Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Hahn airport

Vanaf 3,14 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.

Parkeren bij Hahn Airport

Parkeren Hahn airport? Zorg ervoor dat u weet waar u wilt parkeren. Aangezien de luchthaven jaarlijks rond de drie miljoen bezoekers trekt, kan het wel eens druk worden en dan betaalt u al snel meer voor een parkeerplek die u goedkoper, vooraf online had kunnen reserveren.

Naast het bekende Frankfurt Airport kent deze grote Duitse stad nog een andere luchthaven, namelijk Frankfurt Hahn Airport. Dit vliegveld, dat ooit als een Amerikaanse militaire luchthaven dienst heeft gedaan, staat nog steeds in de top 10 van vliegvelden in Duitsland.

Frankfurt Hahn staat vandaag de dag voornamelijk bekend als de luchthaven die het meest consistent lage prijzen blijft hanteren. Dit komt onder andere doordat de vliegmaatschappij Ryanair hier ook gevestigd is, een maatschappij die erom bekend staat voordelige vluchten aan te bieden. Frankfurt Hahn is bovendien een van de weinige luchthavens in Duitsland die 24 uur per dag, 7 dagen per week vluchten aanbiedt. De luchthaven mag dan ruim 100 kilometer van de stad Frankfurt am Main afliggen, deze locatie maakt de bereikbaarheid van dit vliegveld een stuk gunstiger. Ook zorgt deze ligging ervoor dat het gemakkelijker wordt om parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven te vinden. De gunstige locatie van de luchthaven en de goedkope vluchten maken Frankfurt Hahn tot een populair vliegveld.

Hier op ParkCare vindt u dan ook verschillende aanbieders die parkeerplaatsen vlakbij Frankfurt Hahn aanbieden. Iedere parkeeraanbieder heeft zijn eigen voor- en nadelen, die we op een overzichtelijke manier voor u hebben gepresenteerd. Daardoor kunt u in een oogopslag zien of een parkeerplaats aan al uw wensen voldoet.

Hahn airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 15 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Hahn Airport P1
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Hahn Airport P3

Goedkoop parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn

Vliegtickets zijn doorgaans al duur genoeg dus het is logisch dat u goedkoop wilt parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn. Daarom is ParkCare er om u een handje te helpen. Via onze site vergelijkt u op een overzichtelijke manier alle beschikbare parkeeraanbieders.

Nadat u heeft aangegeven wanneer u uw auto wilt parkeren ziet u in een oogopslag over welke voordelen de parkeeraanbieders beschikken. Zo maken we onderscheid tussen verschillende parkeervormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor shuttle bus parkeren, wat vaak een van de voordeligste parkeervormen is. Hierbij wordt u met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Een luxere manier van parkeren is Valet parking. Als u hiervoor kiest, rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven en parkeert een chauffeur de auto voor u. Daarnaast is er de optie Park & Walk, wat inhoudt dat u de auto op loopafstand van de luchthaven parkeert. Bekijk bijvoorbeeld de officiële parkeerplaatsen Parkeren Hahn Airport P1, Parkeren Hahn Airport P2 of Parkeren Hahn Airport P3. Ten slotte kunt u kiezen voor Park, Sleep & Fly. Deze parkeervorm kan net dat stukje extra rust bieden. U slaapt namelijk in een hotel in de buurt van het vliegveld, waar u ook kunt lang parkeren.

Bij elke aanbieder staat een kort stukje informatie, waarin we de belangrijkste kenmerken van een parking bespreken. Zo geven we uiteraard de prijs aan, zodat u kunt zien of de parkeerplaats binnen uw budget valt, maar we laten u ook altijd weten of u de autosleutels wel of niet in moet leveren. Sommige aanbieders bieden ook een overdekte parkeerplaats of een wasservice aan. Wanneer dat zo  is staat dat ook duidelijk aangegeven, zodat u daar indien gewenst gebruik van kunt maken.

Kortom, bij ParkCare wordt het vele malen makkelijker om een geschikte parkeerplaats te vinden! Heeft u nog ergens vragen over? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen, hoe werkt het en parkeertips of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

uitstekend (9 /10)

"Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek."

- Henk Dijksman

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe