Algemene Voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor uw reservering via ParkCare. De voorwaarden worden tijdens het boekingsproces expliciet getoond aan de gebruiker. De algemene voorwaarden zijn hier te downloaden.
Het is ook mogelijk dat u via een derde partij een boeking heeft gemaakt. Die derde partij kan Mobian of ParkVia zijn. De algemene voorwaarden van Mobian vindt u hier, en de algemene voorwaarden van ParkVia hier.
Tijdens het boekingsproces wordt u geïnformeerd over welke voorwaarden worden toegepast. Deze kunnen op elk moment worden aangepast zonder de gebruiker hierover in  te lichten

Gebruiksvoorwaarden

Bij gebruik en bezoek van de website verklaart de gebruiker met de toepassing van de gebruiksvoorwaarden en disclaimer akkoord te gaan.
De gehele inhoud van de webpagina behoort exclusief to ParkCare, als exclusief rechthebbende. Het intellectueel eigendoms- en auteursrecht dat rust op deze website, maar ook op alle subdomeinen en -merken komen ParkCare toe. Gebruikers hebben niet het recht om deze te gebruiken of te kopiëren.

Disclaimer

De inhoud van de website wordt met de grootste nauwkeurigheid samengesteld, maar toch bestaat er de kans dat informatie verouderd of incorrect raakt. ParkCare is niet verantwoordelijk voor de daardoor veroorzaakte schade. 
De prijs en beschikbaarheid wordt bepaald door derden zoals parkeeraanbieders en andere tussenpersonen met een automatisch proces en vervolgens op de website van ParkCare laten zien. Hierdoor zijn gegevens op de website op elk moment aan wijzigingen onderhevig en kunnen er fouten optreden in het laden van de website.
ParkCare is niet bij machte gegevens of andere informatie van externe bronnen waarnaar met hyperlinks verwezen wordt te controleren of aan te passen. Websites of bronnen die geen eigendom van ParkCare zijn en de hyperlinks er naar toe worden uitsluitend gebruikt om de gebruiker te informeren. ParkCare kan om die reden geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud daarvan.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe