Parkeren Hahn Airport P2

bij Hahn Airport
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+

Alle informatie over Hahn Airport P2

Officieel parkeren bij Hahn Airport P2

Parkeren Hahn Airport P2 biedt een parkeeroplossing voor het parkeren bij Hahn Airport. U maakt bij deze officiële parkeerplek gebruik van op loopafstand parkeren. Zoals de naam doet vermoeden parkeert u op een parkeerterrein wat op loopafstand van de terminal is gelegen. Aangezien P2 meerdere parkeerterreinen omvat kan de loopafstand tot de terminal variëren van 2 tot 6 minuten. U bereikt de terminal logischerwijze te voet. Bij terugkomst loopt u ook weer van de terminal naar het parkeerterrein.

U parkeert uw auto op een onoverdekt parkeerterrein. Het parkeerterrein heeft geen hoogterestrictie, is verhard, verlicht en omheind. Er zijn bewakingscamera’s die het parkeerterrein continu overzien. Parkeren Hahn Airport P2 is 24/7 geopend. U neemt uw autosleutels mee op reis.

Alles in 1 overzicht

 • Er is geen maximale parkeertijd.
 • P2 heeft de meeste parkeerplaatsen van alle officiële parkeeropties.

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

De parkeertarieven van Parkeren Hahn Airport P2

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Hahn Airport P1109,901 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport P252,504 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Hahn Airport P344,107 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Airport Park Service Hahn35,505 minBuitenShuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
Parkhof Hahn Shuttle38,992 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
CC Car Check Hahn48,006 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Hotel Zur Morschbach Parking60,0010 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Day & Night89,999 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 01:00
* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 07/04/2024 t/m 14/04/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Hahn Airport.

Hoe werkt parkeren bij P2 Hahn Airport?

In het algemeen wordt parkeren op loopafstand beschouwd als de meest gemakkelijke parkeeroptie, dit geldt ook voor P2 Hahn Airport. Hieronder volgt een duidelijke beschrijving van wat u kunt verwachten bij zowel uw aankomst als uw terugkeer.

Aankomst

U rijdt naar het vliegveld van Hahn. Als u in de buurt bent zult u bewegwijzering zien die u naar P2 leidt. Na het parkeren op het parkeerterrein kunt u lopend de vertrekhal bereiken.

Terugkomst

Bij uw terugreis wandelt u opnieuw van de terminal naar het parkeerterrein. Na het instappen verlaat u de garage moeiteloos en snel. Vervolgens bevindt u zich op de E42 en vervolgt u uw reis naar huis.

P2 Hahn in vergelijking

P2 Hahn Airport ligt vergeleken met de andere officiële opties, P1 Hahn Aiport en P3 Hahn Airport op gemiddelde loopafstand. Om deze reden is P2 goedkoper dan P1 maar duurder dan P3. P2 Hahn Airport is erg handig vanwege de hoeveelheid parkeerplekken die worden aangeboden. De parkeerplaatsen zijn verspreid over vier kleinere parkeerterreinen terwijl ze bij P1 en P3 duidelijk op één terrein zitten. Het parkeerterrein van Hahn Airport P2 kent net zoals P3 Hahn Airport geen maximale doorrijhoogte en is daarom erg geschikt als u uw auto niet kunt parkeren in de parkeergarage op P1 Hahn Airport. De parkeergarage op P1 kent een maximale doorrijhoogte van 2.10m. P1 Hahn Airport is geschikter als u gebruik moet maken van invalidenparkeerplaatsen. Deze zijn echter niet vooraf te reserveren.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 4 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor parkeren bij Hahn Airport

 

Shuttle parkeren bij Hahn Airport

Bij Shuttle Parking bij Hahn Airport parkeert u zelf uw auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder waarna u per pendelbus verder naar de luchthaven gebracht wordt. Als u uit het noorden komt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Low Cost Parking Hahn. Andere aanbieders van shuttle parkeren zijn Airport Park Service Hahn en Parkhof Hahn Shuttle.

Op loopafstand parkeren bij Hahn Airport

Park & Walk is een parkeermogelijkheid waarbij u uw auto kunt parkeren op korte loopafstand bij Hahn Airport. Op deze parkeerplaatsen kunt u meestal zelf uw auto parkeren voordat u naar de vertrekhal loopt. CC Car-Check Hahn biedt Park & Walk parkeerplekken aan. Wilt u weten wat anderen vinden van parkeren op loopafstand van het vliegveld? Lees dan de ervaringen van parkeren bij Hahn Airport pagina.

Adres
Hahn-Flughafen, 55483, Kirchberg

Bekijk op kaart

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe