Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Parkeren Hahn Airport

Naast het bekende Frankfurt Airport kent deze grote Duitse stad nog een andere luchthaven, namelijk Frankfurt Hahn Airport. Dit vliegveld, dat ooit als een Amerikaanse militaire luchthaven dienst heeft gedaan, staat nog steeds in de top 10 van vliegvelden in Duitsland. Niet zo gek met jaarlijks zo'n drie miljoen reizigers. Frankfurt Hahn staat vandaag de dag voornamelijk bekend als de luchthaven die het meest consistent lage prijzen blijft hanteren. Dit komt onder andere doordat de vliegmaatschappij Ryanair hier ook gevestigd is, een maatschappij die erom bekend staat voordelige vluchten aan te bieden. Frankfurt Hahn is bovendien een van de weinige luchthavens in Duitsland die 24 uur per dag, 7 dagen per week vluchten aanbiedt. De luchthaven mag dan ruim 100 kilometer van de stad Frankfurt am Main afliggen, deze locatie maakt de bereikbaarheid van dit vliegveld een stuk gunstiger. Ook zorgt deze ligging ervoor dat het gemakkelijker wordt om parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven te vinden. De gunstige locatie van de luchthaven en de goedkope vluchten maken Frankfurt Hahn tot een populair vliegveld. Hier op ParkCare vindt u dan ook verschillende aanbieders die parkeerplaatsen vlakbij Frankfurt Hahn aanbieden. Iedere parkeeraanbieder heeft zijn eigen voor- en nadelen, die we op een overzichtelijke manier voor u hebben gepresenteerd. Daardoor kunt u in een oogopslag zien of een parkeerplaats aan al uw wensen voldoet.

Hahn airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 15 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotel Zur Morschbach Parking
🤲 Goedkoopste: Hotel Zur Morschbach Hahn
✈️ Dichtstbij vliegveld: Flughafen Hahn P3

Goedkoop parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn

Vliegtickets zijn doorgaans al duur genoeg en daarom is het logisch dat u niet teveel geld wilt besteden aan een betrouwbare parkeeraanbieder. Daarom is ParkCare er om u een handje te helpen. Aan de hand van verschillende kenmerken maken we het aanbod van goedkope parkeerplaatsen bij luchthaven Frankfurt Hahn een stuk duidelijker. Zo maken we onderscheid tussen verschillende parkeervormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor shuttle bus parkeren, wat vaak een van de voordeligste parkeervormen is. Hierbij wordt u met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Een luxere manier van parkeren is Valet parking. Als u hiervoor kiest, rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven en parkeert een chauffeur de auto voor u. Daarnaast is er de optie Park & Walk, wat inhoudt dat u de auto op loopafstand van de luchthaven parkeert. Bekijk bijvoorbeeld de officiële parkeerplaatsen Parkeren Hahn Airport P1, Parkeren Hahn Airport P2 of Parkeren Hahn Airport P3. Ten slotte kunt u kiezen voor Park, Sleep & Fly. Deze parkeervorm kan net dat stukje extra rust bieden. U slaapt namelijk in een hotel in de buurt van het vliegveld, waar u ook kunt lang parkeren. Bij elke aanbieder staat een kort stukje informatie, waarin we de belangrijkste kenmerken van een parking bespreken. Zo geven we uiteraard de prijs aan, zodat u kunt zien of de parkeerplaats binnen uw budget valt, maar we laten u ook altijd weten of u de autosleutels wel of niet in moet leveren. Sommige aanbieders bieden ook een overdekte parkeerplaats of een wasservice aan. Wanneer dat zo  is staat dat ook duidelijk aangegeven, zodat u daar indien gewenst gebruik van kunt maken. Kortom, bij ParkCare wordt het vele malen makkelijker om een geschikte parkeerplaats te vinden! Heeft u nog ergens vragen over? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen, hoe werkt het en parkeertips of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe