Beoordelingen voor Parking Point Schiphol

bij Schiphol -
8.0 Erg goed, beoordeeld door 65 klanten
Parking Point Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 7.8
7.5 Klantenservice
« Terug naar Parking Point Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Torsten K de 10 Geparkeerd van 23/03/2024 tot 05/04/2024

Hat alles prima geklappt

Alexander M de 7.5 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 01/04/2024

Wo die anderen Suttelunternehmer ihre Kunden abholen, muss man bei Parking Point kämpfen um in den Bus reinzukommen.

Jannik W de 7.5 Geparkeerd van 23/03/2024 tot 30/03/2024

Sehr lange Wartezeit auf das Shuttle. Sowohl bei Ankunft am Parkplatz als auch bei Rückkehr

Douwe W nl 10 Geparkeerd van 17/03/2024 tot 25/03/2024

Erg goede service. Gelijk gebracht naar Schiphol, en ook het ophalen was goed geregeld. We hadden onze auto geparkeerd van 17 maart tot 25 maart. Een aanrader !!!!!

Wim S nl 10 Geparkeerd van 29/02/2024 tot 10/03/2024

Vriendelijke mensen aan de telefoon, behulpzaam. Mooi op tijd voor brengen als halen.Wij zeker weer gebruik van maken in de toekomst.

Saskia t nl 10 Geparkeerd van 15/02/2024 tot 20/02/2024

Lieve chauffeurs en snelle service.

Jennifer d nl 10 Geparkeerd van 08/01/2024 tot 12/01/2024

Prachtige manier om je auto kwijt te kunnen als je gaat vliegen. Een abri om te wachten uit de wind of regen zou welkom zijn.

Bafrin B nl 10 Geparkeerd van 17/12/2023 tot 31/12/2023

Zeer goede ervaring hiermee

Lucas S nl 5 Geparkeerd van 20/12/2023 tot 31/12/2023

Wij kwamen ‘s nachts aan. Er stond wel een busje, maar er kwam niemand uit. Ik heb lopen zoeken waar ik moest zijn. Uiteindelijk op het busje geklopt, daar bleek iemand in te zitten. Hij had ons wel gezien, maar gewoon niet het benul of fatsoen om uit het busje te komen om ons wegwijs te maken. Ook geen hulp met bagage.

Dirk H nl 6.7 Geparkeerd van 21/12/2023 tot 26/12/2023

Geen duidelijke communicatie! Zeer onvriendelijke behandeling door de chauffeur!

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe