Beoordelingen voor Park and Go

bij Zaventem -
7.6 Goed, beoordeeld door 280 klanten
Park and Go foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.6 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.2
Prijs/kwaliteit 7.6
7.1 Klantenservice
« Terug naar Park and Go

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Leo nl 7.5 Geparkeerd van 22/06/2024 tot 03/07/2024

Het goed geregeld. Een puntje autos staan wel dicht op elkaar kon er moelijk uit komen jammer maar verder goed geregeld.

Martin nl 5.8 Geparkeerd van 19/06/2024 tot 24/06/2024

Chauffeur was onvriendelijk en sprak geen Nederlands en slecht Engels. Door gebrekkige communicatie het ophaalpunt niet kunnen vinden waardoor chauffeur is weggereden en wij een uur hebben moeten wachten.

Johan nl 2.5 Geparkeerd van 18/06/2024 tot 22/06/2024

Geen 1 ster waardig. Komen in een wijk waar je de auto niet wil parkeren op het terrein een grote bende van auto's. Poort gesloten, telefonisch contact opgenomen op reservering staat duidelijk tijdstip 08:00 uur aangegeven niemand aanwezig, gebeld zeer onvriendelijk te woord gestaan men wilde pas om 10:00 uur komen. Vlucht vertrok om 11:00 uur. Gekozen om op de luchthaven te parkeren. Zou volgens de persoon moeten annuleren, wat ook niet mogelijk is. Dus wil je ergens parkeren waar je mogelijk voor gesloten poort staat of de auto beschadigd terug krijgt, kies voor Park en Go. Daar zal je 100% zeker spijt van krijgen. Goede recenties zijn gefaket dat kan niet anders, maar de keuze is aan u.

Jo nl 7.5 Geparkeerd van 02/06/2024 tot 21/06/2024

Op zich was het een goede parkeergelegenheid.Alleen ipv dat wij de auto sleutels mee konden nemen moesten wij ze afgeven .Dit vonden wij minder fijn .Bij de heenweg al aangegeven dat onze terug vlucht tijd verandert was ,maar onderling niet gecommuniceerd zodat er wat problemen waren met de terug reis .Jammer

Arjan nl 5.8 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 20/06/2024

hier zou ik hem niet meer weg zetten .wagens staan bijna tegen elkaar gezet en is op een onverhard buiten terrein ergens op een industrie terrein

Arie nl 9.2 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 20/06/2024

Prima parkeren en goede service naar en vanaf het vliegveld

Alexius nl 4.2 Geparkeerd van 03/06/2024 tot 16/06/2024

Bij aankomst werd na ongeveer een uur wachten verteld dat er geen parkeerplek beschikbaar was. Ik moest de auto maar langs de weg zetten en de sleutels achterlaten. De parkeeplaats was tot op iedere mogelijke plek, ook de paden e.d., vol gestouwd met auto's. Er moesten eerst diverse auto's verplaatst worden alvorens er een auto kon worden uitgereden. Uiteindelijk werd er voor mij toch een plek vrijgemaakt. De transfer bij terugkomst duurde ook meer dan 1,5 uur voordat wij werden opgehaald. Dit is toch niet de gewenste start van een vakantie.

Matheus nl 10 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 15/06/2024

Prima service en vriendelijk personeel ! Tot de volgende ! Groetjes, Dolf.

Ad nl 7.5 Geparkeerd van 19/05/2024 tot 12/06/2024

Goede service, toffe gast, snelle ophaling bij airport

Martina nl 7.5 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 09/06/2024

Prima p-plaats en niet te duur. Alleen misschien handig te vermelden op de website welke bussen er van/naar rijden voor als je terugkomt. Chauffeurs spreken geen of nauwelijks Nederlands waardoor vragen lastiger is voor degene die geen Frans spreken.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe