Beoordelingen voor Q-Park Schiphol

bij Schiphol -
7.8 Goed, beoordeeld door 352 klanten
Q-Park Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.2
Prijs/kwaliteit 8.4
7.9 Klantenservice
« Terug naar Q-Park Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Sonia K nl 10 Geparkeerd van 12/04/2024 tot 19/04/2024

Perfect service, everything according to description. For sure we will come back in the future :)

Peter K nl 5 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 18/04/2024

Nergens aanwijzingen in de parkeergarage waar de bushalte is. Summier aangegeven informatie in de correspondentie is ruim onvoldoende. Parkeren zelf is prima.

William C nl 10 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 18/04/2024

Very good and reasonably priced location for parking your car for a couple of weeks close to Schiphol. Easy booking process. Easy to find and good bus link to the airport.

Alice V nl 5 Geparkeerd van 11/04/2024 tot 18/04/2024

Voordeel: de auto staat overdekt. Parkeerinstructies zijn onduidelijk. “Als je terugkomt neem je weer de bus”. Dat is heel simpel maar waar? en het zou fijn zijn als er een halte nummer was vermeld! Dit geldt trouwens ook voor de heenweg! Dus maak de parkeerinstrukties wat duidelijker, dan komen we misschien nog eens terug.

Leendert Arie H nl 7.5 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 13/04/2024

Goede parkeerplaats. Maar wij waren smorgens om 5 uur is nog nog donker was heel heen en weer gezoek naar busnummer 300 want je een busstation vlak naast de garage volgens de gegevens die we hadden moesten we daar zijn maar bleek iets verderop had je een busbaan verdieping hoger maar er stond helemaal geen vermelding voor bus 300, dus best vervelend zo smorgens vroeg is een verbeterpunt met een beter verwijzing vanaf de garage naar de bus.

Corrie K nl 9.2 Geparkeerd van 02/04/2024 tot 13/04/2024

Alle verbindingen m B t bus en Schiphol sluiten goed aan, volgende keer kan je ons weer verwachten

Sabine J de 8.3 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 11/04/2024

Die Anbindung zum öffentl. Nahverkehr war hervorragend.

Stefanie B de 5 Geparkeerd van 23/03/2024 tot 07/04/2024

Öffentliches Parkhaus, mit Gepäck bis zum Bus aufwendig, Fahrzeit deutlich länger, leider anderes als erwartet

Stefan H de 8.3 Geparkeerd van 02/04/2024 tot 06/04/2024

Das Parkhaus ist völlig unkompliziert. Relativ weit mit dem Bus Linie 300 zu fahren. Für den Rückweg ist die Linie 300 am Airport nicht ausgeschildert.

Daniel Z de 9.2 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 03/04/2024

Schönes neues großes Parkhaus mit viel Platz zum Parken. Preis-Leistung war auch super und sowie die Einfahrt wie auch die Ausfahrt hat alles ohne Probleme geklappt. Der Shuttle zum Flughafen hat auch alles wunderbar funktioniert. Gerne Wieder.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe