Beoordelingen voor Mobihub | Schiphol Noord-Oost

bij Schiphol -
8.1 Erg goed, beoordeeld door 159 klanten
Mobihub | Schiphol Noord-Oost foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.1 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.1
Prijs/kwaliteit 8.5
7.6 Klantenservice
« Terug naar Mobihub | Schiphol Noord-Oost

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Radjinderkoemar nl 7.5 Geparkeerd van 02/05/2024 tot 24/05/2024

Was iets fout gegaan met vertrek,maar was ook mijn eigen schuld had mail niet goed gelezen. Verder was het goed geregeld.

Floris nl 8.3 Geparkeerd van 04/05/2024 tot 21/05/2024

Op de heenweg duurde het erg lang voor de taxi kwam, had bijna zelf een taxi geboekt om de vlucht niet te missen, terugweg ging veel beter, taxi was er vrijwel direct en hele vriendelijke chauffeur. Volgende keer ga ik jullie weer gebruiken.

Hilke de 10 Geparkeerd van 11/05/2024 tot 21/05/2024

Hat alles prima geklappt, gerne wieder

Marga nl 10 Geparkeerd van 17/04/2024 tot 25/04/2024

Vriendelijke mensen, goed bereikbaar. Als het even tegenzit, wordt het snel opgelost.

Peter de 7.5 Geparkeerd van 04/03/2024 tot 19/03/2024

Das busticket für ab - und Anreise war nicht gültig für den öffentlichen Bus. Da sollte besser kommuniziert werden, damit der Fehler nicht nochmal passiert. Die app mobian hat uns mitgeteilt, wir hätten den Aufenthalt überzogen. Wir wurden trotzdem vom Parkplatz gelassen, aber rote Zahlen in der app verunsichern uns als Kunden.

Ansgar de 10 Geparkeerd van 23/12/2023 tot 06/01/2024

Das passte und klappte perfekt.

Mateusz de 8.3 Geparkeerd van 02/12/2023 tot 16/12/2023

Hallo, Kann ich nur empfehlen, 4,2 km zum Flughafen mit der Bue Linie 397 fährt man 3 Stationen zum Flughafen. Buße fahren alle 20 Minuten. Lg Matheo

Efarieldo nl 8.3 Geparkeerd van 20/11/2023 tot 07/12/2023

Fijne parkeerplaats met busstation op loopafstand (ongeveer 300m) Ideaal om te parkeren voor vakantie! App werkt uitstekend, en voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten..

alexander de 7.5 Geparkeerd van 09/11/2023 tot 12/11/2023

Das Parken hat gut geklappt. Leider konnte weder auf hin oder Rückfahrt das Ticket für den Bus ein gescannt werden. Die Busfahrer haben mich dann trotzdem mitkommen, aber Verbesserungswürdig !

Kerstin de 6.7 Geparkeerd van 14/10/2023 tot 26/10/2023

Auf dem Hinweg hat alles super geklappt. Zurück sollten wir mit öffentlichen Verkehrsmitteln fahren dies hatte ich bei der Buchung nicht gesehen. Mit 2 großen Koffern ist dies echt super schwierig. So mussten wir leider ein Taxi nehmen.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe