Eazzypark A1 Schiphol

bij Schiphol -

Bij Eazzypark A1 Schiphol kunt u makkelijk, veilig en betrouwbaar shuttle parkeren bij Schiphol. Dit parkeerterrein bevindt zich op slechts 5 minuten rijden ten zuiden van Schiphol en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A4. Eazzypark A1 Schiphol rijdt u gratis naar de airport en haalt u na landing weer op bij de vertrekhal. Het terrein wordt 24/7 goed beveiligd met camera’s en er is personeel aanwezig om u te helpen met de bagage.

Het terrein 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Er zijn invalidenparkeerplekken. Ook is de parking verhard, omheind en verlicht. Er is geen maximale doorrijhoogte en de locatie is voorzien van een wachtruimte met toiletten. Kortom, Eazzypark A1 Schiphol is een uitstekende keuze voor goedkoop parkeren bij Schiphol. Is deze parkeerplaats volgeboekt? Bekijk dan eens de alternatieven van dezelfde parkeeraanbieder genaamd Eazzypark A3 Schiphol, Eazzypark A4 Schiphol en Eazzypark A5 Schiphol. Voor als u liever uw autosleutels mee op reis wilt nemen is Eazzypark A2 Schiphol een uitstekende keuze.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren
 • Verlicht terrein
 • Asfalt of bestrating
 • Toiletten aanwezig
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Kruisweg 415, 1437 CJ, Rozenburg

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 9.3!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties

Beoordelingen Eazzypark A1 Schiphol Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.3
Beoordeeld door 723 klanten
Afstand tot vliegveld 9.4
Prijs/kwaliteit 9.0
Klantenservice 9.3
Totaal 9.3
MJ nl 6.7 Geparkeerd van 02/07/2024 tot 13/07/2024

Het vertrek op dinsdag 2 juli was prima geregeld. Avond ervoor nog een wijziging ontvangen mbt het huisnummer (direct ernaast) en verliep goed. De shuttle stond klaar en binnen 10 minuten was ik op Schiphol op de nieuwe overdekte locatie op de beganegrond voor de busjes en taxi's voor alle vervoerders. Mij werd door de chauffeur (bijzonder aardig) verteld om foto's te nemen en het op te schrijven op de visitekaart van Eazy Park ivm het ophalen op DEZE nieuwe locatie! F6-F9 en middenperron. Ook 3 andere passagiers op 5 juli kregen van dezelfde chauffeur, exact hetzelfde te horen, "Goed onthouden dus, hier worden jullie opgehaald!" Bij aankomst zo gezegd, zo gedaan. Gebeld naar het algemene nummer toen we de bagage opgehaald hadden. Dit algemene bandje gaf ons inziens nog het oude ophaalpunt aan, want een week eerder hadden ik en de passagier van 5 juli nog nadrukkelijk andere informatie gekregen. Geen contact verder mogelijk via een klantenservice!! en ook wij zijn niet teruggebeld nadat we 3x gebeld hadden. Dus gewacht en gewacht.... en gewacht... Ook de passagier van aankomst op vrijdag stond erbij. Na 50 minuten in de harde wind en redelijk koud weer, waren wij het zat. We hebben nog de chauffeur 1x op het 06 nummer (prive) kunnen bereiken, maar hij gaf ons aan " ons niet te kunnen helpen". We hebben nogmaals het algemene nummer gebeld. Geen mogelijkheid om in te spreken, blijkbaar ook niet interssant genoeg om ons terug te bellen als we 3x gebeld hebben. We stonden op het punt om een taxi/über te bellen, omdat we het zoals gezegd koud hadden en het zat waren. Dus een hele dikke vette min mbt het algemene nummer!!! Een andere vervoerder gesproken en hij was zo vriendelijk om ons terug te brengen naar de parkeerplaats van EazyPark Schiphol. Hij gaf aan dat een mevrouw een week eerder al 1,5 uur had staan wachten! Een hele grote pluim en een 10 voor deze vervoerder. Binnen 10 minuten waren we terug bij onze auto's. Graag ontvangen wij een reactie op deze beoordeling en hoe EazyPark Schiphol "snel geregeld" ons denkt te compenseren voor de belabberde communicatie en de vertraging . M.vr.gr. MJ Schrage (referentie AF-EXJH3ZZ) RJG Vermeulen

Anna Marie nl 10 Geparkeerd van 01/07/2024 tot 13/07/2024

Topservice ! Alles verliep heel vlotjes. Wij zijn fan !

Linda nl 8.3 Geparkeerd van 30/06/2024 tot 11/07/2024

Goede service. Ik neem jullie volgende keer terug

Vincent nl 7.5 Geparkeerd van 29/06/2024 tot 07/07/2024

Alles prima geregeld. Ook vervoer naar en van Schiphol. Goedkoper dan bij Schiphol zelf.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe