Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Ervaringen Parkeren Schiphol

Vanaf 3,66 per dag!

Beoordeeld door 4200+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Ervaringen Parkeren Schiphol

Om u te helpen bij het vinden van de beste parkeeroptie kunt u bij ParkCare de vele reviews lezen die door onze klanten zijn achtergelaten. Door te kijken naar hoe anderen de parkeeraanbieders hebben ervaren, bent u beter voorbereid en maakt u uw vliegreis nog relaxter. De reviews voor onze parkeeraanbieders kunnen alleen geschreven worden door de klanten die er daadwerkelijk hebben geparkeerd. Zo weet u dus dat het betrouwbare reviews zijn. U kunt niet alleen lezen over de parkeerplaats, maar ook over de ervaring met de werknemers, of de parkeerplaats makkelijk te vinden was en hoe de ervaring met bijvoorbeeld de shuttlebus was. Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de parkeeraanbieder is het raadzaam om meerdere reviews te lezen. Omdat ieders ervaring natuurlijk uniek is, krijgt u een beter objectief beeld door het lezen van meerdere reviews. Daarnaast is het handig om niet alleen te kijken naar de reviews, maar u ook goed in te lezen in het aanbod van de verschillende parkeeraanbieders. Zo zorgt u ervoor dat al uw verwachtingen worden voldaan. 

Reviews shuttle parkeren Schiphol

Shuttle parkeren is een veelgebruikte parkeervorm bij Schiphol. Dit is ook terug te zien in de reviews. De parkeeraanbieders met de meeste reviews zijn Parkeren Schiphol P3 en Eazzypark Schiphol met meer dan duizend reviews. De meeste reviews over shuttle parkeren bij Schiphol zeggen iets over de shuttlebus service en de omgang van het personeel. Ook zijn er reviews te vinden over de algemene ervaring.

Reviews valet parking Schiphol

Hoewel valet parking bij Schiphol iets minder populair is dan shuttle parkeren, zijn er alsnog veel reviews te lezen. Gemiddeld hebben de parkeeraanbieders meer dan honderd reviews om te bekijken per parkeerlocatie. De reviews gaan voornamelijk over de prijsverhouding, de service en het personeel. The Valet Guys Schiphol is de parkeeraanbieder met de meeste reviews.

Reviews park, sleep & fly parkeren Schiphol

Daarnaast zijn er ook reviews te vinden voor park, sleep & fly parkeren Schiphol. Onze aanbieder NH Schiphol Airport heeft meerdere beoordeling. Ontdek hoe onze klanten deze aanbieder beoordelen op prijs, kwaliteit, afstand tot luchthaven en klantenservice.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe