Parkeren Hahn Airport P3

bij Hahn Airport -
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+

Alle informatie over Hahn Airport P3

Officieel parkeren bij Hahn Airport P3

Parkeren Hahn Airport P3 is uitstekend voor reizigers die willen lang parkeren bij Hahn Airport. Bij deze officiële parkeeroptie maakt u gebruik van de Park & Walk parkeervorm. U parkeert op het parkeerterrein op 7 minuten loopafstand van de luchthaven. Na het parkeren bereikt u lopend de terminal. Bij uw terugkomst loopt u ook weer terug naar het parkeerterrein vanaf de terminal. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto op een onoverdekt parkeerterrein. Het parkeerterrein is verlicht, omheind en kent geen hoogtebeperkingen. Het terrein wordt continu overzien door bewakingscamera’s. Parkeren Hahn Airport P3 is 24/7 geopend. U neemt uw autosleutels mee op reis.

Alles in 1 overzicht

 • Er geldt een maximale parkeerduur van 6 weken.

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

De parkeertarieven van Parkeren Hahn Airport P3

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Hahn Airport P1109,901 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Airport Park Service Hahn42,505 minBuitenShuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
CC Car Check Hahn48,006 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport P370,997 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport P275,994 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Hotel Zur Morschbach Parking80,0010 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Day & Night97,999 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 01:00
* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 26/08/2024 t/m 02/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Hahn Airport.

Hoe werkt parkeren bij P3 Hahn Airport?

In het algemeen wordt parkeren op loopafstand beschouwd als de eenvoudigste parkeeroptie, dit geldt ook voor P3 Hahn Airport. Hieronder volgt een duidelijke beschrijving van wat u kunt verwachten bij zowel uw aankomst als uw terugkomst.

Aankomst

U rijdt naar het vliegveld van Hahn. Als u in de buurt bent zult u bewegwijzering zien die u naar P3 leidt. Na het parkeren kunt u lopend de vertrekhal bereiken.

Terugkomst

Bij uw terugreis wandelt u opnieuw van de terminal naar het parkeerterrein. Na het instappen verlaat u het parkeerterrein moeiteloos en snel. Vervolgens bevindt u zich op de E42 en vervolgt u uw reis naar huis.

P3 Hahn in vergelijking

Vergeleken met de andere officiële aanbieders ligt het parkeerterrein wat verder van de terminal af. Dit zorgt ervoor dat de prijs van P3 Hahn Airport aanzienlijk lager is dan bij P1 Hahn Airport en P2 Hahn Airport. Het parkeerterrein is omheind en professionele CCTV camera’s overzien het terrein dag en nacht. Het parkeerterrein van P3 Hahn Airport heeft net als P2 bij Hahn Airport geen vastgestelde maximale doorrijhoogte. Hierdoor is P3 een uitstekende optie als u uw auto niet kunt parkeren in de parkeergarage op P1 van Hahn Airport, waar de doorrijhoogte beperkt is tot 2.10 meter. P1 Hahn Airport heeft als enige van de officiële parkeeropties invalidenparkeerplaatsen beschikbaar, maar deze zijn niet vooraf te reserveren. Mocht P3 volgeboekt zijn op uw parkeerdatum, bekijk dan P2 Hahn Airport want deze heeft de meeste parkeerplekken van de drie officiële parkeeropties.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 7 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor parkeren bij Hahn Airport

Shuttle parkeren bij Hahn Airport

Bij Shuttle Parking bij Hahn Airport parkeert u zelf uw auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder waarna u per pendelbus verder naar de luchthaven gebracht wordt. Als u uit het noorden komt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Hotel Zur Morschbach Parking. Andere aanbieders van shuttle parkeren zijn Airport Park Service Hahn en Parkhof Hahn Shuttle.

Park & Walk bij Hahn Airport

Park & Walk is een parkeeroptie waarbij u uw auto kunt parkeren op korte loopafstand bij Hahn Airport. CC Car-Check Hahn biedt parkeerplekken aan voor Park & Walk. Benieuwd hoe mensen het parkeren op loopafstand van het vliegveld hebben beleefd? Neem een kijkje op onze pagina voor Hahn Airport parkeerervaringen.

Adres
Hahn-Flughafen, 55483, Kirchberg

Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeren Hahn Airport P3 Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.6
Beoordeeld door 9 klanten
Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.2
Totaal 7.6

Geen beoordelingen gevonden

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe