Easy Parken Cologne Valet

bij Keulen Airport -

Als u gaat parkeren bij Keulen Airport kunt u terecht bij Easy Parken Cologne Valet. Met Valet Parking rijdt u zelf naar de vertrekhal. Vervolgens zal een medewerker de auto van u overnemen en voor u parkeren op het terrein. Daarbij heeft u de keuze om uw auto binnen of buiten te laten parkeren. Bij terugkomst heeft u contact met de parkeeraanbieder, en zij zullen uw auto weer klaarzetten bij het vliegveld. Met valet parking bij Keulen Airport bespaart u op die manier veel tijd.

Het terrein van Easy Parken is volledig omheind en voorzien van bewakingscamera's. Verder hoeft u geen rekening te houden met een maximale doorrijhoogte en heeft u de mogelijkheid om uw auto te laten wassen. U kunt 24/7 gebruik maken van de service van Easy Parken Cologne Valet. Wilt u liever shuttle parkeren? Maak dan gebruik van de shuttle parking van Easy Parken Köln.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Autowassen
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Kennedystraße, 50126, Keulen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar
 • Geen hoogte restricties

Beoordelingen Easy Parken Cologne Valet Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.8
Beoordeeld door 78 klanten
Afstand tot vliegveld 9.1
Prijs/kwaliteit 8.3
Klantenservice 9.1
Totaal 8.8
Wilhelmina B nl 5 Geparkeerd van 24/02/2024 tot 02/03/2024

Ergens is er wat mis gegaan met de tijden, maar dat was volgens de super vriendelijke man waaraan ik mijn auto overhandigde geen enkel probleem “we hebben 24/7 service mevrouw. Als u de koffers van de band heeft gehaald dan belt u het nummer wat op deze brief staat” Zo gezegd zo gedaan. Om 01.52 de koffers van de band gehaald en het nummer op de brief gebeld, bel maar terug als u buiten staat op de afgesproken plaats. 8 minuten later stonden we buiten, nog een keer gebeld. We zijn er tussen de 10 en maximaal 20 minuten het is erg druk. 02.22 uur nog een keer gebeld waar ze bleven, de man was duidelijk boos en ik moest gewoon wachten. Om 02.24 uur inkomende oproep, een man die zich verontschuldigde en vertelde dat ze er zo aankwamen met mijn auto. Om 02.43 uur inkomende oproep dat mijn auto er binnen 5 minuten zou zijn. En daar kwam mijn auto om 02.47 uur aan, bijna een uur na het 1ste contact. De man stapte uit en begon me daar een partij moeilijk te doen over dat we pas om 10.00 uur onze auto zouden ophalen, hij was niet voor rede vatbaar en het feit dat ik met hem geen duits wilde praten maar alleen maar Engels was voor hem het toppunt van onbeschoft gedrag en ik moest blij zijn dat mijn auto er was. Ik heb geen €81,99 betaald om een uur te moeten wachten en vervolgens zo onbeschoft behandeld te worden, omdat er iets mis gegaan is met de ophaaltijd. De man die mijn auto aan heeft genomen was een klantvriendelijke man, de man die mijn auto uiteindelijk terug bracht was een zeer onbeschofte en sacherijnige nare kwal. Eens en nooit meer dat ik er mijn auto achter laat.

Tinus Luchjenbroers L nl 9.2 Geparkeerd van 11/09/2023 tot 11/09/2023

Een goed parking bedrijf.

David S nl 10 Geparkeerd van 22/07/2023 tot 12/08/2023

Echt top service 👍

Patricia D nl 7.5 Geparkeerd van 05/07/2023 tot 12/07/2023

Het enige moeilijke was het betalen van de boeking ging niet via ideal of creditcard via de site... en heb dit aan een kennis moeten vragen die dit via Apple pay kon betalen. Dit was wel erg omslachtig... Verder goede en snelle makkelijke service. Alles staat duidelijk uitgelegd op de "factuur". Heel fijn dat dit mogelijk is.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe