Parkeren Hahn Airport P1

bij Hahn Airport -
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+

Reserveren

Officieel parkeren bij P1 Hahn Airport

Parkeren Hahn Airport P1 is ideaal voor parkeren bij Hahn Airport. U maakt bij deze officiële parkeeraanbieder gebruik van de zogeheten Park & Walk parkeervorm. U parkeert in de parkeergarage op 1 minuut loopafstand van het vliegveld. Na het parkeren loopt u naar de terminal. Bij terugkomst loopt u ook weer van de terminal naar de parkeergarage.

U parkeert droog in een verlichte en verharde parkeergarage. De parkeergarage is afgesloten voor onbevoegden en is bewaakt met behulp van bewakingscamera’s. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig, deze zijn echter niet vooraf te reserveren. De parkeergarage is 24/7 geopend en kent een maximale doorrijhoogte van 2.10m. U behoudt uw autosleutels.

Alles in 1 overzicht

 • Veilig overdekt parkeren met toegewijde invalidenparkeerplaatsen en een hoogterestrictie van 2,10m.
 • Parkeren zonder tijdslimiet.

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

De parkeertarieven van Parkeren Hahn Airport P1

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Hahn Airport P1109,901 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Airport Park Service Hahn42,505 minBuitenShuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
CC Car Check Hahn48,006 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport P356,997 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport P261,994 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Hotel Zur Morschbach Parking70,0010 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Day & Night98,999 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 01:00
* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 05/09/2024 t/m 12/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Hahn Airport.

Ervaringen

Als ParkCare gebruikers recensies hebben achtergelaten over deze parkeeraanbieder dan leest u ze verderop onderaan deze pagina.

Veiligheid

De parkeergarage is afgesloten voor onbevoegden door een slagboom. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto constant onder het toezicht van bewakingscamera’s.

Locatie

Het adres van P1 Hahn Airport is Hahn-Flughafen, 55483, Kirchberg. Zodra u gaat parkeren bij Hahn Airport kunt u dit adres invoeren op uw navigatiesysteem.

Hoe werkt parkeren bij P1 Hahn Airport?

Over het algemeen wordt parkeren op loopafstand beschouwd als de meest eenvoudige parkeeroptie, en dit geldt ook voor P1 op Hahn Airport. Hieronder volgt een duidelijke beschrijving van wat u kunt verwachten bij zowel uw aankomst als uw terugkeer.

Aankomst

U rijdt naar het vliegveld van Hahn. P1 ligt bij de vertrekhal en is daarom makkelijk te vinden. Ook is er bewegwijzering die u eenvoudig naar P1 leidt. Na het parkeren in de parkeergarage kunt u lopend de vertrekhal bereiken.

Terugkomst

Tijdens uw terugreis loopt u weer van de aankomsthal naar de parkeergarage. Daar stapt u in en verlaat u eenvoudig en snel de garage. Daarna bent u al snel op de E42 op weg naar huis.

P1 Hahn in vergelijking

Wanneer u overdekt wil parkeren is de parkeergarage bij P1 Hahn Airport een uitstekende keus. Van alle drie de officiële parkeeropties ligt deze garage het dichtst bij de terminal. Doordat de andere officiële parkeeropties wat verder van de terminal liggen, zijn ze goedkoper. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2.10m. Voor mensen met een voertuig hoger dan deze hoogtebeperking, is parkeren op de onoverdekte officiële parkeerterreinen P2 Hahn Airport en P3 Hahn Airport een goed alternatief. Als u een invalidenparkeerplaats wilt, is P1 uw beste keus. In de parkeergarage zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig, echter zijn deze niet vooraf te reserveren. Mocht P1 Hahn Airport volgeboekt zijn op uw parkeerdatum, bekijk dan eens P2 Hahn Airport. Deze heeft namelijk de meeste parkeerplekken van alle drie de officiële parkeeropties.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Parkeerplek voor mindervaliden
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 1 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Faciliteiten & services

 • Overdekt parkeren met een maximale doorrijhoogte van 2,10m.
 • Invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Bereikbaarheid

P1 Hahn Airport ligt tegen de luchthaven aan en is goed bereikbaar via de E42.

Alternatieven voor parkeren bij Hahn Airport

Shuttle parkeren bij Hahn Airport

Met Shuttle Parking bij Hahn Airport parkeert u zelf uw auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Daarna kunt u gratis per shuttlebus verder reizen naar de vertrekhal van Hahn Airport. Komt u vanuit het noorden? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Low Cost Parking Hahn. Andere shuttle parkeeraanbieders zijn Airport Park Service Hahn en Parkhof Hahn Shuttle.

Op loopafstand parkeren bij Hahn Airport

Park & Walk is een parkeermogelijkheid waarbij u uw auto kunt parkeren op korte loopafstand bij Hahn Airport. Op deze parkeerplaatsen kunt u meestal zelf uw auto parkeren voordat u naar de vertrekhal loopt. CC Car-Check Hahn biedt Park & Walk parkeerplekken aan. Benieuwd naar hoe anderen parkeren op loopafstand bij het vliegveld ervaren? Bekijk dan de ervaringen over het parkeren bij Hahn Airport pagina.

Adres
Hahn-Flughafen, 55483, Kirchberg

Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeren Hahn Airport P1 Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.3
Beoordeeld door 5 klanten
Afstand tot vliegveld 9.5
Prijs/kwaliteit 9.0
Klantenservice 9.5
Totaal 9.3

Geen beoordelingen gevonden

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe