Beoordelingen voor GreenParking Schiphol

bij Schiphol -
7.8 Goed, beoordeeld door 91 klanten
GreenParking Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.7
Prijs/kwaliteit 7.9
7.7 Klantenservice
« Terug naar GreenParking Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Helen G nl 10 Geparkeerd van 02/04/2024 tot 11/04/2024

Heel goed geregeld, en de prijs vond ik ook goed voor 8 dagen heb ik €60 betaald. De bus komt elke 15 brengt jou heen en weer terug op je bestemming.. Super goed

Steffen T de 7.5 Geparkeerd van 28/03/2024 tot 06/04/2024

Unkompliziert und schnell.

Lisa W de 9.2 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 06/04/2024

Wir haben hier einen super Parkplatz für eine Woche gefunden. Der Busshuttle verlief eigentlich problemlos. Wir konnten bei Ankunft direkt in einen Bus einsteigen. Die Fahrt dauerte ca. 15 Minuten. Auf der Hinfahrt zum Flughafen wurde uns gesagt, wir müssen auf der Rückfahrt zur Bushaltestelle C13. Das war aber nicht der Fall, der Bus stand ganz woanders. Gut, dass der Quick Parking Bus gut erkennbar war.

Sandra K de 9.2 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 06/04/2024

Hat alles Bestens geklappt.

Karin G de 10 Geparkeerd van 28/03/2024 tot 04/04/2024

Wir hatten unser Auto für eine Woche abgestellt. Vom Parkplatz aus wurden wir von einem freundlichen Busfahrer zum Flughafen gebracht. Die Fahrtdauer betrug ca. 20 Minuten. Der Rückweg war auch unkompliziert.

Vera D nl 2.5 Geparkeerd van 28/03/2024 tot 03/04/2024

Er stond locatie M op m’n reservering maar ik moest naar locatie Z. Geen contact mogelijk met telefoniste, pas na 1 uur toen vertrok ik naar locatie Z, telefoniste was erg onduidelijk aan de telefoon.bij locatie Z nog een uur moeten wachten op de shuttlebus terwijl die om de 20 min zou moeten rijden. Nog even had ik m’n vlucht gemist, gelukkig was ik ruim op tijd vertrokken van huis en had m’n vlucht vertraging. Ook het in- en uitchecken ging moeizaam bij de paal. Deze reageerde niet op de qr code en je moest 0031 intoetsen voor de rest van de cijfers maar dat was niet goed uitgelegd op t scherm. Ik was niet de enige die voor die paal strandde, met mij nog meer mensen. Het was goedkoop en nu snap ik waarom, nog even en ik zou niet m’n vlucht hebben gehaald ware t niet dat deze laat is vertrokken

Leo W nl 7.5 Geparkeerd van 27/03/2024 tot 02/04/2024

Zou fijn zijn als het logo van greenparking ook op de locatie zichtbaar is. Enkel het Quickpark logo is ietwat verwarrend

Werner G de 9.2 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 01/04/2024

Hat alles super geklappt, kurze Shuttle Zeit zum Flughafen und zurück, trotz ca.45min Verspätung bei der Rückkehr, war die Ausfahrt problemlos und auch ohne Zusatzkosten 👍🏼👍🏼

Bobby jean D nl 10 Geparkeerd van 20/03/2024 tot 31/03/2024

Prima parkeergelegenheid Beide keren hadden we erg vriendelijke buschauffeurs

Stefan B de 6.7 Geparkeerd van 23/03/2024 tot 31/03/2024

Statt M galt der Voucher für Z Green parking Dieses hat sowohl vorbdem Hin als auch nach Rückflug deutliche zeitliche Probleme verursacht

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe