GreenParking Schiphol

bij Schiphol -

Parkeren bij Schiphol is eenvoudig geregeld bij GreenParking Schiphol. Deze aanbieder is, naast P3, de grootste parkeerplek op Schiphol. Hier kunt u dus eenvoudig shuttle parkeren bij Schiphol. Met deze parkeervorm rijdt u naar het parkeerterrein en gaat u vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld toe dat 24/7 beschikbaar is. Vanaf het terrein duurt de rit ongeveer 11 minuten. De parkeerplaatsen kunt u gemakkelijk bereiken via de A4 en de A9 ten zuiden van Schiphol.

GreenParking Schiphol vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en in goede handen bent. U hoeft uw autosleutel niet achter te laten. Het parkeerterrein is ook toegankelijk voor mensen met een handicap. De parkeergarage wordt voortdurend bewaakt, is omheind en uitgerust met moderne camera's. U kunt er dus zeker van zijn dat uw voertuig in de beste handen is. Er is geen maximale doorrijhoogte voor auto.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Parkeerplek voor mindervaliden
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 11 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.1!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Beoordelingen GreenParking Schiphol Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.1
Beoordeeld door 35 klanten
Afstand tot vliegveld 7.9
Prijs/kwaliteit 8.5
Klantenservice 8
Totaal 8.1
Marcel de Ruiter
24-09-2023
Het online reserveren ging goed. In de bevestigingsmail stond de benodigde informatie, het parkeren van de auto verliep naar wens en een leuke gezellige chauffeur bracht ons zonder tussenstop in 1 keer naar Schiphol. Dat de bus wat te vol zat (de passagiers konden niet allemaal zitten) is mijns inziens niet zoals het hoort, maar op de heenreis ging alles dus prima. Bij de terugreis (aankomst in de nacht...) moesten we wel wat langer wachten dan gehoopt, maar dat kan gebeuren. Na het instappen werden we weer terug gebracht naar de parkeerplaats waar we ook zijn opgehaald, tenminste dat dachten we. De betreffende chauffeur informeerde de passagiers niet dat dit de eerste stop was en dat hij door zou rijden naar een volgende parkeerplaats. Wij bleken dus te zijn uitgestapt bij de verkeerde parkeerplaats. Als het overdag en licht zou zijn geweest, dan was dat misschien wel opgevallen, maar in het donker dus niet... En als je bij het ophalen geen tussenstop meer hebt, dan verwacht je dat op de terugweg ook niet.. Kortom daar stonden we dan. Nou maar even bellen met de helpdesk. Die doet zijn naam in ieder geval geen eer aan, want van enige hulpvaardigheid was geen sprake. De man wist niets, was naar zeggen geen chauffeur, ook nog nooit op het parkeerterrein geweest en kan alleen de slagboom openen..... Daar sta je dan na een reis in de regen op een verkeerd parkeerterrein.. We besloten om maar even te blijven wachten, want er zou toch wel weer een bus langskomen en wellicht zouden we dan alsnog bij het juiste parkeerterrein afgezet kunnen worden. En dat bleek gelukkig zo te zijn :) Een chauffeur die netjes communiceert en vermeld waar hij stopt had wel wat ergernis kunnen voorkomen, maar het contract van de betreffende hepldesk-medewerker zou ik in ieder geval niet verlengen als ik verantwoordelijk zou zijn bij uw onderneming. Dan kan je net zo goed een voicemail bericht laten horen dat je geen hulp kan of wilt bieden en dat je het als klant lekker zelf moet uitzoeken..
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 4.2
gerrit spijker
16-09-2023
ik vind het slecht aan gegeven waar ik moest parkeren moet slecht te vinden voor al in het donker stond ook slecht op papier jammer is dat ik was ruimschoots vroeg er bij heb wel een half uur rond gereden voor ik het vond ik hoop dat jullie daar wat aan gaan doen gr.gspijker
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Marco Hiemstra
13-09-2023
Top geregeld
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Roy Vultink
12-09-2023
Opnieuw prima voor elkaar, volgende keer weer !
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Arno Swaanen
09-09-2023
Keurig geregeld maar wel een opmerking over bushalte C13 Dit bord staat niet echt goed in het zicht Verwijzing naar halte 11-17 en dan is het zoeken …… Uiteindelijk wel gevonden maar er waren meer mensen met dit probleem Misschien hier iets mee doen duidelijker in het zicht zetten
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Patrick Van Breugel
09-09-2023
Gewoon goed geregeld voor een gunstige prijs
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Ron Hartog
07-09-2023
Middenweg ligt wel iets wat verder weg, maar de bussen rijden met grote regelmaat. De prijs ligt wel wat lager dan op schiphol parkeren. Je moet dan wel iets langer in de bus zitten om bij de luchthaven of je auto te komen. Een voordeel is dat je de sleutel van de auto niet hoeft in te leveren.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 7.5
john Medina
04-09-2023
Het is prima te doen Bus was op tijd voor heen en de terug tocht naar de parkeer plaats Zeer tevreden.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Andrii Shyriaiev
31-08-2023
Ik vond de service leuk.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Koen van der Zanden
25-08-2023
Wegwijzers mogen duidelijker. Q-parking en Green Parking en locatie M en Z. Uiteindelijk zijn we de foute parking opgereden. Voor de rest alles prima.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 7.5
Irene De graaf
20-08-2023
Prima parkeerplaats!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Erik Schut
20-08-2023
Parkeerplek geboekt via Parkcare. De prijs van Parkcare was lager dan andere aanbiedingen voor dezelfde locatie. Ticket scannen, parkeren, 10 minuten gewacht op de bus en 10 minuten daarna stond ik in de vertrekhal. Terugweg net zo simpel, naar de opstapplaats buiten de vertrekhal (opstapplaats C13), paar minuten wachten en 10 minuten later sta je bij de auto. Ticket scannen en uitrijden. Veel simpeler kan het niet, zeer tevreden.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Twan Relou
19-08-2023
Al verwachtingen die worden geschept worden ruimschoots ingevuld.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Peter Huijben
17-08-2023
Nette parkeerplaats, alleen zouden er tussen 01.00 - 06.30 uur geen bussen rijden, maar zou er een taxi ingezet worden en moesten we een half uur voor aankomst bellen. Dit bleek niet te kloppen. Om 02.00 uur reed er nog wel gewoon een bus. Op zich prima natuurlijk, maar de info klopte niet. En er is een noodnummer, maar die konden ook geen info geven. Dat moet men dus nog verbeteren!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 5
Totaal 7.5
Vitali Saakov
17-08-2023
Is wel duurder geworden,maar zoals altijd top. Makkelijk bereikbaar, genoeg plekken. Ook duidelijk waar je wordt opgepikt op de terug weg. Slechts 15 min van schiphol.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe