Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren Hahn Airport

Vanaf 3,41 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parkeren bij Hahn Airport

Voor het parkeren bij Frankfurt-Hahn Airport is shuttle parkeren de goedkoopste parkeermogelijkheid. Hahn Airport is een kleine luchthaven. Hierdoor bevinden de shuttle aanbieders zich een stuk dicht bij de luchthaven, dan de shuttle aanbieders bij grote luchthavens zoals Frankfurt Airport. De shuttlebussen doen er maximaal 10 minuten over. De exacte duur tot de luchthaven staat vermeld bij elke parkeeraanbieder. Met shuttle parkeren bij Hahn Airport parkeert u zelf uw auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Daarna kunt u gratis per shuttlebus verder reizen naar de vertrekhal van Hahn Airport. Komt u vanuit het noorden? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Low Cost Parking Hahn.

Naast shuttle parkeren kunt u ook kiezen voor park & walk bij Hahn Airport. Bij Hahn Airport kunt u bij de aanbieders gebruikmaken van verschillende extra faciliteiten, zoals een autowas- of onderhoudsservice. De beschikbare faciliteiten staan aangegeven in de omschrijving van elke parkeeraanbieder.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij Hahn Airport?

Stap 1

Stap 1

Voor het shuttle parkeren bij Hahn Airport begint u met online vergelijken. Als u een geschikte aanbieder heeft gevonden, dan kunt u deze ook direct reserveren. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van uw vertrek rijdt u direct naar het terrein van de parkeeraanbieder. In de reserveringsbevestiging vindt u het adres.

Stap 3

Stap 3

Vanaf de parkeerplaats brengt de shuttlebus u in enkele minuten naar de vertrekhal van Hahn Airport. De exacte duur van de shuttlebus vindt u in de omschrijving van de parkeeraanbieder.

Stap 4

Stap 4

Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Zij hebben dan voldoende tijd om u weer op te halen en terug naar uw auto te brengen. Daarna kunt u eenvoudig uw reis naar huis vervolgen.

Parkeerkosten van Shuttle Parkeren bij Hahn Airport

De parkeerkosten voor shuttle parkeren bij Hahn Airport verschillen per seizoen en de faciliteiten van de aanbieders. Hieronder staat een overzicht van de parkeerkosten. Wilt u liever een overzicht van de parkeerkosten van alle parkeeraanbieders bij Hahn Airport? Bekijk dan de Hahn Airport parkeerkosten pagina.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Airport Park Service Hahn 42,50 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 09:00 - 01:00
Hotel Zur Morschbach Parking 60,00 10 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Day & Night 97,99 9 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 01:00

* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Hahn Airport.

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Hahn Airport

Shuttle Parkeeraanbieders Hahn Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parkeren bij Hahn Airport

  • Goedkoopste parkeervorm: Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste parkeervorm.
  • Zelf parkeren: U weet waar uw auto geparkeerd staat.
  • Vaak sleutel behouden: Vaak kunt u uw autosleutel mee op reis nemen.
  • Groot aanbod: Shuttle parkeren is populair, daardoor is het aanbod vaak groot.
  • Langere reistijd: De reistijd is iets langer doordat u in de omgeving van de luchthaven parkeert.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe