Trema Parken Keulen

bij Keulen Airport -

Als u gaat parkeren bij Keulen Airport, dan is Trema Parken Keulen een uitstekende keuze. Bij deze aanbieder maakt u gebruik van shuttle parkeren bij Keulen Airport. U rijdt zelf naar het terrein en u wordt met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze rit duurt ongeveer 13 minuten. Om ervoor te zorgen dat de shuttlebus op tijd voor u klaarstaat, kunt u 30 minuten voor aankomst contact opnemen met Trema Parken Keulen. Dit proces herhaalt u bij uw terugreis. Een voordeel van deze aanbieder is dat u uw autosleutels bij u kunt houden tijdens uw reis. Ook is het bedrijf 24/7 geopend, zodat u ten alle tijde gebruik kunt maken van de shuttle service.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 13 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Dillenburger Straße, 51105, Keulen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.4!

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

De verschillende faciliteiten

Uw auto zet u neer op een afgesloten en verlicht terrein. Ook wordt het terrein in de gaten gehouden door middel van camerabewaking. Uw auto staat dus op een veilige plek. Als u met meer dan 3 mensen gebruik maakt van de pendelbus wordt er een bedrag van €5,- per persoon gerekend. Wij raden daarom aan dat als u met meerdere mensen reist, dat u eerst uw mede-reizigers afzet bij de luchthaven voor u parkeert. Het terrein beschikt over gehandicapte parkeerplaatsen en daarnaast is het mogelijk om bagagehulp te krijgen indien dit nodig is. Heeft u nog vragen over het parkeren? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

Beoordelingen Trema Parken Keulen Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.4
Beoordeeld door 111 klanten
Afstand tot vliegveld 7.9
Prijs/kwaliteit 7.3
Klantenservice 6.9
Totaal 7.4
Catelijne Vermeeren
27-09-2023
Erg chaotisch en onvriendelijk zowel bij parkeren als bij ophalen op het vliegveld. Busje met trema parken erop, maar bij navraag “nein!” Verder geen uitleg of hulp. Bij medereizigers hetzelfde. Veel ervaring met parkeren op deze manier, maar dit nog nooit zo meegemaakt.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Bijan Vatan Khah
22-09-2023
Op de dag van vertrek kregen we een sms dat we naar andere parking moesten rijden. En eenmaal gearriveerd bij parkeerplaats moesten we €10 extra cash betalen omdat we met meer dan 2 personen waren in een auto. Heel vervelend. Nooit meer.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Debby Van vendeloo
22-09-2023
Erg goed prettige ervaring. Auto kwam goed terug alleen kan je de auto beter niet onder de bomen parkeren 😬🙈. Sleutels mag je ook bij je houden dit had ik niet anders gewild.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Stefan Dorst
21-09-2023
Het was allemaal prima gegaan. Op de terug weg vonden wij het kaartje wat we moesten bellen waar we opgehaald zouden worden niet helemaal duidelijk waar we precies moesten staan.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Dennis Musz
17-09-2023
De chauffeur op de terugweg, hielp ons niet met het uitruimen van de koffers uit zijn auto, jij Lie gelijk naar de parkeerplaats!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Marco van Brenk
15-09-2023
Parkeerplaats op een terrein met kiezels en stenen, auto’s staan zeer dicht op elkaar. Lang wachten om het terrein op te komen , reden leggen ze niet uit. Moest bij aankomst ook 10€ contant bijbetalen
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Tony Zarko
29-08-2023
Geboekt en betaald en bij het parkeerterrein moet ik nog €15 bij betaald terwijl niet de afspraak was heel arrogant mensen
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 3.3
Chiara Van Roeyen
27-08-2023
Er was geen ruimte op de parking we moesten wachten. Onvriendelijk personeel en we moesten €12 contant betalen voor de shuttlebus dat stond nergens...maar gedaan want we hadden haast!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 4.2
Cindy Bosch
24-08-2023
Bij aankomst bleek er een afgesloten bouwterrein te zijn . Ze waren verhuisd . Moeten bellen om het juiste adres te bemachtigen . Ze laten je onnodig wachten ,auto's staan zo dicht op elkaar dat je bijna niet kan uitrijden . In de shuttle moesten we met 4 mensen 3 zitjes delen .
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Ilse Van der Velden
22-08-2023
Idd dichtbij het vliegveld. Reageren snel als je belt en komen je dan snel ophalen. Parkeerplaats zelf een zandplak en chaos. Teveel auto's die gewoon letterlijk langs je auto staan aan 4 kanten en er dus niet uit kan rijden mits de andere klanten hun sleutel achter gelaten hebben zodat de eigenaar hem aan de kant kan rijden.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Monica Bassie
21-08-2023
Locatie die ik geboekt had bleek bij aankomst een verlaten terrein. Na bellen bleken we naar een andere locatie te moeten. Gelukkig waren we ruim op tijd vertrokken maar geeft wel stress. Op de nieuwe locatie bleken de plekken wel heel erg krap te zijn. Retour was beter geregeld. Bij aankomst op vliegveld Keulen stond er al iemand te wachten. Uitrijden uit de krappe parkeerplekken was wel een uitdaging. O ja en van tevoren wilde ik nog een wijziging in de reservering aanbrengen maar dat is niet gelukt. Wel formulier ingevuld maar leek niet te zijn verwerkt.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 6.7
Elisa Oldenburg
10-08-2023
Vreselijke ervaring. We komen aan en moeten extra kosten betalen voor het aantal personen, terwijl deze al op voorhand waren doorgegeven. Vervolgens enorm lang moeten wachten omdat ze geen plek hadden. Naar een andere plek moeten rijden waar we niet onder het hek door pasten. Het mannetje wenste wel dat we het probeerden waardoor we bijna schade reden. Al met al erg slecht geregeld en lang gewacht op de heenreis. Terugreis ging beter, maar je staat er enorm krap en niet relaxed geparkeerd.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Ferdinand Leverington
09-08-2023
Allereerst klopt het adres niet meer het bedrijf is tegenwoordig gevestigd in een ander stadsdeel Porz. Ivm mogelijke files een tijdje terug wat eerder aangehouden om in te rijden maar de opgegeven tijd moet je ook echt aanwezig zijn anders krijg je een toeslag voor het parkeren. Als je het lastig vind om te parkeren in kleine ruimtes dan moet je hier niet zijn. Prijs is top en de chauffeur van de terugweg was wel erg vriendelijk, dus gemengde gevoelens over deze parkeerplaats.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 2.5
Totaal 6.7
Roland Damen
30-07-2023
Bij aankomst nog 30 euro bij moeten betalen vond ik een beetje raar volgens hun stond er op de side dat je betaalt voor 3 man en niet voor de auto vond het vreemd verders gewoon netjes afgezet op het vliegveld en netjes weer opgehaald
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Nick Mulder
30-06-2023
Goed geregeld !!!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe