Beoordelingen voor MobiHub Schiphol Noord-Oost (Mobian)

bij Schiphol -
7.0 Goed, beoordeeld door 195 klanten
MobiHub Schiphol Noord-Oost (Mobian) foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.2
Prijs/kwaliteit 7.3
6.6 Klantenservice
« Terug naar MobiHub Schiphol Noord-Oost (Mobian)

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Peter S de 7.5 Geparkeerd van 04/03/2024 tot 19/03/2024

Das busticket für ab - und Anreise war nicht gültig für den öffentlichen Bus. Da sollte besser kommuniziert werden, damit der Fehler nicht nochmal passiert. Die app mobian hat uns mitgeteilt, wir hätten den Aufenthalt überzogen. Wir wurden trotzdem vom Parkplatz gelassen, aber rote Zahlen in der app verunsichern uns als Kunden.

Ansgar B de 10 Geparkeerd van 23/12/2023 tot 06/01/2024

Das passte und klappte perfekt.

Mateusz M de 8.3 Geparkeerd van 02/12/2023 tot 16/12/2023

Hallo, Kann ich nur empfehlen, 4,2 km zum Flughafen mit der Bue Linie 397 fährt man 3 Stationen zum Flughafen. Buße fahren alle 20 Minuten. Lg Matheo

Efarieldo V nl 8.3 Geparkeerd van 20/11/2023 tot 07/12/2023

Fijne parkeerplaats met busstation op loopafstand (ongeveer 300m) Ideaal om te parkeren voor vakantie! App werkt uitstekend, en voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten..

alexander v de 7.5 Geparkeerd van 09/11/2023 tot 12/11/2023

Das Parken hat gut geklappt. Leider konnte weder auf hin oder Rückfahrt das Ticket für den Bus ein gescannt werden. Die Busfahrer haben mich dann trotzdem mitkommen, aber Verbesserungswürdig !

Kerstin S de 6.7 Geparkeerd van 14/10/2023 tot 26/10/2023

Auf dem Hinweg hat alles super geklappt. Zurück sollten wir mit öffentlichen Verkehrsmitteln fahren dies hatte ich bei der Buchung nicht gesehen. Mit 2 großen Koffern ist dies echt super schwierig. So mussten wir leider ein Taxi nehmen.

Jan V nl 8.3 Geparkeerd van 06/10/2023 tot 20/10/2023

Prima geregeld! Waren iets eerder ivm aangepaste vliegtijden, via whatsapp snel contact en konden probleemloos eerder terecht.

Hans S nl 5.8 Geparkeerd van 11/10/2023 tot 18/10/2023

's Nachts met de openbaar-vervoer-bus die maar 1 keer per uur gaat, is best lastig. En op de terugweg was niet duidelijk of de bustickets vanaf de telefoon bij het inchecken werden geaccepteerd. Parkeerplaats werkte wel goed. Vermoedelijk gebruik ik deze optie niet meer in de nacht. De prijs was wel prima.

Yunayra J nl 9.2 Geparkeerd van 09/10/2023 tot 17/10/2023

Goede prijs. Makkelijk te reserveren . Goede aansluiting van parkeerplaats naar airport 🛫.

Marcel P nl 9.2 Geparkeerd van 07/10/2023 tot 16/10/2023

Alles prima geregeld! Mooi op tijd opgehaald ondanks dat we midden in de nacht aankwamen.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe