MOXY Schiphol Airport

bij Schiphol

02/04/2023 - 09/04/2023 (Wijzig datum)

Bent u van plan om vanaf Schiphol Airport te vertrekken, maar moet u best een stuk reizen om daar te komen? Of, wilt u uw vakantie ultiem relaxt beginnen? Dan is het mogelijk om bij MOXY Schiphol Airport uw auto te parkeren en een overnachting te boeken. Uw auto parkeert u op het parkeerterrein van het hotel. U kunt uw sleutels behouden en dus meenemen op reis. Nadat u de auto geparkeerd heeft, checkt u in bij het hotel. Het hotel zorgt ervoor dat u op het gewenste tijdstip vanaf MOXY Schiphol Airport vertrekt naar de luchthaven van Amsterdam. Vanaf het hotel staat u in minder dan 5 minuten op Schiphol Airport.
Meer informatie over het parkeren bij Schiphol Airport en andere parkeeraanbieders is te vinden op de website van ParkCare.

Adres
Hoeksteen 74, 2132 MS, Hoofddorp

De kamer en voorzieningen van MOXY Schiphol Airport

Als u een parkeerplaats boekt bij MOXY Schiphol Airport maakt u gebruik van de parkeervorm Park, Sleep & Fly. U boekt dus een parkeerplaats voor de duur van uw reis op de parkeerplaats van het hotel, maar boekt ook gelijk een overnachting. U kunt bij MOXY Schiphol Airport 24/7 terecht. Daarnaast boekt u de tweepersoons Superior kamer. Deze kamer is voorzien van een tweepersoonsbed of twee enkele bedden. De maximale bezetting van deze kamer is twee personen. Op de kamer is airconditioning aanwezig, net als een bureau om eventueel nog wat laatste werktaken af te ronden. De ramen van deze hotelkamer zijn geluiddicht, waardoor u geen last heeft van de geluiden van buitenaf. Hierdoor kan u genieten van een optimale nachtrust en relaxt beginnen aan uw reis vanaf de luchthaven van Amsterdam. Daarnaast is de kamer voorzien van een badkamer met wasbak en douchegelegenheid. Een föhn is aanwezig, dus deze hoeft u niet perse mee te nemen.

Over MOXY Schiphol Airport

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden

Parkeervormen

  • Shuttle Parking
  • Valet Parking
  • Park & Walk
  • Park, Sleep & Fly

Services

  • 24 uur per dag geopend
  • Vooraf reserveren
  • 4.0km naar vertrekhal
Bekijk op kaart

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe