Parkeren Rotterdam Airport P2

bij Rotterdam Airport
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Beveiligingscamera's

Alle informatie over Parkeren Rotterdam Airport P2

Balans tussen locatie en prijs bij P2 Rotterdam Airport

Parkeren Rotterdam Airport P2 is ideaal voor de parkeerder die de balans zoekt tussen prijs en locatie ten opzichte van de terminal. P2 ligt op enkele honderden meters loopafstand van de terminal en is goedkoper dan P1 Rotterdam Airport. Vindt u het niet erg om nog wat verder van de terminal te staan in ruil voor een goedkopere prijs? Bekijk dan P3 Rotterdam Airport.

Specificaties van Rotterdam Airport P2

U parkeert op een verhard en afgesloten parkeerterrein wat geen maximale doorrijhoogte heeft. Er is camerabewaking en het aanwezige personeel houdt ook een oogje in het zeil. Het parkeerterrein in- en uitrijden gebeurt snel en gemakkelijk door middel van kentekenherkenning. Ook zijn er elektrische oplaadpunten aanwezig op het parkeerterrein. U behoudt uw autosleutels en het parkeerterrein is 24/7 geopend.

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

De parkeertarieven van Parkeren Rotterdam Airport P2

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Rotterdam Airport P1 175,703 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Rotterdam Airport P2 135,804 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Rotterdam Airport P3 109,207 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
GreenParking Rotterdam 178,503 minBuitenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Park Simply 91,491 minBinnenValet Parking 24 uur per dag geopend
Park Air92,9912 minBinnenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Valet Parking Rotterdam Airport 121,381 minBinnenValet Parking 24 uur per dag geopend
Park Air Valet161,251 minBinnenValet Parking 24 uur per dag geopend
* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 09/01/2024 t/m 16/01/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Rotterdam Airport.

Op loopafstand parkeren bij P2 Rotterdam Airport reserveren

P2 Rotterdam Airport is een perfecte middenweg voor reizigers die op loopafstand willen parkeren bij Rotterdam Airport. P2 ligt tussen de afstanden van P1 Rotterdam Airport en P3 Rotterdam Airport in. Over het algemeen geldt dat hoe verder een parkeerterrein van de terminal verwijderd is hoe goedkoper de parkeeroptie is. Als u voor een lange periode wilt parkeren doet u er om die reden goed aan om eerst P3 Rotterdam Airport te bekijken. Zowel P1 als P2 en P3 hebben elektrische laadpalen beschikbaar. Als u gebruik wilt maken van invalidenparkeerplaatsen is P1 Rotterdam Airport uw beste keus.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation
 • Kentekenherkenning
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 4 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor Parkeren Rotterdam Airport P2

Park & walk bij Rotterdam Airport

Op loopafstand parkeren bij Rotterdam Airport is een van de meest zorgeloze parkeervormen. U rijdt rechtstreeks naar een parkeerplek op loopafstand van de terminal. Na het parkeren bent u enkele minuten aan het lopen naar de terminal. Bij terugkomst loopt u ook weer van de terminal naar de parkeerplaats. U bent bij deze parkeervorm zo min mogelijk afhankelijk van derden. Een voorbeeld van een parkeeraanbieder die gebruik maakt van parkeren op loopafstand bij Rotterdam Airport is P1 Rotterdam Airport.

Valet parking bij Rotterdam Airport

De parkeervorm met het meeste comfort is valet parking bij Rotterdam Airport. Bij deze parkeervorm rijdt u naar de Kiss & Ride sectie van de luchthaven. Daar zal een chauffeur van de door u gekozen parkeeraanbieder u opwachten. Samen legt u de status van uw auto vast. Daarna neemt de chauffeur de verantwoordelijkheid van uw auto over en zal hem professioneel parkeren op een parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Tegelijkertijd kunt u de terminal binnenlopen en stressvrij beginnen aan uw reis. Park Air Valet is een valet parkeeraanbieder die gemiddeld een 9.5/10 krijgt van hun klanten. Benieuwd naar de beoordelingen? Raadpleeg dan onze ervaringen over het parkeren bij Rotterdam Airport pagina.

Shuttle parkeren bij Rotterdam Airport

Shuttle parkeren bij Rotterdam Airport is in de meeste gevallen de goedkoopste parkeeroptie als u wilt parkeren bij het vliegveld. U navigeert naar een parkeerplaats in de buurt van Rotterdam Airport. Na daar geparkeerd te hebben zal u per pendelbus verder naar de luchthaven gebracht worden. Bij uw terugkomst neemt u contact op met de parkeeraanbieder, zo kunnen zij ervoor zorgen dat er ook weer een shuttlebus voor u klaar staat om u terug te brengen naar uw auto. Een groot voordeel van deze parkeervorm is dat u gemakkelijk de hectiek rondom het vliegveld van Rotterdam vermijdt. Speed Parking Rotterdam is een goed beoordeelde shuttle parkeeraanbieder met 100+ reviews.

Adres
Rotterdam Airportplein 60, 3045AP, Rotterdam

Bekijk op kaart

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe