Vliegvakanties vanaf Rotterdam Airport

2 minuten leestijd
Brug van Rotterdam vanaf het water

De meeste Nederlanders die op vakantie gaan, kiezen al snel voor Schiphol. Het is natuurlijk begrijpelijk, omdat Schiphol veel bestemmingen aanbiedt. Toch kan het soms lonen om te vliegen vanaf een andere luchthaven, zoals Rotterdam Airport. Hier vindt u ook verschillende bestemmingen voor een aangename vliegvakantie. Hieronder leest u meer over vliegvakanties vanaf de luchthaven van Rotterdam.

Over het vliegveld van Rotterdam

Rotterdam Airport, ook wel Rotterdam The Hague Airport genoemd, wordt sinds de opening al gebruikt door reizigers uit de omgeving. Tegenwoordig zijn er bijna 1.8 miljoen jaarlijkse reizigers. Doordat de luchthaven een stuk rustiger is dan Schiphol en Eindhoven, is het inchecken en het wachten op de vlucht een stuk ontspannender. Dit zorgt ervoor dat Rotterdam Airport ook een interessante keuze is voor mensen die iets verder weg wonen. Naast de rust is het soms ook mogelijk om voordeliger te vliegen en te parkeren bij Rotterdam Airport.

Goedkoop vliegen vanaf Rotterdam

Kleine vliegvelden zijn vaak voordeliger dan de grote internationale luchthaven. Dit komt door een aantal redenen. Een reden is dat op kleinere luchthavens vaak low cost vliegmaatschappijen vliegen, die lage prijzen kunnen aanbieden. Dit is ook het geval bij Rotterdam Airport. Hier vliegt u bijvoorbeeld met Transavia en TUI. Ook betaalt u over het algemeen minder toeslagen op uw vliegticket doordat het onderhoud van de luchthaven minder kost dan internationale luchthavens zoals Schiphol. Daarnaast kunt u ook vaak voordeliger parkeren bij kleinere luchthavens, omdat de vraag naar parkeerplekken relatief laag ligt. Vanwege deze redenen is het dus aantrekkelijk om te kijken of u uw vliegreis kunt boeken voor een lagere prijs bij een kleinere luchthaven.

Bestemmingen vanaf Rotterdam Airport

Rotterdam Airport mag misschien wat kleiner zijn, maar dat betekent niet dat u bij hen een beperkte keuze in bestemmingen heeft. Vanaf Rotterdam Airport kunt u namelijk vliegen naar zo'n 50 bestemmingen. Dit geldt niet alleen voor zonvakanties, maar ook wintersportvakanties en stedentrips. Bij de luchthaven van Rotterdam kunt u dagelijks gebruikmaken van vluchten. Zo is Londen bijvoorbeeld dagelijks bereikbaar vanaf Rotterdam. Daarnaast zijn er ook nog seizoensvluchten waar u uit kunt kiezen.

Rotterdam biedt erg veel opties aan voor reizigers die op zoek zijn naar een voordelige en een ontspannende reis. Bij ParkCare kunt u met de vergelijkingstool eenvoudig alle parkeeropties voor Rotterdam Airport met elkaar vergelijken. Boek nu en maak het parkeren net zo voordelig en zorgeloos als uw vlucht.

Vergelijk de parkeerplekken bij Rotterdam Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe