Over ons

Medewerkers ParkCare

Hoe ParkCare is ontstaan
Theo Zijlstra is de oprichter en eigenaar van ParkCare. Hij zette zijn bedrijf op in 2013 toen hij bezig was met het behalen van zijn diploma in Rechten. Hij deed dit aan de Rijksuniversiteit Groningen. In Groningen viel het hem op dat er aan parkeermogelijkheden voor fietsers niet tekort komt. Voor auto's was het aanbod echter beperkt. Volgens Theo moest en kon dit anders. Dit was dan ook de reden dat hij tijdens zijn Bachelor opleiding startte met het opzetten van diverse websites. Via deze website kan men diverse parkeerplekken vergelijken aan de hand van locatie, prijs en parkeervorm.

De start en het verloop van ParkCare
In de eerste instantie lag de focus op het creëren van een overzicht aan parkeermogelijkheden in Groningen. Na diverse positieve reacties werd de beslissing gemaakt om ParkCare verder te ontwikkelen naar andere steden in Nederland. Hoe verder ParkCare zich uitbreidde, hoe meer bleek dat mensen daadwerkelijk behoefte hebben aan een website waar zij eenvoudig en snel parkeerplaatsen kunnen vergelijken. Ook ondervond Theo dat zijn klanten het prettig vinden dat zij tegen voordelige parkeertarieven kunnen boeken. Daarnaast investeerde Theo veel tijd om de aangeboden parkeeraanbieders te bezoeken, zodat mensen verzekerd zijn van een veilige en betrouwbare parkeerplek. In het verloop van ParkCare hoorde Theo dat veel van zijn klanten ook behoefte hadden aan een dergelijke vergelijkingswebsite buiten Nederland. Derhalve is ParkCare nu actief in zowel België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.
Theo en zijn team werken er elke dag samen aan om ParkCare te verbeteren en te maken tot een succes. We vinden het daarom ook belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren. Zij staan bij ons op de eerste plek!

Onze werkwijze
Ons team bestaat uit een divers team met ieder zijn specialisaties. Zo werken wij er samen aan om voor onze klanten het beste aanbod te vinden. Dit verdienen zij namelijk in onze optiek.

Prijs en kwaliteit gegarandeerd
Vanaf 2013 staan wij in nauw contact met onze parkeeraanbieders en beschikbare parkeerplekken. We streven ernaar om de beste prijs en kwaliteit te leveren. Zo staat uw auto altijd veilig en betrouwbaar geparkeerd als u via onze website boekt. Wij kunnen u dit garanderen omdat wij de parkings persoonlijk controleren. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de aanwezige faciliteiten en veiligheidsmaatregelen.

Lees eerlijke en echte recensies op onze website
Zodra een klant een boeking heeft gedaan op ParkCare en de geboekte parkeerplek bezocht heeft, vragen wij om een review. Aan de hand hiervan kunnen wij checken of de verwachtingen van de klant zijn voldaan bij de parkeeraanbieder. Ook helpen deze recensies andere klanten met het maken van de juiste keuze met betrekking op een parkeerplaats.

Hoe verdient ParkCare zijn geld?
U kunt via onze website dus eenvoudig en snel een airport parkeerplaats boeken in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Frankrijk. Daarnaast kan u ook parkeerplekken vergelijken in verschillende steden in Nederland. Het maken van een reservering is geregeld binnen 2 minuten. U vult simpelweg in bij welke luchthaven u wilt parkeren en op welke data. Hierna krijgt u een overzicht te zien met beschikbare parkeerplekken. U kunt deze vervolgens filteren op prijs, locatie, faciliteiten of parkeervorm. Ook als u specifiek uw sleutels wilt behouden, dan kan u dit aangeven. Doordat wij een vergelijkingswebsite zijn, en dus geen parkeeraanbieder, kunnen wij onze klanten voordelige parkeertarieven aanbieden. Zodra u bij ons boekt, ontvangen wij een compensatie in de vorm van commissie. Deze commissie wordt echter niet doorberekend op klanten. Hierdoor kan u dan ook zo voordelig mogelijk bij ons boeken!
Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, kan u deze direct boeken en betalen. U zet hiermee uw parkeertarief vast en bent gegarandeerd van een parkeerplek bij aankomst. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging, waar alle informatie voor u op een rijtje staat. Voor eventuele vragen kan u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Daarnaast kan u ook contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder met eventuele vragen of onduidelijkheden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe