Parkeren Bremen Airport P1

bij Bremen Airport
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja
 • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Oplaadpalen aanwezig

Alle informatie over Bremen Airport P1

Dicht bij het vliegveld parkeren met P1 Bremen Airport

Parkeren Bremen Airport P1 laat u op korte afstand parkeren bij Bremen Airport. Op slechts 50 meter vanaf de parkeerplaats zijn de terminals 1-3 te vinden. Bij deze officiële parkeeraanbieder maakt u gebruik van park & walk bij Bremen Airport. U rijdt dan rechtstreeks naar het vliegveld, daar parkeert u op een parkeerplaats die op 1 minuut  loopafstand van het vliegveld gelegen is. Eenmaal geparkeerd, kunt u lopend de terminals bereiken.

Specificaties van P1 Bremen Airport

Tijdens uw afwezigheid staat uw auto overdekt geparkeerd in een parkeergarage. Deze is afgesloten met een slagboom en staat onder toezicht van bewakingscamera’s en het aanwezige personeel. Er zijn invalidenparkeerplaatsen, liften en elektrische oplaadpunten aanwezig. Ook zijn er speciale vrouwenparkeerplaatsen aanwezig die extra goed worden waargenomen door het personeel. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,00m en is 24/7 geopend. U behoudt uw autosleutels. Naast P1 kunt u ook parkeren op Bremen Airport P2.

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

De parkeertarieven van Parkeren Bremen Airport P1

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parkeren Bremen Airport P1 84,701 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Bremen Airport P2 63,002 minBinnenPark & Walk 24 uur per dag geopend
Parkeren Bremen Airport P330,803 minBuitenPark & Walk 24 uur per dag geopend
MyParkPoint39,006 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parken Flughafen Bremen39,007 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkservice Bremen43,002 minBuitenShuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen48,992 minBuitenShuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
ParkFlug24 Bremen50,002 minBinnenShuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkservice Bremen Valet63,001 minBuitenValet Parking 24 uur per dag geopend
* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 09/01/2024 t/m 16/01/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Bremen Airport.

Kort parkeren P1 Bremen Airport

Op het eerste ogenblijk lijken P1 Bremen Airport en P2 Bremen Airport erg veel op elkaar. Beiden hebben invaliden parkeerplaatsen. Beiden hebben elektrische laadpunten en beiden hebben een maximale doorrijhoogte van 2.00m. Als u een auto die hoger dan 2.00m is dan kunt u parkeren op P3 Bremen Airport waar er geen maximale doorrijhoogte geldt. Er is alleen een belangrijk verschil tussen de twee officiële parkeeropties, namelijk dat Bremen Airport P2 iets verder van de terminal ligt dan Bremen Airport P1. Over het algemeen geldt dat een parkeeroptie goedkoper is wanneer deze zich verder van de terminal bevind. Dit is ook het geval met P1, P2 en P3 bij Bremen Airport. Om die reden is P1 dus meer geschikt voor kort parkeren en P3 meer geschikt voor lang parkeren.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation
 • Lift beschikbaar
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 1 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Alternatieven voor Parkeren Bremen Airport P1

ParkCare biedt naast de officiële parkeeraanbieders op de luchthaven van Bremen ook meerdere alternatieve opties. Deze niet-officiële aanbieders zijn even betrouwbaar als de officiële aanbieders, en hanteren vaak goedkopere tarieven. Hieronder vindt u een kort overzicht van de drie verschillende parkeermogelijkheden in de nabijheid van Bremen Airport.

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren bij Bremen Airport is de meest gekozen parkeeroptie onder reizigers die willen parkeren bij Bremen Airport. Met shuttle parkeren bij Bremen Airport rijdt u zelf naar het parkeerterrein van de aanbieder en parkeert u uw auto. Vervolgens maakt u gebruik van een shuttlebus om naar de luchthaven van Bremen te reizen, met terminals 1 of 3 als uw bestemming. Bij terugkomst, na uw vlucht, belt u de parkeeraanbieder waarna zij ervoor zullen zorgen dat er een shuttle voor u gereed staat bij terminal 2. U gaat naar de afgesproken locatie en stapt weer in de shuttlebus om terug te keren naar uw auto. De geschatte reistijd van de shuttlebus staat vermeld bij elke parkeeraanbieder. De best beoordeelde shuttle parkeeraanbieder is Parkservice Bremen met een gemiddelde beoordeling van 9.4/10! De reviews gaan voornamelijk over de stiptheid van de shuttle service. Voor alle reviews bij alle parkeeraanbieders kunt u de ervaringen over het parkeren bij Bremen Airport pagina raadplegen.

Valet parking

Met valet parking bij Bremen Airport rijdt u rechtstreeks naar de terminals van Bremen Airport, waar een chauffeur u opwacht. De precieze ontmoetingsplaats van de chauffeur wordt vermeld in uw reserveringsbevestiging. Samen met u controleert de chauffeur uw auto en legt de huidige status ervan vast. Vervolgens neemt de chauffeur uw voertuig over en parkeert het op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Bij uw terugkeer neemt u contact op met de parkeeraanbieder en spreekt u af bij welke aankomsthal uw auto weer voor u klaar zal staan. Als u de voorkeur geeft aan het zelf parkeren van uw auto, kunt u gebruikmaken van shuttle parkeren bij Bremen Airport. Parkservice Bremen Valet is de valet service variant van de goed beoordeelde shuttle service parkeeraanbieder Parkservice Bremen. Ook de valet service van deze parkeeraanbieder wordt goed beoordeeld met een gemiddelde van 8.7/10.

Park & walk

Park & walk is de meest zelfstandige parkeeroptie. U parkeert bij deze parkeervorm zelf uw auto op een parkeerplaats die op enkele minuten loopafstand van het vliegveld van Bremen gelegen ligt. Na het parkeren kunt u lopend de terminals bereiken. Het grote voordeel van deze parkeervorm is dat u onafhankelijk bent van derden.

Adres
Flughafenallee 20, 28199, Bremen

Bekijk op kaart

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe