Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Adres & Routebeschrijving voor Parkeren bij Zaventem Airport

Vanaf 8,10 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Zaventem Airport Adres

Zaventem Airport wordt ook wel Brussel Airport genoemd. Op deze pagina kunt u alle nuttige informatie vinden over het reizen naar het vliegveld en het parkeren bij Brussel Airport. Als u met de auto komt, kunt u eenvoudig naar de luchthaven navigeren door het officiële adres te gebruiken, waarbij Google Maps het proces vereenvoudigt.

Zaventem Airport adres

Zaventem Airport adres

Leopoldlaan
1930 Zaventem

Link naar Google Maps: Adres Zaventem Airport
Link naar Waze: Adres Zaventem Airport

Coördinaten Brussel Airport

Bereik Brussel Zaventem Airport zonder gedoe door gebruik te maken van de onderstaande GPS-coördinaten. Voer ze in op uw navigatiesysteem en uw reis kan beginnen!

Lengtegraad: 50.900402364577744
Breedtegraad: 4.4859760839665865

Routebeschrijving Zaventem Airport

Vanuit alle hoeken van Nederland is Zaventem Airport met de auto goed te bereiken. We adviseren om ongeveer 2 tot 2,5 uur voor uw geplande vertrek op Zaventem Airport aanwezig te zijn.

Indien u uit het noorden van Nederland gereden komt, ga de N7 op in Oosterpoortwijk vanaf de Turfsingel, Schuitendiep, Damsterdiep en Europaweg. Neem dan de A7, A6, A27 en de E19. Volg de twee rechter rijstroken bij het knooppunt Zaventem om de borden A201 richting Luchthaven Zaventem te volgen. Vanuit Enschede kunt u de A35 opgaan in Bedrijfsterreinen Enschede-West vanaf de Deurningerstraat, Boddenkampsingel en Westerval. Neem vervolgens de A1/E30, A50, A67, A21 en de E19 naar de A201 in Zaventem, België.

Vanuit het midden van het land, zoals Amsterdam, kunt u de A10 opgaan in Amsterdam-Oost vanaf de S112. Vervolgens kunt u uw weg vervolgen via de A2, de A27/E311 en de E19. Volg na het knooppunt Zaventem de A201 borden richting Luchthaven Zaventem door gebruik te maken van de twee rechter rijstroken. Vanuit Zwolle rijdt u via de A28, de A27 en de E19 naar de A201 in Zaventem, België.

Als u vanuit het zuiden van Nederland gereden komt, gaat u in Eindhoven de N2 op vanaf de Bayeuxlaan en HTC. Neem de A67 naar de Westparallel/Zilverbaan/N69 in Veldhoven. Neem afrit 31 vanaf de A67. Volg de N69 en vervolg uw weg naar de Noord Zuid Verbinding (borden naar N74/Andere Richtingen). Ga de E314 op in Houthalen-Helchteren, gevolgd door de E40 naar de A201 in Zaventem. Vanuit Maastricht neemt u de Via Regia, N2 en Alden Biesensingel/N700 naar de E313 in Bilzen, België. Volg daarna de E313, E314 en de E40 naar de A201 in Zaventem.

 

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Zaventem

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Zaventem

Zaventem Airport Kiss & Ride

Bent u opzoek naar drop-off zones, om snel even iemand op te halen of af te zetten bij de luchthaven? Dan kunt u terecht bij de zogeheten Kiss & Ride parkeerplaatsen bij Zaventem Airport. Deze parkeerplaatsen zijn dus niet geschikt voor langdurig parkeren. Ze bevinden zich in de directe nabijheid van de terminals, op slechts 5 minuten loopafstand. Voer Leopoldlaan, Zaventem in op uw navigatiesysteem, en volg de borden naar de Drof-off zone.

Parkeren bij Brussel Airport

Zaventem heeft zowel officiële als niet-officiële parkeerterreinen beschikbaar, voor zowel kort als lang parkeren bij Brussel Airport. U kunt kiezen uit diensten zoals Shuttle parking bij Zaventem Airport en Valet parking bij Zaventem Airport. Voor het vinden van de meest geschikte parkeeroptie, is het verstandig om parkeeraanbieders en de bijbehorende parkeerkosten van Zaventem Airport met elkaar te vergelijken. Voor optimale voorbereiding en om onaangename verrassingen te voorkomen bij het parkeren, kunt u de parkeertips voor Zaventem Airport raadplegen.

Meer informatie over parkeren Zaventem Airport

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe