Over ons

Medewerkers ParkCare

Hoe is ParkCare ontstaan?
In 2013 was Theo Zijlstra, de oprichter van ParkCare, bezig met het behalen van zijn rechtendiploma aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als u Nederland, en in het specifiek Groningen, heeft bezocht, dan weet u dat het aan fietsen en fietspaden niet tekort komt. Vele steden zijn daarnaast speciaal ingericht op de mobiliteit en parkeren van fietsen. Echter, is dit vaak niet het geval voor auto’s. Hier voelde Theo zich geroepen. Gedurende zijn Bachelor begon hij daarom met het creëren van webpagina’s. Op deze pagina’s is het mogelijk om diverse parkeermogelijkheden voor auto’s en de bijbehorende tarieven te vergelijken, behorende bij hun wensen en eisen.

De eerste stappen van ParkCare
Toen ParkCare begon, was de focus voornamelijk gericht op parkeermogelijkheden in het centrum van Groningen. Nadat vele mensen positief reageerde, is de keuze gemaakt om ParkCare uit te breiden door heel Nederland. ParkCare blijft groeien doordat mensen steeds meer behoefte hebben aan parkeerplaatsen die passen bij hun wensen. Daarnaast kunnen onze klanten via ParkCare ook profiteren van voordelige prijzen en zijn ze gegarandeerd van het feit dat hun auto in goede handen is bij ons. Door veel naar de meningen en wensen van onze klanten te luisteren, werd er geconcludeerd dat ook buiten de Nederland de wens naar goede parkeermogelijkheden groot is. Daarom besloot Theo dan ook om onze services buiten Nederland aan te gaan bieden. Op dit moment is ParkCare dan ook beschikbaar in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.
Samen met ons team hebben we ervoor gezorgd dat ParkCare een succes is. Dagelijks werken wij eraan om de websites verder te ontwikkelen in elk land. Hierbij staan onze klanten altijd op plek 1 en strijden wij ervoor dat zij de beste parkings en tarieven krijgen die zij verdienen!

Hoe werken wij?
Samen met ons gespecialiseerde team werken wij er dagelijks aan om geschikte parkeeraanbieders te vinden, die passen bij de wensen en eisen van onze klanten. Wij zien elke dag als een kans om de beste service aan te bieden. Iets wat onze klanten absoluut verdienen.

De beste prijs en kwaliteit
Als vanaf 2013 staan wij in contact met diverse parkeeraanbieders. Niet alleen bieden wij deze parkeeraanbieders aan voor de beste prijs, maar ook voor hun kwaliteit. Zo zijn deze parkings 100% veilig en betrouwbaar.

Veilige parkings en parkeeraanbieders
Op onze website zijn alleen veilige parkings en parkeeraanbieders te vinden. Zo worden de parkeerplaatsen door ons persoonlijk gecheckt en ondergaan zij diverse controles. Hierdoor zijn wij ervan verzekerd dat u altijd alleen betrouwbare en veilige parkeerplekkien kan boeken. Dit maakt dan ook dat u zonder stress en met een gerust hart op pad kan gaan.

Echte en eerlijke reviews
Als een klant van ParkCare een bezoek heeft gebracht aan een parkeeraanbieder, dan vragen wij hen om een recensie achter te laten. Dit vinden wij heel belangrijk, omdat wij hierdoor kunnen controleren of onze parkeeraanbieders van hoge kwaliteit ook zo worden ontvangen. Daarnaast helpen onze klanten zo ook anderen met het maken van de geschikte keuze. Doordat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk een bezoek hebben gebracht aan de parkeerplek, een recensie kunnen achterlaten, bent u gegarandeerd van echte en eerlijke reviews.

Waar verdient ParkCare zijn geld mee?
Via ParkCare kan u diverse parkeeraanbieders voor luchthaven parkings in Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje vergelijken. Ook biedt ParkCare de mogelijkheid tot het vergelijken van parkeerplaatsen in diverse centra van Nederland.
Een reservering maakt u eenvoudig en snel via onze website. Allereerst selecteert u de luchthaven of plaats waar u wilt parkeren. Hierna vult u de gewenste parkeerdata in. Binnen 2 minuten verschijnt er een lijst met beschikbare parkeeraanbieders voor de door u ingevulde tijd en data. Nu bent in de gelegenheid om op uw gemak alle parkeerplaatsen te vergelijken en degene te kiezen die het beste past bij uw wensen. Doordat ParkCare een vergelijkingswebsite is voor diverse, kwalitatieve parkeerplekken, en dus geen parkeeraanbieder, kunnen wij u voordelige parkeertarieven aanbieden.
Als u ervoor kiest om via ParkCare uw parkeerplek te boeken, dan bent u altijd gegarandeerd van de laagste prijsgarantie. Zodra onze klanten een boeking maken via onze website, ontvangen wij commissie. Maar, deze commissie wordt nooit doorgerekend naar onze klanten. Juist hierdoor vindt u bij ons de meest voordelige parkeertarieven, vaak zelfs goedkoper dan wanneer u bij de parkeeraanbieder zelf boekt!
Zodra u uw reservering heeft gemaakt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Hierin staan uw persoonlijke gegevens, informatie over de door u geboekte parkeeraanbieder en details over gekozen parkeervorm. Heeft u nog vragen? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij onze FAQ (veelgestelde vragen pagina), of contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe