Parkeren Bremen Airport P1

bij Bremen Airport -
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Alle informatie over Bremen Airport P1

Officieel parkeren bij P1 Bremen Airport

Parkeren Bremen Airport P1 laat u op korte afstand parkeren bij Bremen Airport. Op slechts 50 meter vanaf de parkeerplaats zijn de terminals 1-3 te vinden. Bij deze officiële parkeeraanbieder maakt u gebruik van Park & Walk bij Bremen Airport. U rijdt dan rechtstreeks naar het vliegveld, daar parkeert u op een parkeerplaats die op 1 minuut loopafstand van het vliegveld gelegen is. Eenmaal geparkeerd, kunt u lopend de terminals bereiken.

Tijdens uw afwezigheid staat uw auto overdekt geparkeerd in een parkeergarage. Deze is afgesloten met een slagboom en staat onder toezicht van bewakingscamera’s en het aanwezige personeel. Er zijn invalidenparkeerplaatsen, liften en elektrische oplaadpunten aanwezig. Verder zijn er speciale vrouwenparkeerplaatsen aanwezig die extra goed worden waargenomen door het personeel. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,00m en is 24/7 geopend. U behoudt uw autosleutels.

Alles in 1 overzicht

 • Entree middels kentekenherkenning.
 • Extra veilige parkeerplekken voor vrouwen aanwezig.
 • Bewaakt parkeren met speciale invalidenparkeerplaatsen, een lift voor extra toegankelijkheid en een maximale doorgangshoogte van 2,00 meter.

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

De parkeertarieven van Parkeren Bremen Airport P1

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Bremen Airport P2 63,002 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Bremen Airport P330,803 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
drive&park Parkplatz Bremen Flughafendamm39,001 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
MyParkPoint41,006 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parken Flughafen Bremen41,007 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen48,992 minBuitenShuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
ParkFlug24 Bremen50,002 minBinnenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
MyParkPoint Valet Bremen 53,001 minBuitenValet Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkeren Bremen Airport P1 101,091 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Bremen Airport.

Hoe werkt parkeren bij P1 Bremen Airport?

Park & Walk bij Bremen Airport wordt gezien als een makkelijke parkeervorm. Dit is voor P1 Bremen Airport niet anders. Toch vindt u hieronder een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten bij aan- en terugkomst.

Aankomst

U rijdt in de richting van de luchthaven en volgt ter plaatse de borden naar P1 Bremen Airport. Bij aankomst opent de slagboom automatisch door middel van kentekenherkenning of als u geen reservering heeft gemaakt, na het pakken van uw parkeerticket. Daarna zoekt u een beschikbare parkeerplaats en kunt u te voet naar de juiste terminal gaan.

Terugkomst

U wandelt eenvoudig terug naar het parkeerterrein en uw auto. Daarna verlaat u het terrein door middel van kentekenherkenning of uw parkeerticket, waarna u uw reis voortzet naar huis.

P1 Bremen Airport in vergelijking

Op het eerste ogenblik lijken P1 Bremen Airport en P2 Bremen Airport erg veel op elkaar. Beiden hebben invalidenparkeerplaatsen. Beiden hebben elektrische laadpunten en beiden hebben een maximale doorrijhoogte van 2.00m. Als u een auto heeft die hoger dan 2.00m is, kunt u parkeren op P3 Bremen Airport waar er geen maximale doorrijhoogte geldt. Er is alleen een belangrijk verschil tussen de twee officiële parkeeropties, namelijk dat Bremen Airport P2 iets verder van de terminal ligt dan Bremen Airport P1. Over het algemeen geldt dat een parkeeroptie goedkoper is wanneer deze zich verder van de terminal bevind. Dit is ook het geval met P1, P2 en P3 bij Bremen Airport. Om die reden is P1 dus meer geschikt voor kort parkeren en P3 meer geschikt voor lang parkeren.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation
 • Lift beschikbaar
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 1 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor parkeren bij Keulen Airport

Shuttle parkeren

Shuttle Parking bij Bremen Airport is de meest gekozen parkeeroptie onder reizigers die willen parkeren bij Bremen Airport. Enkele shuttle parkeeraanbieders bij Bremen Airport zijn Parkservice Bremen, Parken Flughafen Bremen en Holiday-Parking Bremen. Voor reviews bij alle parkeeraanbieders kunt u de ervaringen over het parkeren bij Bremen Airport pagina raadplegen.

Valet parking

Met Valet Parking bij Bremen Airport wordt uw auto voor u geparkeerd. Valet parkeeraanbieders bij Bremen zijn Parkservice Bremen Valet en MyParkPoint Bremen Valet.

Adres
Parkhaus 1, 28199, Bremen

Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeren Bremen Airport P1 Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.5
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10.0
Prijs/kwaliteit 5.0
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5

Geen beoordelingen gevonden

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe