Beoordelingen voor The Valet Guys Schiphol

bij Schiphol -
8.6 Erg goed, beoordeeld door 135 klanten
The Valet Guys Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.6 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.8
Prijs/kwaliteit 8.3
8.6 Klantenservice
« Terug naar The Valet Guys Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

jarl d nl 10 Geparkeerd van 07/04/2024 tot 09/04/2024

Dit is service waarop je hoopt! Het liep ontzettend soepel. Auto afgeven bij departure en meteen Schiphol binnenlopen. Bij terugkomst 1 belletje na landen en auto stond netjes weer klaar waar we hadden afgegeven. Super!

Brechtsje G nl 7.5 Geparkeerd van 15/02/2024 tot 20/02/2024

Allemaal prima geregeld!

Ton L nl 8.3 Geparkeerd van 08/02/2024 tot 18/02/2024

Uit mij kilometer administratie is gebleken dat er met de auto werd gereden tot een dag na aflevering??? De auto zou dichtbij het vliegveld worden geparkeerd maar er werd in totaal ruim 60 km gereden!??

Monique T nl 10 Geparkeerd van 10/02/2024 tot 14/02/2024

Zeer tevreden

Eric G nl 9.2 Geparkeerd van 08/02/2024 tot 14/02/2024

Reserveren was een makkie, de auto afleveren en ophalen ook. Fijne locatie dichtbij de vertrekhal. Je moet even zoeken naar het juiste telefoonnummer op de website want het nummer wat je krijgt in je mail na reservering is niet in gebruik.

Arco v nl 6.7 Geparkeerd van 21/01/2024 tot 01/02/2024

Op de voucher staan geen vluchtgegevens terwijl die wel verstrekt waren. De vlucht landde eerder dan gepland. Hierdoor duurde het langer dan gebruikelijk voordat de auto weer klaar stond.

J.W. van Gelderen G nl 8.3 Geparkeerd van 06/12/2023 tot 12/12/2023

Prima service en ook op de aangepaste aankomst en vertrktijden.

Bert Jan t nl 10 Geparkeerd van 02/12/2023 tot 09/12/2023

Betrouwbaar en vriendelijk voor een goede prijs !

Hikmet Can U nl 10 Geparkeerd van 04/12/2023 tot 06/12/2023

Perfecte service en heb bij afgeven en ophalen van de auto maximaal 5 minuten hoeven wachten. Niks te verbeteren bij the valet guys

Johann A de 6.7 Geparkeerd van 26/10/2023 tot 21/11/2023

Es wäre schön, wenn das Personal insbesondere im Büro bei den Telefonaten etwas deutsch oder ein besseres Englisch sprechen würden.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe