EcoPark

bij Keulen Airport -

Wanneer u wilt parkeren bij Keulen Airport kunt u terecht bij EcoPark Keulen. Bij deze aanbieder maakt u gebruik van shuttle parkeren bij Keulen Airport, waarmee u direct naar de parkeerplaats rijdt en vervolgens met een pendelbus naar de vertrekhal wordt gereden. Het parkeerterrein ligt ten noordwesten van het vliegveld en is bereikbaar vanaf afslag 32 Rath op de Duitse A59. De shuttlebus doet ongeveer 7 minuten over. Uw auto zet u neer op een verhard en verlicht terrein. Ook is er bewaking in de vorm van camera's en personeel ter plaatse. U kunt daarnaast 24/7 bij EcoPark Keulen terecht en is het mogelijk om extra's te boeken ter plaatse, zoals een wasbeurt en kleine reparaties.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Camerabewaking
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Beveiligd parkeren
 • Autowassen
 • Voertuig onderhoud mogelijk
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 7 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Tot 3 personen is de shuttle bus gratis, voor elke persoon extra wordt een toeslag berekend van €10,-. Deze moet ter plaatse worden betaald.
 • Op de luchthaven van Keulen wordt € 10 luchthavenbelasting in rekening gebracht bij aankomst van de luchthaven met de shuttlebus, deze moet ter plaatse, contant worden betaald.
 • De maximale afmetingen van de voertuigen op de parkeerplaats mogen niet groter zijn dan 4,5 meter lang, 2,2 meter breed en 2 meter hoog. Als uw voertuig deze afmetingen overschrijdt, is een toeslag van 20€ verschuldigd.
 • Deze kan ter plekke betaald worden aan de parkeeraanbieder.

Adres
Wikingerstraße 35C, 51107, Keulen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Autowasserij beschikbaar
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Beoordelingen EcoPark Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.6
Beoordeeld door 59 klanten
Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 8.6
Klantenservice 8.6
Totaal 8.6
Bibi-jane Teerink
25-09-2023
De parkeerplaats ligt zeker 15 minuten reizen van het vliegveld af in een onprettige buurt. De terug weg hebben wij ook zeker een uur op de shuttlebus moeten wachten omdat er maar 1 persoon werkzaam was die dag . Website ziet er mooier uit dan het in werkelijkheid is.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 4.2
Eric Meekes
20-09-2023
graag iets duidelijker aangeven waar je moet parkeren ,en ook zeker wat meer verlichting!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
joey dohmen
15-09-2023
Goed geregeld snel opgehaald bij airport. Alleen als je aankomt op het door gegeven adres via google maps moet je nog effe 2x rechts voordat je bij de ingang komt can ecopark verder tevreden. Voor herhaling vatbaar.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Kika Wilschut
09-09-2023
Prima service! Aardige mannen en korte afstand tot het vliegveld. Alles ging voorspoedig. Op de terugweg waren we iets later dan de afgesproken tijd ivm onze koffers. Dat was geen probleem en toen we klaar waren weer even opgebeld en binnen 20 minuten waren ze er! Goeie service en prettige communicatie!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Clemens De witte
08-09-2023
Prima service, aardige mensen, snelle shuttle dienst, goede prijs/kwaliteit, alleen de wegsigning ernaartoe laat te wensen over
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Chris Tuinbeek
18-08-2023
Tweede keer dat wij hier geparkeerd hebben bij vertrek vanaf Köln-Bonn. Ideaal om de kosten voor het parkeren tijdens vakantie zo laag mogelijk te houden. Ook vanuit Nederland is deze parkeerplaats aan te raden wanneer je vanaf Köln-Bonn reist. Let er wel op dat de ingang in een klein straatje tussen de huizen zit. Je rijdt hier zo aan voorbij. Het parkeerterrein zit achter de huizen evenwijdig aan de spoorlijn. Er worden keurig foto's gemaakt van de staat van je auto en de kilometerstand om discussie achteraf te voorkomen. Klein nadeel is dat je hier niet kan pinnen. Je betaalt € 10 voor de toegang tot de luchthaven met het busje dat je weg brengt. De reistijd tot de luchthaven is 10-15 minuten, ideaal.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Nejdet Mert
13-08-2023
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
lisa van teffelen
13-08-2023
Goede service en vriendelijke mensen!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Peter Westerlaken
06-08-2023
Hele goede service na telefonisch contact binnen 10 min opgehaald bij aankomst terug vlucht
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Marius Steenbergen
05-08-2023
Prima spot
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Ronald Lambooij
29-07-2023
Afgelegen parkeerplaats maar met navigatie goed te vinden. Vriendelijk personeel en wij werden vlot weg gebracht en weer opgehaald. Sleutels moeten wel achter worden gelaten omdat er kans is dat je auto moet worden verplaatst om een andere auto weg te kunnen zetten. Bij aankomst worden rondom de auto foto's gemaakt en ook van de km stand, dus geen discussie achteraf. Zeer tevreden.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Stefan Bonsink
20-07-2023
Prima parkeerplaats en shuttleservice! Het was enkel een beetje zoeken naar het afgelegen terrein, aangezien Google Maps je niet direct naar de parkeerplaats navigeert.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Jochen Greven
09-07-2023
Good service! And all for a fair price! Thanks!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Hendrik De Groot
07-07-2023
Service om te parkeren is prima. Keurig een mail gekregen dat ik een aanvraag heb gedaan die geaccepteerd is en betaald is. Echter er moet me toch even 1 ding van het hart. De communicatie is veruit onbevredigend. Ik heb geboekt via internet (Parkcare) en vervolgens krijg ik ter plaatse met Ecopark Keulen te maken. Helemaal ok, keurige man, netjes geholpen, allemaal foto’s gemaakt van de auto, km stand genoteerd, handtekening gezet en dan komt het…. Ik krijg geen mail met de bevestiging dat mijn auto bij ecopark staat en dat ik mijn sleutel heb ingeleverd. Dat is vreemd. Ik doe navraag bij parkcare via de app, ik krijg uiteindelijk na wat wachten antwoord dat ik me met Keulen ecopark in verbinding moet stellen (nadat ik wederom mijn aanvraag per mail heb ontvangen, waar ik niet om vroeg). Vervolgens mail gestuurd naar ecopark Keulen met de vraag waar mijn bewijs blijft (nogmaals het bewijs dat ik mijn sleutel en kostbare bezit aan hen heb overgedragen), krijg ik als antwoord dat ik het via internet geboekt heb en me met hen in verbinding moet stellen. Ik stuur via de app naar parkcare met deze mailwisseling en het feit dat dit kast naar de muur verhaal is en of het opgelost kan worden. Ik krijg weer mijn aanvraag gemaild. Ja daar vroeg ik niet om, kortom ik vraag weer om bewijs, ja dan moet je ter plaatse in Keulen regelen. Ja ik heb me erbij neergelegd dat dit geen zin heeft en ik het bewijs niet zal krijgen. Ik moet vertrouwen dat het wel goed komt. Het is goed gekomen, keurig van het vliegveld opgehaald, keurige man, keurig mijn sleutels overhandigd gekregen, geen handtekening hoeven zetten dat ik mijn auto en sleutels weer in ontvangst genomen heb. Het zal wel aan mij liggen, maar ik op dit punt is zeker verbetering mogelijk. Nogmaals dank verder.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
eylem coban
05-07-2023
Super!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe