Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren Bremen Airport

Vanaf 3,03 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parkeren bij Bremen Airport

Shuttle parkeren bij Bremen Airport de meest populaire parkeeropties onder reizigers die willen parkeren bij Bremen Airport. Shuttle parkeren bij Bremen houdt in dat u zelf naar het parkeerterrein van de aanbieder toegaat en uw auto parkeert. Vervolgens reist u met een shuttlebus naar het vliegveld van Bremen toe. Dit is terminal 1 of terminal 3. Wanneer u weer geland bent, belt u met de medewerker en zal de shuttle voor u worden klaargezet bij terminal 2. U loopt naar de afgesproken plek en gaat met de shuttlebus terug naar uw auto. Hier stapt u weer in uw eigen auto. De reistijd van de shuttlebus vindt u aangegeven bij elke parkeeraanbieder.

Bij Bremen Airport zijn er diverse parkeeraanbieders, en het is belangrijk om te kijken naar de locatie van deze aanbieders ten opzichte van de luchthaven om onnodige reistijd te vermijden. Shuttle parkeren is vaak een voordeligere optie dan bijvoorbeeld valet parking bij Bremen Airport. Bij valet parking haalt een medewerker uw auto op bij de luchthaven, terwijl u bij shuttle parkeren zelf uw auto parkeert op een parkeerterrein. Naast meerdere niet-officiële aanbieders zijn er ook twee officiële parkeeraanbieders: Parkeren Bremen Airport P1 en Parkeren Bremen Airport P2. Veel shuttle parkeeraanbieders bij Bremen Airport bieden extra diensten aan, zoals het wassen van uw auto en klein onderhoud. U vindt de beschikbare services van de verschillende aanbieders op de vergelijkingspagina.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij Bremen Airport?

Stap 1

Stap 1

Uw boeking begint bij het reserveren van uw shuttle parkeerplaats bij Bremen Airport. Vergelijk eenvoudig alle beschikbare aanbieders en kies de parkeerplaats die het beste bij u past.

Stap 2

Stap 2

De dag van uw vlucht rijdt u naar de parkeerlocatie van de aanbieder. Na het parkeren van uw auto gaat u naar de balie voor het klaarzetten van de shuttlebus. Bij het aanmelden kunt u ook eventuele extra's boeken, zoals het wassen van de auto.

Stap 3

Stap 3

De chauffeur zal u met de shuttlebus naar het juiste terminal toebrengen. Dit is Terminal 1 of 3 voor uw vertrek. Op de terugreis kunt u contact opnemen met de medewerker en zal de shuttlebus weer voor u klaargezet worden bij Terminal 2 van Bremen Airport.

Stap 4

Stap 4

Met de shuttlebus rijdt u weer terug naar het parkeerterrein. Daar kunt u uw eigen auto pakken op uw terugreis te vervolgen.

Parkeerkosten Shuttle Parkeren bij Bremen Airport

De tarieven voor shuttle parkeren bij Bremen Airport variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het seizoen. Tijdens het hoogseizoen kunnen de kosten hoger zijn. Sommige shuttle aanbieders bij Bremen Airport bieden ook het gebruik van openbaar vervoer aan, waarbij de extra kosten zijn inbegrepen. Bovendien is er een verschil in prijs tussen binnen- en buiten parkeren. Hieronder vindt u een lijst van de parkeerkosten voor alle aanbieders voor shuttle parkeren. Voor een overzicht van de tarieven van alle parkeervormen gaat u naar de parkeerkosten pagina van Bremen Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
drive&park Parkplatz Bremen Flughafendamm 39,00 1 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
MyParkPoint 41,00 6 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parken Flughafen Bremen 41,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen 48,99 2 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
ParkFlug24 Bremen 50,00 2 min Binnen Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00

* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Bremen Airport.

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Bremen Airport

Shuttle Parkeeraanbieders bij Bremen Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parkeren bij Bremen Airport

  • Goedkoopste parkeervorm: Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste parkeervorm voor vliegveld parkeren.
  • Zelf parkeren: U weet precies waar u uw auto achterlaat
  • Vaak sleutel behouden: U kunt vaak uw autosleutel met u meenemen op reis.
  • Groot aanbod: Shuttle parkeren is de meest voorkomende parkeervorm, waardoor u veel keus heeft.
  • Langere reistijd: Met de shuttlebus bent u iets langer onderweg dan bijvoorbeeld valet parking.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe