Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,14 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Hahn airport

Het regelen van een parkeerplek voor parkeren Hahn Airport is in slecht enkele minuten, vooraf geregeld als u gebruik maakt van ParkCare. Op onze website bieden wij u een divers en ruim aanbod parkeermogelijkheden. Zo kan u bij ons in een oogopslag verschillende parkeeraanbieders vergelijken. Als u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, dan kan u deze direct reserveren. Hiermee bent u gegarandeerd van een parkeerplek als u aankomt bij Hahn Airport. Ook zet u hiermee direct uw voordelige parkeertarief vast. Dus, wilt u gebruik maken van parkeren Hahn Airport en vooraf goed voorbereid zijn? Dan bent u op onze website aan het juiste adres.

Vanaf de luchthaven van Frankfurt Hahn kan u veelal voordelig vliegen naar verschillende Europese bestemmingen. Zo zijn de luchtvaartmaatschappijen van Ryanair en Wizz Air gevestigd op Hahn Airport. Daarnaast is de luchthaven goed te bereiken vanuit Nederland, waardoor de luchthaven ook populair bij Nederlanders. Ook biedt Hahn Airport parkeren veel mogelijkheden door de gunstige ligging. Op onze website kan je al deze parkeermogelijkheden eenvoudig en snel vergelijken en daarna direct reserveren.

Voor parkeren Hahn Airport heeft u keuze uit verschillende parkeervormen en parkeeraanbieders. Allereerst leggen wij u hieronder in een kort overzicht uit wat deze parkeervormen inhouden. Ook hebben we de parkeeraanbieders voor airport parkeren Hahn voor u op een rijtje gezet. Zo kan u alvast beginnen met vergelijken en nadenken welke parkeermogelijkheid het beste past bij uw wensen.

Hahn airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotel Zur Morschbach Parking
✈️ Dichtstbij vliegveld: CC Car Check Hahn

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

10/10

"Top! Zelfs een extra dag na een gemiste vlucht was geen probleem. Snelle en vlotte transfer naar de luchthaven"

Leentje H.

8/10

"Prettige website en binnen 2 minuten was alles geregeld. Fijn begin van mijn vakantie."

Americo Hoekstra

10/10

"7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, altijd zeer tevreden! ParkCare takes care!"

Jacqueline Duran

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Waarom ParkCare?

ParkCare biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw airport parking te reserveren voor diverse luchthavens. Zo ook voor het parkeren nabij Hahn Airport. Naast het feit dat u via onze website snel, vooraf uw parking kan reserveren, bieden wij u ook de laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker dat u nooit te veel zal betalen voor uw parkeerplek. Daarnaast zijn onze parkeerbieders veilig en betrouwbaar.

CEO ParkCare

Kort en lang parkeren Hahn Airport: hoe vind ik de geschikte parking?

Voor zowel kort, als lang parkeren bij Hahn Airport kan u via onze website diverse mogelijkheden bekijken en boeken. Maar, hoe vind u nou de geschikte parking welke voldoet aan uw wensen en eisen? Dit hoeft helemaal niet lastig te zijn! U hoeft namelijk enkel onderstaande stappen te doorlopen.

Allereerst is het belangrijk om in te voeren vanaf welke luchthaven u zal gaan vliegen. Zodra u de desbetreffende airport heeft aangeklikt, kan u uw parkeerdata invoeren. Dit houdt in dat u de data ingeeft van uw vertrek en aankomst. Hierna is het ook nog mogelijk om parkeertijdstippen door te geven. Dit zijn indicatieve tijdstippen van de parkeeraanbieder, zodat zij klaar staan voor uw aankomst bij de parkeerplek. Zodra u alles goed heeft ingevoerd in ons systeem kan u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop klikken.
In enkele momenten zal er een nieuwe pagina verschijnen waar alle beschikbare parkeeraanbieders voor parkeren Hahn Airport benoemd worden. Deze zijn specifiek beschikbaar op de door u aangegeven dagen. U kunt deze parkeermogelijkheden zowel vergelijken, als filteren. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een bepaalde parkeervorm? Dit kan u aangeven in de filters van de vergelijkingstool. Ook het behouden van sleutels of prijs kan u filteren. Op de vergelijkingspagina wordt bij elke parkeeraanbieder een kleine samenvatting gegeven over de voor- en nadelen van de parkeerplek. Meer informatie over de parkeeraanbieders verkrijgt u door op de parkeeraanbieder te klikken. Hier staat onder andere informatie over de veiligheidsmaatregelen en voorzieningen die aanwezig zijn op de parkeerplek.
Zodra u de geschikte parkeerplek heeft gevonden, kan u deze direct boeken. Dit doet u door op de gele ‘Reserveren’ knop te klikken. U wordt vervolgens naar een andere pagina gebracht, waar u enkele gegevens kunt invoeren. Hierbij moet u denken aan uw naam, kentekennummer en aantal passagiers. Hierna kan u door middel van een van de veilige betaalmethodes uw parkeerplek betalen. Dit zorgt ervoor dat uw parkeertarief direct vaststaat en niet verhoogd kan worden.
Binnen 24 uur ontvangt u van ons uw boekingsbevestiging met alle gegevens over uw geboekte parking voor parkeren Hahn Airport. Deze komt binnen op het door u doorgegeven e-mail adres. Soms komt het voor dat deze in uw spam terecht komt. We raden u dan ook aan om deze te controleren als de reserveringsbevestiging niet is binnengekomen. Mocht het desondanks voorkomen dat u de boekingsbevestiging voor luchthaven parkeren Hahn Airport niet heeft ontvangen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dan zorgen we er samen voor dat u uw bevestiging alsnog binnen krijgt.

Goedkoop parkeren nabij vliegveld Frankfurt Hahn

Op onze website vindt u enkel parkeeraanbieders tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat goedkoop parkeren bij het vliegveld van Frankfurt Hahn goed mogelijk is. De prijs van het parkeren Hahn Airport is echter wel afhankelijk van de parkeervorm waar u gebruik van wilt maken. Het is namelijk veel voorkomend dat shuttle parkeren voordeliger is dan een Park & Walk of Valet parking. Om een goede, weloverwogen keuze te kunnen maken, zetten we alle parkeervormen voor luchthaven parkeren Hahn Airport overzichtelijk voor u op een rijtje.

Een shuttle parking is een parkeerplek of parkeerterrein wat zich vaak enkele kilometers van de luchthaven van Hahn bevindt. U rijdt hier heen voordat u richting het vliegveld vertrekt. Met uw reservering kan u zo doorrijden en uw auto parkeren. In sommige gevallen doet de parkeeraanbieder dit zelf, om de parkeerruimte zo goed mogelijk in te delen. Als uw auto geparkeerd staat, kan u uw bagage uitpakken. Vervolgens zal u met een shuttlebusje naar Hahn Airport worden gebracht, vanaf waar uw reis kan beginnen. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u weer contact op met de parkeeraanbieder, die er voor zorgt dat u weer naar de parkeerplaats gebracht wordt. Vanaf hier kan u weer richting huis.

Bij het gebruik van een valet parking kan u wel direct doorrijden naar het vliegveld, in tegenstelling tot shuttle parking. Eenmaal aangekomen bij de luchthaven van Hahn Frankfurt zal er een chauffeur voor u klaar staan op de afgesproken plek. Deze medewerker van de parkeeraanbieder zal samen met u een inspectie uitvoeren van uw voertuig, waarna u de sleutels overhandigt. Uw auto zal vervolgens naar de parkeerplaats worden gereden. U hoeft daar niet op te wachten, maar kan gewoon al beginnen aan uw reis. Als u terugkomt, zal de auto weer voor u klaarstaan bij het vliegveld. Zo bent u geen tijd kwijt aan het wandelen of reizen naar de parkeerplaats. In plaats daarvan zit u met enkele minuten in uw auto en kan u vertrekken.

Park & Walk is een parkeervorm waarbij u parkeert op loopafstand van de luchthaven. U kunt bij deze parkeerplaatsen vaak zelf uw auto parkeren en daarna naar het vliegveld vertrekken. Bij gebruik van deze parkeerplekken staat u in slechts enkele minuten op Hahn Airport. Bij terugkomst hoeft u niet te wachten, maar kan u gelijk doorlopen naar uw auto. Daar aangekomen, laadt u uw bagage in en kan u wegrijden.

Als u gebruik maakt van Park, Sleep & Fly voor parkeren Hahn Airport, dan boekt u zowel een overnachting als een parkeerplaats. Bij deze parkeervorm rijdt u de dag voor uw vlucht naar het hotel en nabijgelegen parkeerplek. U parkeert de auto waar deze gedurende uw reis zal blijven staan. In het hotel zal u overnachten, waarna het hotel u naar de luchthaven brengt. Dit kunnen zij zelf doen door middel van een shuttlebus, of auto. Soms komt het ook voor dat hier een taxi voor gehuurd wordt. Meer informatie hierover vindt u zowel bij de parkeeraanbieder in het overzicht, en op uw boekingsbevestiging. Ook bij uw terugkomst op Airport Hahn zorgt het hotel dat u wordt opgehaald en naar de parkeerplek wordt gebracht.

Divers aanbod parkeeraanbieders voor Airport Hahn

Er zijn diverse beschikbare parkeeraanbieders waar u gebruik van kan maken voor parkeren rondom Hahn Airport. Hieronder hebben we ze al alvast voor u op een rijtje gezet, zodat u alvast kan bekijken welke parking u aanspreekt.

Hotel Zur Morschbach Parking

  • Sleutel niet afgeven
  • Afgesloten parkeerterrein
  • Geen hoogte restricties

Hotel Zur Morschbach Parking is een shuttle parking welke dichtbij het vliegveld van Frankfurt Hahn ligt. Met 10 minuten staat u door middel van de gratis shuttle op de luchthaven. Daarnaast bevinden de parkeerplaatsen zich op een afgesloten terrein en kan u uw sleutels behouden.


Reserveren Met de laagste prijs

Low Cost Parking Hahn

  • Afgesloten parkeerterrein
  • Geen hoogte restricties

Bij Low Cost Parking Hahn kan u parkeren zonder u druk te hoeven maken over de maximale doorrijhoogte. Ook kan u bewaakt parkeren en bent u met 10 minuten op Hahn Airport door de shuttlebus. Bij deze shuttle parking bent u wel verplicht om uw sleutels af te geven.


Reserveren Met de laagste prijs

Laatste blogartikelen

Het vliegveld van Hahn is goed te bereiken met de auto door de goede verbinding van wegen. Daarnaast ligt de luchthaven direct aan de snelweg, waardoor u de airport vlot kan bereiken. We raden u wel aan om uw route vooraf te checken op eventuele werkzaamheden, zodat u zich hierop kan voorbereiden. Bijvoorbeeld door eerder van huis te vertrekken.

Het is ook mogelijk om het openbaar vervoer te vertrekken in de richting van Hahn Airport. Hierdoor bent u echter wel lang onderweg en zal u regelmatig moeten overstappen. Daarom raden we u aan om met de auto naar het vliegveld van Hahn te komen en gebruik te maken van luchthaven parkeren Hahn Airport.

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Hahn Airport
Het reserveren van een parkeerplek nabij Hahn Airport is erg eenvoudig en simpel. Op onze hoe werkt het pagina leest u dit stapsgewijs na.
Het is zeker mogelijk om alvast uw parkeerplek te boeken, ook al weet u uw vluchtgegevens nog niet precies. Het enige wat u dan hoeft te doen is de parkeertijdstippen in te voeren waarvan u denkt dat ze ongeveer kloppen. U kunt deze later wijzigen of toesturen via de mail, telefoon of chat. Meer informatie over hoe u ons kan bereiken, vind u bij onze contactgegevens
De parkeertarieven verschillen per parkeeraanbieder en parkeervorm, maar u kunt al gebruik maken van parkeren Hahn Airport vanaf 3,14 euro per dag.
Parkeren bij Hahn Airport is zeker betrouwbaar en veilig. De parkings zijn namelijk door ons persoonlijk gecontroleerd, waardoor wij op de hoogte zijn van de veiligheidsmaatregelen die getroffen zijn. Ook weten wij zo dat de aanbieders betrouwbaar zijn. U kunt ook lezen wat andere klanten vonden van een parkeerplaats door de recensies te lezen.
Het is helaas niet mogelijk om gratis te parkeren bij de luchthaven van Hahn. U zult daarom gebruik moeten maken van een betaalde parkeerplaats. Door deze te boeken op ParkCare bent u in ieder geval verzekerd van de laagste prijsgarantie.
We raden u aan om twee uur van tevoren aanwezig te zijn op de luchthaven van Hahn. Zo heeft u genoeg tijd om in te checken en door de security heen te gaan. Afhankelijk van de afstand van de parking tot aan het vliegveld, is het aan te raden om uw parkeerplek te reserveren ongeveer 2,5 tot 3 uur voorafgaand aan uw vlucht. Voor de terugkomst zouden wij u aanraden om ongeveer 1 a 2 uur na uw aankomst uw reservering te laten verlopen. Zo kan u rustig uw bagage ophalen en is eventuele vertraging ook geen probleem.
Er zijn verschillende parkeervormen beschikbaar voor het parkeren nabij Hahn Airport. Afhankelijk van uw wensen kan u kiezen tussen een shuttle parking, valet parking, Park & Walk of Park, Sleep & Fly. U vergelijkt al deze parkeervormen op onze website, waarna u direct uw parkeerplek kan reserveren.
Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe