Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Schiphol Airport

Vanaf 3,62 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Schiphol Adres

Als u van plan bent vanaf Schiphol te vliegen, dan vindt u hier de benodigde informatie over uw reis naar de luchthaven en het parkeren bij Schiphol Airport. Om met de auto naar Schiphol toe te rijden, volgt u het officiële adres van Schiphol Airport. Ook kunt u Google Maps gebruiken voor uw reis naar Schiphol.

Schiphol Terminal 1 Adres

Schiphol Terminal 1 Adres

Aankomstpassage 1
1118 AX Schiphol

Link naar Google Maps: Adres Schiphol
Link naar Waze: Adres Schiphol

Coördinaten Schiphol

De volgende GPS coördinaten gelden voor de luchthaven van Schiphol. Deze kunt u gewoon in uw navigatiesysteem invoeren om de vertrekhallen te bereiken.

Lengtegraad: 52.313494339211424
Breedtegraad: 4.772512369951269

Routebeschrijving Schiphol

Voor uw autorit naar Schiphol hoeft u alleen maar de routebeschrijving te volgen. Schiphol ligt in het westen van het land, niet ver van Amsterdam. De luchthaven ligt in Haarlemmermeer. Trek voldoende tijd uit voor uw reis en kom ongeveer 2 tot 2,5 uur voordat uw vlucht vertrekt op Schiphol Airport. Voor meer informatie kunt u ook eens onze blog doorlezen over hoe ver van te voren u op Schiphol moet zijn.

Als u vanuit het noorden komt is het gemakkelijk om Schiphol te bereiken. Als u bijvoorbeeld vanuit Alkmaar of Leeuwarden komt, neem dan de A7 of A9 richting Schiphol. Neem vanaf de A9 de afslag Amsterdam/A4/E19. Houd daarna rechts aan en volg de borden die Schiphol aangeven, tot u op de Ceintuurbaan Zuid rijdt.

Als u vanuit het oosten komt, zoals vanuit Arnhem of Enschede, kun u het beste de A12 of A1 nemen. Neem vervolgens vanaf de A2 de A9, en vanaf de A1 de A10, de afslag om op de A4 naar Schiphol te komen.

Als u vanaf Rotterdam of Maastricht vanuit het zuiden komt gereden, neem dan respectievelijk de A4 of A2. Als u vanuit Rotterdam komt neemt u vervolgens afrit 2 Luchthaven Schiphol. Als u vanuit de richting Maastricht komt, neem dan na de A2 de afslag 2 naar de A9. Vervolgens neemt u de afrit E19/A4 om Schiphol te bereiken.

Vanuit het westen, bijvoorbeeld vanuit Haarlem, volgt u de A9 om op Schiphol te komen. Volg de Afrit Amsterdam/A4/E19 tot u Ceintuurbaan Zuid bereikt.

Om vanuit het centrum naar Schiphol te gaan kunt u met de auto het beste de S112 volgen tot u op de A10 zit. Vervolgens volgt u de A4, tot u vanaf de Ceintuurbaan Zuid de Vertrekpassage bereikt.

De luchthaven Schiphol is ook gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Wanneer u instapt bij Amsterdam Centraal, neemt u de Intercity of Sprinter en stapt u uit bij het station van Schiphol Airport. Vanuit het noorden en oosten van het land neemt u bijvoorbeeld de intercity richting Den Haag Centraal om Schiphol Airport te bereiken, en vanuit het zuiden neemt de u vanaf Eindhoven de Intercity richting Dordrecht. Voor meer informatie over het openbaar vervoer en het plannen van uw reis kijkt u op 9292.

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Schiphol

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Schiphol

Schiphol Kiss & Ride

Als je alleen op Schiphol Airport parkeert om kort iemand af te zetten of op te halen, kunt u gebruikmaken van de Kiss & Ride parkeerplaatsen. Deze kunt u vinden als u op Ceintuurbaan Zuid navigeert. Deze plekken zijn slechts bedoeld voor een korte stop. Kijk voor meer informatie ook eens op onze blog over Kiss & Ride op Schiphol.

Parkeren bij Schiphol Airport

Na aankomst op Schiphol vindt u een veelvoud aan parkeermogelijkheden, of het nu gaat om particuliere parkeeraanbieders of officiële parkeerplaatsen bij Schiphol Airport. Parkeerdiensten zoals Shuttle parkeren bij Schiphol of Valet parking bij Schiphol, zijn ook beschikbaar bij zowel lang als kort parkeren. Het is een goed idee om vooraf alle parkeeraanbieders en de parkeerkosten voor Schiphol Airport met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over parkeren Schiphol

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe