudig te bereiken. Vanaf Nederland kunt u het beste rijden via de snelweg 61.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe