Beoordelingen voor GreenParking Schiphol

bij Schiphol -
8.2 Erg goed, beoordeeld door 103 klanten
GreenParking Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 8.4
8.2 Klantenservice
« Terug naar GreenParking Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Richard nl 7.5 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 24/06/2024

op zich prima parkeer locatie met goed geregeld busvervoer naar vliegveld. In- en uitchecken bij door poort beveiligde parkeer locatie werkt niet goed, barcode op reservering wordt niet of slecht gelezen. Verplicht om een hulplijn te bellen, probleem werd snel opgelost, een beter werkend systeem zou fijn zijn.

Aard nl 7.5 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 12/06/2024

Makkelijk te regelen online en afspraken zijn volledig nagekomen. Ging snel en uitleg helder.

Paul nl 7.5 Geparkeerd van 21/05/2024 tot 29/05/2024

Prima verlopen

Chinye nl 10 Geparkeerd van 21/05/2024 tot 29/05/2024

Easy nice and safe and friendly staff

Jörg de 7.5 Geparkeerd van 21/05/2024 tot 24/05/2024

Hat alles gut geklappt. Früh buchen lohnt sich: habe am Vortag gebucht und recht viel bezahlt- im Vergleich zu Parkhäusern an deutschen Flughäfen ein fairer Preis

rene nl 7.5 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 23/05/2024

Goed parkeren voor lagere prijs

Henk nl 7.5 Geparkeerd van 15/05/2024 tot 22/05/2024

Goed bereikbare parkeerplaats. Shuttlebus is heel goed geregeld.

Walter nl 7.5 Geparkeerd van 07/05/2024 tot 14/05/2024

Prima parking. Shuttlebus komt bij ingang. Behulpzame shuttle-chauffeur. Let op: Er zijn twee ingangen.

Frank nl 8.3 Geparkeerd van 25/04/2024 tot 09/05/2024

Al twee keer geboekt en beide keren positief ervaren. Bus staat klaar om je mee te nemen naar Schiphol, als je op je opgegeven tijd aankomt. Vind het ook handig dat ze bij retour een vaste standplaats C13 op Schiphol hebben. Ze werken met vriendelijke chauffeurs.

Anouk nl 5 Geparkeerd van 21/04/2024 tot 05/05/2024

Men beloofde dat er een bus van en naar vliegveld ging om de 15 minuten. Op de heenweg moesten we 35 minuten wachten op de bus en de terugweg zelfs 55. Bizar. Ik had met drie jonge kinderen meer geld uit gegeven om de wachttijd korter te hebben. Ondanks goedkope aanbod was me dit niet waard. Ook moesten we voorin de bus staan ivm overvolle bus. Onveilig en onprettig.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe