Mobihub | Schiphol West

bij Schiphol -

Mobihub | Schiphol West is een verstandige keus als u wilt parkeren bij Schiphol. Bij deze parkeerplaats maakt u gebruik van Shuttle parkeren bij Schiphol. De luchthaven ligt ten westen van het vliegveld en u rijdt gemakkelijk via de A4 naar het terrein van Mobihub. Daar parkeert u zelf uw auto en wordt u in zes minuten met een shuttlebus naar de luchthaven gereden. Bij terugkomst heeft u contact met de aanbieder, en wordt u weer naar de parkeerplaats teruggebracht.

De parkeerplaats van Mobihub | Schiphol West is geopend van 4 uur 's ochtends tot 24 uur 's nachts. De parkeerplaats wordt beveiligd door camera's en bewakingspersoneel, en is goed verlicht en compleet verhard. Er zijn geen hoogtebeperkingen. Ook zijn er toiletten aanwezig en kunt u zelf uw sleutels behouden. Op zoek naar een alternatief voor deze parkeerplaats? Kijk dan bijvoorbeeld naar Mobihub Schiphol Noord.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Toiletten aanwezig
 • Camerabewaking
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 6 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Rijnlanderweg 800, 2132JG, Amsterdam

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.1!

 • Geen hoogte restricties
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

Beoordelingen Mobihub | Schiphol West Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.1
Beoordeeld door 74 klanten
Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 8.2
Klantenservice 7.3
Totaal 8.1
Jay Brand
21-02-2024
Slagboom wou niet open met de app, en de klantenservice was niet bereikbaar na meerdere keren bellen. Wanneer je belt krijg je een bandje met een aantal opties waarna je moet wachten om iemand te spreken. Maar de telefoon gaat eindeloos over en de verbinding wordt verbroken op een gegeven moment. Daar zit je dus niet op te wachten savonds na je vakantie. Gelukkig konden ze me wel helpen bij de receptie van het hotel (hyatt place).
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
frans dockx
18-02-2024
In 1 woord, VERSCHRIKKELIJK!! we moesten de vlucht halen van 7.10! om 6.00 nog geen taxi te bekennen, ( zouden er om 5.00 zijn) Dus het Hyatt hotel belde een taxi voor ons! (40 euro) gelukkig hadden we boardingpassen, en verliep vanaf toen alles snel! Maw, ze hebben ons geld gejat!! 0614476846 is het telefoonnummer van een waardeloze chauffeur.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Willem Elders
17-02-2024
De aankomstmelding bij het Hyatt hotel (parking), verliep niet voorspoedig. Het 'telefoonnummer' dat we bij aankomst moesten bellen, begon met een letter ? en derest was numeriek. Dat werkte niet! Klantenservice hoe te bereiken, als je voor de slagboom staat. De shuttlebus chauffeur was behulpzaam. Bij terugkomst werkte het ticket niet, bij de 'uit'slagboom. De receptie van het Hyatt hielp klantvriendelijk en we konden gaan. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Groet, Willem Elders
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Remy De hond
13-02-2024
Met het uitrijden ging de slagboom niet open. Mobian was niet bereikbaar heel gedoe om weg te komen
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Diane van Zijl
05-02-2024
Heenweg ging het allemaal heel goed, alleen niet zo makkelijk om parkeerterrein op te komen omdat uitleg hoe de slagboom omhoog ging niet goed uitgelegd was. Op terugweg wat langer moeten wachten voordat we opgehaald werden omdat er een chauffeur door ziekte was uitgevallen (kan gebeuren) Ook toen weer moeilijkheden met uitrijden, moet betere uitleg over komen. Klantenservice niet te bereiken via telefoon (zondag) Uiteindelijk is de slagboom door het hotel open gedaan. Wel via app contact gehad maar toen ik uiteindelijk antwoord kreeg was het probleem al opgelost. Al met al fijne plek om te staan maar in en uitrijden moet beter geregeld worden.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 5
Totaal 8.3
Paul Maagdenberg
31-01-2024
Super geregeld allemaal! We gaan zeker vaker parkeren bij jullie.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Jeffrey Heilbron
25-01-2024
Goede service en komen afspraken na. Dank jullie wel!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Jeroen Lieftink
19-01-2024
Poort ging niet open bij uitrijden.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Bianca Lyon
16-01-2024
De communicatie en de service was niet zoals afgesproken. Mobihub/mobian is niet te bereiken via telefoon of app. Ze reageren nergens op. Op de terugweg was er geen shuttle bus. We hebben een uur gewacht, geen contact gekregen, dus waren we genoodzaakt om een taxi te nemen naar onze auto (27 euro), waarvoor we nog eens 30 minuten in de rij moesten staan. Onbetrouwbare service, helaas.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Marc Gieltjes
15-01-2024
Klein puntje, uitrijden was een beetje onduidelijk bij het hotel, verder prima.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Johanna Verhage
30-12-2023
Om te boeken worden de vliegtijden gevraagd maar niet relevant voor aankomst bij parkeerplaats bij vertrek. Wel bij aankomst weer terug op Schiphol is dat relevant. Te krap gerekend bij vertraging hoe dan terug als laatste shuttle bus wordt gemist. hoe kom je dan bij parkeerplaats terug?
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Remco Rosink
30-12-2023
Alles ging goed. Shuttle Service is goed geregeld. Alleen bij het verlaten van het parkeerterrein ging het mis. De slagboom ging niet open. Heb contact opgenomen met Mobihub, maar zij kregen het ook niet voor elkaar. Uiteindelijk na een half uur ben ik naar het hotel gegaan om een uitrijkaart te krijgen. Zij hebben mij gelukkig verder geholpen. Anders had ik er waarschijnlijk nu nog gestaan.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 6.7
Marcel Schutte
27-12-2023
super goede parkeer plek en snelle en makkelijke bediening met de app, en zeer vriendelijke chauffeurs.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Wim Suijkerbuijk
27-12-2023
Goede service en bijna geen wachttijd.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Joanneke De Jong
09-12-2023
Fijne taxichauffeurs. Echter is bij de telefooncentrale niet helemaal duidelijk waar je opgehaald wordt. We kregen door voor de ingang. Nog 2x gebeld, we hoefden niet het zebrapad over, dit bleek.wel.het geval te zijn. Hierdoor pas een half uur later opgehaald.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe